• header

ALL SAINTS DAY

Det är ju Alla helgons dag idag så jag och Aleks besökte kyrkogården nu på kvällen. Det var så fint med alla ljus överallt, men också så sorgligt. Att livet tar slut så fort och kvar är bara minnen och folk som saknar. Vi tände ett ljus vid Aleks mammas grav och ett ljus för min pappa i minneslunden. Pappa är ju begravd i Marocko och ärligt talat så känns det skitjobbigt att jag inte har en plats att gå till här, en plats där jag kan känna att en del av honom finns, en plats dit jag kan gå och minnas och sörja. Vi alla planerar iallafall att åka ner och besöka pappas grav i början av nästa år. Kan inte fatta att det redan gått 10 månader…

Det har fällts många tårar ikväll så nu ska vi bara mysa ner oss i soffan och kramas.

// As you know it’s All saint’s day today so Aleks and I visited the cemetery in the evening. It was so beautiful with all the candles everywhere, but also so sad. Sad that life ends so quick and left is memories only and people who miss. We lit a candle at Aleks mother’s grave and one for my father in the memorial park. My dad is buried in Morocco and to be honest it feels really tough that I don’t have a place to go to here, a place where I can feel that a part of him exists, a place where I can go and remember and mourn. But we all plan to go down and visit his grave in the beginning of next year. I can’t believe it has already been 10 months….

Many tears have been shed tonight so now we’re just gonna cuddle down in the couch and hug each other.

23 Comments

jessika

håller med dig Veronika. helt sjukt vad vissa kan gå på en bitchigt och aggressivt för minsta lilla, som att man ställer en simpel vanlig fråga egentligen xD

Reply
Mimmii

Han finns i ditt hjärta och har är en del av dig ☺ sänder många kramar till dig ❤❤

Reply
Dixi Wonderland

Vi var ute och åkte i 2 timmar för att tända ljus hos våra anhöriga. Ingen är begravd på samma kyrkogård så då blir det att man får spendera några timmar till att pendla. Men det känns så bra i hjärtat att få tända ljusen och när det är mörkt så är det extra fint :)

Reply
Jessika

jäklar, du kommenterar verkligen exakt varje inlägg. coolt att du orkar vara SÅ hängiven xD

Reply
Vonne

Du har ju minneslunden. Du kan ju ändå inte besöka honom mer än i tankarna.

Reply
L

Ett litet tips är att bestämma en plats vid minneslunden där du varje gång ställer ditt ljus för pappa. Kanske vid en sten, ett träd eller något annat som finns i närheten. Då blir det mer personligt och en plats att gå till. ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*