• header

CANDY SKY

The sunset yesterday was beautiful! ♥ My swimsuit is from Monday Swimwear.

Jag är överväldigad av responsen jag fått sedan jag publicerade videon om vår kamp. Jag hade aldrig anat att den skulle vara uppe i nästan 700 000 visningar efter bara 2 dagar, och att personer över hela världen som inte följt mig innan har hittat till den och sedan skriver till mig för att tacka. Alltså verkligen från botten av mitt hjärta: TACK för alla fina ord, och tack för att ni delar med er av era historier också! Det är så himla viktigt.

Och det känns skönt att äntligen ha berättat detta som jag burit på i ett års tid sedan jag fick min diagnos. Äntligen kan jag bara vara jag igen, utan skammen och oron att någon ska känna igen mig när jag sprungit ut ur kliniken gråtandes eller att det skulle skvallras om oss på något sätt. Att gå igenom något sånt här som äter upp en inifrån och samtidigt balansera ett offentligt liv har inte varit lätt. Tack för att ni har haft tålamod och förståelse för när jag har skrivit att jag har mått dåligt. <3

Jag har en del idéer för inlägg jag vill göra om graviditeten hittills, jag har både fotat och filmat en del under de senaste månaderna och jag ser fram emot att få dela det med er. Fram till vecka 14 var graviditeten rätt tuff, även om jag var så otroligt tacksam och lycklig så var jag livrädd för att det skulle tas ifrån mig. Jag tog graviditetstester nästan dagligen fram till vecka 8, kollade efter blod i trosan varje gång jag gick på toaletten och jag kunde knappt sova innan ultraljuden (tänkte att nu….det är nu de säger att hjärtat slutat slå). Jag kräktes även nästan dagligen från vecka 7-12 och sedan åkte jag på migränattacker i ytterligare 2 veckor. Men sedan dess har jag mått väldigt bra, både i kropp och själ. Jag ska berätta mer om allt senare. Har ni något önskeinlägg ni vill att jag ska göra så säg till!

// I am overwhelmed by the respons I have gotten since I published the video about our struggle. I never imagined that it would have almost 700 000 views after only 2 days, and that people from all over the world who hasn’t been following me before have found the video and then been writing to me to say thanks. Seriously from the bottom of my heart: THANK YOU for all the kind words, and thank you for sharing your stories as well! It’s so damn important.

And it feels so good to finally have told you about this that I have been carrying for a year since I got my diagnose. I can finally just be me again, without the shame and fear that someone would recognize me when I have been running out of the clinic crying or that it would be gossip about us in some way. To go through something like this that is eating you up from the inside and at the same time balance a life in the public eye has not been easy. Thank you for your patience and understanding when I have written that I have been feeling bad. <3

I have some ideas about posts I want to do about my pregnancy so far, I have been filming and taking photos a lot during the last months and I look forward to sharing it with you. My pregnancy was pretty tough until 14 weeks, even though I was so incredibly grateful and happy I was terrified that it would be taken away from me. I took pregnancy tests almost every day up to week 8, I checked my panties for blood every time I went to the bathroom and I could barely sleep before our ultrasounds (I was thinking that now….now they’re gonna tell me that the heartbeat is gone). I also threw up almost every day from week 7-12 and then I had migraine attacks for another 2 weeks. But since then I have been feeling very fine, in both body and soul. I will tell you more about everything later. If you have any wish post that you want me to write, let me know!

134 Comments

Moa

Jag har följt dig sedan dag 1 och är så himla glad för er skull! Ett önskeinlägg är då och hur ni plussade och hur/när ni berättade det för de närmaste.
Kram!

Reply
Anja

Skulle vara så kul och veta hur du berättade för Aleks att du är gravid, Anade du att du är gravid innan du tog ett test? Kommer ni berätta om ni väntar en flicka eller pojke ? Vilken vecka är i du nu? Tack Kenza för att du är så modig för att du / ni vågar dela med er. Ni är ett sådant fint par och jag började gråta när såg att du är gravid tänk en nyhet från en främling eller har följt över 10 års tid fyller 25 i år. Är så glad för din skull och hoppas på det bästa. Ni kommer bli så fina föräldrar. Det skulle även vara så kul att få videos om att du berättar vecka för vecka eller bara tankar och känslor du har skulle vara så kul att få följa det. Kram och stort stort lycka till nu på en av livets största resor

Reply
Evelina

Är så så så glad för er skull! ❤️ sen jag själv fick barn så är graviditeter och förlossningar (och bebisar såklart) typ det bästa jag vet!
Kanske en frågestund? 😃

Reply
Kaisa

Stort grattis till Er!! Verkligen glad för er skull!
Jag har en liten fråga om framtiden. Jag vet inte om det är något ni redan funderat på så du får svara om du vill!
Vad kommer ni göra om ni vill ha ett syskon till bebisen? Kommer ni försöka på naturlig väg och så får det gå om det går eller kommer ni överväga äggdonation om det inte skulle ge med sig?
Återigen: stort grattis! <3

Reply
Kristina

Har du sett videon Kenza skriver om i det här inlägget? Där nämner hon både det du frågar om, samt hela problematiken med att konstant fråga kvinnor om sådant här. Jag vet att man är nyfiken, det är ju jättenaturligt, men tycker vi kan låta Kenza leva i den här lyckan just nu, utan extra press och känsliga frågor om framtiden. <3

Reply
johanna

Önskar er all lycka med resten av graviditeten <3 Blev så rörd av din video även om jag själv inte ens är i närheten av en liknande situation.
Stor kram!

