• header

SNAPSHOTS FROM PARADISE

Bikini from Meloonpro x Hanna 

Hallå hjärtan! Här kommer lite blandade bilder från min mobil från de senaste dagarna här på Maldiverna! Det känns som att vi har varit här aslänge redan men vi kom liksom för 2 dagar sedan, hehe. Vi har det iallafall riktigt jävla bra, min man och jag. Vi bara chillar och njuter.

Dagens höjdpunkt enligt mig: det fanns pizza på middagsbuffén (ni hör ju, vi gör inte så mycket haha). Dagens höjdpunkt enligt Aleks: gårdagens bläckfiskar nedanför vår villa var utbytta mot en fet jävla muräna och en giftig drakfisk. Då skulle Aleks såklart i och snorkla och filma med gopron. Jag höll mig uppe på land efter det.

// Hello sweethearts! Here are some mixed photos from my phone from the last couple of days here in the Maldives! It feels like we’ve been here a really long time but we arrived 2 days ago, hehe. Anyway we’re having a really good time, my husband and I. We’re just chillin and enjoying.

Today’s highlight according to me: they had pizza at the dinner buffet (well as you can hear, we’re not doing so much haha). Today’s highlight according to Aleks: yesterday’s octopuses below our villa were replaced with a big freaking moray eel and a venomous lion fish. Of course Aleks jumped in to snorkel and film with the go pro. I stayed up on land after that.

Ön som vårt hotell ligger på är bara 700 meter lång och 250 meter bred och består av (förutom vår resort dårå) kritvit sandstrand, palmer & detta turkosa vatten. Knäpptyst är det också, förutom några gånger per dag då lilla sjöflyget kommer och går med gäster.

Jag har redan ångest inför flygresan hem haha, ska försöka att inte tänka på det nu….

// The island that our hotel is located on is just 700 m long and 250 m wide and it contains (except our resort) white sandy beach, palm trees & this turquoise sea. It’s also completely silence, except a few times a day when the little seaplane comes and leaves with guests.

I’m already anxious about the flight home haha, I’ll try not to think about that now….

Älskar att blinga till det med massa guld på semestern! Speciellt när jag börjar få lite bränna. De översta två armbanden är från Sophie by Sophie (hjärtat sitter alltid runt min handled) och snäckarmbandet är från Mayol. Och så lite ringar på det. Och örhängen. Och halsband.

// I love to bling it up with lots of gold on my vacation! Especially when I start getting some tan. The first and second bracelets are from Sophie by Sophie (I always have that heart around my wrist) and the seashell bracelet is from Mayol. And some rings on top of that. And earrings. And necklaces.

Denna bild är från ikväll när vi gick för att se solnedgången. Idag var vi i tid men det var återigen molnigt i horisonten så det blev ingen WOW PANG BAM-solnedgång. Fint ändå, såklart.

Shorts från Levi’s, topp från Sabo Skirt. Och så barfota. Jag är barfota 24/7 här haha, fick skavsår ovanpå fötterna första dagen av mina sandaler så nu lever jag barefoot-life istället. Så nice. Trodde jag skulle bli tillsagd vid middagsbuffén (på vissa 5-stjärniga resorts vi bott på har Aleks blivit tvungen att ha långbyxor) men alla går antingen i flipflops eller barfota så det är lurre.

// This photo is from tonight when we went to see the sunset. We were on time today but once again it was cloudy in the horizon so it weren’t a WOW PANG BAM sunset. Still beautiful, of course.

Shorts from Levi’s, top from Sabo Skirt. And barefoot. I’m barefoot 24/7 here haha, I got blisters on top of my feet the first day from my sandals so now I’m living barefoot life instead. So nice. I thought they would said something at the dinner buffet (at some 5 star resorts we’ve stayed at, Aleks even had to have long pants) but everyone is either in flipflops or barefoot so it’s cool.

Men asså ÅH, min älskling! Min min min. <3 Badbrallorna (från Nikben) matchar vattnet. I en av dessa villor bor vi.

// OH, my love! Mine mine mine. <3 The swim shorts (from Nikben) matches the water. We live in one of these villas.

Promenerade hela vägen ut för att ta en bild och visa er. Ser ni hur fint det är? Ser ni? Gör ni?? Undrar dock hur många bläckfiskar det finns i detta vatten……haha.

// We took a walk all the way out to take a photo to show you. Can you see how beautiful it is? Can you? I wonder how many octopuses there is in this water though….haha.

Sjukaste vattnet. Så turkost och klart, och perfekt temperatur. Varmt men ändå lite svalkande. :-)

// Sickest water. So turquoise and clear, and perfect temperature. Warm but it still cools you down. :-)

Min man och jag i solnedgången ikväll. Snart har det gått 10 år sedan vi träffades, vilket var i februari 2009. Tänk att jag fick hitta mitt livs kärlek så tidigt i livet ändå, knappt 18 år gammal. Jag är så tacksam för det. <3 Vårt 11e år ihop ska bli det bästa. Så är det bara!

