• header

STOMACH FLU AND BEYONCÉ CROWNS

Hej hjärtan! Jag har inte mått bra sedan vi kom hem från Maldiverna, därav ingen uppdatering här. Trodde det var mitt gravidillamående som gjorde comeback nu i vecka 20 men det visade sig vara magsjuka (blev förmodligen matförgiftad på flygplatsen)…… Uhh, inte det lättaste att gå igenom när man bär på en liten. Medan jag hulkade och krampade över toan så sparkade Bebor på där inne, hade så dåligt samvete för jag fick inte behålla något men min barnmorska sa att så länge jag får i mig lite vätska emellan kräkningarna så var vi båda okej. Hade inte heller feber eller så.

Igårkväll var det äntligen över och jag fick en ordentlig nattsömn och kunde ta mig till dagens plåtning! Jag kände mig rätt återhämtad och de andra ville också köra på.

// Hi sweethearts! I haven’t been feeling fine since we got home from the Maldives, that’s why I haven’t updated here. I thought it was my pregnancy nausea that made a comeback now in week 20 but it turned out to be stomach flu (I think I got food poisoned at the airport)…. Uhh, not the easiest to go through when you’re carrying a little one. While I sobbed and cramped over the toilet Bebor was kicking in there, I felt bad because I couldn’t keep anything down but my midwife said that as long as I could drink some fluid between the vomiting we were both fine. And I didn’t have the fever or so.

Last night it was finally over and I got a proper night sleep and could go through with today’s photoshoot! I felt pretty recovered and the other ones wanted to keep going as well.

Och ÅÅÅÅH vad kul det var!!! Vi fick leka Beyoncé med våra blomkronor och magar och bilderna blev så himla fina. Vi skulle främst plåta för vårt poddomslag men tog lite extrabilder medan vi ändå var igång. Inte alltid man är proffs-sminkad och stylad liksom. :-)

Juste, har ju glömt att berätta här att jag och en av mina närmsta tjejkompisar Dani (som också väntar barn!) släpper en podcast nästa vecka! Kenza & Dani – När livet händer. Ni hittar oss där poddar finns, så in och prenumerera nu så att ni inte missar första avsnittet!

// And OOOOH it was so much fun!!! We got to play Beyoncé with our flower crowns and bellies and the photos turned out great. We were mostly shooting for our podcast cover but we also took some extra photos while we were at it. I mean how often do you have your make-up and styling done by a pro. :-)

Oh, I’ve forgot to tell you here that me and one of my closest friends Dani (who’s also expecting!) are releasing our podcast next week! Kenza & Dani – When life happens. You can find us where you find podcasts. (It’s in Swedish though)

Vår vän och make up-artist Sarah Grundén hjälpte oss med smink och hår och precis som alltid så gjorde hon ett toppenjobb. Inte ett spår av den där magsjukan inte haha.

Använde mitt headband från Hairtalk idag, perfekt för plåtningar när jag vill ha lite fylligare hår.

// Our friend and make up-artist Sarah Grundén helped us with make up & hair and just like always she did a great job. You couldn’t see a trace of that stomach flu haha.

Used my headband from Hairtalk today, it’s perfect for photoshoots when I want my hair to look a bit thicker.

Men här har vi ändå dagens stjärna, lille Mani! Finns ingen finare. Hela dagen har han legat på mina kläder på golvet och vaktat oss. <3 Han är alltid lite extra gosig efter att ha varit ifrån oss ett tag. Eller först är han sur, SVINSUR, bara för att markera att det inte var okej att vi lämnade honom. Men sen förlåter han oss och då vill han bara vara nära.

Kom hem för en stund sedan och känner mig helt mör. Ska ta en dusch och bädda ner mig i soffan och dricka lite soppa. Ha en fin fredagskväll! Puss!

// But here we have the star of today, little Mani! There’s no one more cute. He’s been sleeping on my clothes on the floor all day today guarding us. <3 He’s always extra cuddly after being away from us for a while. Or at first he’s pissed, REALLY pissed, just to make it clear that it wasn’t okey that we left him. But then he forgives us and then he just wants to be close.

I got home a while ago and I feel exhausted. I’m gonna take a shower and cuddle down in the sofa and eat some soup. Have a nice Friday night! Hugs!

