• header

TODAY’S MOOD

Need to do something about this hair ASAP

Idag blir det inte mer spännande än såhär. Det vräker ner ute, jag känner mig ful och fryser ihjäl (vaaaarför är det så kallt på vårt kontor jämt? A HOUSE?!) och är alldeles för trött att visa mig. Ok nu gjorde jag ju det ändå haha, men ni är ju vana vid att se den ofiltrerade sanningen här.

Jag tror mitt tråkiga hår är en av anledningarna till varför jag känt mig så grå på sistone och det ska vi göra något åt ikväll. Klippa av 7-8 cm, slinga ljusare/kallare & fräscha till hela det livlösa barret! Min kompis Humlan jobbar ju som frisör så jag ska ut till salongen där hon jobbar ikväll och så ska vi fixa håret och äta middag ihop. <3

Nu luktar det typ fiskbullar på hela kontoret och jag blev väldigt sugen på det haha. Gud vad länge sen det var jag åt det. Fiskbullar i hummersås med potatis. Älskade det när jag var liten.

// It won’t get anymore exciting than this today. It’s pouring outside, I feel ugly and I’m freezing to death (whyyyy is it always so cold at our office? A HOUSE?!) and I’m way too tired to show myself. Ok now I did it anyway haha, but you’re used to seeing the unfiltered truth here. 

I think my boring hair is one of the reasons I’ve been feeling so grey lately and we’re gonna do something about that tonight. Cut 7-8 cm, add lighter/ashy highlights & freshen up my whole lifeless hair! As you know my friend Alexandra works as a hairdresser so I’m gonna go to her salon tonight and we’re gonna fix my hair and eat dinner together. <3

Now it smells like fishballs at the whole office and I’m craving it haha. Gosh it’s been so long since I ate it. Fishballs in lobster sauce with potatoes. I loved it when I was a kid. (sounds gross but it’s a common Swedish kid’s dish haha)

38 Comments

Heidi

Hoppas du mår bättre snart! :) haha något helt annat… ser nästan ut som att kaktusen bakom dig pekar finger :P

Reply
Maiju

Lol how can u be that cute even when u are feeling grey??? Puss kenza <3
Show us ur new hair on IG later!

Reply
Stavroula

Hello Kenza. I don’t believe it’s the outside world that bothers you cause from what I see you look gorgeous and I am jealous of your hair. Try to find happiness at small things like a hug, your office desk, your husbands smile, a small talk with someone or by looking at the view outside your window. Maybe the sky is grey but look at the different shapes the clouds are taking, how the wind is moving them and how the sun flares try to pass through them. Try to look at the bright side of everything . Love u and I hope you feel better soon

Reply
Sara

Men guuuuuuud, du är ju den vackraste även när du är dyster, lyser upp min dag i alla fall :) Ta hand om dig finis, tänk postitivt!

Reply
johanna

Känner igen den där känslan allt för väl! Herregud vad trött jag är på mitt hår, på dagens gråa trista väder och bara trist i allmänhet! Men man får ha såna dagar också!

Reply
Lovisa

Tips! Jag hatar också att frysa. Lösningen: köp en värmefilt! En sån filt med värmeslingor i som värms upp när man sätter kontakten i väggen. Bästa grejen, jag har min på kontoret, i soffan, tom i sängen om det är kallt när jag ska sova haha. PS du är superfin <3 Kram!

Reply
Sam

what are you talking about? you look beautiful as always if you would have smiled into the cam it would have been a drop dead gorgeous shot <3

i dont think you hair looks "warm" here and think its kinda more on the cold color tones but sure spice it up a bit why the hell not :)) here its raining like shit as well and its only +6 or soo…brrrr. but why is it so cold in your office? dont you have enough heater to make a room warm or do they not heat the way the supposed to? hop you got yourself a some fishballs haha if you crave it get it! ;-*

Reply
BeingIsabella

Sometimes hearing the straight up truth without any filter is really nice. Honestly, it makes me feel a bit better knowing I’m not the only one who is freezing with winter weather approaching faster than last year. My house has pretty thick walls so the minute it gets cold outside, the house gets cold, and vice versa with the heat in the summer. Pretty much my space heater will be on now until may haha. It’s been a while since I was blogging so this is the first time I’m seeing your new banner and I’m in love! You look like such a goddess here Kenza. Bravo to all the amazing work you’ve been doing. xx

http://www.beingisabella.com

Reply
Ida

Älskar såna här genuina inlägg! :D Det bryter av mot alla lyxresor och mode, även om det också är roligt att läsa om.

Reply
Bella

Hahahah åååh äntligen någon som också gillar fiskbullar! Brukade alltid mosa ihop fiskbullarna och potatisen så det blev som en stor mosröra och sen kunde man sleva in med sked bara 😂

Reply
Julia

Hahaha you are beautiful Kenza!! We all wish we looked like you ❤️. Looking forward on your new hair!

