• header

IN THE CLUB THE CLUB OH OH

Vad har ni gjort idag då? Själv har jag hängt på en nattklubb haha! Klockan 8 imorse möttes vi alla på Slakthuset och drog igång med make och hår. Vi fotade en party-edit för Ivyrevel och dagens låtval (valt av moi) var inte helt otippat IN THE CLUB. Mot slutet av dagen hade alla fått den på hjärnan haha. Mission completed.

// So what have you been doing today? Well I’ve been hanging out at a night club haha! At 8 this morning we all met up at Slakthuset and started with hair & make up. We shot a party editorial for Ivyrevel and today’s song selection (chosen by moi) was of course IN THE CLUB. In the end of the day the song was stuck in everyone’s head haha. Mission completed.

Plåtade med den här bönan!!! Så himla kul. Vi har pratat om att fota ihop för Ivy länge så det var kul att det äntligen blev av. Älskar hennes mjölkpaket haha. Och jag älskar min fakelugg (från Hairtalk). Blir så sugen på att klippa en liten gardinlugg nu men jag vet inte om jag har för tunt hår för det..

// I shot with this babe!!! So much fun. We’ve been talking about shooting for Ivy a long time now so it was fun that it finally happened. I love her milk box haha. And I love my fake bangs (from Hairtalk). I so want to cut a little curtain fringe now but I don’t know if my hair is too thin for that..

Hur vacker är hon inte. <3 Vi fotades i ett gäng matchande outfits och här bär vi varsin lackklänning. Ni hittar den här (reklamlänk!)

// How beautiful is she. <3 We shot in a bunch of matching outfits and here we are wearing a patent dress. You can find it here (adlink!)

Sebastian och hans jävla modellpose haha. Den här människan är så rolig. Är så glad att jag får jobba med honom!! Otroligt grym på sitt jobb också, vår Creative brand director.

Min klänning finns inte ute än, den kommer senare.

// Sebastian and his damn model pose haha. This human is so funny. I’m so happy I get to work with him!! He’s so good at his job as well, our Creative brand director.

My dress is not out yet, it will be in store later on.

Här står vi och hänger inne på toaletterna. :-)))

// Here we are hanging out by the toilets. :-)))

Bilderna kommer ut redan nästa vecka, ska bli så himla kul att se resultatet! Känner knappt igen mig på vissa bilder med luggen haha, men det är kul att testa något nytt. Lite 70’s vibe, jag gillart. :-)

Vi var klara vid 16 och då stannade jag och Stells kvar och fotade ett annat jobb, och sen när jag kom hem låg jag i ett bad i en timme. Nu väntar jag på att Angelica ska komma hem till mig på middag! Perfekt avslut på en bra dag. Puss och kram!

// The photos will be out next week already, it’s gonna be so much fun to see the result! I can barely recognize myself in some photos with the bangs haha, but it’s fun to try something new. A bit 70’s vibe, I like it. :-)

We were done at 16 and then me and Stells stayed and shot another job, and later when I got home I was in a hot bath for an hour. Now I’m waiting for Angelica to come over for dinner! Perfect ending to a good day. Hugs!

35 Comments

Veronica

Wow så sjukt snygga ni är 😍 Du passar galet bra i lugg!! Du borde ha en fake lugg oftare (om du inte vill klippa 😊)

Reply
Julia

The bangs look really good on you! If you decide to cut them than I will too 😆

Reply
Alice

Har ganska tunt hår men har ändå haft lugg och gardinlugg och varit väldigt nöjd alla gånger0. Hade nyligt gardinlugg men den är borta nu växer ju ut så himla fort så är man inte nöjd försvinner den snabbt :)

Reply
Sanna

Du passar ju jättebra i lugg. Jag tycker du liknar Miley Cyrus, speciellt på den bilden när du har en glitterbasker på dig.

Reply
Filippa

Du ser verkligen ut som Leona Lewis i den där luggen! Såå länge sen man tänkte på henne förresten… Ser fram emot resultaten jag med!! 😍

Reply
Mona

Men vad snygga ni är! Haha, får mig att komma ihåg när jag skulle vara med på musikvideoinspelning på Hells Kitchen en tidig morgon. Det var liksom inte lika coolt som det var på kvällarna när det är fullt med folk och hög musik i högtalarna även fast vi försökte återskapa den känslan.

Reply
Pauline

Alltså HELT blown away av hur vacker du är i lugg!! Ser framemot att se bilderna!

Reply
Madelaine

Men hjälp vad häftig mjölkväskan var!! Vart kommer den ifrån?! 😍😍

Reply
Annie

Du kan ju köra med fake-lugg ett tag och trivs du extremt bra kan du ju kapa? Smidigt att kunna prova med fejk!

Reply
Emelia

Var har du köpt paljettbaskern som du har på dig på 5:e bilden? Den är verkligen skitsnygg! 😍😍

Reply
maja

körde på gardinlugg sist hos frissan,aldrig vågat göra något så “kort” inpå ansiktet men vad jag älskar de !!snyggt att styla utsläppt som.uppsatt och eftersom ja nästan jämt till vardags har uppsatt ser de mycket mer fixat ut med luggen
de växer ju snabbt ut om inte annat ! du var jättefin i de 😄

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*