Reply
Linnéa

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ miljoner grattis till Er!

Reply
Zara

Jobbigt med kräkningar! Jag är gravid i v. 16 och jag var såååå orolig över att må illa eftersom alla kvinnor i familjen har kräkts typ hela sina graviditeter. Jag var beredd på det värsta men fan vilken tur jag haft, jag har mått precis som att jag inte är gravid! Så jag har varit orolig varje dag över att något är fel men så fort jag fick se mitt lilla hjärta på ultraljud kunde jag äntligen slappa av, allt såg perfekt ut. Och det där med blod när man går på toa kan jag relatera till, kollade också varje toalettbesök efter blod med en stark oro :(. Och då blev vi gravida vid 3:e försöket men jag tror att majoriteten oroar sig för missfall oavsett om man har försökt länge eller inte. Vill också säga att jag är så glad att du är gravid och att jag kommer ha någon att dela denna resa med även om vi inte känner varandra <3

Reply
Louise

Hej Kenza!
Blev så berörd av din video, verkligen ett superviktigt ämne och så fint av dig att orka dela med dig- tror det kan hjälp många!!❤️ Jag har själv barn men inte haft svårt att få barn, däremot blev en av mina bästa vänner efter 9 ivf försök gravid och jag tycker det är så himla viktigt att förstå att det är många fler än man tror som faktiskt har problem.
Önskeinlägg är uppdateringar av graviditeten, kanske vad du ser mest fram emot med att bli förälder, och även hur du tänker kring förlossningen:-) Du är dock fantastisk på youtube så hade varit jättekul att se dig mer där!

Kram!

Reply
Helena

Jag är så taggad att läsa om din graviditet! Vill se mycket bilder, jag tycker det är så spännande med utvecklingen av gravidmagar! 😍 Din graviditet vecka för vecka hade också varit roligt. Kram ❤️

Reply
Johanna

Har följt dig länge och väl – och är så glad för er skull! Det hade varit roligt (och fint) att få läsa om när ni plussade. Sådana inlägg är alltid fyllda med glädje.

Reply
Klara

Du skrev för några år sedan att du skulle sluta blogga när du bildad familj, är det fortfarande aktuellt?
Och ska du visa barnets ansikte?

Reply
E

Vilken vecka är du i? Vi ska ha i början på juli ❤️ Längtat så länge efter en liten och kan inte riktigt förstå att det händer oss nu. Skönt att höra att du mår bättre också! Får nog vara tacksam för hur jag har mått, lite illamående och en migränattack. KRAMAR!!!!!!

Reply
Alexandra

Kan du berätta om du ska få en flicka eller pojke? Så nyfiken! Och otroligt glad för dig <3

Reply
Ebba

Har inget speciellt önskeinlägg, vill bara höra om allt haha! Tycker sånt här är så kul och spännande att få följa. Och stort grattis till er!!! Ni är värda all lycka :D Och tack för att du har delat din resa. Jag har ingen erfarenhet själv från detta men tror att det är viktigt att våga prata om såna här saker för att minska skamkänslor folk som går igenom samma sak kan känna.

Reply
Isabell

Super vacker, verkligen! Det klär dig så bra. Ni kommer bli världens bästa föräldrar till ert barn 🥰 Men vilken vecka är du i nu?

Reply
Enya

Så lycklig för er båda! Tittade på din youtube-film igår när jag satt på spårvagnen hem och fick kämpa allt jag kunde för att inte börja gråta. Du är otroligt stark, vacker och en sån himla superwoman! Är så otroligt inspirerad och imponerad av dig!

Reply
Pinja

Hey!
So happy for you three and wish you ALL THE best. I can’t imagine your feelings this past year, but you know, hope that it is true that everything happens for a reason.

Take care!
Br, Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Reply
Martina

Kenza, just wanna say Thank You for sharing this pregnancy journey with us.
So happy for you, congrats on your little miracle <3

Reply
Alex

Will you show her/his bedroom decoration? Looking for inspiration!
Congratulations ❤️

Reply
Johanna

Hej! Du är världens starkaste människa, tack för din video <3 Jag önskar ett inlägg om hur du tar hand om din kropp nu under graviditeten? Äter du nåt speciellt/ tränar något speciellt eller inte alls något speciellt? Varför/varför inte?

Tack för en fantastiskt blogg, jag har följt dig sen du startade den!

Reply
Saara

Kenza, I am so glad for you and Aleks because having a child is such a blessing. Words cannot describe the love that you can feel as a parent to your children. I wish all the best for you during the rest of your pregnancy!

