• header

AUTUMN

Jacket and skirt from Dagmar // old boots // bag and sweater from Zara

Jag har sedan jag la mina ögon på detta set från Dagmar längtat efter att få bära det, och idag var det perfekt temperatur för det! :-) Det fick bli en look helt i gråbeiga toner och med lilla midjeväskan i ormmönster som en rolig touch på det hela. Älskar magväskor, det är så skönt och smidigt och jag vet inte hur många gånger idag har tänkt “vänta, har fan glömt väskan” haha.

Däckade på soffan när jag kom hem från jobbet och snart kommer Klara över för middag! Vi har fortfarande en massa fyllda paprikor kvar så det blir väl att äta det hela veckan tills jag sticker till Spanien på lördag. Jag och Klara ska till Valencia för att hälsa på hennes syster och familj, strosa runt på de vackra gatorna (Valencia är en av de vackraste städerna jag varit i) och äta massa god mat. Längtar!

// Since I laid my eyes on this set from Dagmar, I’ve been longing to use it and today it was perfect temperature for that! :-) I styled it with a look in grey beige tones and with the little belt bag in snake pattern for a little fun touch. I love belt bags, it’s so nice to not carry a bag and I don’t know how many times today I’ve thought “wait, I forgot my bag” haha. 

I fell asleep on the couch when I got home from work and soon Klara is coming over for dinner! We still have a lot of filled peppers left so I guess we will eat it all week until I go to Spain on Saturday. Klara and I are going to Valencia to visit her sister and family, walk around on the beautiful streets (Valencia is one of the most beautiful cities I’ve visited) and eat lots of good food. Can’t wait!

29 Comments

noor

Wow, you look amazing! Is that yellow ”stain” on the first pic a finger in the left corner? Haha. And you must be very good friends if you’re gonna visit Klara’s family!

Reply
Tif

Wow wow 😍😍😍😍 really good outfits, I’m following you since 4/5 years now and I’m always excited to discover the new article you’re my #1 favorite blogger. You deserve all the success and more on your work & of course happy
Bisous 🇫🇷

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Du reser ju mycket och jag undrar om du vill dela med dig av dina tankar kring dina flygresor och miljönpåverkan? Jag har ställt samma fråga på Isabella Löwengrips blogg men min kommentar blir inte godkänd där. Vet inte om jag ska tolka det som att det är en samvetsfråga för henne och kanske också för fler influencers?

Ditt offentliga liv kretsar ju mycket kring resor och konsumtion. Jag förstår att du kanske lever mer miljömedvetet än vad som syns i sociala medier, men jag tänker att du som influenser har stor möjlighet att påverka andra. Hur tänker du kring det?

Flyget utgör en enorm belastning på miljön och går ju inte att ”kompensera bort” genom att t.ex. sopsortera, äta vegetariskt etc, utan vi i västvärlden måste ändra vår livsstil. Därför önskar jag att fler influencers ville lyfta miljöfrågorna, ni som verkligen har möjlighet att påverka! Jag förstår att ni inte kan engagera er i allt och kanske inte vill ha rollen som förebilder, men jordklotet är ju ett gemensamt ansvar (i just miljöfrågor funkar inte argumentet ”sköt dig själv och skit i andra”, som man ibland får till svar…).

Hoppas du vill svara!

Reply
Sanna

Blir så glad över att denna fråga lyfts allt mer! Enligt den senaste klimatrapporten är det faktiskt privatpersoner som också kommer vara tvungna att förändra sina levnadsvanor, och detta bör ske inom 30-40 år! Om inte nu borde influencers använda sin röst!!

Reply
Hasnae

Hi Kenza!! I advise you not come to Valencia this weekend, there’s going to be a huge storm. If you can, leave it for another weekend. Btw, I live in Spain and the storm is all around the news this days.

Love you!!!

Reply
Jennifer

Okej, när jag såg första bilden tappade jag typ hakan. Den här outfiten var MAGISK! Den passar dig perfekt och du ser strålande ut.

Tack för en bra blogg (följt dig nästan ända från starten). <3

Reply
Mire

Hej snygging! Jag hoppas att du kan svara, för vill gärna ha just ditt svar.
Jag funderar på att köpa en kamera just nu, en lite bättre än den jag har idag.
Jag undrar vad du använde för kamera och objektiv när du fotade på din
smekmånad? Jag hade verkligen uppskattat ditt svar!
Kärlek och tack för din härliga härliga blogg!

Reply
Jana

Hi Kenza,
such a beautiful outfit! You look amazing as always!

Best greetings
Jana

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*