• header

EATALY

Pasta for lunch!

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra. Jag har mått sådär faktiskt, men något som piggade upp mig rejält idag var min lunchdejt med Dani. Älskar våra lunchdejter! <3 Jag har velat testa Eataly (det italienska stället på Biblioteksgatan) sedan det öppnade så nu var det dags. Jag tog en carbonara och Dani tog en tryffelpasta. Min var bättre, men vi båda blev nog lite besvikna ändå. Hade jättehöga förväntningar haha. Men superfint och trevligt ställe! Lokalen var tidigare Urban Outfitters som jag ÄLSKADE och shoppade i jämt när jag var yngre hehe.

För den som undrar så är min stickade tröja från Acne. Ni ska få hela outfiten sen! Sminkade mig och klädde upp mig idag för att känna mig lite piggare, det funkar ibland. :-)

// Hi sweeties! I hope you’re alright. I haven’t been feeling so well today actually, but something that cheered me up a lot was my lunch date with Dani. I love our lunch dates! <3 I’ve been wanting to try out Eataly (the italian place at Biblioteksgatan) since it opened so now it was time. I had a carbonara and Dani took a truffle pasta. Mine was better, but we were both a bit disappointed. I had super high expectations haha. But the place is beautiful and nice! Before it became a restaurant it was Urban Outfitters which I LOVED and shopped at all the time when I was younger hehe. 

For those who wonder my knitted sweater is from Acne. I’ll post the whole outfit later! I did my make up and dressed up today to feel a bit better, it works sometimes. :-)

22 Comments

Kristina

Du kanske känner dig så där för att det är Ny Måne i Skorpionens tecken imorgon. Plus en massa andra stora astrologiska förändringar.. Du kan läsa mer här: http://www.mysticmamma.com/astrology-new-moon-in-scorpio-november-7th-2018/?mc_cid=5e289e75f3&mc_eid=d926982daa

Och här finns tips till hur du kan skapa en egen Ny Måne Cermoni: https://www.healingdivinity.com/blog-1/how-to-create-a-powerful-new-moon-ritual

Stor kram, hoppas du mår bättre snart! <3

Reply
Denise

Hur ställer du dig till senaste klimatrapporten? Med tanke på hur många människor du kan påverka, alla resor du tar och all konsumtion du lockar folk till.

Reply
Bibi Kampstra

Hi Kenza,

You’re outside does not resemble how you’re feeling on the inside today! :) You look absolutely beautiful and I’m actually going to take inspiration from this look for my dinner date tonight with a friend :) Hope you feel better soon!

xx Bibi from the Netherlands

Reply
F

Aldrig kommenterar för, men gud så vacker du är på dessa bilder! Du glittrar verkligen!

Reply
Anna Norr

Absolutely stunning!! hope you feel better soon!

I have a question, what camera did you use for these photos? the quality is amazing! (Im sorry i know you get this questions ALL the time, i promised i looked EVERYWHERE on your blog before asking you!)

Keep up the beautiful work, you always put a smile on my face <3

Lots of love! x
Anna Norr

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: This post and the new one (outfit post) is shot with my Leica Q! :-) xx

Reply
Olivia Gren

Vad mysigt. Det hjälper ofta att bara ta sig ut med en vän och prata av:) Har en bra dag, kram!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*