• header

VILKEN VECKA / WHICH WEEK?

Me and my treasure ♥

Ni är många som undrat vilken vecka jag är i nu och jag är i vecka 28! Haha nej nu skoja jag bara, så länge har jag inte dolt det från er. Jag och Bebor är i vecka 19! Vi är beräknade till början av juni. En liten juni-bebis. <3

Gravid-apparna skiljer sig lite, men det verkar som att h*n är runt 15 cm mätt huvud till stjärt nu, eller runt 20 cm mätt huvud till tå. Enligt vissa (amerikanska) appar är jag i femte månaden nu, och enligt vissa (svenska) är jag kvar i fjärde månaden ett litet tag till. Iallafall, vi är nästan halvvägs (det känns helt sjukt!) och vi har fem månader kvar. Fem små månader, jag tror att det kommer gå svinsnabbt. Kanske lite långsamt på slutet då, hehe. Jag måste säga att första veckorna, fram till vecka 12, gick otrooooligt långsamt. Jag öppnade apparna flera gånger per dag för att se om något nytt hade hänt haha. Men sedan dess, när jag har vågat slappna av lite mer, så har det gått fort tycker jag. Vi lever på som vanligt, jag mår bra, Bebor mår bra, Aleks mår bra. Är så tacksam!

Har sett att flera av er också är gravida just nu! Vilken vecka är ni i och hur mår ni?

// Many of you have been wondering which week I’m in now and I’m in week 28! Haha no just kidding, I haven’t been hiding this from you that long. Me and Bebor are in week 19! We are due in the beginning of June. A little June baby. <3

The pregnancy apps are a bit different, but it seems like Bebor is around 15 cm now from head to butt, or around 20 cm from head to toe. According to some (American) apps I’m in the 5th month now, and according to some (Swedish) apps I’m still in 4th month a little bit longer. Anyway, we are almost halfway (it feels crazy!) and we have five months to go. Five little months, I think it will go so fast. Maybe a bit slow in the end, hehe. I have to say that the first weeks, up until week 12, went soooooo slow. I opened the apps several times a day just to see if something new had happened haha. But since then, when I have dared to relax a bit more, it has gone so fast. We’re living our lives as normal, I’m fine, Bebor is fine, Aleks is fine. I’m so grateful!

I’ve seen that many of you are also pregnant right now! Which week are you in and how are you feeling?

515 Comments

Andrea

Jag är i vecka 20, med enäggstvillingar!! ☺️👶🏼👶🏼 Har mått sååå extremt dåligt i början men äntligen börjar det ordna upp sig, är dock väldigt stor när det är 2 där inne, längtar bara tills dem kommer ut. Ska bli så roligt att följa din graviditet samtidigt som jag går igenom min.

Reply
S

Vecka 7/8 beroende på app. Mår nog bättre än de flesta så jag ska inte klaga så mycket, men en del illamående och dålig matlust är där. Och jag blir lätt yr i huvudet. Men jag håller med, de här veckorna innan man kan känna den lilla och innan man kan berätta för folk är rätt sega!

Reply
Lina

Jag är i V24 och väntar mina första barn😍 ska få tvillingar!!
Dock fick jag ligga inne på sjukhus i 2 veckor pga sammandragningar och ena tvillingen mådde inte bra… Men nu är jag utskriven och håller tummarna för dem båda pojkarna👶🏼👶🏼

Hoppas du mår bra😍

Reply
Caroline

Jag är i vecka 20 (19+3) och väntar en liten tjej.
Mår bra men har börjat bli ganska trött i ryggen/ryggslutet.
Magen poppade verkligen efter v 18! Så magen börjar verkligen synas nu. Inte många byxor som kan användas längre 😄
Har inte känt några sparkar än.. Längtar så efter första rörelsena 💗
Känner igen mig i din graviditetsberättelse, både om svårigheterna före. Har samma problem som dig med äggreserven, och om oron under de första veckorna. Oron fram till ultraljudet v 8 var en enda lång pina. Kunde inte tänka på något annat och räknade bara ner dagarna !! När det tillslut visade ett pickande litet hjärta var nästa milstolpe v 12. Sen kom kub-testet som blev till Nipt-test. Herregud vilken lång väntan på provresultaten!! Och lyckan när resultatet visade att allt var bra 💗💗 Men det var inte förens vi gjort ultraljudet i v18 som jag äntligen kunde slappna av ordentligt.