// My husband and I in the sunset tonight. It has almost been 10 years since we met, which was in February 2009. It’s amazing that I got to find the love of my life so early in life, barely 18 years old. I’m so grateful for that. <3 Our 11th year together will be the best one. That’s just the way it is!

Bikini from Meloonpro

Före bläckfiskar, muränor & giftiga fiskar haha. Närå jag vågar fortfarande bada men Aleks får gå i först och kolla läget. Och så sätter jag inte ner mina fötter nånstans. Jag undrar om min bästa vän Dilay hade vågat bada här, hon är rädd för småfisk i Sverige liksom. Haha. <3

På tal om havets djur. Aleks är lite leden för det är tydligen inte säsong för att åka och simma med valhajar. :-( Däremot kan man se delfiner, rockor och stora sköldpaddor så det ska vi göra!

// Pre octopuses, moray eels & venomous fishes haha. Nooo I still dare to swim but Aleks has to go in first and check it out. And I won’t put down my feet anywhere. I wonder if my best friend Dilay would have dared to swim here, cause she’s scared for tiny fishes in Sweden. Haha. <3

Speaking of the animals of the sea. Aleks is a bit sad because apparently it’s not season to go and swim with whale sharks. :-( But you can spot dolphins, stingrays and big sea turtles so we’re gonna do that!

Jewelry from Etta

Har fått lite färg på snoken nu! :-) Nu är det dags att sova, klockan är snart midnatt här. Imorgon är det årets sista dag och jag säger bara ÄNTLIGEN. Dags att säga bye Felicia till detta jobbiga år, och välkomna 2019 och dess äventyr. Hur ska ni fira in det nya året? Vi ska äta en finmiddag här (tog till och med med en liten glittrig klänning och smink endast för nyårsafton hehe) och så får vi hoppas att jag orkar hålla mig vaken till tolvslaget. ;-)

Vi hörs imorgon. Puss och godnatt!

// I got some color on my nose today! :-) Now it’s time to sleep, it’s almost midnight here. Tomorrow it’s the last day of the year and all I can say is FINALLY. Time to say bye Felicia to this tough year, and welcome 2019 and it’s adventures. How are you going to celebrate the new year? We’re gonna eat a fine dinner here (I even brought a little sparkling dress and make up for New Year’s only hehe) and then we’ll hope that I manage to stay awake until 12. ;-)

Talk to you tomorrow. Goodnight! xx

50 Comments

Aleksandra S

Soooooo damn beautiful😍😍😍😍
And Kenza I wish you and Aleks all the best for 2019, it’s gona be a better and brighter year, you will see💙

Enjoy the Maldives and have a fun NY’s night✨

Kisses from cold Slovenia😘

Reply
Freja

Ser ut som en DRÖM!!!

Så ballt att du och Aleks varit tillsammans så länge, jag minns fortfarande precis när ni hade börjat träffats och du kallade honom ”Mr X” haha sjukt hur länge jag har följt din blogg egentligen :)

Reply
Frida

Men alltså HERREGUD du är i fucking PARADISET men ändå har du mage att klaga över havsdjur som lever i närheten av er lyxvilla? Skäms på dig!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha mehhh jag klagar inte, jag delar bara med mig av mina tankar. :-)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vi bor på Cocoon resort! :-) Tror det finns massa finare ställen men det här är inte lika dyrt som dem så jag tycker det är prisvärt.

Reply
Camilla

Jag själv är inget jättefan av nyårsafton (har inget stort kompisgäng längre och ingen snubbe att fira med) så istället för att deppa ihop och hata på kvällen så har jag o min syster tänkt såhär : Vad gillar vi allra mest? ITALIEN! Så vi ska ha italiensk mat, ha på oss röda underkläder (en grej på nyårsafton i Italien har vi hört), ha en röd/vit-rutig duk och ha på en italiensk lista på Spotify! Tror det kan bli bra ändå 😀

Reply
Natalie

Hej känner igen mig på det du skrev, och jag åt också italienskt. 😋 Kul att man inte är ensam om det.
God fortsättning 😊

Reply
Claudia

She almost always wears small bikini top so that her boobs stick together and therefore it may look like implants, specially on the photos from a certain angle. And yes, she is lucky to have normal sized (probably full B) boobs and be so skinny. Most women who are so skinny as she is don’t have boobs at all haha.

Reply
Ani

Hahaha this thing with the octopuses is so funny. I would react in the exact same way: most beautiful place there is and I am scared of the water because I only think about the animals. Your lashes look really good btw!
Is the air at maledives humid? Like 100 % humidity or something? I wish you both a pleasant stay <3
I am going to maledives with my love too when I finish university wuhu.