Reply
Sabrina

Jag undrar hur långt gången du är? När vill ni dela med er vad det är för kön? Jag vet inte varför men tror du bär på en liten kille 😍 hur berättade du för Aleks om graviditeten? Dina nära? Mamma? Vad var det första ni köpte? Dela med dig gärna allt du köper till bebis. Vagn/kläder/grejer. Min bror ska också få barn i Juli. Lycka till med allt!

Reply
noor

Aaah I am so happy that you are pregnant!!! I can see the happiness on your face!!! I am so glad that you use your influence in a right way and that you shared your story. Influencers these days… Just posting their asses etc. Yes, that is what we want to see 😑

I am happy with every post you post here hehe.

I think it will be a boy :D

Reply
Kaisa

Tycker det vore roligt om du avslöjar vilken vecka du är i och kanske kör någon “Gravid – vecka för vecka” :) STORT GRATTIS <3

Reply
L.

I’m following you and your life since 2008 (or longer) and I’m so happy for you. I have never met you in person but as you revealed your pregnancy, it felt like a good old friend told me. From the bottom of my heart, I’m so happy for you and Aleks and you deserve nothing but the best for your little family. In September last year I became a mother of a little boy and I can tell you that there is nothing more beautiful than being a mother and having a family with the love of your life. My son looks identically like my husband (everybody is telling me since he is born like 262836 times a day 😂) and I am proud of it. Enjoy your pregnancy and your growing bump, you look so proud and happy with it. The best is yet to come!

Kisses from Germany

Reply
Caroline

Hi Kenza,

I’m really happy for you both and wish you all the best. Can I ask you where the coin necklace you have been wearing lately is from?

Thanks!
Caroline

Reply
Hanna

Har blivit så tagen av er resa! Unnar er allt gott i världen och hoppas och tror att allt kommer gå Så bra! Ni kommer bli så fina föräldrar.
Det fina i allt svårt att ha en partner som finns vid sin sida, som är med och kämpar som man kan dela allt med! Ni kommer vara världens bästa team när bebisen kommer, det är jag säker på! Njut av graviditeten och varandra, snart har ni er skatt hos er! Och det är inget annat än magiskt.
Kram

Reply
Sandra

Thank You, for sharing this story. I watched this video after when our doctor told us that I or I can say, we, miscarry. I can imagine all your behaviors about checking the period ect.. This is hard time for us but after sharing this things I feel little bit better? We have to be patient and believe. One more time thank you for sharing this video, people should speak louder about they experience, maybe sometimes they support another.

Reply
Rita

Jag hade velat se dig göra ett inlägg för varje graviditetsvecka du går in i där du berättar lite om hur du mår och hur allt utvecklas i magen. Jag skulle också vilja se när du och Aleks handlar barnvagn och andra saker, och hur/om ni inreder ett barnrum. ❤️

Reply
Anna

är så Glad för er skull. Vilken mirakelbebis! Kan förstå din oro jag var själv orolig ändå till min förlossning var över. Jag tror ändå det viktigaste för kroppen, sinnet och bebisen är att man tar det lugnt och inte utsätter sig för stress. Ska bli så kul att följa er resa till bebis. ♥️ Den värsta biten är över nu gäller det ruva ruva ruva. All lycka till er.

Reply
Jennifer

Grattis bästa Kenza! Fick tre missfall innan min son äntligen kom i höstas, det var otroligt tufft så känner igen mig i din frustration och oro. Är superglad för er skull att ni nu äntligen snart blir föräldrar!

Önskeinlägg: – Berätta om när du fick plusset på stickan, din och Aleks reaktion, vad sa ni etc. – Vilka namn du tycker om som Aleks absolut INTE vill, och namn som Alexis gillar som du sagt nej till (för jag antar att ni inte vill dela namn ni båda gillar, än 😊). – Har du cravings på nåt kul? – Frågestund, kanske att du samlar ihop några frågor och att du och Aleks svarar i en video? – Dina funderingar kring förlossningen, hur tänker du kring att föda vaginalt/kejsarsnitt, smärtlindring etc?

Åh är så genuint lycklig för er skull, att få barn är det bästa som finns!!! Grattis grattis grattis!! KRAM!!!

Reply
Renee

Hi Kenza! I’m so glad you’re feeling better, both physically and mentally :) It makes me happy to see the ‘old’ you again! I was so worried during the first months as well (friends of ours lost their first baby after 8 weeks), but as soon as I heard the heartbeat, I became a lot calmer. I still worry, of course, but I use this mantra: “Is there something you worry about? Yes? Can you do something about it? No? Then why worry about it?” It helps :)

About posts, I would love to see how you dress during your pregnancy. I find this difficult, so I could use some inspiration! And somehow there are not that many pregnant bloggers without outrageous style (or way too expensive clothes) to get inspiration from! XX

Reply
Appel

Det vore roligt om du gjorde inlägg vecka efter vecka uppdatering om graviditeten/magen.
Kanske vlogg?:) superkul att följa då jag själv har 2 barn. Kram :)

Reply
Karolina

Im so happy this has happened to you and Alex,you both deserve to give this love you both have for each other to someone else,I can’t wait for this journey ahead of you, good luck,lots of love xxx

