• header

LONG SHIRT

Jacket, shirt, necklace and bag from Zara // boots here (adlink/reklamlänk)

Hej hjärtan! Hoppas ni haft en bra torsdag. Jag har jobbat och nappade en stund när jag kom hem. Älskar mina naps, blir dock så chockad när jag vaknar och det är kolsvart ute haha. Nu på kvällen gick jag även en långpromenad! Vågar inte gå i Hagaparken i mörkret så gick inne i stan istället, det funkar det med. Men satan vad kallt det är haha! (outfiten ovan är från Valencia såklart, idag fick fuskpälsen åka på för första gången denna höst) Jag tror det kommer bli en riktigt kall vinter….. Vad tror ni?

Nu är det dags för middag (Aleks har gjort spaghetti med köttfärssås <3) och sen ska vi se någon serie. Är klar med the Haunting of Hill House nu och är sååå ledsen för det haha. :-( Hoppas det kommer en ny säsong! Tycker det var så bra, även om jag kanske inte gillade slutet. Ikväll blir det nog Making a murderer, vi började se andra säsongen igårkväll. Är den lika bra som den första?

// Hi babes! I hope you’ve had a nice Thursday. I’ve been working and then I took a nap when I got home. I love my naps, I get so shocked though when I wake up and it’s completely dark outside haha. Now in the evening I took a long walk! I’m too scared to walk in Hagaparken when it’s dark so I walked around in the city instead, that works too. But damn it’s so cold haha! (the outfit above is from Valencia of course, today I wore my faux fur coat for the first time this fall) I think it will be a really cold winter here in Sweden…

Now it’s time for dinner (Aleks made spaghetti bolognese <3) and then we’re gonna watch a series. We’re done with the Haunting of Hill House now and I’m soooo sad about that haha. :-( I hope they will make a new season! I think it was so good, even though I didn’t like the ending so much. Tonight I think we’ll see Making a murderer, we started watching the second season last night. Is it as good as the first one?

34 Comments

A

Vill tipsa om en serie jag är fast vid, helt sjuk men så spännande!

THE HANDMAID’S TALE

Reply
Z

Tack för tipset kring The hounting of hill house. Såg alla avsnitt på 2 dagar.
Har du kanske fler tips på serier?

Reply
johanna

meteorologerna påstår att det blir en kall vinter, kallare än vanligt! känns ju lite halvkul.. Men jag hoppas på en längre och fortsatt fin höst! :)

Reply
Cecilia Drevensek

Making a murder 2 var såå bra! Advokaten Kathleen är så otroligt bra, hon gör ett makalöst bra jobb!
Måste tipsa om ”Sacrifice” (finns på netflix). En dokumentär om hur du genom meditation och olika övningar kan förändra hela ditt tänk. Både jag och min man blev helt tagna av den. En brittisk trollkarl eller psykolog vill göra ett experiment på en amerikansk konservativ rasistisk man. Han vill få honom att offra sitt liv för en annan människa som han har rasistiska åsikter om. Kramar/ Cecilia

Reply
Diana

OMG MAKING A MURDERER SÄSONG 2 ÄR SJUKT MKT BÄTTRE ÄN SÄSONG 1!!! Sorry att jag skriker haha. Men jag och min man skulle bara kolla på typ 2-3 avsnitt men det slutade med att vi satt uppe till mitt i natten och kollade klart på hela säsongen. Så jävla bra!!

Reply
Justme

Se Sharp objects på HBO- you wont see whats coming. Väldigt omtalad så googla inte för som sagt väldigt omtalad upplösning, absolut inte kul om du vet. Men var typ som ett frågetecken en hel vecka. Så bra!

Reply
Malin

Såg klart Making a murderer säsong 2 på bara några dagar! Är sååå ledsen när det tar slut, vill ha mer mer mer mer!! Och vill att Kathleen ska få sin egna serie där man får följa henne lösa massa brott och oskyldigt dömda! 😍 Kan inte du skriva vad du tycker när du sett klart Making a murderer, så intressant!
http://www.maawl.com

Reply
Malin

Såg klart Making a murderer säsong 2 på bara några dagar! Är sååå ledsen när det tar slut, vill ha mer mer mer mer!! Och vill att Kathleen ska få sin egna serie där man får följa henne lösa massa brott och oskyldigt dömda! 😍 Kan inte du skriva vad du tycker när du sett klart Making a murderer, så intressant!

Reply
Lauren

Kenza you are so beautiful! This is one of my favorite photos of you. Thanks for working so hard!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*