• header

DISCO BOWLING

Disco bowling with the Ivyrevel family! The long necklace + some of my rings are from Bianca’s beautiful jewelry collection for Guldfynd.

Har ju glömt berätta om i fredags! Fan vad kul vi hade haha, så mycket som jag skrattade (mest åt min kollega Sebastian som är den sjukaste roligaste jäveln i världen) har jag inte skrattat på länge. Vi hade som sagt planerat en liten kväll för alla våra anställda och vi började med att spela spel och dricka bubbel på kontoret. Sedan var det dags för bowling! Vi hade bokat loungen på Birka Bowling (ett eget rum med tre banor där man även kan välja musik själv – viktigt haha!), där delade vi upp oss i tre lag och bowlade i över 2 timmar. Alltså det var såååå kul!! Jag älskar att bowla. Och jag vet inte vad som hände men jag var verkligen asduktig, fick antingen strikes eller spares hela tiden och VANN?!?! Kan nog ha varit för att alkoholnivån på övriga var väldigt hög…… Haha.

Vid nio var det dags för middag och då tog vi alla till ett av våra favoritställen i stan. Vi är inte ju så fancypancy utan gillar det simpla, så det var givetvis Birkastans pizzeria vi hade bokat. ;-) Bästa pizzorna i stan! När vi alla var mätta och belåtna drog vi vidare till en bar och körde drinklekar, skrattade massor och hade det så himla kul. Så viktigt att man har sånna här kvällar då man inte pratar jobb utan bara umgås och lär känna varandra bättre. Älskar verkligen vårt team!

// I’ve forgotten to tell you about Friday! Oh my God we had so much fun haha, I haven’t laughed that much in a long time (I laughed mostly at my colleague Sebastian who is the sickest funniest dude in the world). So we had planned a little night with all our employees and we started with games and champagne at the office. Then it was time for bowling! We had booked the lounge at Birka Bowling (our own room with 3 lanes where we could also choose our own music – important haha!), we split us up in 3 teams and bowled for more than 2 hours. Seriously it was soooo much fun!!! I love bowling. And I don’t know what happened but I was really good, I got either strikes or spares all the time and I WON?!?! It might have been because the alcohol level on the rest of the team was very high….. Haha.

At nine it was time for dinner and we took everyone to one of our favorite places in the city. We’re not so fancypancy, we enjoy the simple stuff, so of course we had booked Birkastan’s pizza place. ;-) The best pizzas in town! When we were full and satisfied, we moved on to a bar where we did drinking games, laughed a lot and just had a really good time. It’s so important to have these nights where you don’t talk about work, instead you just hang out and get to know each other better. I love our team!

26 Comments

sam

your hair looks really so much better with this lenght. so fresh. and i see you decided to have a bit longer nails again?! it seems now its a mid-lenght between the long nails you had for a long while and the shirt ones you got a few weeks back for the first time.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: They’ve grown out since the last time I did my nails at the salon. I’ll make them shorter again next at my next appointment ;P

Reply
Dixi Wonderland

Såg på din instastories och ni verkade ha haft en riktigt grym kväll :D Jag blev så glad av att se alla klippen och kul att det blev så lyckat :*

Reply
Patrycja

I like bowling, but it feels like my nails don’t :P and how does bowling make your nails look after? Don’t they get a bit broken after the game for you?

Reply
Patrycja

Thanks for answering! I also think good time bowling may be worth it… though I considered going bowling on Monday and I think I won’t, as I’m going to have my nails done (for the first time in my life! What have I been doing with my life for 20+ years haha) on Friday. Don’t want manicurist work to go to waste so quickly :p

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I understand! Not fun to waste money on something that doesn’t last so long :P

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It’s Ruby Woo from Mac! :-) Or was it Betty boop…. Haha now I’m insecure :P

Reply
Annie

Kommenterar nästan aldrig, men idag fick jag en stark känsla av att jag vill göra det: För mig, som visserligen enbart skapat en bild av dig via sociala medier, men däremot följt dig sen du startade din blogg, så verkar du ha en otrolig förmåga till att njuta av ögonblick och glädje tillsammans med dina nära och kära. Jag blir så varm i hjärtat av det. Det smittar liksom av sig även på mig. Jag är inte direkt intresserad av mode, utan följer mest din blogg för att du som person är inspiration för mig genom ditt sätt att beskriva dina känslor, möten och ja, livet i stort. Tack för det, Kenza! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*