• header

FLUFFY

Fake fur from Ducie London // old pants from Veromoda // old shoes from Zara // bag from Chanel

Hej hopp här har ni dagens! Ni vet ju att jag älskar fluffiga fuskpälsar och ännu mer om de värmer ordentligt för satan vad kallt det är idag haha. Ingen värmer mer än min stora blå dock men kände att jag ville variera lite. :-)

Idag har jag bara jobbat på kontoret, tog en lunchpaus med en vän (åt en sån flottig och god lasagne som var dränkt i ost haha) och snart ska jag avsluta här och röra mig till en annan vän på middag. Försöker trotsa vintermörkret och boka in små dejter med vänner här och där även på veckodagarna, det gör så mycket för humöret!

// Heyyy here’s today’s look! You know I love fluffy faux furs and I love them even more if they are warm enough because damn it’s so cold today haha. No jacket is warmer than my big blue one though but I felt for some variation. :-)

Today I’ve just been working at the office, took a lunch break with a friend (had such a greasy and delicious lasagna that was drowning in cheese haha) and I’m gonna finish up here soon and go over to another friend for dinner. I’m trying to fight against the winter darkness and schedule small dates with friends here and there even during workdays, it does so much for my mood! 

3

29 Comments

Jes

Can you not finally change this cam you taking your outfit pics with??? Its soo wide angled and you cant see shit. When i go on your blog with my phone you are so far away and minisize. No need to see the whole building in the back. Take a different lense like in the past pls like 2014 or so

Reply
nadia

Välkommen till 2018- Ingenting duger längre. Kenza ta bild från rymden så att vi får ett bättre vinkel perspektiv haha (skoja)<3

Reply
Anni

Haha, klockrent svar, Nadia! Jag håller med dig. Jes “konstruktiva kritik” är ju så givande och Kenza är säkert SÅ tacksam för din åsikt när du lägger fram den så, Jes! =)

Reply
Mai

I love this shoot and the outfit, dear Kenza! Maybe you should try a daylight lamp to improve your mood on those moments when you ŕe home late at night or working and it’s pitch dark outside? Thinking about buying it myself. They say it works.

Reply
Malin

Jag brukar alltid bli väldigt deppad på hösten och vintern, ljusnivån påverkar mig enormt. Men detta år började jag ta D-vitamin dagligen sedan september, och jag har massor med energi och lust att göra grejer! Det funkar verkligen för mig. Tips till alla ❤️

Reply
Veronika

Hej Kenza. Tänkte fråga dig om du använder något silvershampoo för att hålla nyansen på håret kallt? Superfint är det iaf 😍

Reply
Lala Fiercee

Haha Kenza you look so tiny in this fluffy coat, how adorable 🤗😍

Greetings from Hamburg

Reply
T

Vad får ni betala för resan till Maldiverna? Vill själv resa dit, men tror inte jag kan/vill lägga så mkt pengar på en sån dyr resa!

Reply
Anna

Åh vilken snyyygg jacka 😍 vad heter färgen på jackan och vad har du för storlek på den? :):)

Reply
Vanessa

Hej Kenza! Har du vågat tvätta din blå päls? Har en likadan men har inte vågat tvätta min än… kram vanessa! :)

Reply
Meha

Hej babe:)

Varför svarar inte IVYREVELS kundtjänst angående returer? Vi ännu några stycken som har skickat tillbaka vissa varit men har inte hört ett skit från er. Jag till exempel vi köpa en mindre storlek nen EFTER att jag fått tillbaka mina pengar. Snälla hjälp mig, snälla hjälp oss. Det handlar om mycket pengar. Tack love:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*