• header

GRAVID VECKA 5-17

My Pregnancy week 5-17! Click here if you can’t see the video

Nu finns det en ny gravidvideo uppe på min Youtube-kanal! Denna gång blev det lite blandade klipp från mina första månader som gravid. Från vecka 5 till 17 rättare sagt och ni får en liten glimt av illamående, ultraljud, tankar, hur magen växer och även vår reaktion när vi tar reda på Bebors kön.

Nästa video som kommer är Gravid v19, ska försöka att inte dröja allt för länge med den hehe. Känns som att jag ligger lite efter, är ju redan i vecka 21 nu! <3 (vecka 20 blev superkort eftersom att vi blev flyttade efter RUL)

// Now you can find a new pregnancy video up on my Youtube channel! This time we put together some mixed videos from my first months as pregnant. From week 5 to 17 and you get a glimpse of nausea, scans, thoughts, how my belly is growing and also our reaction when we found out the gender. 

The next video that is coming is Pregnancy week 19, I’ll try not to wait too long with that one hehe. It feels like I’m a bit behind, cause I’m in week 21 already! <3 (week 20 was super short since our due date got moved after our latest scan)

81 Comments

Pernilla

Tack för du delar med dig så öppet. Jag gråter till VARJE film, skojar inte ens. Så fint! Och är så glad för er skull! Hoppas att jag själv ska kunna uppleva samma en vacker dag ❤️

Reply
Dixi Wonderland

Alltså slutet var så spännande men antar vi får vänta lite till ;) Ärligt talat så tror jag inte att man som förälder bryr sig om vilket kön barnet har. Det viktigaste är att det är friskt. Tycker det är så roligt att du är så öppen med allt detta. Såg dig även på Nyhetsmorgon och det känns verkligen som att gamla Kenza är tillbaka. Förstår att du inte vill dela allt men detta är så nära på något sätt. Massa kärlek till er <3

Reply
Matilda

Det säger väl alla men det kan kanske kännas mer verkligt om man vet könet

Reply
Kristina

Wow, so happy for you! What eyeshadow do you use in this video? Looks like the same color every single day!

Reply
Nathalie

Så fina videor du gör kring graviditeten. Varenda en har fått mig att böla.. :’) Tack för att du delar med dig av din historia och din kamp. Vi kämpar för att bli gravida och det är skönt att det är nån influencer som är så genuint äkta. Alla andra verkar bli gravida så enkelt. Måste bara säga att din medverkan i TV4 morgon var så bra o du är verkligen så underbart vacker!

Önskar er all lycka.
Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: On phone: click on the 3 dots – CC – English. On computer: press the settings icon – subtitles – English :*

Reply
noor

Omg no Kenza don’t do this to me haha! I was sitting on the edge of my bed ”is it a boy or not??”
Guess I have to wait haha :)

Reply
Szandra

So happy for you guys! :) Can someone help me what is the song at the end of the video? Thank you! :)

Reply
Emma

hahahah neeeej vad taskigt slut 😂 Kul att ni delar med er så mycket! Känns skönt att du är “tillbaka” och att du vågar vara så öppen med allt!
Massa kramar!

Reply
Fanny

Jag vill så gärna hänga med i dina videos, känns så trist att jag missar stora videos av dig pga min hörsel. Jag är alltså döv, och vet att du har en massa döva följare. Har du möjlighet att texta dina videos? 😍🙊 jag missar så mkt annars…

Reply
Caroline

Aahhh illamåendet.. man glömmer hur det var!
Jag jobbade på förskola när det var som värst.
Att mötas av bajslukt och matos så fort man klev in där… brrr..
Som “tur” var så var eftermiddagar och kvällar värst, när jag var hemma.
Trots vinter så fick sambon laga mat med öppet fönster, och lukten från kaminen som vi ju var tvungna att använda var hemsk!
Alla dofter var hemska iofs. Inte ens den godaste tvål gick an.
Konstigt nog kräktes jag typ tre gånger bara.

Reply
A

Åh jag gråter också till prick varenda video! Har följt dig sedan både du och jag gick på gymnasiet och det är sååå kul att följa din resa nu! Kram!

Reply
StrongMama

Vilken härlig video, så otroligt fint och personlig, privat. Love it.
Så häftigt att du spelat in hela tiden och jaaa du har rätt, som anställd får man åka in och kräkas på vägen. Det är många som fått kräkas i papperskorgar påväg till jobbet.. det finns inte mycket mer att göra som anställd.
Så du är lyckligt lottad att du har en talang, att du är vacker, kunnat börja med din vackra utseende att bli modell, kunnat starta företag med ditt driv etc.