Reply
Iris

Oj, vilken igenkänning! Känns som att läsa om mig själv även om inte jag hade samma problem som du. Fick flera utomkvedshavandeskap (tom efter IVF) och var helt galen av sorg.
Blev sen gravid spontant. Och fostret satt i livmodern! Så då gick jag och väntade på missfall. I vecka 27 började jag tro att det skulle gå vägen efter många jäkligt oroliga veckor.
Det blev en kort graviditet att njuta av, i vecka 38 föddes min son. Nu är han 22 :)
Stort grattis!! <3

Reply
Katariana

Praying for you and your baby every day. I’ve never been so happy for you like now. I’m waiting for a new post every day and kinda almost crying when I see new photos of you with you pretty belly. Thank you for being honest with us. Welcome back Kenza and hello pretty mini Kenza. We ❤ u.

Reply
Hana

Hey! I have been following you already for more than 10 years now. I discovered your blog on bloglovin, haha. Where are those times… Well, I always thought that you were a very down-to-earth person, pretty on the inside ánd outside, and very funny as well. The fact that we can witness this together with you is very emotional and I am só proud of you, as well of Aleks ofcourse! I wish you AAAALLLL the best there is in this world, lots of love and good health, both for you guys, as for the baby! I will keep you guys in my prayers <3

Reply
T

Jag skulle vara intresserad av att höra mer om vilka typer av örter och grejer du testade och hur du kände att de fungerade/inte fungerade för just dig.

Stort grattis!

Reply
Victoria

I am just so so so happy for you guys <3

When do you have your due date? I´m also pregnant, now in week 17, and it is so fun "following" other woman who has come about the same lenght as my pregnancy. Sorry for my bad english btw, haha..

Hugs :-)

Reply
Elina

Stort grattis till din graviditet, blev så lycklig när jag läste om den! Du är fantastisk och en otrolig förebild, och ni kommer bli fantastiska föräldrar.
Har ett förslag på önskeinlägg! Är själv gravid och har bestämt mig för fosterdiagnostik. Har gjort KUB som visade på låg sannolikhet, men med “dåliga” siffror. Blir givetvis lite orolig… Hur ställer du dig till fosterdiagnostik? Har ni kollat upp mycket? Vet att det kan vara en känslig fråga, så du behöver absolut inte svara. Men om du vill diskutera det så hade det varit intressant och skönt att höra någon annans perspektiv! Du är bäst!

Reply
Nathalie

Det låter precis som mina två graviditeter – och jag har två pojkar 😉 Illamående, kräktes mycket och migränattacker (har innan mina graviditeter aldrig haft migränattacker). När det väl gått över kring vecka 18, så mådde jag hur bra som helst och älskade att vara gravid 😊 Jag gissade på tjej på din instastory, men nu ändrar jag mig till pojke! Hehe 😍

Reply
Erica

Jag undrar hur du tänker kring bloggen nu när du ska ha barn. Kommer du fortsätta blogga i samma utsträckning, dra ner på det eller sluta blogga helt? Kram

Reply
a

Kommer du sluta blogga nu när du kommer få/när du har fått barn? Hoppas verkligen inte det, det är ju nu man verkligen vill följa dig och allt som händer!

Reply
Julie

Congratulations!! Sickness kicked in today in full force. I’m 7 weeks and 4 days. Knowing yours has stopped is reassuring but I can’t do this for five weeks!

Reply
i

Hej! Tack för att du delar med dig!

En fråga som jag är lite nyfiken på är: vilka berättar man sånt här för? Alltså om svårigheterna? Och när berättade ni för era nära att ni skulle få barn?

Reply
sag

Hi Kenza, I’ve been following you since I was in high school. I’ve always thought “wow that girl has everything, she’s beautiful, self-made wealthy, has a great partner etc” I’ve always seen you as a role model that went through obstacles to be succesful.
Now, I’m halfway through medcine studies and I was crying so much while watching your video. Your experience and the way that you shared that definitely changed the way I think about IVF. I live in a country where that method is not avaliable for everyone via public healthcare sources and even though I’ve always accepted that and thought that it is something that some people really need, I didn’t necessairly think that local authorities should co-finance such method (as it’s done in my city), because there is so many medical treatments that are not avaliable for everyone, but are still less expensive than IVF (like HPV vaccines). Thanks to your video I’ve completely changed my mind and I cannot even imagine the sorrow of people, who are not wealthy enough to afford this treatment. I’m also dissapointed, that so many ginecologist did not examine you properly. We (people generally) have tendencies to think that someone so young can’t be sick. I think we should have a lot more compassion and be more careful. I hope that everything will be fine with you pregnancy and I will keep my fingers crossed for your family. Thank you for sharing your story.

Reply
Joanna

Har inga speciella önskeinlägg, bara att få läsa om vardagen är roligt nog :D

Reply
Malin

Grattis fina Kenza! ❤️ Har nog aldrig gråtit så mycket till en video. Delen när du pratar om din pappa är så stark. Jag växte upp med en pappa som var alkoholist och jag vill så gärna förlåta men är inte där än… Kan du inte göra ett inlägg om hur du tänker nu med bloggen? Du har väl sagt att du skulle sluta blogga när ni skaffade familj? Jag hoppas att du inte gör det men jag förstår samtidigt! Skulle vara intressant att veta hur du tänker nu mm.

