• header

WE MADE IT

Nu är vi äntligen framme på Maldiverna! Eller vi kom fram för några timmar sedan och har sedan dess: tagit ett dopp i havet (vi har en trapp rak ner i vattnet från vår villa!), druckit en kaffe i kvällssolen på vår terrass, gått en strandpromenad i solnedgången samt ätit middag.

Vi är bara några timmar före svensk tid så det är inte jättesent här, men Aleks har redan däckat bredvid mig hehe. Vi är lite småtrötta efter resan, men resan hit gick iallafall bra (förutom vid ena landningen så hann vi bara slå i marken innan vi lyfte igen och jag fick panne, något med vädret och fullt på banan?! cirkulerade runt i tjugo min till sen innan vi fick landa) och jag överlevde seaplane-turen. Phjuuuu.. Hade det inte varit för utsikten där uppifrån så hade jag nog bölat men jag var så fokuserad på att ta in den vackra utsikten. Det ÄR verkligen så fint som det ser ut på alla bilderna man sett härifrån. Vattnet ÄR verkligen så turkost haha. Ska såklart ta en massa bilder till er när vi är här, men idag hann jag inte det innan det blev mörkt.

Nej nu ska jag också sova så jag orkar gå upp lika tidigt som Aleks imorgonbitti. ;-) Vi hörs imorgon!

// We have finally arrived to the Maldives! Or we got here a few hours ago and since then we have: been swimming in the sea (we have stairs straight down into the water from our villa!), had a coffee in the evening sun at our terrace, walked on the beach in the sunset, and had dinner.

We are just a few hour a head of European time so it’s not that late here, but Aleks have already fallen asleep next to me hehe. We are a bit tired after the trip, but the trip here went well (except that at one of the landings we only touched the ground before we took off again and I freaked out, something about the weather and a busy landing court?! circulated for another 20 minutes before we were allowed to land) and I survived the seaplane. Phjuuu… If it wasn’t for the view from up there I probably would have cried but I was so focused on enjoying the beautiful view. It really IS that beautiful like in all the pictures I’ve seen from here. The water really IS that turquoise haha. Of course I’m gonna take lots of photos for you while we are here, but today I didn’t have time before it got dark.

Now I’m gonna sleep as well so that I can get up as early as Aleks tomorrow morning. ;-) Talk to you tomorrow!

28 Comments

Jessi

Använder du den vita eller blå natt krämen från Ole henrikssen ?? 😍🤩 du har helt felfri hy Trevlig resa!

Reply
julia

hahhaha i am so sorry, i dont know how often you have asked this question now :D Kenza i think she finally deserves an answer doesnt she? :D

Reply
Jessica

Såg på din instastory när du o aleks ska sova. Så himla fin pijamas/nattlinne du hade. Vart har du hittat det??

Reply
Hanna

Åh va härligt! Jag är såååå flygrädd och undrar bara hur du kämpar på med att flyga så mkt? Är det inte lika farligt för dig med stora kommersiella plan? Jag tycker allt är så obehagligt och gråter jämt 😓❤️

Reply
Ellie

could you share your tips for having anxiety on air planes? I am so so scared of flying,
I already been on 10+ hour flights but I am so paranoid and scared everytime

Reply
Marie

Jag önskar inlägg om ALLT!! :) Så roligt att läsa. Är själv gravid. Hur hanterar du nästäppan? Jag hade konstant nästäppa från ca 5-6 månaden och framåt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*