• header

IVYREVEL BLACK FRIDAY

– In collaboration with Ivyrevel – 

GET 50% OFF EVERYTHING AT IVYREVEL.COM TODAY WITH CODE KENZA50!

Angelica wearing Stone dress (sold out) // my blazer dress (this one is AMAZING!!) + belt is coming soon

Angelica is wearing Ginnie coat here and Corini dress here // I’m wearing Jevi skirt (sold out) and logo t-shirt coming soon

I’m wearing May coat here

We’re both wearing Paint dress here, trench coats from our Pre Spring collection coming soon

Här har ni hela serien vi plåtade förra veckan! Det fick bli svartvitt, vi tyckte det blev så coolt med miljön och passade bra för Black Friday hehe. Vi lekte loss med rökmaskin och discokulor, det kändes nästan som att vi hade rest tillbaka några årtionden. :-) Så himla kul att fota med Angelica!!

Ni ÄLSKADE vår förra Black Friday på Ivy så i år har jag tjatat till mig en ÄNNU bättre deal till er. :-) Med min kod KENZA50 får ni 50% rabatt på ALLT på hela siten idag! Glöm inte ange koden i kassan!

Vi har även en massa grymma erbjudanden i vår popup-store i Mall of Scandinavia så om ni har vägarna förbi, kom och kika! <3

// Here’s the whole editorial we shot last week! We went for black and white, we thought it looked cool with the environment and it suited for Black Friday hehe. We played with smoke machine and disco balls, it almost felt like we had went back in time a few decades. :-) So much fun to shoot this with Angelica!!

You guys LOVED our last Black Friday at Ivy so this year I have got an even BETTER offer for you. :-) With my code KENZA50 you get 50% off EVERYTHING at the whole site today! Don’t forget to add the code in the checkout!

We also have lots of great offers at our pop up store in Mall of Scandinavia so if you are nearby, come and check it out! <3

– This post is in collaboration with Ivyrevel

14 Comments

Matilda

Miljön! Vi kan inte byta ut kläder hela tiden. Det tar så otroligt mycket vatten och andra naturresurser vid konsumtion. Vi behöver inte fler prylar och fler klädesplagg. Vi lever i ett konstant utbytarsamhälle där man alltid ska byta ut kläder och smink och allt! Jag vet att inte alla resonerar som jag gör, men denna livsstil går ut över mig, och alla andra.

Reply
Anna

Håller med! Denna konsumtionshets håller inte! Tycker att influensers även har ett visst ansvar här. Att uppmuntra ett ständigt utbyte av kläder och att det man redan har inte längre duger är en inställning till konsumtion som världen inte längre har råd med. Det är dags för oss alla att börja ta ansvar. Köp second hand! Finns mycket fint och man bidrar inte till miljöförstöring utan tvärtom är det ofta hjälporganisationer som får pengarna och kan använda dom till att hjälpa människor istället.

Reply
ule

I personally think you look better without bangs, to be honest! And your hair is still pretty, and you have more of it than some people (not only talking about bald people :)).
I also don’t get all these sexy shoots… I mean you’re selling clothes to women/girls, not their pimps… And we want to feel more than just sexy in our outfits. Relaxed, for example! Therefore the pic with you both smiling is the best :)

Reply
Anonym

Jag älskar att ni är så många som kommenterar om konsumtionshetsen! Det känns hoppfullt.
Jag är självklart jätteglad för din skull Kenza. Du har verkligen kommit långt, Power till dig!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*