• header

BYE WINTER!

In the lounge waiting for our flight! 

Soooom vi sett fram emot denna resa. Äntligen drar vi till ett av mina drömresemål – Maldiverna! Har velat åka dit SÅ länge. Vi kommer vara borta i nästan 2 veckor och vi kommer vara fast på en liten paradisö hela vistelsen. Vi ska bara mysa och njuta av varandras sällskap, och så har vi laddat upp med en massa böcker & snacks haha. :-)

Vi mellanlandar i Istanbul och är framme på vår ö imorgon efter lunch. Är så jäkla nervös inför sista flyget vilket är 30 minuter seaplane. Har aldrig flugit det innan och det känns så läskigt. Min flygrädsla har blivit lite bättre men jag är fortfarande rädd varje gång jag går på ett plan och jag gråter fortfarande när det är turbulent. Ska försöka sova på långflyget mellan Istanbul och Maldiverna.

Vi hörs i värmen! <3

// We’ve been looking forward to this trip soooo much. We’re finally going to one of my dream destinations – Maldives! I’ve been wanting to go there for SO long. We will be away for almost 2 weeks and we will be stuck on a small paradise island the whole stay. We’re just gonna cuddle and enjoy each other’s company, and we’ve also loaded with lots of books and snacks haha. :-)

We will make the first stop in Istanbul and we will arrive to our island tomorrow after lunch. I’m so damn nervous for the last flight which is a seaplane 30 minutes. I’ve never been on one before and it feels so scary. My fear of flying is a bit better now but I’m still scared every time I board a plane and I still cry when there’s turbulence. I’ll try to sleep on the long flight between Istanbul and the Maldives.

See you in the sun! <3

28 Comments

M

Jag var sjukt rädd för det lilla vattenflygplanet också men måste säga att jag aldrig har lyft/landat så mjukt som med det planet, man känner inte ens när man landar eller lyfter från vattnet. Det enda är att dom planen låter väldigt mycket! Njut! Maldiverna är underbart ❤️

Reply
Sara

Härligt! Så avis! Njuuuut massor och ladda upp batterierna för 2019 :) gott nytt år!

Reply
Mathilda

Åh, är så avundsjuk. Kom precis (den 22:e december) hem efter två underbara veckor i Maldiverna! Som jag längtar tillbaks redan :-( Haha. Men är inte lika avundsjuk på själva dit-resan dock, fyy, vi reste i närmre 24 timmar haha! Usch.

Reply
Nova

Åh vad kul!! Vill också åka till Maldiverna, verkar helt underbart. Njut av resan <3

Reply
Johanna

Skriv gärna mer om hur du hanterar flygrädsla och turbulens, kram och trevlig resa

Reply
Lotta

Maldiverna är helt fantastiskt! Varit där 4 gånger de senaste 2 åren och jag tröttnar aldrig. Prova på att dyka om ni inte testat det innan. Magisk undervattensvärld där! 😍🦈 Ha en mysig semester!

Reply
Patrycja

For some reason I thought you’ve already been to the Maldives?!? Anyway, enjoy! And is it the photo, or did you shorten your hair?

Reply
Maya

You probably mix it up with Mauritius, where Kenza and Aleks went to a couple of years ago, it reminds of Maldives in both climate and name. I know I did when Kenza first wrote they where going to Maldives 😅 Took me a couple of weeks before I realized I mixed it up 😂

Reply
Sanna

Jag och min man ska också till Maldiverna, på vår bröllopsresa, i feb. Skriv gärna lite tips om boende/bra öar och aktiviteter 🎉🤩👌😄. Hatar också att flyga 🤦‍♀️🤯 men älskar att resa så är en dålig kombo ;) 😂

Reply
Emma

Vill bara säga att du är inte ensam! Gråter för de minsta skakningarna om de pågår för länge och undrar varje gång varför det bara är jag på planet som har dödsångest. Dock blir min flygrädsla värre FAST jag rest jorden runt. Weird må jag säga.. Men njut av resan när du kommit fram! Kommer ju vara värt det. :D
H. Emma

Reply
Maja

Hej!
Försök att gå till en psykolog och testa KBT behandling. Funkade utmärkt i mitt fall!

Lycka till :)

Reply
Sara g

Hej, kan du berätta mer om din behandling? Var det fokus på att utsätta dig för flygning stegvis eller hur blev det bättre? Mvh flygrädd och har försökt flyga korta sträckor (1h flyg) men är nervös inför längre flygningar vilker hindrar mig…

Reply
Jessi

Använder du den vita eller blå natt krämen från Ole henrikssen ?? 😍🤩 du har helt felfri hy

Reply
Ines

Vilken storlek har du på adidas byxorna? Har beställt både XS och S men de är typ korta? och konstig i modellen?
Kram, och stort grattis till Bebor <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*