• header

BREAKFAST MEETING

Breakfast with Stells today! <3

Äntligen fredag! Som jag säger varje vecka haha. Jag började dagen med ett litet frukostmöte med bästa Stella (som brukar fota med mig) på Gretas! Det var ett tag sedan vi sågs så det var mysigt att först catcha upp lite och sedan planera kommande plåtningar och projekt. Några timmar senare hade vi även fotat av två samarbeten och då tog jag en Uber till kontoret. Här har jag suttit några timmar, jobbat undan inför helgen och druckit en smoothie medan Mani har sovit vid mina fötter. Någon timme till och sedan tar jag helg!

Nu till den stora frågan…. Ska man köra tacos ikväll som alltid på fredagar eller ska vi go WILD AND CRAZY och göra något annat? Har 0 fantasi vad gäller matlagning nuförtiden, Aleks lagar alla middagar haha.

// Finally Friday! Like I say every week haha. I started the day with a little breakfast meeting with the best Stella (who usually takes my photos) at Gretas! It’s been a while since we saw each other so it was cozy to first catch up a bit and then plan upcoming photoshoots and projects. A few hours later we had also shot 2 collaborations and then I took an Uber to the office. I’ve been sitting here for a couple of hours now, finishing some work before the weekend and drinking a smoothie while Mani is sleeping by my feet. One more hour and then I’m taking the weekend off! 

Now to the big question…. Should we go for tacos tonight as always on Friday’s or should we go WILD AND CRAZY and make something else? I have 0 fantasy when it comes to cooking nowadays, Aleks cooks all the dinners haha.

29 Comments

Sam

haha i have zero ideas when it comes to cooking as well so either you let aleks decide or go for what always works – tacos. i mean if smth is good why change it right?
btw when we are in topic of food. is a smoothie enough for you between breakfast and dinner? i know you often skip breakfast and then eat lunch as a first meal. so i wonder if you eat breakfast on that day do you then ususally leave lunch out?
hope you have a nice weekend and i hope that soon we will get a little bit more kenza here again because i truly miss your updates.

it would also be super fun if you would go back to the blog post you did beginning of this year “ready for 2018” where you wrote down what you want to archieve this year and then tell us what you did and what you didnt “archieve” (that sounds so negative but i think you know what i mean) and also then what you wish/want for next year <3

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha true! I know I’ll miss my tacos if we (Aleks) cook something else tonight. ;-) No I eat lunch as well, the smoothie is a snack! Thanks for the idea about the post! We’ll see if I make a post like that again, 2018 was my shittiest year ever and so much I had planned for this year was put on hold because of everything that happened. I need to take a look and see if I even achieved a thing of all those goals haha… <3

Reply
johanna

Jag hade ju valt tacos, men har å andra sidan inte ätit det på evigheter heller! Fisktacos kanske? med en het mangosalsa och avokado, mums!

Reply
Dixi Wonderland

Vi äter nästan aldrig tacos här hemma men förra Fredagen testade vi Findus nya veganska Pulled som är gjord på ärtor. Det var så gott! Kan varmt rekommendera det ifall du hade velat skippa kött :D Har även testat deras strimlor och de är super goda :D

Reply
Malin

Jag skulle vilja testa tacos med halloumi, så det tipsar jag om! Annan mat jag gjort senaste tiden är gulaschsoppa, ugnsbakad fläskfilé i sås gjord på grädde och lingonsylt (låter knäppt men hur gott som helst!), stekta hela små delikatesspotatisar med spenat i och något gott tillbehör (kött, halloumi, annat trevligt), varmrökt lax med romsås på rostbröd och vegetarisk ostschnitzel (från hälsans kök, så god!) med couscous.

Reply
Nelly Kvist

Kenza, vilken fantastisk tröja *nerkärad* Osäker dock om ditt ansikte kanske gör den finare än vad den är, men låt oss prova!

Var är den ifrån?

Reply
jessika

hej, vet du varför det står att “anslutningen till webbplatsen inte är säker” när man kommer in här på din blogg? tror inte det har varit så innan hmm

Reply
Anna

Jag och min sambo lagade panerad rödspätta med potatismos och varsin god kall sås till (vi ville ha lite olika i😂)
Det låter kanske inte så värst fancy men jäklar vad gott det var!

Reply
Eva

What is the brand of your sweater and the lipstic brand and color/code?
Thank you very much on advance and have a great weekend! :)

Reply
Eva

I would appreciate to know the brand of your sweater and the lipstic brand/code/color?
Thank you very much on advance and have a great weekend :)

Reply
Sienna in the City

You’re so beautiful, Kenza! Inside out. I have been following you for years now, ups and downs, and I love how down to earth you are with all your success. You’re definitely one of my role models when it comes to blogging! x

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*