Reply
Nancy

Hej Kenza!

Vad roligt att höra att du mår bra nu! Jag är själv gravid i v. 22 och har haft exakt samma beteende och symptomer som du! Jag började må illa V8-v12 sen migrän 3 ggr efter det men nu mår jag prima och känner hur hon brottas där inne! 😅 Du strålar verkligen hoppas du kan njuta av graviditeten nu och semestern! Xx

Reply
A

GRATTIS fina du! Så glad och lycklig för eran skull <3 Jaa, kan du inte skriva ett inlägg hur du berättade för Aleks? Vore så mysigt! <3

Reply
Johanna

Hej tvilling! Eller ja, våra livmodrar kanske är.. jag går igenom ungefär detsamma som du. Ett helvete med förhoppningsvis bra slut! Som för er ( största grattiset man kan ge till er!)
Jag undrar, hade du ägglossning varje månad? Fick du allså utslag på dina stickor? (Vet att det visar olika beroende på vad man använder, men utgå från din erfarenhet ) var din hormonbalans normal i övrigt? Vi går på utredning och man har misstänkt massor, polyper, cystor PCOS, endometrios osv.

Berätta gärna i ett inlägg om testerna, regelbunden mens eller inte, menssmärtor, mellanblödningar osv. Om det är något du skulle ens vilja lägga upp, förstår om du ej vill heller!

Hoppas att allt hår i er väg nu. Sänder en pnskan! Stort att se dig som man följt genom åren, äntligen få det man har hoppats på!
Massa kramar!

Reply
Hanna

Skulle önska self care tips och hur man vårdar realtionen genom IVF process och besvikelser. Jag har “premature ovarian failure” diagnos och våran första omgång fick vi bara 5 ägg och 2 befruktade. Första transferen gick inte vägen och nu har vi nästa på tisdag och jag vågar inte hoppas.

Reply
Totti

Ønsker graviditetsoppdateringer. Jeg har også nylig funnet ut at jeg er gravid og er ny leser. Blir såå spennende å følge deg i graviditeten! Gratulerer så mye!

Reply
Sandra

Åh grattis till er!! Jag är så glad och rörd för er skull! <3 Jag har börjat försöka men jag har ingen ägglossning så jag har nu börjat ställas in på levaxin och ska sen äta tabletter som stimulerar till ägglossning, vi får se hur det går.
I videon sa du att du hade gjort massa alternativa saker för att försöka öka fertiliteten och jag hade gärna läst ett inlägg om de sakerna? :)

Reply
Johanna

Åh Kenza!! Jag har följt dig sedan jag fick instagram 2012!! Och jag är SÅ glad för din skull just nu!!! Jag går in på din instagram flera gånger om dagen för att få se hur glad du är. Det strålar så himla mycket glädje från dig just nu. Jag måste bara säga GRATTIS, du är värd allt detta. Och jag ser fram emot att få se din resa❤️❤️

Reply
omel

jag vill att du gör gravid vecka för vecka på youtube <3 och hur du berättade för din manna

Reply
Isabelle

Jag har följt dig så länge jag kan minnas, alltid sett upp till dig, ditt driv, din otroligt vackra utsida, hur du ser på livet, din stil, det finns massor av anledningar.
Såg videon nyss, och jag har aldrig gråtit så mycket till en video förut. Du är så otroligt, extremt stark. Du och Aleks tillsammans, har knappt ord. Att du lägger ut den här videon är så himla modigt, och fint.
Vill bara säga världens största grattis till er och erat mirakel. Ni kommer bli fantastiska föräldrar.
Fortsätt vara den du är!!!

Reply
Johanna

Så glad för er skull! <3 Jag skulle tycka det vore jättekul att veta hur ni tänker kring namn? Fattar att ni inte kommer avslöja vilket namn ni kanske väljer haha, men om ni tänker något kring släktnamn eller om det kommer ha serbisk klang? :) Eller bara något ni tycker är fint just nu? Eller har du eller Aleks haft något favoritnamn till ert framtida barn sedan ni va 7 år gamla som ni vägrar ge upp? Haha, sånt vore kul tycker jag! Namn är så skoj oavsett om det är till barn eller djur :D Kram!

Reply
Amélie

I have been very affected by your story et I find you veery brave! I am so happy for you and don’t worry i am sure that everything Will be fine now :)
I wish for the three of you all the best !

Reply
Lisa

Jag känner igen mig! Är i vecka 29 nu och nu är man verkligen lugnare. Hade också mycket migränattacker första veckorna och mådde så illa. Tänkte att jag aldrig skulle klara hela graviditeten. Men efter v 12 så hände något och jag har mått superbra. Migränen har försvunnit helt! Hoppas det blir så för dig med! Lycka till och njuuuut!