Ska bli så kul att följa din graviditet här på bloggen 😀❤️

Reply
Johanna

Väntar andra barnet, är gravid i v17 nu så inte så långt emellan 😍
Har mått skit fram till vecka 13 men det har blivit bättre, bortsätt från foglossning och halsbränna 🙄

All lycka till er, ska bli roligt att följa er graviditet!🙌🏼❤️❤️ Har följt dig så länge ja kan minnas, en kompis och jag pratade om det för några dagar sedan att det är sjukt hur länge man ”vart med” minns liksom när du flyttade och målade tokio hotel loggan på väggen 😄

Många kramar!!

Reply
M

Åh, det så så spännande att följa er resa! Tack för att du delar med dig! Jag är i vecka 6/7 beroende på app. Tycker verkligen att tiden går låååångsamt och känner igen mig så väl i det du skriver om oron etc. vill spola fram tiden till vecka 12 hehe.
Så förväntansfull och samtidigt skiträdd och bara familjen som vet.

Reply
Jenni

Gick in i vecka 19 idag och är beräknad till den 8/6! 😍👶🏼 Älskar dina fina bilder 👌🏻

Reply
Anna

Stort Grattis till er❤️
Jag är i V.21 och jag och min sambo väntar en liten pojke i slutet på maj😊Blev gravid efter att jag fått en hormonspruta precis innan IVF skulle påbörjars, har PCOS så är enormt glad och tacksam. Tyvärr har jag mått skit.Superillamående, spytt mycket och inte kunnat jobba. Jag blev inlagd på sjukhus och fick dropp och sprutor. Äter medicin nu och det börjar kännas bättre. Men det är lätt värt det, vill ju så gärna ha ett barn❤️All lycka till er❤️Kram🥰

Reply
Sara A-B

Åh vad underbart att få följa er och lilla “mini” i magen! Vi är nästan i samma vecka, ska också ha i början/mitten på juni så känns därför extra roligt att följa dig nu även om jag gjort det länge! :D <3 Kvinnors kroppar är så häftiga och gudomliga, så jag tycker vi ska försöka njuta av det så mycket vi kan under den här magiska tidsperioden i våra liv! Ibland tar oron också sin plats bland alla känslorna, men den måste få finnas den med, vi är trots allt människor som skapar ett nytt liv inom oss. så självklart kommer hela känslospektrat att finnas representerat <3 Blev så otroligt berörd av youtube-filmen där du berättar om er resa, önskar dig, din man och lilla"mini" all lycka och glädje ni kan få, för det förtjänar ni verkligen! Bästa hälsningar Sara

Reply
Isabelle

Går in i v 19 på tisdag ❤️ Beräknad till 10 juni så en liten junibebis här också😍
har inte mått bra och mår fortfarande inte bra fick diagnos hyperemesiss och är sjukskriven:/ hoppas att det släpper snart så man kan få njuta ordentligt!

Reply
Pjuto

Är i v23 och har mått rätt så bra under graviditeten. 😊 Lite illamående i början och senaste veckan har jag fått sammandragningar när jag avstränger mig för mycket. 😊

Reply
Victoria

Gleder meg til å følge deg videre i graviditeten! Håper på masse oppdateringer. Er selv i uke 17 med min første :)

Reply
Johanna

Är i vecka 25! Mått otroligt dåligt tyvärr med illamående, trötthet, smärta i kroppen hela graviditeten… kan verkligen inte vänta tills april då vår bebbe kommer haha! Men ja tiden går sjukt snabbt ❤️

Reply
Natta

Såå spännande. Är själv i v 9 nu och mår rätt illa bara, och har väldigt trög mage.. annars inget mer än lite spänningar till o från. Hade varit kul att höra vilka symptomer du har/har haft..

Reply
Camille

I’m 27 weeks pregnant with my second baby, and first daughter. 😍 I’m feeling great, apart from a very ugly and painful sciatic pain. I will just have to deal with it until I give birth. Other than that, I’m great. I hope you keep feeling amazing. Lots of love from Gran Canaria, Spain! 😘

Reply
Carro

Är i vecka 27 och bär på första barnet. Sååå spännande! 😍 Har mått bra från dag 1 vilket verkar vara rätt ovanligt. Har bara ryggont nu vilket jag haft i över 10 år så jag är van 😄 Så ska verkligen inte klaga. Ska bli kul att följa din graviditet!

