• header

COLD

Some phone snapshots from Greece this summer

Jag visste att jag skulle ångra mig haha. Jag kände mig så himla klar med sol och bad efter Grekland i augusti så när mina vänner frågade mig om jag inte skulle hänga med till Ibiza eller till Marbella för en sista sommarsemester i september/oktober så sa jag bara NÄ jag vill ha höst! Trött på sol och bad! Vill ha höst och rutiner! Orkar inte resa vill bara va hemma! Och nu sitter man här och fryser ihjäl (så svinigt kallt på kontoret så sitter med jackan på) medan mina vänner ligger vid poolen och glassar i Spanien. Lite avis. Haha jaja. Som tur är så ska det bli varmare senare i veckan, 17 grader i oktober kan man ju inte klaga på! :-)

Nu ska jag ut i regnet med Mani. Det är från oktober och fram till april som man undrar varför man inte skaffade en katt istället… Haha nej då. <3

// I knew that I would regret it haha. I felt so done with summer after Greece in August so when my friends asked me if I wanted to come to Ibiza or Spain for one last summer vacay in September/October I was like NAA I want fall! I’m tired of tanning and swimming! I want fall and routines! I don’t have the energy to travel I just want to be at home! And now I’m sitting here freezing my ass off (it’s so damn cold here at the office so I even have my jacket on) while my friends are chilling buy the pool in Spain. I’m a bit jealous. Haha, oh well. Luckily it will get a bit warmer later this week, can’t complain about 17 degrees in October! :-)

Now I’m going out in the rain with Mani. From October to April I always wonder why I didn’t get a cat instead…. Haha no. <3

27 Comments

Dixi Wonderland

Ja det är inte roligt att ha hund de dagarna när vi har dåligt väder. Jag har tre hundar som jag tar ut. Vår egna men sen hjälper jag också till med två familjehundar när de personerna arbetar. Som mest är jag ute i 3 timmar och går då ingen av hundarna bor speciellt nära vår bostad. Då är det inte roligt när vädret inte är på topp. Dock tycker jag om kylan så är inte speciellt glad över att det ska bli varmare i veckan ;)

Reply
Maria

I’m coming to sthlm in the middle of February for my birthday, I hopoope the weather will be nice! Nice for me is everything warmer than -10 cause it’s the normal weather in my city in February hahah. I want summer back!!

Reply
Älska dig själv

Hej! I ditt inlägg där du skrev att “bägaren har runnit över” skrev du att du hatade din kropp. Det ska ingen behöva göra! Det gör mig därför ledsen när du (och andra influencers) drar in magen, trycker ihop brösten, putar ut brösten och står med ena benet över det andra för att se snyggare ut och smalare ut. Jag tycker ärligt talat att du är en av de vackraste människorna som jag sett. Det gör ont att du inte ser hur vacker du är UTAN att behöva anstränga dig att se ännu snyggare ut. När jag slutade att anstränga mig att se snyggare ut på t ex bild så slutade jag mer och mer att hata min kropp. Det kanske fungerar på dig med? All kärlek!

Reply
L

Det handlar kanske inte om att hata utsidan av kroppen. Insidan kan ställa till med saker man inte kunnat föreställa sig.

Reply
Martina

Jag tolkade det som att hon hatar sim kropp just nu för att den är “sjuk”. Hon har ju sin mage som krånglar och sköldkörteln tex. Tolkade inte alls det som att det var något ytligt. Finns något ordspråk om att man vill ha så mycketsaker när man är frisk men när man är sjuk vill man bara ha sin hälsa.

Reply
C

I don’t think that is what she meant when she wrote that. I have a hunch that it is more of a functional hate…Kenza has never been one to complain about her body, quite the contrary.

Reply
Älska dig själv

Okej! Jag förstår. Jag är också sjuk. Jag har en kronisk sjukdom som påverkar min kropp med. Jag hoppas inte att Kenza hatar sin kropp utseendemässigt men jag får ändå en känsla av det med tanke på hur hon poserar på sina bilder? Men jag kan missuppfatta.

Reply
Rebecca

Åh vad skönt att åka iväg till värmen! Man ångrar sig alltid i efterhand tyvärr, haha. Hoppas du får en fin vecka i Sverige ändå! :)

Reply
johanna

jag tycker ju det är lite mysigt nu med kylan och mörkret, och med all sol vi ändå har just nu! Men det är väl första månaden av kyla och mörker man gillar det, sen tröttnar man! haha

Reply
Josefine

Hej Kenza! Måste fråga, var kommer bikinin på bild 3 ifrån? Blev kär vid första ögonkastet!

Trevlig kväll!

Mvh Josefine

Reply
Marie

Men du gjorde iallafall en god gärning genom att inte flyga iväg! :-) Viktigare än någonsin att flyga så lite som det bara går och göra hållbara val, med tanke på de senaste nyheterna angående den globala uppvärmningen.
Kram!

Reply
Julia

Haha nothing wrong with cats! My cat is almost a dog. When I throw a small toy she brings it back.

Reply
D

Blir alldeles varm av att se på dig på dina bilder.
Tack för det! Jag har ingen och det är fint att i alla fall få
se på någon vacker och läsa om någon så fin. Det gör mina dagar ljusare.

Reply
Johannappelgren

Heej fina Kenza!

Dina bilder är amazing and I love your blog!!

Jag har precis börjat blogga och skulle gärna vilja ha min svenska text översatt till engelska och undrar hur du gjort?
xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*