Reply
Liv

Hade jättegärna velat höra dig berätta om ögonblicket ni insåg att ni var gravida. Tankarna, känslorna, vad ni sa till varandra ❤️ STOR KRAM

Reply
Marie

Stort grattis till er båda !!! ❤️ Är så glad för era skull ! Det skulle vore kul med inlägg kring graviditet vecka och dina tankar, och hur berättar du till Alexs att du är gravid ? ❤️

Gärna ta upp med viktigt ämne kring IVF, kanske kan skriva någon inlägg där ? Att det ska inte vara tabu kring där eller vi kvinnor inte ska känna oss ensamma.

Många lycka till er och era lilla bebis ❤️❤️✨

Reply
c

Är så otroligt glad för eran skull, det glänser om dig, har tittat videon flera ggr och blir lika berörd varje gång, så genuint och fint att dela med er!! Hoppas folk tänker till innan de frågar kvinnor om graviditet. Är själv gravid med första barnet, jag ogillar att ständigt fått kommentarer både innan jag blev gravid och när jag blev det “du dricker inte ikväll, är du gravid? När ska ni ha barn? Är du gravid eller?” frågar aldrig kvinnor sådant just för att man vet aldrig vad någon går igenom. Önskeinlägg: gärna mer ingående hur ni upplevde ultraljudet och vilken v. ni gjorde det, vem var den första ni berättade åt, vilken vecka är du i nu, förväntningar tex om ni har tankar på hur ni vill vara som föräldrar, tankar om förlossning.. Ja egentligen allt om graviditeten som du vill dela med av ❤ då man själv är gravid är det så intressant att veta hur andra tänker. ☺ är själv just nu inne i en period när jag är jätterädd att något ska hända med barnet, har börjat planera och hoppas så är livrädd att det ska tas ifrån mig, allt som händer i min kropp funderar jag “är detta normalt?”.. All kärlek till er!!

Reply
Julia

The pink sky and the blue water makes me really want to know whether its a boy or a girl 😃. Looking forward on this new journey of yours! Sending love ❤️

Reply
Kim

Har följt dig i så många år. Detta är, utan att överdriva, det bästa som har hänt i min bloggvärld någonsin haha! & tro mig, jag följer en del bloggare. Är så glad för eran skull & har hoppats på detta såså länge!! Önskar er all lycka & att du aldrig ska behöva känna press att du måste lägga upp inlägg hela tiden. Jag hoppas att ni njuter! Detta är eran tid!

Reply
Jasse

Tror du att du hade kunnat vara lika öppen med er kamp och din diagnos om ni inte hade blivit gravid genom naturlig väg eller ivf? 😊 Stort grattis till er, det är verkligen en gåva att få barn oavsett hur! 😍✨

Reply
sandra

Hej Kenza,
Kan säga redan nu att jag ser på din mage att du kommer få en flicka, samt att hur du har mått stämde så in på mig.

Ska bli spännande å se om jag har rätt:)
Huvudsaken är ju att barnet är friskt såklart❤️
Lycka till med allt Kramisar

Reply
Sara

Gillar inlägg typ graviditeten vecka för vecka. Så himla mysigt och spännande att få läsa. Jag har aldrig varit gravid själv, men jag tycker det är spännande att läsa allas historier så man vet vad som (förhoppningsvis) väntar :) GRATTIS IGEN!!

Reply
Nicole

Massa kärlek till er lilla familj! Det hade vart roligt att få läsa om era förväntningar, hur du mår och allt som har med förberedelser att göra :) Stort lycka till! Ni kommer bli fantastiska föräldrar <3

Reply
Mercedes

Congratulations!! Im from Spain and I ve been following u since a few years ago. When I saw the picture in Instagram i felt really happy for you. For me, you re one of the few influencers who really is herself in every aspect of her life in social network. I really believe in you when you talk about your life or your feelings. So congratulations… I know you dont believe in God but Im sure that all that happens to you both is because of him, the bad and the good, because he loves you both and he wants you to believe in miracles. I definetly your father do something up there. Hopefully you will believe in him at some point.
I know a lot of people who have a similar situation and It helps to know how we, the people around, could help them or give them some love. Thanks!
Hope you have a beautiful pregnancy and a beautiful child.

Reply
Charlotte

Stort grattis till er! Jag är själv gravid i vecka 10 och är precis som du livrädd och överlycklig samtidigt. Önskar gärna ett träningsinlägg om du kommer/har tränat under din graviditet. Jag själv mår illa hela tiden nu i början så har svårt att ta mig tid. Annars är alla inlägg väldigt välkomna, fantastiskt att få följa er resa.

Reply
jacky

how many weeks are you now? i would love a week for week post like many other did in the past. they shared every week their feelings, thoughts,cravings, weight gain, struggles etc. ida warg had a good list for example that you could take. or margaux, i think even michaela deler did smth like this when she was pregnant with her first child. but there are many of such kind of lists ofc :)

here is ida for example https://ida.baaam.se/gravid-vecka-38/

Reply
Ella

Otrolig glad för eran skull, tänk hur saker och ting kan bara förändras från en ”minut till en annan”!! Men skulle inte du kunna skriva lite om hur du upplevde din mens cirkulation, då menar jag ifall den var oregelbunden, eller om det kunde gå månader tills du fick din nästa? Skulle vara tacksam för ett sånt inlägg😌

Reply
.