Reply
Sem

I am pregnant too and i and Baby are in week 14th:)…. it’s seems timely so slowely all…it’s a July Baby….I was so blessed of your Post..to much Emotion ..thank you for your trust and Love 🙏

Reply
Aga

I’m not pregnant, but my little daughter had her 1st birthday yesterday (January 5th)… Time goes so fast, I thought that I was one week ago in hospital giving birth and now… boom! she’s one year old yet 🤷🏻‍♀️😅 congratulations ♥️

Reply
Isis

Je suis exactement dans la même semaine de grossesse que toi c’est super ! Je sens bébé bouger depuis 2 semaines et toi arrives tu a le sentir ? Je te suis depuis un long moment et je suis si heureuse et contente pour vous 💙 Vous allez former une magnifique famille

Reply
Nathalie

Så himla glad för eran skull, massor med grattis!!<3

Är själv gravid med mitt första barn, är i v 20 just nu o har bf 28/5, vi väntar en liten flicka. Jag har mått förvånansvärt bra hela tiden förutom foglossningen som tyvärr bara blir värre för varje vecka. Men är så tacksam för att lilltjejen är frisk o mår bra så de är värt allt!

Reply
Julia

Din yt-video berörde mig så himla mycket, även om jag själv inte behövt gå igenom samma resa som dig, så ger du mig och säkert många andra kvinnor en liten reminder om hur tacksam jag är att det gick relativt lätt efter att vi bestämde oss för en ny liten familjemedlem, något som många säkert tar för givet..
Det ska bli såååå kul att följa dig och graviditeten! Jag är själv i v.17 och är beräknad 19e juni, så det är så kul att följa dig som ändå är typ lika långt gången! :D
P.s. JA! Min mage har blivit jätteluden, haha.

Reply
Daniella

Vilken lycka! Ska bli roligt att få följa er graviditet. Vi väntar också vårt första barn och är i vecka 28. <3

Reply
Lydia

Åh alltså! <3 Jag tror att jag läst din blogg i ca 10 (?) år. Jag har väntat på att ni skulle skaffa barn och bilda familj, var så fånigt glad när ni gifte er. Såklart har det märkts av att du varit ledsen detta år (självklart helt förståerligt), och när jag såg att ni skulle få barn skrek jag lite rakt ut. Grät under videon om allt som hänt det senaste året, och kunde bara tänka på hur mycket jag hoppas er allt väl. Allt jag vet om er är genom din blogg, men ni verkar så genuina och jag önskar er all lycka i graviditeten och livet som kommer därtill. Ni är bäst och hoppas ni har en fantastisk semester <3 <3

Reply
Britta

I‘m really happy for the both of you!! such a miracle <3 I am in week 37 today – so not very long until it’s getting serious. Still feeling good, but excited! wish you all the best, health, strength, trust and love! Greetings from Germany ☺️ Britta

Reply
Julia

Har två veckor kvar till bf! Har mått oförskämt bra hela graviditeten utom lite illamående de flesta veckorna. Nu på slutet känner jag dock i kroppen att det börjat bli tungt, höfter och rygg har fått ta en hel del känns de som. Men underbart har det vart att vara gravid, kommer nog sakna det att kunna känna henne från insidan o den mysiga magen även om vi såklart längtar till ett ha vår lilla tjej på utsidan snart!

Reply
Ida

Grattis till Er!! Jag är oxå i v 19 idag, byter v på söndagar så vi ska oxå få en juli bebis! 👨‍👩‍👧😊
Känns såå overkligt fortfarande , ska på ultraljud på tisdag och vi längtar såå 🤗😚

Reply
Paige

I’m in week 16 and due in June. So exciting for a summer baby in Sweden! Congratulations again and look forward to the journey.

Reply
Moa

Gravid i vecka 30, första barnet! Mår jättebra och har gjort hela tiden 🤗 tycker att veckorna mellan v 20 och 30 gick vrålsnabbt!!

