• header

BUCKLE BELT DRESS

– In paid collaboration with Nelly.com –

Dress here and shoes here // bag from Chloé

Hej från Valencia! Vi kom hit igår och har sedan dess bara myst med Klaras familj, gosat med bebis, ätit massa god mat (och en massa glassar redan haha) och strosat runt på stan. Det är strax över 20 grader här så det är verkligen perfekt temperatur. :-) Jag älskar Valencia, har varit här två gånger tidigare och senast var under vår honeymoon roadtrip förra sommaren då vi bilade runt i Europa. Det är en sån himla fin stad!

Ovan har ni dagens look, jag körde på en skön ribbad klänning från NLY Trend. Om ni är sugna på den eller något annat från Nelly’s egna märken, använd då koden KENZA25 som ger er 25% rabatt (på ordinarie pris) på allt från NLY Brands. Giltigt till torsdag morgon!

Nu ska vi ut och käka middag. Eftersom att det blev tapas till lunch så tänkte vi köra på italienskt ikväll!

// Hi from Valencia! We arrived here yesterday and since then we’ve just been hanging out with Klara’s family, cuddling with the baby, eating lots of delicious food (and many ice creams already haha) and walking around in the city. It’s above 20 degrees here so it’s a perfect temperature. :-) I love Valencia, I’ve been here twice before and last time was during our honeymoon roadtrip last summer when we drove around in Europe. It’s such a beautiful city!

Here you have today’s look, I went for a comfy ribbed dress from NLY Trend. If you’re craving for it or for something else from Nelly’s own brands, use my code KENZA25 that gives you 25% off everything from NLY Brands. It’s valid til Thursday morning!

Now we’re heading out for dinner. Since we had tapas for lunch we thought we could try italian food tonight!

– This post is in collaboration with Nelly.com

43 Comments

L

Hej! Trist att den bara fungerar till torsdag morgon.. men det är standard.

Mvh, får-lön-på-fredag

Reply
Lucia

Im in love with this dress! Could I ask which size are you wearing? Thanks ❤️

Reply
Samy

funny the way you actually styled the dress (with sneakers and a jacket around your hips) i like better than the “fake” for the photos styled look ;)) :PP

Hope you will have nice days in valencia. enjoyyy the sun for us all :-*

Reply
Sofia

Grattis för nu måste det vara bäbis på gång! 😍 Tror inte du skulle publicera en sådan bild annars.

Reply
Hanna

Nu får det fanimej räcka! Hur svårt ska det vara att begripa att det aldrig någonsin är okej att kommentera någons eventuella graviditet? Oavsett om det är välmenat eller ej. Det kan vara sårande av en rad orsaker, exempelvis att man kämpar för att bli gravid, nyligen varit gravid men förlorat det, den uppenbara taskigheten att peka ut någons mage som större än innan mm mm. Dessutom är det fullt tillåtet att gå upp i vikt och inte var kvinnas livsuppgift att ha en platt mage. Säg grattis den dagen en kvinna berättar att hon är gravid (och är glad för det). Annars inte. Aldrig någonsin. Även om du tycker det är uppenbart. Det är inte så svårt.

Reply
Linnéa

Men när ska detta sluta?? Blir så fruktansvärt LESS på människor som dig Sofia. Skulle Kenza nån gång bli gravid så lär vi ju få reda på det ändå! Att spekulera kring en graviditet är så respektlöst.

Reply
Nadia

Gud det måste ha kliat om händerna på dig när du skrev denna kommentar, nästa gg kanske du borde tänka 2,3,4 ggr innan du skriver en sån kommentar!

Reply
sandra

Two Days without blogging. Its like skipping two Days of work because you are getting paid ALOT to do this blogging and still you dont do it. Since you get Money from us Reading the blog, I am not Reading it anymore because its never anything new here.

Reply
Emmelie

So you work out 7 days a week, every week of the year? Year after year? Please, calm down!

Reply
MissB

So just because she is a blogger, she doesn’t have the right to take 2 ”days of”? If blogging is a work just like any other job, a belive that those 2 days can be called weekend or holliday :)

Reply
Maja

If you want to stop reading go ahead but why leave such a comment? First of all, it’s laughable that you’re saying that you pay to read her blog bc that’s just bs and everyone knows it. I’ve yet to get a bill for reading this and I’ve been on here for years. Secondly, since we have established you are not paying her for this service, you have no say in how much or how often she wants to do it. And lastly, have you even read the post? She is on vacation, do you work everyday when you’re on vacation? Do you work on weekends? She usually does, so give her a goddamn break if she decides to do what everyone else with any job gets to to all the time. I don’t think she or any of us will miss you as a reader so go ahead and leave.

Reply
Elisabeth h

Since when have you,or any other reader, PAID to read Kenza’s blog? And, incidentally, her blog is just part of her job.

Reply
Anna Bella

Hi Kenza,
I would love to see a new video where you are telling us stories about your marriage, future, kids and work. So just everyday topics! As far as I see it, your fans care about your everyday life more than fashion or anything else. Like to be honest I thought you and Aleks will have a baby 10 month after you wedding, since Aleks is about already 32(?) years old. Are kids there in your future?

Cheers!
Anna

Reply
M

I suggest you learn a thing or two about reproduction before you ask such ignorant and personal questions.

Reply
Sophia

Fy vilken tråkig kommentar angående att Kenza skulle vara gravid. Så otroligt taktlöst att fråga då man inte vet om frågan är känslig för personen ifråga. Men till något annat, så kul att varje gång Kenza länkar till något på Nelly säljer den slut på en gång. Gah, hinner aldrig med! Eftersom Kenza har samma storlek och längd som mig brukar jag köpa kläder jag har sett henne använda då jag vet att det kommer passa mig med, speciellt när det kommer till klänningar haha <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*