• header

TUESDAY

Haha I was so embarrassed while taking these photos, scared that someone would see me :’)

Hej bloggen! Idag började vi dagen med tisdagsmöte här på Ivyrevel. Varje tisdag har vi frukostmöte där vi går igenom sälj, hur vi ligger till med budget och vilka actions vi eventuellt måste ta, veckan som varit och vad som komma skall. Vi brukade ha det mötet på måndagar förut men flyttade det till tisdagar då man kanske inte är lika trött och grinig haha. ;-) Så startade jag denna dag iallafall, nu sitter jag och jobbar vid datorn och om en timme ska jag möta upp Ines för en lurre och efter det ska jag fota med Stella.

På tal om Ivy.. Gick förbi Accent på Drottninggatan i lördags för att se vår väskkollektion i butik och det var ju minst sagt mycket Kenza där haha! Både i skyltfönstret och inne i butiken. Det känns alltid så konstigt att se sig själv på det sättet (det går liksom inte att vänja sig) så var tvungen att snabbt ta en töntig bild utanför. :-)))

// Hi guys! Today we started the day with our Tuesday meeting here at Ivyrevel. Every Tuesday we have a breakfast meeting where we go through sales, budget updates and what actions we might have to take, the week that has passed and what’s coming up. We used to have that meeting on Monday’s but we moved it to Tuesday’s when we all aren’t as tired and grumpy haha. ;-) So that’s how I started this day, now I’m working on my laptop and in an hour I’m gonna meet up with Ines for a lunch and after that I’m gonna shoot with Stella.

Speaking of Ivy.. I went pass the Accent store on Drottninggatan on Saturday to see our bag collection in store and it was a lot of Kenza there haha! Both in the window and inside the store. It always feels so weird to see myself like that (I just can’t get used to it) so I had to take a cheesy photo outside really quick. :-)))

17 Comments

M

how is the 16/8 treatment going btw? are you still doing it? or did it work, did you feel any positive effect from it?

Reply
Maria

Kenza PLEASE share information you have about tinnitus ! There are ao many people suffering from that every day and you have several times written that you do to. Maybe you got some good tips from your fans ? Or maybe you can give us some tips of how you are coping with that ? THANK YOU!!!!

Reply
Mellan raderna

Hej Kenza! Detta är lite off topic, men här kommer en läsarfråga och likaså ett tips på något du skulle kunna skriva om som jag tror många skulle uppskatta! :)
Vilka är dina favoritbloggar och varför? Följer du även mindre bloggar? Jag älskar att hitta nya intressanta bloggar, men det kan vara svårt eftersom de inte syns på topplistor osv.
Vilka är dina bästa bloggtips om man vill att ens blogg ska växa? Gärna om du har lite speciella tips som man inte hör varje dag (alltså andra tips än att uppdatera ofta, ha en tydlig nisch, kommentera andras bloggar osv).
Vore jätteroligt att läsa om detta! Tack för en bra blogg!

Reply
Weronica

Haha så kul ändå att du tycker det är pinsamt att ta kortet men inte att lägga upp det här ❤️ jag hade känt precis likadant men det är ju superkonstigt egentligen 😂

Reply
Yen

Har funderat ett tag…😀 på vad den stora skillnaden är för Ivyrevel efter att HM köpte upp en stor del. Är du inte lika delaktig i designen längre?
Jag läste på nån skvallerblogg om att en vit baddräkt var lik ett annat märke, och du hade svarat att du inte var delaktig i designen *om jag minns rätt).
Så till min fråga, hur har din roll i Ivyrevel ändrats efter HMs uppköp?

Reply
Brigitta

Maybe blogging is not that fancy nowadays, I can’t stop reading your posts. Even when it’s only about your daily routines, or some pictures about cute Mani :)) This place is so cozy, and you are such a lovely person. (and it’s really rare that I say this to someone) Thank you for being so real and down to earth in this crazy world.
By the way how is Mani’s fur?

Reply
Elina

Tycker det är 0% töntigt verkligen, du ska ju vara stolt över dig själv <3 Hade nog själv stått där i typ 1 timme och tagit bilder från olika vinklar om jag hade sett mig själv i ett skyltfönster hahah….

Reply
Matilda

Hej vackra du.
Har undrat i alla år och du nämde för längesedan att du skulle berätta bakgrunden till hur Ivyrevels namn kom till. Kan vi snälla inte få veta snart?
Stor kram!! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*