Reply
Ewelina

Grattis till er! Det sjuka är att jag har “misstänkt” detta. Det har synts i ditt ansikte. 😍
Själv är jag gravid med no3, beräknad i slutet på juli.. 🧡 mår kanon, inget illa mående eller så. 🧡

Reply
Lina Franzén

Oh alltså jag måste säga grattis till er även här! Är så himla glad för er skull!
Jag fick mitt första barn i augusti -18 och det är det tuffaste, coolaste och härligaste jag någonsin varit med om! Vi gick inte ut med att vi var gravida förrän vi visste vilken kön det var på bebis, tror det blev vecka 21 eller 22 för oss. Närmsta vännerna och familjen visste såklart!
Älskade att läsa om veckorna så jag började alltid en ny vecka med att läsa allt jag kunde läsa. Lite mer än första halvan så är det rätt olika men sen tyckte jag att det planade ut lite gällande bebis.
Har du känt några sparkar än?
Oh jag grät när jag fick reda på det! Har följt dig i så många år så det känns nästan som att det är en kompis som ska få barn! Hoppas du mår bra och slipper nytt illamående i trimester 3 sen ❤❤❤

Reply
Mia

Grattis! Är i vecka 17 nu och känner igen mig i att det gick otroligt sakta i början. Var också väldigt orolig men nu börjar det kännas lite lugnare. Har också fått kämpa för denna graviditet så är så lycklig och har knappt vågat tro på att det ska gå vägen. Ska bli jätteroligt att följa dig under graviditeten och bebistiden. 🙂❤

Reply
Karolina

Hi. Im 28 weeks now, monday Will be 29! And i had the same! First weeks was sooo loooong, and i was checking all the apps like you haha. Now Time flies like crazy, in the end of march i Will have my Little nugget in my arms. Best vishes Kenza :*

Reply
Xxxx

Är gravid i v 9 efter ett tidigare uteblivet missfall. Fick för 1,5 vecka sen se att bebis mådde bra och hjärtat slog men kan ändå inte slappna av.
Måtte dessa fyra sista veckor gå lite snabbare och s man kan våga glädjas lite mer.

Reply
Sandra

är i v 28, går sjukt fort denna gången. har en på 2.5 år sen innan :) Grattis och lycka till. ska följa dig vidare :)

Reply
Anni

Grattis Kenza! Jag glädjs så innerligt med dig! ❤️ Du har en så spännande tid framför dig. Är berikad med två små knoddar och yngsta är nyss fyllda två år.

Och här skulle en liten ”hoppsan” anlänt i början av september. Men fick missfall igår.. Är lite knäckt.

Reply
Alexandra

Jag är snart i början av v.22. vi ska få ett maj barn. Är så tacksam över att man har mått bra under hela graviditeten. Mått lite illa,ömma bröst och känt mig mest trött.

Reply
Emmy

jag är i vecka 20 (19+0) idag! jag mår bra förutom ingen matlust direkt, i början mådde jag väldigt illa men det har nu lagt sig. Kram!

Reply
Sandra

Först och främst, världens största GRATTIS!! Jag är gravid i vecka 34 och tycker fortfarande att veckorna går såå fort!! Fram till vecka 12 gick det ganska långsamt, jag mådde illa och kräktes fram till vecka 15-16 så även då gick tiden lite långsamt. Men nu! Veckorna bara springer i väg! Vår lilla kille är alltså beräknad i slutet av februari!😍😍

Reply
Sara

Hej Kenza, stort grattis först och främst till graviditeten! Jag har följt din blogg länge och kommer ihåg att du nämnt att den dagen du får barn kommer du sluta blogga, är det fortfarande det som är tanken? Grattis ännu en gång till dig och Aleks!

Reply
Anna

ÅH va härligt! Jag är beräknad 10 juli, så precis några veckor efter dig. Älskar verkligen att vara gravid och tänka att man ska bli förälder. Är i vecka 14. Jag har mått och mår rätt dåligt fortfarande (illamående), men hoppas att jag snart ska må bra! :) Tack för att du delade med dig av din resa, allt man hör annars är par som lyckas på första försöket, och oj vad det stressade mig. Du är grym! Stor eloge till dig som berättar om en så känslosam bit av ditt liv. <3

Reply
Nadja

Stort grattis till er, så himla kul😍 ska bli så kul att följa er resa😃
Själv är jag gravid i v. 29, så blir en mars bebis här. Mår fortfarande lite smått illa till och från nån enstaka morgonar men annars mår jag hur bra som helst, bästa veckan att va i nu enligt mig 😃

Reply
Mette

Week 27 and no complications at all so far – keeping my fingers crossed that it will continue being an easy pregnancy🤞🏼