Reply
Johanna

Du som alltid är så omänskligt snygg jämt! Lovar att vääldigt många tycker det oavsett vad du känner, men självklart så måste man ju få jttrycka det ibland. Själv har jag känt mig både trött, ful & grå idag… Skulle dessutom vara med på bild 😂
Tror de flesta känt såhär idag dock!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Hahaha I didn’t know another way to translate it!! :’) baalllzzzz

Reply
Fia

Du är alltid lika söt, men jag känner igen mig – man har dagar då man kan inte ser något bra med ens utseende haha!! Har en bra kväll fina, kram

Reply
Caloveline

Min favoriträtt är fiskbullar, men dom där från ABBA. hahah folk blir så äcklade när man säger det men det ääär så gott, ja nu på hösten är det så härligt att göra något nytt med håret, man kan liksom inte liva upp vädret. Men håret går ju iaf, hoppas det blev jätte fint!
http://www.caloveline.com

Reply
Anna

Ett tips är att köpa ett element! Ganska dyrt men sjukt effektiva som bara sprutar ut varmluft. Det är ändå ert kontor, det suger att gå omkring på sin arbetsplats och konstant frysa!

Reply
Anika

Keeeeenza, you look beautiful. Still excited to see your new hair! Can’t wait. I have brown hair and I am using silver shampoo, you know the puple one, to let them stay ashy.
Greetings

Reply
Erika

Håller med, så trist men detta väder och man känner sig inte på topp! Men vad nice att ha en kompis som är frisör :)

Reply
Marie

När kommer du börja uppdatera normalt igen, med 2-3 välskrivna inlägg om dagen?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det kommer jag aldrig göra, min blogg ser helt enkelt inte ut så längre när jag jobbar med annat också. Finns inte tid för det tyvärr. Kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Varför jag har kvar min blogg? För att jag vill. Jag tycker om att blogga, jag tycker det är kul, jag tjänar pengar på att blogga och det öppnar upp många nya möjligheter inte bara för mitt egna varumärke utan även för mitt klädföretag. Sen sätter väl jag själv målet för hur många inlägg per vecka jag vill göra, det är ju min egen blogg. Självklart förstår jag att jag hade kunnat ha ännu fler läsare (och tjäna ännu mer pengar dvs) om jag uppdaterade mer ofta, men jag är nöjd med hur det ser ut nu för det ger mig även tiden till att jobba med mina andra kanaler, mina andra projekt och mitt andra företag också. Kram!

Reply
Emelie

Ja men självklart är det för pengar, vore ju dumt annars :) trodde mer att du hatade den och bara hade kvar den för att inte förlora alla möjligheter.

Cornelia

Åh fina fina, hade en sådan trött och grå dag också. Gick in på din blogg och andades ut lite, ibland känns det bara mer ok att själv ha en grå dag om någon annan säger att deras är det. Hoppas och tror att ditt hår blev grymt!

Reply
Jennifer

”Susan” stackars dig. Vilken liten och sorglig människa du måste vara för att säga så om/till någon annan. Hoppas uppriktigt att du kan komma över vad det nu är du varit med om som har gjort dig såhär elak och bitter. För både din och din omgivnings skull.

Kenza, jag hoppas du bara skrattar åt detta och vet att du inte ska ta åt dig!

Reply
Nathalie

Alltså Kenza jag förstår inte hur du orkar med alla gravidkommentarer jämt?! Nu på din senaste bild spa-time på insta ramlar såna in direkt. I dont know how you do it… En annan hade ju fått utbrott typ.

Vill bara säga att jag tycker att du är fantastisk. På alla vis. Älskar sådana här inlägg. Du är så genuin.
Kramar

Reply
Christie

You still look lovely to me!

If you’re feeling out of sorts, try weight-lifting. A lot of people think it isn’t for them, but when you persist with it… it’s SOOOOO GOOD.

Does wonders for your body, but also your mood and sense of well-being.

Not saying it’s a cure-all for any problem, obviously. But people should give it a try for a few months! It can only help.

Reply
Jade Mercedes Fraser

Sorry you weren’t having a good day yesterday Kenza. I felt similar I think. I was working from home and it was cold and dark and grey and miserable and I felt really empty… Put the radio on to add some ‘life’ to the room and they just played sad songs which made it so much worse!! Sometimes I’ve learnt to just let myself have the bad day and do what I need to get through it – comfort food etc, and then try to start afresh the next day, or the next… As everyone has said you always look so, SO beautiful and naturally pretty in any photo (even when you’re pulling a wild Kenza face on purpose haha it’s a very pretty kind of ‘ugly’ that I can’t manage haha…) but I hope that your hair went well and you feel better soon! Is it Halloween in Sweden too? Will you be doing anything with Alexs’ nieces or having a cosy movie night? I am, I can’t wait! Not sure what to watch… something not too scary!!! (I’m not like you, I can’t do real Horror films!) Jade xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*