Men vad heeeeeeeemst att inte visa vad det blev hahahhaa alltså jag dööör av spänning.
Grattis fina Kenza <3

Reply
P

Haha åh, förstår inte varför det alltid är så olidligt spännande innan man får veta könet på andras bebisar (har inga egna än), för man blir ju alltid lika glad oavsett vad det blir! 😂❤️ Stort lycka till till er alla tre! (Wow!) 😍❤️

Reply
Sofie

Stooort grattis till bebisen!! Jag fick äntligen min son efter 7 års kamp med flera misslyckade IVF behandlingar och 2 missfall. Hade precis som du så svårt att förstå att det ÄNTLIGEN var min tur.
Spydde nästan dygnet runt från vecka 5 till vecka 30, fick dropp på sjukhus flera ggr eftersom jag inte ens kunde behålla isbitar… Hade en hink vid soffan eftersom jag inte orkade ta mig till badrummet haha. Min mage syntes inte alls förrän i vecka 21, minns att jag längtade så mkt efter att det skulle synas! Fick sen höra många ggr från folk ”oj vad liten mage! Mår bebisen bra??” Snacka om ångest… blir så trött på folk som inte kan bete sig 😒
Idag är min son 2 år och helt underbar! Är så tacksam för min egen styrka och för svensk sjukvård!
Önskar dig, Alex och bebis all lycka, ni har det bästa i livet framför er ❤️

Reply
Lisa

Assa jag brukar aldrig gå in på din blogg! Detta är typ första gången på kanske fem år🙈men var tvungen att kolla din video om vad du har fått gå igenom och detta gjorde en verkligen ledsen ska du veta…. är sjukt glad att era drömmar kom i uppfyllelse🙏🏻Bara njut av de vackra❤️🙏🏻

Reply
Malin

Glöm inte unna dig att vara typiskt gravid med!! Att må illa är en del av det :) det tar inte bort att du är tacksam för graviditeten :)
Du gör så fina videos kring detta och känns som man får kära känna dig ännu mer. Tack för du delar med dig!

Reply
Angelika

Nooooo! You didn’t do it black and white! Omg haha I knew it would be too easy to see if it’s a boy or a girl in that video but I swear, I could feel the excitement from my couch haha I think it’s boy, too! But you looked soooo surprised that maybe it’s a girl hmm… I can’t wait to find out. :) Omg I’m so so so so happy for you guys <3

Reply
elsa

wow, vilka fina videos du gjort om graviditeten hittills! Så fint att vi får ta del av de här väldigt personliga iakttagelserna från din graviditet, det kan inte vara lätt att dela med sig så mycket. <3

Reply
Sara

Snälla snälla snälla snälla dela med dig sen om hur du löste problemet med din mobil. JAG GÅR IGENOM EXAKT SAMMA SAK JUST NU . Snälla berätta sen vart och hur du löste det med att få tillbaka dina bilder

Reply
Michelle

KENZA! Tack för att du delar med dig så öppet. Har följt dig sedan start (!!!) och klickat in på din blogg varje dag. Känns därför extrafint att du delar med dig av din graviditet.

Är själv i v. 7 nu (6+1) och känner precis som du gjorde i början. Är konstant orolig. Blev gravid dock väldigt snabbt (!) och känner mig så lyckligt lottad, men är samtidigt så orolig att det ska tas ifrån mig. Har bokat tidigt UL (i v. 8) + NIPT och även ett i v. 13. Vill bara att allt ska vara bra, men kändes ”skönt” att se att en inte är ensam i sin oro. Vill bara känna känslan man ser att du känner där i v. 8, på ert första ultraljud, och se det där hypersnabba lilla hjärtat.

Vill också fortsätta önska er all lycka, det märks verkligen hur LYCKLIGA ni är. Det syns rakt igenom. Ni är fantastiska! Du är fantastisk!

Blir också så glad över

Reply
Anonym

Stämmer med ovanpå kommentar. Att du reagerar så att det är en flicka! 😊 Grattis. P.S jag vill också ha en flicka i framtiden

Reply
Amanda

Jättefin video, stort grattis till graviditeten Kenza. Alltså din min v.10, man verkligen ser på dig hur illa du mår! Skönt att du verkar må bättre nu. Ska bli spännande att följa

Reply
Amanda

Det är så kul att få följa din graviditet! Jag har själv en son på 3 år och det dröjde även för mig innan magen syntes ordentligt, men tro mig, den kommer ;) sen är det som du själv säger i videon; vissa får större och vissa mindre. Jag fick aldrig någon gigantisk mage men därinne fick en normalstor bebis plats ändå :) lycka till med allt!