As to the first 12 weeks feeling like a year I really agree! Last summer I had a spontaneus abortion so the first 12 weeks we were so nervous and I also constantly checked for blood when visiting the toilet. When we reached week 12 we had our first scan at the hospital and unfortunately the numbers indicating whether or not to suspect chromosomal defects we very bad, so we needed to do a placenta biopsy and wait 2 more weeks until we finally (and thankfully) could celebrate and tell family and friends, as the results were fine and our baby boy perfect <3

Reply
Sara Mähler

Hej! Stort grattis till er, vilken lycka! 😍 har ni fått göra rul än? :)

Jagr gravid i vecka 31 nu med vårat första barn❤ Mår bra bortsett från hemska foglossningar, hoppas verkligen du får slippa det! Sen har jag lite mycket fostervatten som gör att jag är extra uppsvälld om magen och gör att det trycker på så andning och illamående kan bli jobbigt ibland 🙈 men annars så är det underbart att vara gravid och som man längtar!!

Kram! /Sara

Reply
A

Åh vad underbart<3
Jag är gravid med vårt första barn som vi fått hjälp via ivf med , tack för att hjälp finns 🙏 vi har äntligen vandrat in i v 12, som du med skrev så kändes dom veckorna som en evighet 😅
Ha en fortsatt fin semester, så glad för er!

Reply
Amanda

Är i vecka 21+4. BF den 21 maj. Mår hur bra och har mått hur bra som helst. Lycka till ! 😍

Reply
Sarah

Jag går in i vecka 27 idag och väntar en liten flicka! Jag har nog haft tur, jag har mått toppen hela graviditeten, inte mått illa nånting alls, har kunnat jobbat som vanligt (jobbar i matbutik) men det börjar bli tungt nu när magen har ploppat ut🤰🏼all kärlek till er och ert lilla mirakel❤️

Reply
Jenny

Vad vacker du är!

Jag fick min dotter i oktober så är inte gravid nu men har det färskt i minnet ;) Du är på LIVETS resa, att få träffa sin bebis är helt obeskrivligt och det är sant det dom säger om oändlig ovillkorlig kärlek. Går inte att förstå hur det känns innan <3

Wow förresten, din youtube-video! Tårarna bara rann, tycker den var så ärlig och fin och framförallt VIKTIG! Så fint att du valt att dela med dig så naket.

Ser så mycket fram emot att följa dig genom graviditeten och som mamma till ditt lilla barn!

Reply
Angelica

Jag är i v 18 och ska också ha en liten juni-bebis❤. Jag har rätt länge varit inne i spökveckorna av graviditeten och mått toppen. Senaste veckan har jag varit lite spänd i livmodern men än så länge är det ingen antydan till en växande mage.

Reply
Linnea

Är så glad för er skull Kenza och din mage är helt fantastiskt vacker! Jag gick idag in i vecka 11 så vi har cirka 2-3 veckor kvar nu av konstant oro om vi ska få behålla vårat lilla mirakel.

Reply
Lena

Hej Kenza, så kul att följa en som är nästan samma vecka som en själv. Jag är i V 16 :) jag har mått sjukt dåligt första tiden, börja bli bättre nu. Gått ner en del i vikt samma som du nämnde. Från 59kg till 52kg. Låg inne med dropp i 4 dagar. Men så glad att det vänder nu. Dock blir jag ju orolig direkt då ;) tog tre år för denna graviditet. Skönt att du också mår bättre. Kram

Reply
Titiksha Kashyap

Hey beautiful, i am so happy for you. Do well. All the best. Eat healthy :)

Reply
Malin Edvardsson

Hej! Jag är gravid i vecka 26 och har mått oförskämt bra, men det slår väl till nu på slutet istället!😅 Vill bara tipsa om appen Preggers om du inte har den, det är min absoluta favorit! Grattis och stort lycka till till er, håller alla mina tummar att det går bra för oss båda😘

Reply
Andrea

Omg är beräknad för tillfället 3juni med tredje barnet 😍 också i vecka 19 😁 rul imorgon så får se om man blir flyttad ❤️ grattis igen och lycka till med allt ni är ju för underbara! ✨

Reply
Lenka

Im also at 19 weeks 🤗 . I wish you all the best!!!!
we are in half in a while :)))

Reply
Anna

Jag är också i vecka 19, beräknad den 2 juni! Mår faktiskt bra nu, är andra graviditeten så jag är mycket mer cool nu. GLÖMMER typ att jag är gravid?! Med en femåring hemma kan man liksom aldrig få vara i centru, njöt mycket av det under första graviditeten.

