• header

IVYREVEL POP-UP STORE

– This post contains promotion for our store – 

Men alltså HEJ lilla butiken!!! Ivyrevel har ju varit min lilla onlinebebis sedan 2013 men det är fan något speciellt med att se allt såhär, och framförallt se och träffa våra kunder idag! Berättar mer om det nedan. Iallafall, vilket hästjobb hela vårt team lagt ner på att få denna butik färdig till öppningen idag och det blev SÅ bra.

// Well HELLO there little store!!! As you know Ivyrevel has been my little online baby since 2013 but it sure is something special with seeing it all like this, and most of all seeing and meeting our customers today! I’ll write more about that below. Anyway, what a huge effort our whole team has put to get everything done for the opening today and it turned out SO good.

Vi hann preciiiis färdigt till 18 igårkväll när våra gäster kom. Alltså verkligen på håret, fönsterputsarna lämnade prick haha. Vi hade som sagt bjudit in lite vänner för att visa upp butiken kvällen innan samt en del av vår Pre Spring-collection som släpps snart!

Jag hade hela mitt tjejgäng och mamma (med moster!) där som alltid. Mina bästa supporters, vad hade jag gjort utan er. Alltså blir seriöst tårögd när jag tänker på det, hur de alltid kommer och peppar och visar sitt stöd vad det än gäller. <3

// We finished right on time to 6pm last night when our guests arrived. Like seriously right on time, the window cleaners left at 6 sharp haha. Like I said we had invited some friends to show them the store the night before and also a part of our Pre Spring collection that will be out soon!

I had my whole girl squad and my mom (with my aunt!) there as always. My best supporters, what would I have done without you. I seriously want to cry when I think about it, how they always show up and show their support no matter what it is about. <3

Min minsta lilla supporter, min underbara gud-dotter (och hennes vackra mamma! <3) Alltså kolla håret på den lilla bebin, drömmen. Hon charmade hela stället kan jag lova er!

// My smallest little supporter, my lovely God-daughter (and her beautiful mom! <3) Seriously look at that baby’s hair, such a dream. I assure you she charmed everyone in the store!

Gästerna trillade in och det bjöds på pizza från Klang Market (sjukt goda pizzor), drinkar och såklart…..

// The guests arrived and we had pizza from Klang Market (crazy delicious pizzas), drinks and of course…..

Pingiiiiiiis!!! Vårt älskade gamla pingisbord från kontoret fick sig en liten makeover och alla våra kunder är välkomna att komma och möta oss på pingis i butiken. Japp, pingisbordet kommer stå där under hela tiden vår popup-butik är öppen! :-)

// Ping pooooong!!! Our beloved old pingpong table from the office got a little make over and all our customers are welcome to come and challenge us in the store. Yep, the pingpong table will be there during the whole time our popup store is open! :-)

Här har ni stjärnan bakom hela butiken, vår Creative Brand Director Sebastian som jobbat jäkligt hårt av sig för att få ihop allt. Och titta så snyggt det blev! Bara så ni vet, det mesta är gammalt och handmålat på vårt kontor som numer ser ut som ett bombnedslag.

// Here’s the star behind the whole store, our Creative Brand Director Sebastian who has worked really hard to put all this together. And just look how pretty it turned out! Just so you know, most of the stuff is old and hand painted at our office which now looks like chaos. 

Ja det känns helt stört att mötas av två gigantiska Kenzor vid ingången. Folk måste tro att jag valt att sätta upp mig själv där haha! MEN sanningen är att det var för dyrt att köpa loss rättigheterna från agenturerna att få trycka våra kampanjbilder (med riktiga modeller), så vi fick använda mig för jag är gratis haha. ;-)

// Yes it feels sick to meet two huge Kenza’s at the entrance. People must think I’ve chosen myself to put myself up there haha! BUT the truth is that it was too expensive to buy the rights to print our campaign photos from the agencies (with real models), so we had to use me because I’m for free haha. ;-)
 

Vid 10 hade de sista gästerna gått och då började vi städa och hänga om. Bort med Pre Spring-kollektionen och upp med allt inför Black Friday och helgen. Fullt med skor, väskor och kläder! Jag prismärkte varenda produkt vilket tog mig några timmar haha. Jag vet inte vad det är men jag älskar när vi har sånna här kötteri-dagar (typ som inför lanseringen, nylanseringen med H&M, Black Friday och andra projekt) då vi alla jobbar dygnet runt i 2 dagar och bara åker hem för att sova några timmar. Jag älskar att se hur dedikerade folk är och hur mycket de älskar sitt jobb, och man kommer varandra mycket närmre under dessa tillfällen. Sen är man ju såklart helt slutkörd efteråt men jag vet inte, det känns så bra ändå haha.

Vid två kom vi hem, sov fyra timmar och sedan var vi på plats i butiken igen imorse innan vi öppnade. Och sedan 8 har vi haft full rulle hela dagen där. De första timmarna hade vi flest kunder av alla butiker i Mall of Scandinavia! Det var hos oss det hände. ;-) Så kul att få träffa våra kunder och få ett ansikte på vår kund. Vi blev tillexempel lite överraskade över att snittåldern på vår kund i butik är högre än online. Nej fyfan vad kul det har varit idag att få träffa alla er! Så jäkla kul att få höra hur mycket ni älskar våra kläder. Ni sprider så mycket kärlek och glädje och får oss verkligen att stanna upp för en sekund och förstå vad coolt det är vi håller på med!