Ååååh vilken Youtube video du har lagt upp om er resa att bli föräldrar . Jag har gråtit som en liten bebis. Är så glad över att ni äntligen får bli föräldrar. Vilken underbar och stark kvinna du är. Önskeinlägg är: hur du berätta för Alex och alla dina nära efter du plussat. Din graviditet vecka för vecka. Shopping till bebisen och NÄR NI FÅR REDA PÅ KÖNET 🙂

Reply
Ana

Stort grattis till er två! Följt dig sedan du började blogga och är så glad för er skull! Efter att du delat med dig av den fina nyheten så känner man av och ser den genuina lyckan på dig. Det är verkligen en speciell lyster kring dig! Wow! <3

Reply
Malin

Du känns lite som en kompis. Har följt dig i så många år och det har varit tufft att se hur dåligt du mått det senaste året. Är väldigt glad för din skull ❤️

Reply
M

Förstår om det är för mycket jobb men vore drömmen med något “gravid vecka för vecka”-aktigt<3
Stort grattis!

Reply
Sofia Ödborn

Så spännande! Skulle gärna vilja veta hur era första ultraljud gick (med bilder) och hur kubtestet gick (om ni nu tog det). Skulle också vara kul att veta om det är en pojke eller flicka, och hur det gick till när du tog ditt första graviditetstest! :)

Reply
Sara

Stort grattis till er! 🥰 Vilken lycka! Jag är också gravid med första barnet och är beräknad till början av sommaren så vi borde vara ungefär lika långt gångna 😃 Det hade varit jätteroligt om du gjorde ”vecka för vecka” eller ”månad för månad” videos ☺️

Reply
a

Har följt dig i massamassa år, så glad för din skull! Du har sagt tidigare att du kommer lägga ner bloggen när det är dags för barn, hur ser du på det nu?

Reply
Dorothea

hi there beautifull glowing Kenza❤ your smile while pregnant is something special! i am extremely happy for you and Aleks. wish you alllllll the best in the world,may you deliver this child perfectly healthy (with you staying good in health aswell) and cherish it with love and kindness. i am excited every morning when i wake up to read something new on your insta/blog about your pregnancy. looking forward seeing all the content you have prepared during last weeks! it is such an emotional journey you are going through with your readers/ followers -those of us who have been following you for years. i am in tears over the youtube video…. cannot describe it with words how i felt. so strange to have such strong feelings for someones life not even knowing you personally! you truly feel like an old friend,i grew up with you and looked up to you and aleks.

tips on pregnancy topics/updates: nursery room/decor for the baby
name choosing-not telling us the name,but explaning how or why you will choose it
do you have a godmother/parents chosen?
your maternity clothes and styling
mood/cravings/feelings -and on aleks aswell? how doeas he feel?
baby gender reveal
will you stay blog/insta/yt active after birth?

lots of love from croatia❤❤

Reply
Natasa

Du skev att du föddes med den sjukdomen. Då har du alltså alltid haft det men varit lyckligt ovetandes?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är ingen sjukdom. Alla kvinnor föds med x-antal ägganlag, jag föddes med färre än “vanligt”. Ingenting jag visste om förrän jag gjorde utredningen! Kram K

Reply
Klara

Congrats Kenza on a baby! Hopes everything goes well and your baby comes healthy and that your pregnancy goes all well. All the best wishes!!!

I just have one question, I’m an italian and swedish language student, and it’s my second year at Uni, I was just watching an Instagram account of your Alex where he tries to catch an octopus. (not that I’m watching or following your man, but just as an additional videos of you :) )

On the second video, what do you say, that the octupus looks iligen? Or what is that swedish word? Can you please help me with that :P

Thanks if you answer me a lot! :)

Reply
Derya

Skulle vara kul och veta hur du berättade för aleks att du var gravid , kommer du gå ut med könet eller kommer ni hålla det för er själva? 😊❤️

Reply
Jonsson

Många är nyfikna på vilken vecka du är i, men mitt tips är att inte berätta. Det gjorde inte jag för jag ville slippa pressen på att alla skulle säga “åh, nu är der bara 2 månader och 5 dagar kvar!” eller “Oj, har du gått en vecka över tiden??! Uuugh vad jobbigt!”.
Så jag slapp dessa frågor och så en dag annonserade vi bara att nu har han kommit och folk blev förvånade för dom trodde att han skulle komma senare. Det var sååå skönt och slippa tänka på datumet och höra tjat om det hela tiden. :)

Reply
Mimmi

Fina du. Jag såg din video nyss & sitter med tårar längst kinderna. Har följt dig sen allra början, finns nog inte ett enda inlägg jag inte har läst.
Jag blir så rörd av detta; är så extremt glad för er skull & detta mirakel ❤️❤️❤️.

Tack för att du berättar , det är så bra för alla andra som kämpar, eller som sådana som mig, som kanske inte ens vet om dom vill ha barn men man får en annan synvinkel. Läste en kommentar på youtube om en kvinna som vill donera sina ägg efter att ha sett din video, och jag tänker likadant.

