• header

FRIDAY LUNCH DATE

Lite bilder från idag! Kände mig som en riktig pimp i min långa fuskpälskappa haha. Och så med lilla chihuahua(blandisen) i en stickad tröja…. Vi var nog en rätt rolig syn idag! :’)

// Some photos from today! I felt like a real pimp in my long faux fur coat haha. And with the little chihuahua(mix) in a knitted sweater…. I think we looked pretty funny today! :’)

Men hur fin är inte denna kappa? Älskar färgen! Den är väldigt varm också. Ni hittar den här (reklamlänk!) Vi har den även i brunt.

// But how pretty is the coat? I love the color! It’s very warm too. You can find it here (adlink!) We have it in brown as well.

Vid lunch mötte jag upp Dani för lite käk. Vi har inte hängt bara vi två på ett litet tag så det var kul att catcha upp! Tycker Dani alltid är så fin i håret och nu blev jag sugen på att göra mitt hår lite kallare. Nu är ju mitt mörkare än hennes men det känns som att det alltid drar åt det varma orangea hållet? Vill ha det mer beige typ.

// At lunch I met up with Dani for some food. We haven’t hung out just the two of us in a little while so it was fun to catch up! Dani’s hair is always so pretty and now I’m thinking about making my hair color a bit more cold. I know mine is darker than hers but it feels like it’s always towards the warm orange tone? I think I want it more beige.

Vi käkade på Mahalo på Odengatan! Det blev varsin acaibowl (ääääälskar deras acai!) och så delade vi på en falafelsallad.

// We ate at Mahalo on Odengatan! We had one acai bowl each (I loooove their acai!) and then we shared a falafel salad.

Lillen var såklart med också. Kan ni fatta att han fyllde 11 i måndags? Alltså gamla gubben. Tycker det är så jobbigt när han fyller år för vi vet ju att vi inte har jättemånga år kvar ihop. Bara tanken av att förlora honom gör så ont. Kan inte tänka mig ett liv utan honom, har ju haft honom vid min sida sedan jag var 16! :-(

// The little one was with us too. Can you believe that he turned 11 on Monday? My little old man. I think it’s so tough that he’s getting older because we know that we don’t have many years left together. Just the thought of losing him hurts so bad. I can’t imagine a life without him, I’ve had him by my side since I was 16! :-(

MEN än är han pigg och glad och vem vet, han kanske blir 20 haha. <3 Vi matchade typ i våra tröjor idag, min är från Mango!

// BUT he’s still healthy and happy and who knows, he might turn 20 haha. <3 We almost matched in our sweaters today, mine is from Mango!

Fuskpäls här, väska här (länkar är reklamlänkar), jeans från Levi’s, tröja från Mango och boots från Acne.

Nu har jag bytt om till mjukiskläder och gjort mig redo för myskväll hemma. Aleks har som vanligt laddat upp med en chipspåse, en godispåse, en marabou och en påse med bullar. Haha, på vardagar är han stenhård med inge socker osv men sen går han loss på helgerna. Jag tycker mitt koncept är bättre, att äta lite varje dag. ;-) Annars då, vad ska jag hitta på i helgen då? Imorgon ska jag på ett brunchevent som Janni håller i och sedan kommer min syster och barnen upp till Stockholm!!! Som jag saknat dem, ska bli så mysigt att ha dem här några dagar. <3

// Faux fur here, bag here (links are adlinks), jeans from Levi’s, sweater from Mango and boots from Acne.

Now I’ve changed to sweatpants and gotten ready for a cozy night in. As usual Aleks has prepared with a bag of chips, a bag of candy, a chocolate cake and a bag with cinnamon buns. Haha, during weekdays he is so disciplined when it comes to sugar etc but then he goes crazy during the weekends. I think my concept is better, to eat a little of it every day. ;-) Anyway, what are my plans for the weekend? I’m going to Janni’s brunch event tomorrow and then my sister and the kids are coming up to Stockholm!!! I’ve missed them so much, it’s gonna be fun to have them here for a few days. <3

23 Comments

Cassandra

Söta söta Mani! Han är bara så underbar! Hoppas han lever lääänge till för er skull! Jätte fin päls du har på dig, mörkgrönt är så inne denna höst verka det som. Ha en bra helg!

Reply
Julia

Just wanted to mention about hair. Every color I put in my hair had red/orange tones and I finally found out how to get rid of this. To get a cold tone you first have to bleach your hair (a little bit) and then colour your hair with ash brown/blonde hairdye. Maybe you knew this method all along haha but just found out. (And did this all by myself). Xx Julia

Reply
ule

That salad/falafel looks so good my mouth is watering even though I already had dinner.
Why do they have to serve drinks in plastic cups, though? :(

Reply
Dixi Wonderland

Min Bonzo fyller 14 år den 10 Maj och folk tror fortfarande att det är en liten valp som jag är ute och går med. Nu när pälsen börjar växa ut hör vi ofta att det är en liten nallebjörn haha. Jag har haft Bonzo i halva mitt liv nu och är så tacksam för varje dag som vi får tillsammans. Du ska se att du och Mani har många år kvar :*

Reply
Amanda

Jag hade en liten yorkshireterrier och förstår din ångest över födelsedagarna! Tänkte att min plutt också skulle bli typ 20 men det blev han tyvärr inte! Han blev sjuk och så kom det krämpor efter krämpor och tillslut fick jag ta det tunga beskedet att ta bort honom. Han somnade in i min famn förra hösten <3 som tur är har vi en son på 2,5 år så det känns inte så tomt som om man inte skulle haft barn! Men tycker det är lite jobbigt nu när jag är gravid och min Chippen inte finns vid min sida som förra graviditeten, det var han och jag då! Men vi fick 14 fina år ihop, från att jag var 10-24 år!

Reply
Louise

Tips till ditt hår! ☺️
Fudge care cool brunette schampo samt REF ash blonde booster (är som en kall färg mask) de borde råda bot på de varma tonerna. Så slipper du färga. Fungerar jättebra på mig 😀

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack! <33 Ormringen är från Biancas kollektion för Guldfynd, de andra två bredvid har jag köpt på antingen guldfynd eller Albrekts guld, jag minns inte hehe. Kram!

Reply
Malin

Åh lille Mani! Känns som sist du skrev hans ålder var han typ 3?! Shit vad tiden går! Hoppas iaf att ni får flera fina år ihop <3 Han är så söööööööt! Kan du inte berätta om hans personlighet i ett inlägg? :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*