Ni är alla välkomna till vår popup-butik hela helgen (Black Weekend fortsätter!) och såklart hela vägen fram till början av januari då vi finns där! Plan 1, Designer Gallery.

// At 10 the last guests had left and then we started cleaning and re-hang the clothes. We took away the Pre-Spring collection and hung up everything for Black Friday and the weekend. Lots of shoes, bags and clothes! I price marked every item which took a few hours haha. I don’t know what it is but I love these crazy days (like before launching, the re-launch with H&M, Black Friday and other projects) when we all work nonstop for 2 days and just go home to sleep for a few hours. I love seeing how dedicated people are and how much they love their job, and you get closer to each other during these moments. Then of course you are completely exhausted afterwards but I don’t know, it still feels so good haha.

We got home at 2am, slept 4 hours and then we were in the store again this morning before we opened up. And since 8 we’ve had a lot of action all day there. The first couple of hours we had most customers of all the stores in Mall of Scandinavia! The party went down at our place. ;-) So much fun to meet our customers and get a face of our customer. For example we were a bit surprised that the average age of our customer in store is higher than online. Seriously it’s been so much fun to meet all of you today! So fun to hear how much you love our clothes. You’re spreading so much love and joy and you make us stop for a second and realize how cool all this is!

You are all very welcome to our popup store the whole weekend (Black Weekend continues!) and of course all the way to the beginning of January while our store open! 1st floor, Designer Gallery.

27 Comments

Amber

It looks sooooo nice!! I love the gold and the huge screens. I can’t visit because I don’t live in Sweden, but I remember when Ivyrevel first launched at.. 20:00 or something? and it was so busy that you had to delay the launch a couple of hours. I still wear the pieces I bought from your very first collection. It’s amazing to see how far you’ve come and how much this brand has grown! From like 15 items per collection to a huuuge collection with jeans, shoes, accessories.. congrats ❤️

Reply
lorelei

So proud of you ! You kill the game kenza, very good work !
And pizza’s always a good idea ;)

Reply
Eminam

Vad har hänt mellan dig och klara? Ni som var sååå tighta 24/7 i somras och nu pratar ni inte ens.. så tråkigt att se bara. Ni verka så tighta tsm. Kram på dig!

Reply
Denise

Eller så visar hon bara inte upp det i bloggen, plus att hon jobbar hela tiden? 🤦‍♀️

Reply
Maria

That’s so cool Kenza! Everytime you write about your job I’m getting jealous haha, seems such a great team, young, creative and passionate! I’m really happy for you <3 I'm almost cry of emotions, can't really imagine how cool is that – to see how your project is growing. When you'll be A HUGE HOUSE OF FASHION like Chanel or Balenciaga and decide to open your office in every country – I'm here and ready to send my CV for your Russian's office hahaha

Reply
Mia

Ähhh såklaaaaart det ska hänga gigantiska bilder av dig :)
Även om det är hårt, dedikerat arbete av ALLA inblandade så är liksom du ansiktet utåt för själva märket. Rätt val tycker jag (som arbetar med marknadsföring hehe)
Grattis!!

Reply
ule

This was interesting to read. Love the golden table and that you repurposed old items.

Reply
Catarina Morais

KENZAAAA, I’m so proud of you! You are such an inspiration to me. A real person, down to earth but still has accomplished so much in life! One of my biggest dreams is to start my own fashion brand someday and I know how much work it is. Oh, but it must be so rewarding to see your work get to life when the pieces finally get a shape <3.

Could you please please please do a post or video telling us about the whole journey of IvyRevel? How it all started, choosing a name, the creative process, how you chose the rest of the IvyRevel team and every other little detail? More focused on the business perspective, I'd love to know everything!

I wish you the best of luck. And that one day IvyRevel can have stores all over the world, including my little sunny Portugal, eheh <3.

Kisses, Catarina Morais | http://www.catmorais.com

Reply
A

Jag håller verkligen med! :) Hon verkar vara en så himla jordnära och genuin person! Man lämnar hennes blogg med positivitet!

Reply
ColaRkea

At Ivy Revel everything is extremely overpriced always, that’s why the average age is going higher time after time. But the pop-up store looks amazing, nice job!

Reply
Mimi

Think you read it wrong tho…she said the average age online is way lower. Than the people who should up were. Doesn’t mean they only have “older” buyers.

Reply
Gaby

Wow!!!! Var i butiken i lördags! Så himla snyggt! Så trevliga tjejer som jobbade där mitt i kaoset hur mkt folk som helst. Aleks var så himla trevlig där i entrén och välkomnade oss 😃 Kul att du tog dig tid att hälsa på min dotter. Du gjorde hennes dag! Tack kenza och grattis för all din framgång du är grym💖👏 En gammal läsare

Reply
Nadja

Jag tyckte det var skitbra att det var stora bilder på dig i butiken och utanför, för då såg man vart din butik låg. Haha! Visste inte först vart butiken låg. Vi sökte på dom här skärmarna i gallerian (insåg nu i efterhand att din butik inte var med eftersom det är en pop-up butik?) så just därför var det super bra! Och läste även nu i efterhand att du skrivit i bloggen nu vilken våning osv! MEN! Riktigt snygg butik iaf och snygga kläder!! Gillade ert pingis-bord lite extra också! ;) Kul att man hann besöka butiken för bor inte i Sthlm :) Keep up the good work

Reply
Victoria

Älskar de svarta bootsen med guldormen som du har på dig!! Kommer de komma tillbaka? Finns de att få tag på någonstans?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*