• header

MERRY CHRISTMAS

God jul kära läsare! Hoppas ni får en helt magisk julafton med era nära och kära. Vi firar uppe hos Aleks bror med båda våra familjer och barnen och har det jättemysigt. Aleks har dock åkt på the man flu och är halvt döende…. ;-) Vi får hoppas att han mår lite bättre imorgon då han fyller år!!

// Merry Christmas dear readers! I hope you’ll have a magical Christmas Eve with your loved ones. We’re celebratinf at Aleks brother’s place with both our families and the kids and having a cozy time. Aleks have got the man flu though and is almost dying… ;-) Lets hope he feels a bit better tomorrow when it’s his birthday!!

16 Comments

julia

The annual christmas photo i have been waiting for :)) very very pretty photo of you two!!! i wish you marry christmas as well, i hope you had a great day so far and i wish aleks that he is feeling better soon. would suck if he is this sick on his birthday. <3
p.s. love that the color of your eyeshadow, lipstick and nails are all the same. what do you wear on your lips? :))

Reply
Jessica

God jul! Använder du den vita eller blå natt krämen från Ole henrikssen ?? 😍🤩 du har helt felfri hy.

Reply
Kim

Haha man flu här hemma med! Har smittat min sambo. Han är tydligen mer döende än vad jag var med min förkylning & det enda som hjälper är tydligen att jag kliar honom på ryggen & armarna. Märkligt ;) god jul på er, ni är så fina!!!!!!

Reply
Sara

God fortsättning! Vackra ni är. Har du någonting på läpparna? Det var en sådan härlig och ljus ton! <3 ta hand om er. Kram

Reply
Mia

Verdens vakreste par. #relationshipgoals #mesmerizedbytheamountofbeautyinthisphoto #aleksisahunk #kenzaisgorgeous #wowwowwowwow #isitpossibleforacoupletobesogoddamnsexy #toomanyhashtagsbutsofuckingworthit

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*