Reply
Alice

Hi Kenza, how is it like to sleep in this villa above the sea? I think for me it would feel kinda not safe because of the sounds the sea makes and waves or is it completely calm? However have a nice stay with Aleks there, it looks very beautiful there!! :)

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I’m half deaf so you’re asking the wrong person haha. To me it’s calm! :’)

Reply
Patrycja

Are your lashes after lashlift? Because they look so good but don’t look like mascara was used on them! Anyway, I am so glad you wrote how lucky you are you found Aleks so early. Some say relationships starting in teens end sooner or later but you know what? I think people who meet the love of their life during school years have it best. You are, as you said, lucky to find so early. And other people keep searching for THAT one for years and sometimes not successfully. Hell I am a year older than you and sick of being single haha, my 2019 resolution should be to find a husband at last! Hahaha.

Reply
L.

This is such an adorable post, sharing all those little things. I’ve been reading your blog for more than 10 years now and after all this time I still enjoy being taking with you on your journeys, travels and every day adventures. Thank you <3
P.S. Enjoy your well deserved time away!

Reply
Stavroula

After a long time I can say that you seem really happy !! Alex must be a very nice person and stood by you in your dark days. So happy for you 😀 I hope you ll have that big smile on your face every single day of 2019. I have never met you but I felt how difficult 2018 was for you.
Thank you for the beautiful photos of Maldives. May one day I ll be lucky enough to visit that place. Happy New Year to you and your family 🥳🤗

Reply
Julia

Tomorrow I am going out for dinner with my boyfriend at our favorite restaurant with sushi and sashimi. I still don’t know what I will wear though 😒. Looking forward on leaving 2018 behind. 2019 will be smoke free for us. Hope you will have the best NYE! Can’t go wrong at the Maldives 😃👍

Reply
Rena

I see you are really in paradise and it is so wonderful you are still in love with your husband after that long time! You both look perfect <3 Enjoy further your time on the Maledives!
Have a very happy New Year!
xx from Bavaria/Germany, Rena
http://www.dressedwithsoul.com

Reply
Ss

ashliften är inte fin alls, gjorde min i november ser precis ut som din de går alla åt olika håll eller rätt uppåt och ser fejk ut. Jag har också börjat få ont i ögonen nu. Blä

Reply
Georgia

Hej

Fantastiska bilder, vad heter ön ni är på? Jag menar hotellet? 😊 mycket vackra stränder

Reply
Karin

Känns lovande att du känner ångest för flygresan åtminstone, det är första steget mot att inse att vi inte “längre” har råd att flyga på det sättet. En resa t/r Maldiverna kostar 7.5 ton i utsläpp. För att du ska ha något att ställa det i relation till behöver vi, per person, komma ner till ca 2 ton utsläpp per ÅR och PERSON för att mänskligheten ska ha en chans att överleva. Och denna “lilla tripp” har redan kostat 7.5 ton..

Enligt FNs senaste rapport har vi ca 10 år på oss att FÖRÄNDRA RADIKALT för att inte drabbas av fruktansvärt väder, torka, nödslakt, inte kunna odla, svält osv..

Såklart behöver vi förändra långt mer än vårt flygande men ni influencers har så otroligt stort negativt inflytande här, likaså när det gäller överkonsumtion.

Hur stolta kommer ni vara över ert arbete när inga människor kommer kunna överleva ens? 😭

Gå med i tex @klimatklubben och inspireras och joina @flygfritt2019

Ps jag har rest massor, typ levt för att resa och älskat varje sekund. Det var ett fruktansvärt beslut att sluta flyga men vi har faktiskt aldrig ens haft den möjligheten -vi har TAGIT den. Och det går faktiskt att nå nära på alla destinationer med tåg (utan att ens ego-val tar död på alla medmänniskor) ❤

Reply
M

Hahaha därifrån jag kommer är “snoken” smeknamn för det manliga könsorganet, var tvungen att läsa den engelska översättningen för att inte tänka helt fel 😂

Reply
Disha

This looks like the D R E A M. That water is unbelievable! Come the new year, I’m defo gonna need a skincare routine as your no-makeup face is INCREDIBLE. Hope you have a great New Years!

Dear Disha – deardishablog.wordpress.com

Reply
Matilda

Men ååh dröm att kolla på delfiner och sköldpaddor i havet! Jag ska fira nyår med ett gäng kompisar- äta, umgås sen förmodligen ut och dansa efter tolvslaget! Gott nytt år :)

Reply
Josephine

Härligt! :D jag hade nog inte vågat bada, kanske doppa benen snabbt men har fobi för djupt vatten, dock ser man ju bättre i det där vattnet så de är en lättnad.

Reply
Denise

Hur många av er assholes finns det egentligen? Är ni så besatta av att någon annan ska bli preggo att ni måste inbilla er det? Snälla låt henne vara nu!!!

Reply
Anonym

Ditt ansikte borde komma upp när man söker upp ordet ”smug” i ordboken. Inget illa menat alls :)

Reply
Nathalie

Meeen, jag vill se bläckfiskarna och de andra obehagliga djuren 😍 För övrigt ser det helt magiskt ut!! Önskar att jag hade råd att åka till ett sånt där ställe någon gång 😍

Reply
r

vilket underbart inlägg. helt underbart. Detta är vad bloggandet handlar om. att dela med av sig själv <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*