Eftersom jag valt bort KUB har jag ännu inte haft ultraljud så jag vet ingenting om vad som händer i magen, tänker ibland att det kanske bara är en fis på snedden… hur har du resonerat kring KUB och dylikt?

All lycka till er!

Reply
Rebecca

Åh va kul! Så himla stort grattis till er! Vi väntar också vår första bebis och är också i v.19. Vi ska på RUL imorgon och får reda på könet då, som vi längtat! Är mega kontrollfreak så vill veta innan jag börjar med barnrummet haha! Går du också loss på pinterest för barnrums-inspo?

Reply
Julia

Jag är i v.25 och mår super bra. Knappt haft ngt illamående förutom i början på mornarna, är väldigt tacksam över det och hoppas att det håller i sig :) Ska bli såå spännande att följa dig och jag liksom många andra grinade när jag såg din video, så fantastiskt! Vi försökte ungefär i två år innan vi äntligen blev gravida, just efter att vi anmält oss till utredning av ofrivillig barnlöshet.

Reply
Nathalie

Jag är i vecka 31 och längtar så mkt efter denna lille bebis i magen…. det är världens häftigaste känsla att känna sparkarna i magen, lovar att allt blir mer verkligt ju längre tiden hår. Jag var exakt som dig i början med alla känslor/tankar kring graviditeten :)

Ett tips är att se serien ”min mage och jag” på svtplay. Den är riktigt bra :)

Reply
Sara

Så himla glad för er skull, ni kommer bli toppenföräldrar <3
Förresten var kommer din söta bikini från i detta inlägg? :)

Reply
J

Jag är gravid i vecka 13 med en liten ivf-bebis som legat i frysen i ett par år. Gick på första syskonförsöket så det känns helt overkligt. Vi hade räknat med ett par års kamp och lagt undan 200.000 för att ha råd med behandlingarna. Vårt första barn tog tre fulla ivf:er och fem insättningar så var beredda på något liknande. Har också dåligt amh-värde + manlig faktor så mirakel kan ske med lite hjälp på traven. Är så tacksam att vi verkar få bli tvåbarnsföräldrar.

Reply
Charlie

Först och främst- STORT grattis! Jag vet hur väntan kan vara. Jag har velat blivit mamma sedan många år tillbaka, jag är idag 36 år gammal. Men livet har inte riktigt gått min väg av olika anledningar. Jag har inte hittat mannen i mitt liv, kärleken, och som kvinna vet vi alla att den så kallade biologiska klockan tickar. Så när det i april 2016 blev legalt med insemination till ensamstående kvinnor i Sverige såg jag min chans. Ett år av utredning följde, psykologsamtal, undersökningar, prover. Också en dag var det klart, jag blev godkänd att bli förälder och inseminationen kunde sätta igång. Första resulterade i ett missfall men den andra gången, med 15 procent chans, så slog hen rot. Idag är jag i v 19 och bf är i början av juni precis som för er. Jag har inte förstått det än. Nästa vecka får jag reda på kottens kön, om det blir en Love eller en Liv, oavsett kommer mitt liv bli mycket rikare. Lycka till med er resa så ser vi tillsammans fram emot sommaren.

Reply
Alexandra

Hej! Stort grattis till er! ❤ själv går jag snart in i v.22. Detta är vårt första barn med. Vi väntar en pojke. Han ska komma i maj. Jag är så tacksam att jag har mått bra under graviditeten. Mått lite illa, ömma bröst och väldigt trött. Det ska bli SÅ spännande att bli föräldrar.

Lycka till med allt! 👨‍👩‍👧

Reply
Besiana Mavraj

Så kul för er! Jag väntar också mitt första barn. Har längtat efter barn och bli en mamma sen jag blev faster för 10 år sen. Jag gick in i vecka 22 idag, mår väldigt bra! Men lite läskigt när magen spänner sig och man inte vet vad de beror på. Vår lilla tjej har precis börjat sparka en del, men när man inte känner bebisen under dagen blir jag lite orolig, men sen är de full sparkfest på kvällarna🥰 Detta är de största som hänt oss och kan bara ana att det är minst lika stor händelse för er. Grattis 1000 gånger om!

