• header

MUSTARD YELLOW

Sweater here and boots here (adlinks/reklamlänkar) // skirt from Gina Tricot // hat and earrings from Zara // bag from Chanel

Hipphipphurra till min lilla SKITUNGE till lillebror som fyller 22 idag! Var tar tiden vägen…. Inte kul. Ikväll ska iallafall ut och äta med familjen för att fira honom. <3 Det blir tapas vilket typ har blivit en tradition på våra födelsedagar haha. Men inte mig emot, jag älskar tapas!

Här har ni en look från häromdagen då jag fick ett gratis facelift på köpet av denna trånga mössa… Vet inte om jag har ett jättestort huvud men alla kepsar (som jag köper online och inte kan prova) är typ alltid för små på mig. Jag måste liksom pressa på dem och sedan får jag ta av dem efter 30 min pga huvudvärk haha. Inte skönt.

// Hip hip hooray to my little brother who’s turning 22 today! Where does time go… Not fun. Anyway tonight we’re going out for dinner with the family to celebrate him. <3 We’re having tapas which has almost become a tradition on our birthdays haha. But I don’t mind, I love tapas!

Here’s a look from the other day when I got a free face lift from this super tight hat… I don’t know if I have a huge head but all the hats I buy (online) are always to small for me. I have to struggle to get them on and then I have to take them off after 30 minutes because of a headache haha. Not nice.

22 Comments

Rebecca

Så extremt fin tröja och kjol! Tack för att du skriver var du hittat allt också :) Hoppas du får en superfin kväll!

Reply
Svatantrya

För mig är det tvärtom! Speciellt ”one size” är alltid dömd att åka till skräddare för att sys in typ 5 cm! Sånt jävla knappnålshuvud! Haha

Reply
EOL

Tips för trånga mössor eller skor; fyll en plastpåse med vatten och lägg i skorna/mössan och lägg sedan allt i frysen. För mössan kanske du kan fylla själva mössdelen med typ en halsduk och sedan lägger du plastpåsen med vatten så bara själva ringen/kanten töjs ut om du förstår vad jag menar. Har testat detta på skor och det fungerar jättebra! Man kan även luta skorna så vattnet hamnar där dom är för trånga, tex vid tårna eller i hälen :)

Reply
Monika

So beautiful outfit and photos! Absolutely love it. :)
That’s weird because your head doesn’t look big. Maybe you have too much hair, haha xD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*