• header

BLACK WEEK PARTY LOOKS

– In paid collaboration with Gina Tricot – 

Thea velvet top here // Carmen trousers here // Jenny bag here // Rhodium earrings here

Tilly tube dress here // Rhodium earrings here // Lykke bag here

Milly velvet trousers here // Milly velvet jacket here // Rhodium earrings here

I AM KENZA TRICOT

Black Week är igång och Gina Tricot har nya erbjudanden varje dag heeeela veckan, i både butik och online! Jag har valt ut ett gäng glittrande partylooks från just denna kampanj och dessa plagg är på 30% rabatt hela veckan. Passa på och köp något för jul/nyår vettja, som t.ex. min fina röda sammetstopp eller sammetskostymen (som också finns i svart!) Ni hittar alla erbjudanden HÄR.

Helt sjukt förresten att det är jul om en månad!! Det känns som att det var jul nyss ju, haha. Men jag är så peppad på julmys och framförallt – ett nytt år.

// Black Week has started and Gina Tricot has new offers every day the whooooole week, both in store and online! I’ve chosen a bunch of sparkling party look from this campaign and these items I’m wearing are on 30% discount all week. Why not take the chance and buy something for Christmas/New Year’s, like my pretty red velvet top or the velvet suite (which they also have in black!) You can find all the offers HERE.

Btw, it’s crazy that it’s Christmas in a month!! It feels like it was Christmas a few months ago, haha. But I’m excited about it and most of all – a new year.

– This post is in collaboration with Gina Tricot.

15 Comments

Smilla

Hur förhåller du dig (utanför ditt företag) till den västerländska masskonsumtionen? Black Week handlar om att köpa och konsumera. Vilket vi vet, är det som förstör vår planet och företag som har usla arbetsvillkor varav är förbjudet i Sverige, bortser vi från när vi konsumerar. Finns det inte någon del i dig som känner en bismak varje gång du uppmuntrar dina läsare att konsumera? Upplever att du är väldigt smart, genuin och varmhjärtad, och verkar förstå omvärlden. Så är nyfiken hur du ställer dig gällande vetenskaplig fakta om konsekvenserna och konflikterna som uppstår i sambandet med miljö och den västerländska materiella lyckan?

Reply
Maria

Ok, now I know where is your old blue sofa…. haha. The last look is my fav <3

Reply
Diana

Wow va det där kläder från Gina Tricot??
Det hade jag inte gissat.
Du ser då alltid så härligt fin ut. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*