• header

PUMA X KENZA NEW COLLECTION

– In collaboration with PUMA – 

My new PUMA collection is out today WORLDWIDE!! Shop it at PUMA.com HERE

Det är äntligen dags att berätta att min fjärde PUMA-kollektion släpps idag! Jag är så himla stolt över denna kollektion och jag älskar verkligen varenda litet plagg. Kollektionen är sportig med feminina inslag och innehåller plagg som funkar likväl till vardags som till fest. Totalt 27 produkter, inte bara kläder utan även skor, ryggsäck, mössa och keps. Det mesta ser ni på bilderna men de helsvarta tightsen och den rubbade toppen med dragkedja finns även i burgundy, och så finns det även en smal variant av den vida svarta byxan. Och såklart mössan och kepsen som inte finns med på bilderna.

Gillar ni något plagg lite extra? Jag är ju ett FAN av snygga träningsset (första bilderna), och klänningen på sista bilden med PUMA-loggor längs sidan och runt handleden är så sexig och cool. Älskar kimonon också. Och min korta track jacket som kommer i både burgundy och svart med blomprint i logga på ryggen. Och bodyn. Och skorna. Haha ja, älskar allt som ni hör. Åh jag hoppas att ni gillar kollektionen lika mycket som jag gör!!

I Sverige hittar ni kollektionen hos bla Nelly.com, Caliroots & Åhléns. Har listat alla återförsäljare nedan! PS. ELLE gjorde en liten intervju med mig där vi snackade om kollektionen. Ni hittar den här!

// It’s finally time to tell you that my fourth PUMA-kollektion is released today! I’m so freaking proud of this collection and I truly love every single piece. The collection is sporty with a feminine elements and in it you’ll find pieces that suits just as good for work/school and a night out. It’s a total of 27 pieces, not only clothes but also shoes, backpack, beanie and cap. You can see most of it in these photos but the all black tights and the ribbed top with zipper also comes in burgundy, and then we also have a slim version of the wide black pants. And of course the beanie and the cap that are not in these photos.

Do you see a favorite? You know I’m a FAN of stylish workout sets (the first photos), and the dress in the last photo with PUMA logos along the sides and wrists is so sexy and cool. I love the kimono too. And my short track jacket that comes in both burgundy and black with the flower print logo on the back. And the bodysuit. And the shoes. Haha well, I love everything as you can hear. Oh I hope you’ll love the collection as much as I do!!

You can find the collection at online stores with international shipping such as Puma.com, Zalando and Nelly.com. And I’ve also listed all the retailers below!

RETAILERS PUMAXKENZA:

GERMANY: Zalando, Peek & Cloppenburg, Otto. 
SWEDEN: Caliroots, Nelly, NK, Sneakerspoint, Åhléns, STHLM BLVD-stores.
FINLAND: Athlete’s foot, Aleksi 13, Stockmann.
NORWAY: Louds.
DENMARK: Boozt.

UK: Harrods, Selfridges. 
MIDDLE EAST: PS No limits, The Athlete’s foot. 
PUMA STORES: Puma.com, Vienna, Antwerp, Prague, Munich, Herzo, Berlin, Madrid, Carnaby, Florence, Amsterdam.

– This post is in collaboration with Puma.

36 Comments

Ida

Jag har redan köpt parkasen! Blev kär i den direkt och den var så himla fin! Superfin kollektion Kenza! :*

Reply
S

Billigaste som jag kunde se hos Åhléns var en mössa för 250 kr. Tycker det är lite för dyrt men väldigt fint alltihop! Grattis till kollektionen! :)

Reply
Diana

Så jädrans fint!!!
Jag är en sucker för snygga träningskläder men när ett märke gör även vardagskläder är det bättre än bäst. Jag älksar sånt, jag är bekväm till vardags, att kunna ha träningsbyxor på flyget tex, med en liten finare tröja, det är perfa.
Bra jobbat Kenza, snyggt som fasen.

Reply
C

Wow! Måste bara säga oj vad snygg denna kollektion var! Dina andra var ju självklart oxå det, men denna var något extra tycker jag. Gillar att det är en genomgående stil, många som annars har lite för bred variation. Kommer definitivt köpa något!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vad kul! Tack! Hade lite mer fria händer denna gång när vi skapade för flera olika återförsäljare och inte bara en specifik. :-)

Reply
Kajsa

Hej Kenza :) älskar kollektionen, helt som de tidigare du gjort! Är det bara i ovannämnda länder som man hittar kolektionen på puma.com? Är bosatt på Nya Zeeland för tillfället men är så jävla sugen på att klicka hem lite grejer! Grymt arbete du gör, bloggen är en av mina absoluta favoriter sedan 2009 🙌😊

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vad kul att du gillar!! Tack! :-) Puma.com verkar inte shippa till just Nya Zeeland, men jag kollade hos Nelly och de gör det! :-) Kram!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Some of these online stores ship to France! Check Nelly for example :*

Reply
Vilma

Hej Kenza! Är en svensk tjej på 20 år som är sjuuuukt förälskad i din kollektion med Puma. Mitt problem är att jag bor i USA. Kommer det finnas möjlighet att det kan fraktas hit? Finns så många plagg jag skulle vilja klicka hem

Reply
Cecilia

Hej jag brukar inte kommentera Kenza men var bara tvungen att säga att denna kollektionen är så fin! Är 37 år och jag bara älskar många av plaggen.
Kram C

Reply
Emma

Hej Kenza!
Verkligen snygg kollektion. Ser att du nämner Athlete’s Foot i Mellanöstern, den kedjan finns även i Australien så betyder det att den kommer säljas även här?

Reply
Elin

Hej! Jag kanske är yr, men har du lagt upp en visning av hur er lägenhet blev efter flytt? Kollade på en vlogg där man fick följa er under flytten, men undrar om ni lagt upp något mer efter det? :)

Reply
Monika

Fantastic photos and collection! Love the result. I really like black turtleneck dress and floral pieces. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*