32 Comments

StrongMama

Åh hundar alltså, de är som små djur faktiskt. skönt att han förlät er i alla fall :)

Vilka fina bilder och hur härligt är det inte att ha en av sina närmsta vänner med sig i sin graviditet och som också är gravid. Vilken skoj stund ni kommer att få ihop med era bebisar sen. :D

Krya på dig och hoppas du återhämtar dig snabbt.
Trevlig helg

Reply
Dixi Wonderland

Wow det ska bli så kul att se bilderna sen 😍 Dani är så jävla vacker så ska bli jätte kul att höra er podd sen när ni väl släpper första avsnittet :D Har dock för mig att du och Klara skulle göra en podd tillsammans? Vad kommer det sig att hon är med Fanny nu och du med Dani? 😊

Reply
-Jenny-

Bara en förvarning inför vad som komma skall med alla mammapoliser därute – Matförgiftad är inte magsjuka. Matförgiftning smittar inte – det gör magsjuka och är alla föräldrars mardröm 😱
Skönt attdu mår bättre!

Reply
Tessie

Åh, stackars dig med magsjukan! Jag blev matförgiftad 1 vecka innan bf och kände mig väldigt stressad över att förlossningen skulle sätta igång när jag var så dålig. Men vår andra prinsessa valde att stanna ytterligare 2 veckor efter bf, så jag hann återhämta mig innan min 40-timmar långa förlossning satte igång :)

Vad roligt med gravidplåtning, ni strålar båda två!

Reply
E

I get your pain. Jag fick magsjuka i v 38 och det satte igång förlossningen. Så… Jag fick föda samtidigt som jag kaskadspydde. xD

Reply
Ida

Haha! Precis så är vår chihuahua också 😂. Hon är liksom förnärmad först och lite avvaktande när man varit borta på resa men sen blir hon jättegosig ❤️.

Reply
josefin

Det är lite skillnad på magsjuka och matförgiftning 😚 Vid magsjuka gäller det att vara hemma symptomfri minst 24h för att undvika att smitta andra, viktigt att komma ihåg så att vi inte smittar de med redan sänkt immunförsvar, små bebisar eller andra för den delen🙏🏻✨.

Reply
Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

Så underbara bilder! Det riktigt lyser om dig så jag är ganska säker på att inte allt bara är smink!

När vi lämnade en av våra hundar för längesedan (den vovven finns tyvärr inte med oss längre) men då var han sur i 14 dagar för att vi lämnat bort honom! När det gått 14 dagar så gossade han som aldrig förr…som att vi blivit förlåtna. Dom är gulliga dom där små pälstrollen.

//Berith

Reply
Linnea

Vilken mardröm med magsjuka..
Jag har en annan fråga och det gäller din tinnitus, vet ju att du har nämnt att du har det. Är detta något du reflekterar över eller kan du nästan alltid tänka bort den/överrösta den med annat ljud. Vore så tacksam för svar!
Kram

Reply
Felicia

Varför stannade du inte hemma minst 48h efter sista symptom? Som alla ska? Du hade förtusan magsjukan. Plåtningen hade kunnat vänta. :(

Vinterkräksjukan går runt för att folk bla inte stannar hemma i MINST 48h efter sista symptom

Reply
Em

Hej Kenza!

Vilka fantastiskt fina bilder! Dock väldigt tråkigt att höra att du drog på dig en matförgiftning, vilken otur. Hoppas att du återhämtar dig snabbt. Av bilderna att döma så strålar du ju dock redan igen!

(En liten tilläggskommentar: Jag vill verkligen inte bidra till ett spekulativt klimat här i kommentarerna men jag befarar att åtminstone ett par kommentarer kommer att spekulera kring din hälsa och skriva saker som att du måste kontakta läkare direkt eller liknande. Jag är utbildad vårdpersonal och matförgiftning är för det allra mesta helt ofarligt för barnet så länge mamman ser till att försöka dricka särskilt ordentligt när hon kan. Kenza och hennes barnmorska har säkerligen väldigt bra koll och vet precis vem hon bör kontakta eller inte. Jag inser dock att jag med den här kommentaren bidrar till det spekulativa klimat jag så starkt ogillar, och jag ber särskilt mycket om ursäkt för det om det faktiskt inte ens blir någon som skriver “hetsiga hälsokommentarer”.)

Stort lycka till med resten av graviditeten, jag har en stark känsla av att ni kommer att bli fantastiska föräldrar!

Reply
Amanda

Min kanin är likadan! Han blir jättesur men sedan världens gosigaste! Djur är världens underbarste!

Reply
Aisha

Tråkigt med matförgiftning. Hände mig också när jag var gravid. Om du fortf kräks kan jag rekommendera Verum Hälsofil med blåbärssmak, den smakar lika bra på väg upp som ner ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*