Stor kram till er, all lycka ❤️

Reply
Isabelle

Stort grattis till ert lilla mirakel!! :-) är själv i vecka 27 med första barnet så det ska bli kul att få följa din/eran resa!

Reply
Lina

Hej

Skulle vilja veta hur du hade önskat att andra runtomkring dig skulle ha varit under den svåra tiden då ni försökte med IVF, förstår att det kan ha känts tungt när andra blev gravida runtomkring. Har själv en vän som försökt länge och nu när jag är gravid är jag försiktig med att prata om graviditeten och lyckan för att inte såra henne, samtidigt berättade jag det tidigt för henne och delade med min oro för missfall. Man vill finna som stöd men samtidigt inte påminna och fråga hur hon mår. Återigen grattis för erat miraklet och önskar er all lycka!!

Reply
Patrycja

Kenza seriously, if I didn’t know you’re pregnant I wouldn’t guess it from the photo you have of yourself posing in front! Is it obvious? Or am I just bad at spotting pregnant women? Haha!
I remember some time ago (I mean, years ago) you mentioning that once you have a child you probably wouldn’t blog about it, so I am curious about your approach now, about posting baby photos and blog deals with a baby.
Also, you travel a lot, so I was wondering if you are going to slow down with travels in the next few months? Maybe recording a video “pregnancy myths you should NOT believe in” would be a good idea? I mean idk how many myths you already ‘went through’ haha but maybe… Also, no idea if you’re expecting a girl or a boy (is it possible to say already?!?) but let me tell you I HATE it when women say “oh this pregnant lady looks so nice she must be having a boy”, meaning that being pregannt with a girl takes all your beauty. What the heck? I feel like this is said by women who have sons and secretly wanted daughters. I never noticed women who then had girls to look much worse during pregnancy…

Reply
Maria

Grattis fina du! Jag skulle älska gravid vecka för vecka uppdateringar på youtube och på bloggen, älskar sådant, du är grym och grattis till bebisen igen!
Kram

Reply
Minna

Sån lycka!

När kommer du avslöja bebisen kön?
Kommer du/ni visa ansiktet på bebis?
Har ni namn redo eller några olika ni väljer mellan? Är ni överens, eller hur går diskussionen om namn?
Fortsätter du blogga/vlogga även med bebis?

Reply
Isabella

Frågestund tack! Har sååå många frågor- vilken vecka är du i? Vilket kön har bebisen? När är beräknat förlossningsdatum osv Så glad för er skull, att få barn är det bästa som finns!

Reply
Hannas krypin

Jag ser så mycket fram mot att få följa dig under den här resan. Jag är så himla glad för din skull och känner mig helt rörd över allt stöd som du får.

Reply
Rye

Your bump is so adorable! It would be cool to see decorations for the baby’s room, if that’s not too personal to share

Reply
Martina

Vill säga stort grattis till er! så härligt!😀 jättebra också att du ville dela med dig av så personligt. det kommer säkert hjälpa jättemånga och bra att lyfta upp ämnet! Jag tänkte jag skulle gärna veta mer om hur du tycker att man ska lyfta fram ämnet mer och ta bort skammen? För som du själv sa är det ju ingen annans ensak att fråga om andra kvinnors graviditet/vill de ha barn/när ska man skaffa list goes on. Det är ju så känsligt när man inte vet vad personen går/gått igenom och vad historien är. Just därför vågar jag aldrig fråga graviditetsfrågor eftersom att jag väntar tills personen själv säger eller inte. Det är ju lite som med om man är singel man vill inte höra ”har du hittat nån pojkvän/flickvän än?” det bara är jobbigt att behöva svara på den frågan. Men åter till min fråga; hur ska man lyfta bort skammen när man inte ska fråga av någon om de är gravid eller inte? Tänkte jag vill fråga dig vad du tycker skulle vara bäst? Det skulle vara till bra hjälp tror jag för många att veta. Det är ju så vanligt och därför skulle det vara så bra att ta upp. Men det är svårt att bryta skammen över det också när man inte ska fråga. Hoppas du vet vad jag menar. det vore bra att höra din åsikt. Tack. Och ännu ett stort grattis! verkligen roligt att få följa med när man följt med sen du var 17 😀 (förlåt för lång text🙈)

Reply
C

Stort grattis till er!
Så fint att du öppnade upp dig om detta då så många kämpar i tysthet.
Vi är i en annan sorts kamp med missfall etc. men kan verkligen relatera till många delar. Det är så jobbigt att låtsas som ingenting när man egentligen bara vill gråta hela dagarna.
Lycka till på er resa och grattis igen! <3

Reply
My

Jag har aldrig gråtit så mycket till en video som jag gjort till dina 2.. Både av sorg över er kamp men av glädje över att det ni önskar mest i världen äntligen blev sant. Tyckte det var så vackert att se dina nära och käras reaktion när ni berättade också. Jag har aldrig sett någon reagera så starkt som dom gjorde och det gjorde mig så glad – och ögonen bara sprutade haha.

Lycka till med allting, det kommer bli fantastiskt <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*