• header

CLOUDY SUNSET

Shorts from Verge girl // top from Are you Am I // earrings from Sabo skirt // shell necklace and bracelet from Mayol

Skyyyyyndade oss till andra sidan ön när vi såg att solen var påväg ner. Stor och KNALLORANGE var den. Men när vi kom fram hade den gått ner bakom molnen och vi missade allt haha. :-( Vi missade den igår också, så imorgon har vi bestämt att vi ska va där tidigare. Vill ju ta fina bilder i solnedgången! De här fick duga idag dock.

Klockan är halv tio här (tydligen är vår ö +1h från Malé-tid) och vi ska precis lägga oss. Idag har vi bara solat och badat och läst böcker. Och ätit en massa. Det är buffé till frukost, lunch och middag så vi går loss!

PS. Vi hade två SVINSTORA bläckfiskar precis nedanför vår vattenvilla idag. Jag dog nästan. Varför är jag så rädd för bläckfiskar?! Kan inte tänka mig något värre än att en slemmig bläckfisk slingrar sina vidriga sugkoppsfyllda ben runt mig. Spyyyyr. Är det pga min trypofobi?!?!

// We hurriiiiiied to the other side of the island when we saw that the sun was about to go down. It was huge and orange. But when we got there it had already disappeared behind the clouds so we missed it all haha. :-( We missed it yesterday as well, so tomorrow we’ve decided to go earlier. I want to take pretty pictures in the sunset! This had to due today though. 

It’s 9.30 here (apparently our island is +1h from Malé time) and we’re just about to go to bed. Today we have just been tanning, swimming and reading books. And we’ve been eating a lot. It’s buffet for breakfast, lunch and dinner so we’re going nuts! 

PS. We had two HUGE octopuses right below our water willa today. I almost died. Why am I so scared of octopuses?! I can’t imagine anything worse than having a slimy octopus hugging me with it’s disgusting suckers. *vomiting* Is it because of my trypophobia?!?!

42 Comments

jassy

but kenza please tell us what is up with your health? is your thyroid ok? the discussion about your extreme weight loss went now questions on your blog, to your instagram and to even some fan sites. so many ppl seen it and discussing/worrying about it. you are half of what you used to be.

Reply
Anni

Why do you say “extreme waight loss”? We only see Kenza through pictures and on pictures you can pose to look a lot skinnier. Why even discus her weight or her health? Kenza has been open about her health and will tell us more when she wants to. She has friends and family that supperts her. She dosent need people on internet to write stuff about her weight or speculate like you are doing. She is NOT half of what she used to be. Kenza can pose to look skinnier or fater. Everyone can. Try it. Anyhow it is not your busines to analyce about HER body.

Reply
Denise

Where are people saying this? I haven’t noticed any weight loss like that 🤔

Reply
Kristin

Wtf? What kind of question is that? If she wants to share things like that with us she will do it. Until that? Shut up and keep it to yourself.

Reply
Jolien

Some day she will tell us what is on in her life but now we must appreciate her rest and that she is enjoying her time off in the Maledives.

Reply
Nova

Haha jag är också svinrädd för bläckfiskar 🐙 så äckliga!! Hoppas ni har det härligt i paradiset 😊

Reply
Sandra

Bläckfiskar är otroligt intelligenta djur och de har ingen anledning att röra dig, kanske av nyfikenhet, men de skulle aldrig skada dig. De äter mest kräftdjur :) Men visst är de lite äckliga 🙈

Reply
KJ

Jag har också extrem bläckfisk-fobi! Tror det är deras sätt att röra sig och alla armar som känns otäcka…? Vet inte riktigt vad det är men riktigt obehagliga är dem! 😖

Reply
Emelie

Känner exakt likadant!!!! Har också trypofobi, fyfan, vad äckligt! haha :(:(:(:(:(

Reply
Rebecca

Brush är do preggo? 😏
Du har fått nya former, lookin’ fly 🔥🔥🔥😎💃🏻

Reply
angie

jäkla idiot!! hon har ju snarare blivit smalare än nånsin!!
OM hon skulle vara med barn så har du absolut INGET med det att göra!!! Inte förrän Kenza själv säger något om det!
Annars så håll truten!!! du har ingen aning vad som pågår i okända folks liv!!!

Reply
Anni

Angie, jag tycker att även din kommentar om att “hon är smalare än någonsin” är opassande. Sluta kommentera andras kroppar, speciellt över internet. Man kan posera så att man ser “smalare ut än någonsin” och folk tror att man ser perfekt ut när man egenligen bara håller inne magen osv. Sluta lägg så mycket energi, tyngd och känslor på andras kroppar över internet. Det är inte sunt mot någon.

Reply
Denise

Den ena idioten säger “extreme weight loss”, den andra frågar om hon är preggo.. Vad är det för fel på er människor?

Reply
Ronja

Inte bara att de är slemmiga… deras ”näbb” till mun de har där i mitten av alla tentakler. *ryser*

Reply
CCamilla

Vill ändå tro att det är fullt normalt att inte vilja ha bläckfiskarmar slingrades runt sina ben haha xD Jag är nog inte rädd för dom, men skulle inte heller vilja hoppa i vattnet när jag ser att dom ligger och simmar nedanför mig! Fy tusan vad jag njuter indirekt genom er semester, det är inte lätt att vara svensk runt den här tiden på året, jag suger åt mig av allt fint som andra gör medans jag får lov att jobba! :D
Ha en fantastisk semester nu K, ha några mysiga veckor med din man!

Reply
Katie

Do you have trypophobia? How did you notice your “illness”? And how about clothes that have tiny holes – skirt with tiny metal rings or material with tiny shapes that look like holes? Do you feel bad about wearing it?

Reply
Maria

Jeeez. Den ena ”oroar sig” för hennes extremt smala kropp och den andra ”uppskattar” hennes nya (preggo)former, allt på en och samma bild.

Vad sorgliga ni är.

Reply
Jessi

Såg på din instastory när du o aleks ska sova. Så himla fin pijamas/nattlinne du hade. Vart har du hittat det??

Reply
Emma

Vilka skummisar som hängde här i kommentarsfältet idag då?! Vilken dröm att få åka till maldiverna, jag har det som mitt drömresemål och hoppas få komma iväg dit någon gång. Njut och ha en fin nyårsafton!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*