• header

YESTERDAY’S LOOK

Coat from Ducie London // old pants from Balmain x HM // bag from Céline // sunglasses from Chimi // earrings from Nootka // boots from Dr Martens

Här har ni dem, bootsen som dödade mina hälar igår haha. SYND för de är så snygga! Älskar den höga sulan. Fick ett tips av er innan Coachella i våras om att värma mina obekväma Balenciaga boots i ugnen för att mjuka upp lädret och sedan gå runt med dem hemma. Det funkade, så jag ska testa det med dessa också. Så fort mina skavsår är borta för nu kan jag inte ens ha vanliga skor på trots skavsårsplåster. Det blir kanske tofflor på öppningen av vår pop-up store på fredag. :’)

Förresten TACK för alla baktips!!! Så snällt av er. Älskar att man kan fråga er om vad som helst och ni delar med er. <3 Det var många som lät smarriga men jag fastnade för ett brownie-recept (jag ÄLSKAR brownies). Vi får se hur det går i helgen, är verkligen inte bäst på att baka men svårt kan det väl inte va..

// Here you have them, the boots that killed my heels yesterday haha. Such a SHAME because they’re so pretty! I love the high sole. I got a tips from you before Coachella this year to heat up my uncomfortable Balenciaga boots in the oven to soften the leather and then walk around with them at home. It worked, so I’m gonna try that with these as well. As soon as my blisters are gone because now I can’t even wear normal shoes. I might have to wear slippers for the opening of our popup store on Friday. :’)

Btw THANKS for all the baking recipes!!! So kind of you. I love that I can ask you about anything and you always share. <3 Many of them sounded delicious but I fell for a brownie recipe (I LOVE brownies). We’ll see how it goes this weekend, I definitely not the best at baking but it can’t be that hard huh…

20 Comments

Sam

can i just ask with what camera and lese these are taken? they look so long and you look so far away from it?

Reply
Sam

yaaas pls kenza make a vlooog. baking with kenza *.* which brownie recipe did you choose out of them all the Roy Fares fudge brownies?

Reply
Lina Franzén

Gå in Docs är så jäkla drygt haha. Har några par nu som jag behöver töja ut lite efter en graviditet, känns sådär när jag kunde ha dem perfekt förra året! Bara att plåstra fötter, inte dra åt så hårt och använda dem inne en stund! Köra dem i ugnen lät dock intressant, vilken temp och hur länge? Sjukt snygga Docs också 😍❤

Reply
Hannah

För att undvika skavsår av läder/fejkläder-skor: Lägg en handduk över hälen på skon (toppen) och banka försiktigt med en hammare. Låter som ett så skevt sätt men det mjukar upp och du slipper skavsår!

Reply
Anki

Hej Kenza?

Hur ställer du dig till konsumtion som ett reellt klimathot? Bör människan konsumera mindre? Anser du att den bransch du jobbar i är dålig för miljön? Och om du gör det, vill du ändra på det eller bara fortsätta tjäna pengar?

Reply
Emma

Åh fy tusan att gå in doc martens. När jag skulle gå in mina fick jag ha skavsårsplåster, dubbla sockar och bomull fasttejpat i skorna för att kunna gå i dem utan att gråta typ haha 😂 har seriöst ärr kvar från skavsåren typ 3 år senare, men så värt det 😎 supersnygg outfit i alla fall! Du har så fin stil!

Reply
Maja

Hej Kenza!

Det vore jätteintressant att få läsa ett inlägg i denna vecka med dina tankar om hållbar konsumtion! Om du någon gång köpt second hand eller hur du ser på hela trenden, ex att årets julklapp är ”begagnade kläder”? :)

Reply
Dilara

Jobbar för Dr. Martens och har ca 23 par hemma. Vet hur det är med att gå in skorna. Här kommer några top tips , speciellt med platå skorna:
1. 2 par strumpor på. Antingen strumpbyxor och ett par vanligs strumpor över
2. Gå i de 1 h om dagen de första dagarna
3. Knyt de hårt innan du går i de. Mer stabilitet i häl.
4. Blöt tidningspapper och lägg i över natten
5. INTE lägga de i ugnen då sulan är gummi (kan skadas)

Hopps det hjälper

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*