Reply
Saga

Jag är gravid med mitt första barn (en pojke!) i vecka 21, är beräknad 24 maj 2019. :)

Reply
ina

Grattis igen😍 Är i vecka 27, första barnet 😍 en tjej blir det. Jag mår jätte bra faktiskt, i början mådde jag sjukt illa och då hjälpte tabletter tack och lov. Och lillen mår bra men är en lugn liten flicka🙈 Jag känner henne 1 gång om dagen typ… Min moderkaka ligger i framvägg (tror de hette så) så det dämpar hennes små sparkar 🙈 Lite jobbigt när alla ska fråga redan från v18 hur mkt jag känner henne när jag typ prc nu har börjat känns henne.

Reply
Isabella

Så mysigt!
Jag är just nu i v27 och har endast 93 dagar kvar till den lilla är beräknad.

Längtar så, har faktiskt mått ganska fantastiskt under graviditeten. Kan inte säga att jag har mått dåligt, förutom lite foglossning.

Reply
Alexandra

Grattis! 😍 Jag och min sambo kämpar på med våran ofrivilliga barnlöshet, så är inte gravid ennu, men försöker att kämpa på 🙃 i maj har det gått två år sen vi försökte!

Reply
Amanda

Du är så vacker! Det är så roligt att följa er resa. Jag är gravid i vecka 26. Min mage har också blivit luden haha, trodde jag var ensam 🙈😁 kram!

Reply
Moa Bergström

Jag väntar 3:e barnet och är i v.35 nu! Har fått syskonen tidigt (v.32 resp v.36) så hoppas verkligen att den här lill* stannar några veckor till ❤

Reply
Deima

Stooort stoort grattis till er ! Ni väntar på något helt obeskrivligt ska ni få se !!! Hoppas att allt går bra för er och att den lilla bönan där inne växer stor och stark 😍 Va kul att ni väntar en juni bebis , min son är också född i juni (6e) :)

Reply
Andrea

Congratulations beautiful !!! I am truly happy for you because I saw the YouTube video and how hard it was for you, so it’s really a miracle !! I am pregnant as well on my 22nd week, ( having a little girl middle of May ) and i am like you, the first few weeks I was obsessed with the idea, reading a lot and looking myself I the mirror all the time, not even drinking coffe or doing exercise because I didn’t want to have a miscarriage, but now I am more relaxed I don’t think all day about it. Honestly I didn’t follow much about your life before but now that you are pregnant I am going to read all your post and get advice from baby clothing brands or pregnancy clothing that you suggest.
Best wishes for you and your man !! XOXO

Reply
Kajsa

Stort grattis till er lilla bebis. Att få barn har varit det absolut största som hänt mig, den kärlek som man känner för sitt barn går inte att beskriva, större än allt annat jag upplevt. Man älskar verkligen sina barn så det gör ont. Ska bli roligt att följa er resa med bebis! Väntar själv min tredje pojk till sommaren!

Reply
Anonym

Hej fina Kenza! Så glad för er skull, grattis! Igår var vi i v12 och vi fick tyvärr konstaterat missfall igårkväll. Embryot hade slutat växa i V6-7 men inte förrän igår valde min kropp att berätta det till mig. Känner mig lurad av min egen kropp som inte kunde visa det tidigare utan här har jag gått i ca5-6 veckor utan att egentligen vara gravid. Först ville jag inte kolla på din video men jag gjorde det ändå, vilket jag inte ångrar- för jag vet att vår tur kommer! Önskar er all lycka <3

Reply
Bella

Hej Grattis till er! Jag är i v 6+2 med mitt andra barn. Det ska bli roligt att följa eran resa och jag är säker på att det kommer gå fantastiskt bra hela vägen. Njut och känn dig som den riktiga mirakel kvinna som vi alla kvinnor är mot alla odds. kram

Reply
Maria

Vecka 29 och börjar nu få svårt att sova vilket är tufft. Har aldrig annars haft sömnproblem. Börjar också nu känna mig väldigt stor vilket psykiskt och fysiskt är tufft!

