• header

A WEEKEND WITH THE KIDS

Had my girls over for the weekend! <3

Huuuur mysig helg har inte vi haft då! Bortsett från att det har varit 2 grader och vi har typ frusit ihjäl haha. Fick till och med plocka fram min varmaste vinterpäls! Min syster och barnen kom upp från Skåne i lördags och på kvällen kom även mamma, vår bror & hans tjej över på pizzakväll. Igår var vi på Naturhistoriska och härjade och på kvällen hade vi tacokväll samt såg tredje Harry Potter-filmen. Vet inte hur många gånger jag sett den haha, men min syster har introducerad HP till barnen nu (klart man måste göra det liksom ;-)) och de tycker det är jättespännande. Jag hade dock varit livrädd om jag var 4 och såg dementorerna men Salsan klarade det utan problem.

Nu är det måndag och jag är tillbaka på jobbet. Det snöade när jag gick hit imorse, men resten av veckan ska det bli upp mot 10 grader igen så vintern är nog inte riktigt här än.

// We had such a cozy weekend! Except for that it has been 2 degrees and we almost froze to death haha. I even had to wear my warmest winter fur! My sister and the kids came to visit us on Saturday and in the evening we also had our mom, our brother & his girlfriend over for a pizza night. Yesterday we were at a museum and in the evening we ate tacos and watch the third Harry Potter movie. I don’t know how many times I’ve seen it haha, but my sister has introduced HP to the kids now (ofc you gotta do that ;-))) and they think it’s super exciting. I would have been scared if I was 4 and saw the dementors but Sally was totally fine. 

Now it’s Monday and I’m back at the office. It was snowing when I walked here this morning, but it’s gonna be 10 degrees the rest of the week so I don’t think winter is here just yet. 

16 Comments

Nessie

Åh vad kul! Jag har också introducerat min son till Harry Potters värld (endast böckerna nu dock) trots att han bara är ett. 😂 HP gör mig så nostalgisk, minns när jag var liten och läste böckerna och sen såg filmerna på bio. Var helt besatt och hade världens mest plågsamma crush på ron Weasley haha. 😂 vilka minnen måste också se filmerna nu snart igen. 😍

Reply
Samy

I miss you on youtube. are there any chances you come back? you came back in summer after the break but now you are on a break again somehow.
if you feel like it i have some ideas for you
The loong promised apartment tour (you dont even need to be in such a vlogging mode for that because its more about the apartment than about you/your life)
your SKINCARE ROUTINE!!! ;)
and a compeltely normal day in your life. a normal midweek working day. since you spend several hours in your office it would be so cool if you would make it in the style as janni and also jon did it when they vlogged every hour (i think they named it; jon: every hour as a daily vlogger, Janni: from morning to night in ibiza and one day in monaco (but i know janni did more of them they are usually called one day in … or from morning to evening …) so its basically you take the camera in your hand every hour and update us. for example right when you get up. then when you go to work/arrived at work. after an hour at work. around lunchtime etc. it doesnt have to be exactly every hour but it would be so cool to see a “usual” day in your life with no special events and no extra fancy dinners just really honest and normal like it would be without camera.

Reply
Dixi Wonderland

Kul att hon låter Harry Potter få leva vidare. Jag satt faktiskt och pratade om detta med en bekant. Det borde vara olagligt att inte låta sina barn få uppleva Harry Potter! Det är en sån stor del av vår barndom och en fantastisk värld att försvinna in i. Modigt av den lilla för jag hade nog också tyckt att det varit läskigt :D

Reply
c

Haha älskar att om någon gillar Harry Potter vet man typ automatiskt att det är en godhjärtad människa

Reply
Sandra

Har en liten son på 4 månader här hemma och jag längtar tills jag får introducera Harry Potter för honom! Hade tänkt att vänta tills han blir elva så han liksom ”växer” upp med HP som jag gjorde men jag kommer nog inte att kunna hålla mig.:P Hur som haver, han har fått massor med fina HP-kläder som han kan vara fin i tills vidare.:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*