• header

TEDDY BEAR

Ivyrevel coat here (adlink/reklamlänk!) // old pants from Ivyrevel // sweater and boots from Acne Studios // bag from Balenciaga

God morgon! Vaknade till ännu en grå och mörk dag i Stockholm, fan vad deppig man blir haha. Det känns som att det knappt hinner bli ljust innan det är mörkt igen. Precis som varje år och ändå är man inte beredd på det, iallafall inte jag. :-) Jaja, det positiva är att man får mysa ner sig i stora fuskpälskappor!! Här har ni gårdagens outfit. Vita byxor i en blöt & lerig stad var kanske inte den bästa idén men jag klarade mig rätt bra haha.

PS. Här ser ni håret lite bättre! En bra bit kortare och lite ljusare. Känns som att jag fått lite mer liv i det. :-)

// Good morning! Woke up to another grey and dark day in Stockholm, damn I get so depressed haha. It feels like it doesn’t get light outside until it gets dark again. Just like every year but you’re still not prepared, at least not me. :-) Well well, the positive thing is that you can cuddle up in big faux furs!! Here’s yesterday’s outfit. White pants in a wet and muddy city might have been a bad idea but I managed it pretty well haha. 

PS. Here you can see my hair a bit better! Much shorter and a bit lighter. It feels like I’ve gotten more life in it. :-)

32 Comments

Jackie

I love your blog and find you not only an outfit but also a real life inspiration! i have been looking at your posts for a long time now even though its the first time i post a comment. i wanted to take the time to tell you that your strength, positivity and “realness” come across through your posts and are very touching. i wish you an absolutely wonderful day and upcoming weekend! A big, big hug

Reply
johanna

Tänk att man ständigt, varje år, blir förvånad över att det inte lir ljust i November. Jag är precis likadan!

Reply
Emilie

Your new hair looks great!
I also like your outfit. The coat just looks sooo cozy <3 and the colour sceme with brown, beige, white & black is just perfect for autumn.
xo Emilie
LA MODE ET MOI

Reply
Sam

your coat is sooooo pretty. i wanted the one from H&M which almost every blogger owns but it got sold out too quick :(( ever since i am in search of a great alternative. i just wish it was cream and not brown. will there be more fur coats coming from ivyrevel??? maybe in cream? :DDD and i said it already but your hair looks sooooo good now. i am such a fan of this lenghts but i also always thought the shorter hair looked amazing on you although you regreted it pretty fast :D

Reply
JOHANNA

Jag tycker du är superfin när håret är såhär lite, lite kortare! Det ser lite mer “vuxet” ut (på ett bra sätt) tycker jag. Flummigt förklarat men asfint i ala fall! :)

Reply
Amber

I love your hair like this!! It looks really nice :) What happened to Ivyrevel’s coded couture by the way?

Reply
J

väldigt random, men har du hört låten “Father – Demi Lovato”?
Vet inte varför men jag tänkte på dig när jag hörde den, jag bölar varje gång jag hör den.

Reply
E

Så makalös vacker och en sådan inspiration för alla kvinnor, framgångsrik och så ärlig om ditt mående! You go girl, keep being the real deal

Reply
Rosanna

Hej!
Har du något mail som man kan maila dig på? Har letat på instagram och blogg men kan inte se :)

Reply
Julia

Du bloggar inget alls typ? Förstår att du har ett annat liv också men känns så himla tråkigt när man går in i snitt två gånger om dagen på din blogg och det är ett nytt inlägg (som handlar om typ ingeting?) var tredje dag typ..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*