Reply
Jenny

Grattis Kenza! Jag är i v 26 (25+5) nu med mitt första barn (blir en liten tjej😍). Tog 3 år för oss att bli gravid från att vi aktivt slutade med preventivmedel och ville skaffa barn. Fick hjälp med hormonbehandlingar och spolade äggledarna och sen gick det naturligt. Tror att mitt regelbundna intag av Ipren (har problem med mkt mensvärk) kan ha gjort att det var svårt att bli gravid…men det är bara vad jag tror nu i efterhand då jag slutade ta ipren sista månaden innan jag blev gravid. Men i början av augusti fick vi äntligen plus på stickan och är beräknade 15 april 😘

Reply
Johanna

Stort grattis!! :) Efter två missfall väntar jag och min man tvillingar (på naturlig väg)!! Jag är också i v 19 med beräknad födsel i början av juni, men eftersom att det är två bebisar därinne räknar vi med att de kommer lite tidigare :). Jag mår äntligen bättre efter veckor av illamående och obefintlig ork. Jag upplevde också att de första 12 veckorna var fruktansvärt långsamma, vi ville bara förbi den största missfalssrisken och våga fira graviditeten!

Reply
Kristina

Jeg er 35+5 med tvillinger. Så lige om lidt er jeg mor <3 Min mand og jeg var også igennem et fertilitetsforløb. Det rørte mig utrolig meget at se din video, hvor du fortæller om jeres forløb. Hvor er det bare dejligt at det lykkedes :)

Reply
Elin

Jag är i v16 med mitt första barn. Har mått illa exakt hela dagarna från v6😂 men har hoppet uppe att det vänder snart. 😀

Reply
Sofie

GALET kul! Önskar er all lycka!
Jag & min sambo ska också ha barn i början av juni, är i samma vecka som dig:)
& min sambo är också serb, haha.
Så fin mage du har!!!

Reply
Emilie

Vecka 19 här med! BF 4 juni! Så kul att kunna följa dig och jämföra allt eftersom det är ungefär samtidigt :D

Reply
Lina

Åh vad underbart att få följa det er, stort grattis! <3
Jag är gravid med första barnet, i vecka 16+6 så är beräknad i mitten av juni 😍 mår fortfarande ruggigt illa halva dagarna men som tur är har jag äntligen slutat kräkas. Nästa vecka är det dags för RUL och jag längtar så jag spricker!

Reply
Sara

Hej kenza! Grattis till er, verkligen modigt och fint av er att berätta om er kamp att bli gravida, väldigt viktigt och beundransvärt att du tog upp detta på din blogg!
Jag har följt din blogg sen du var 16 och tycker du är en riktig förebild. Aldrig skrivit till dig tidigare för jag har inte trott att du suttit och läst dina kommentarer!

Jag sänder all kärlek till dig och hoppas lite smått att du delar med en video där könet på barnet avslöjas för jag antar ni vet nu !
/ Sara.

Reply
Fanny

Jag är i v 28, har bf i början av april 😍 blir jättekul att följa din graviditet

Reply
Ellen

Hej,

Är gravid i vecka 33 och mår hekt fantastiskt! Lite högt blodtryck bara, men inga andra krämpor. I Början på graviditeten i somras hade jag semester och kunde slappa, sova och drömma om framtiden så mycket jag ville !🌟😍💞 Om ca 8 veckor håller jag i mitt och sambons pyre💞

Reply
Lara

Congrats Kenza!! You both will be great parents! :) Btw I love your Bikini. Where is it from?
Much love from Germany :)

Reply
Jojjo

Önskar er all lycka till 🙂 jag och sambon fick vårt första barn för ca en månad sedan, och det är det bästa som hänt i livet ❤️

Reply
Zandra

Jag är inte gravid men har min egen lilla mirakel bebis i famnen. Har alltid velat ha många barn och två pojkar kom tämligen enkelt, de är 9 och 7 år nu. Men när vi satsade på trean blev det bara missfall. Efter 7 missfall beslöt vi oss för ett par år sedan att vara nöjda och tacksamma för de två fantastiska och friska barn vi fått. Men så blev jag ändå gravid och i oktober föddes vår dotter, oändligt älskad från första stund ♥️

Reply
Mikaela Modin

Är i v 28 med vårt andra barn! Mår bra men börjar bli riktigt spänd om magen nu hehe.. Har en del känningar/molande värk “ner till” som jag inte minns att jag hade under första graviditeten men det är väl bara att räkna med! :-)
Det blir väldigt spännande att se hur vår lilla kille kommer att se ut och bli då vi fick världens snällaste dotter som första barn (hon är nu 1,5)! Kommer ni ta reda på kön? Om ni inte redan vet ;-)

Kram
Mikaela @frokensverige

Reply
Lisa

Jag går in i vecka 29 idag. Mitt första, en liten donna. Känns HELT sjukt, förstår fortfarande ingenting! Längtar galet mycket till hon väljer att entra världen! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*