Reply
Jessika

Underbar video! Älskade slutade, er glädje och kärlek syndes och greppade tag i mitt hjärta. Tacj för att du delar med dig om allt. kärlek från en trogen läsare från start.

Reply
Joanna

Älskade att ni gjorde videon svartvit i slutet! Känns fint att ni vill behålla lite saker för er själva. Alla behöver inte veta allt!
Stor kram

Reply
Kim

Folk gör allt för o hålla kvar sina följare. Bara visa om de är en pojke el flicka. No big deal

Reply
curiousfashionista

I hope it doesnt look insensitive to ask below this wonderfully emotional video – but where is the brown v neck sweater from the middle of the video from? This is originally a fashion blog :D Thank you!

Reply
O

Jag kommer från Finland och jag är jätte glad att du talar svenska! Nu kan jag lyssna på svenska och read it in english.

Reply
Julia

Cancelling lunch is the worst. Normal reaction. Don’t mess with me and my food 😆!

Reply
Moa

Så roligt att ha kvar videos från graviditeten! Jag känner att det har blivit både mindre bilder och mindre tankar/reflektion nu i min tredje, och har lite panik över att bebisen kan komma när som helst, jag har inte haft tid att förberedd mej! Haha!
Jag tror det är en pojke ❤ har en teori att man mår sämre om man väntar pojkar då det blir olika hormoner i kroppen :)

Reply
J

Tack så mycket för svar! Den är ju rätt dyr har bara läst om den osv så ville ha din åsikt innan jag beställer. Men nu ska den klickas hem!! Grattis än en gång till bebisen, jag har en liten son på 1,5 år och lovar att det kommer bli din lyckligaste tid i livet, njuuut!!!! :-* Kraaam! 💕💕

Reply
Renee

Hahaha, the switch to black and white and the end, so mean!! I can’t wait to find out :D

Reply
Sherry

Åh så härlig video 😍 hallå er det ingen som läser läppar ? Kenza skriker ut hva det er när hon ser på aleks 😍😍🌸

Reply
Camilla

Det betyder “vad”.. Texten är skriven av en norsk (dansk?) skulle jag tro med tanke på orden “er” och “hva”. Som försöker skriva på mer svenska för att vi ska förstå bättre. Vilket är: Kenza skriker ut vad det är när hon ser på Aleks.

Reply
Rebecca Söderström

Alltså det går ju inte att hålla tårarna borta när man tittar på dina videos nu för tiden. Speciellt inte när man har lite bekymmer själv! Fina, fina Kenza. Ska bli roligt att få veta vad det blir! Grattis igen, våga tro, mamma-Kenzor ;)

Reply
Melinda

Alltså jag bara älskar att du så öppet delar med dig om din/er graviditet samt den krokiga vägen dit, så inspirerande och modigt!
Gråter till dina videos varje gång för man ser hur mycket kärlek ni bär med er redan till Bebor ;-)
Jag gissar på att det var rosa konfetti men får väl gilla läget och vänta :-)
Massa kärlek till er!

Reply
Alexandra

Åh så roligt att följa din resa, så glad för er skull. Spännande att se om det är en pojke eller flicka 💕
Jag hade också liten mage, började växa lite grann i v 32 och ut kom en bebis på 3900 gram i v 40 och andra graviditeten var det samma lilla mage och en bebis på 3500 gram 😊 alla sa att det måste vara en minibebis men de hade väl ståplats i magen 😊
Hade en blogg under graviditeten som kul minne om du vill se en till liten mage 😊
http://alexandrasbloggliv.blogg.se/category/graviditet.html

Reply
Tilda

NEEEEEJ haha vilken cliffhanger!!!! Så nyfiken jag blev nu!! Stort grattis till er båda, så himla kul och mysigt att ni delar med er :-) <3 Kram

Reply
Izabella

Man blir så glad för er skull! Jag önskar er all lycka verkligen! Allt kommer att gå super (Y) :D.

Jag är själv i vecka 13 och kan knappt vänta på att den lilla magen ska växa! Kanske ångrar man detta önsketänk senare, men just nu får man bara se till att njuta!

/Izabella
http://Izabellazenati.se

Reply
Camilla

Alltså, varför tittar jag på dina videos varje gång jag är på jobbet. Haha, Gråter ju varje gång! Stort grattis till er <3

Reply
Natasa

Jag älskar att du pratar på svenska. Dina videos är bättre och mer personliga då.

Reply
Emma

Stort grattis till er!! :) Undrar såå mycket vad låten i slutet videon heter?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*