• header

KENZA & DANI – NÄR LIVET HÄNDER

Välkomna till det första avsnittet av vår podcast! ♥

Åh äntligen! Idag släpper vi vår podcast Kenza & Dani – När livet händer! Jag har ju som ni vet varit inne på att starta podd länge nu och i höstas när jag och en av mina närmsta tjejkompisar Dani (som också väntar sitt första barn) började prata om att starta en podcast ihop så kändes det så rätt. Vi båda går igenom en stor förändring just nu och kliver in i detta nya kapitel ihop, och det känns så himla kul att få prata om det (och en massa annat!) med er, varje onsdag. Så, i vår podd kommer ni få hänga med oss på våra resor genom graviditeter, framgångar & motgångar, genom glädje och genom sorg. En podcast om allt som sker När livet händer!

Avsnitt 1: När podcasten äntligen händer. Tjejernas premiäravsnitt får sig en riktig skitstart, men nu är podden äntligen här! Kenza är nyligen hemkommen från en magisk semester på Maldiverna där hon även gick ut med sin graviditet. Dani börjar närma sig förlossning med bara en månad kvar och är i full gång med att göra i ordning babyrummet i sin nya lägenhet. Hur lärde vännerna känna varandra? Varför trodde Kenza att hon skulle dö? Och vem sket egentligen på sig? Välkomna till vår podd!

Ni hittar vår podcast i Podcaster-appen, hos Acast och på Spotify. Se nu till att prenumerera och följ oss även på Instagram (@kenzaochdani) för det är där vi kommer ha all kontakt med er! 

AH är faktiskt jättenervös nu haha, det ska bli så spännande att få höra vad ni tycker. Ni får ha lite överseende med att det här är ett helt nytt format för mig och att vårt första avsnitt kanske är lite rörigt. Men vi ska bara bli bättre! <3

// Today we are releasing our podcast Kenza & Dani – When life happens! (It is in Swedish guys, maybe in the future we can make some kind of video version of it too with subtitles. We will see! <3)

34 Comments

Emma

Älskar att din blogg har blivit mer personlig igen! Gått och blivit min favvoblogg igen! Helt säker på att du hjälper andra genom att vara mer öppen.

Reply
M

Hej Kenza! Vill bara tipsa om INGEFÄRA om du känner illamående igen! En av fördelarna jag läste om – “I Kina har den länge använts för att lindra illamående, till exempel vid åksjuka och graviditet. Forskning har också visat att den faktiskt har denna effekt.” Tänkte på dig när jag läste det, kan ju vara värt att testa i alla fall om du skulle må dåligt igen! Kram!

Reply
En annan där ute

Första avsnittet var så himla bra! Ni båda vad super. Speciellt när du sa ”Hoppas ni inte sitter med morgonkaffet nu” när du berättade om din morgon haha, vilket var exakt vad jag gjorde. Och ”Om det finns någon där ute som går igenom den här tuffa resan just nu…” så kollade jag mig själv i sminkspegeln, för det gör jag också JUST nu. Kommer påbörja ett nytt IVF-försök denna månad så ja och hoppas på bättre lycka nästa gång <3 Och ditt mål att få folk att känna siig mindre ensamma? Det har du verkligen uppnått. Jag är jäkligt tacksam för det alltså. Du fattar inte, jag får tårar i ögonen när jag skriver detta. Längtar tills nästa avsnitt!

Reply
Maria

Congratulations girls! You and Dani like a sisters! :D I was wondering for a long time now – Dani is Serbian? Or any other Slavic country?

Reply
Matilda

Gud vad kul med en podd!! Ska ta och lyssna på första avsnittet!!
Tack för din underbara video där du berättar om infertilitet ❤️ jag grät! har själv endometrios och vet att mina chanser att bli spontan gravid är små.. men skönt att få lite hopp efter din historia ❤️

Reply
sara

was there some sort of fall out between you/dani and klara? i remember when you first started talking about maybe doing a podd the plans where to start one with klara. i noticed you dont hang out with her anymore since a while back (at least you didnt mention her here anymore and also dont like each others pics no more) and dani and klara unfollowed each other even.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Sometimes in a relationship you decide to go separate ways for some reasons. It is private and between us and nothing I will post about. Hugs!

Reply
Lilly

Lyssnat på ert första avsnitt och är taggad på vad som komma skall :D för kort avsnitt dock, men jag antar att det kanske är för det var ert första eller? :D! Jag gillade att de lät som ni snackade utan publik med varandra, lät härligt avslappnat osv :D vilket gjorde de till en underhållande lyssning! Det har nu startas många poddar senaste tiden och jag kan känna att den ena efter den andra försöker efterlikna en redan befintlig ”podd-jargong” hos annan podd men Fick inte den känslan av er :D så med de sagt: gör er grej och er podd! Ha de bra och längtar till ett förhoppningsvis längre avsnitt nästa vecka :D

Reply
C

Din blogg har blivit enormt personlig och helt underbar att läsa. Från endast modebilder tagna av fotograf till egna mobilbilder och liksom personliga utlåtanden. Inte reklam och kläder hela tiden. Älskar att läsa din blogg nu och klickar in varenda dag för att se vad du gör och hur du mår. Får jag önska hade jag velat se mer av livet. Mat du äter, vad du gör, tänker, hur du mår, promenader, träning, livet bara. Du som person är otroligt intressanta men när man får höra om dig och ditt liv ännu mer blir bloggen väldigt rolig att läsa. Kram och lycka till med allt.❤️

Reply
Anna

Är det meningen att avsnittet bara ska vara 35min? :) Har inte lyssnat än, men kändes spontant lite kort!

Reply
Julia

Har följt dig i över 10 årstid och har sen tappat räkningen haha och det har verkligen blivit min favorit nu!
Älskar att du är så personlig och oj va bra podden är! Ser fram emot fler avsnitt, tack för att du bjuder på dig själv!

Reply
Amber

Good luck!! I’d love to listen but unfortunately I don’t speak any Swedish haha

Reply
Emina

Första podden jag lyssna på o det va verkligen intressant o härlig avkoppling. Men måste ba fråga,, Asså vad är det för fin ögonskugga du har på dig nästan dagligen?? Märke färg tack! 🤩 i din senaste VLOG ser du ut som du har den varje dag typ lila/rosa aktig. Superfin. Snälla svara kram bästa blivande mammani världen KEnza!!🤗💗

Reply
Sofia

Varför ljuger du om Chimi eyewear? Klart det var smygreklam som så ofta i din blogg. Tänk på att ärlighet varar längst. Så du inte drabbas av en olycka nu när du lycklig….

Reply
Lo

Haha men wtf? Tror inte det är så det funkar, typ ”gör rätt annars får du en olycka”, har du tagit fram voodoo-dockan eller?

Reply
elin

Korta avsnitt är bra!!!! på riktigt. kort och kärnfullt är bättre. Tycker ni kan ha lite mer struktur (som du säger kommer det ju sen och jag fattar att det var första avsnittet)… men också att även minska på småpratet innan – och komma till det göttiga snabbare!

Reply
C

Så roligt att du har börjat podda 😁 blir mer personligt i ett samtal! Jag har hittat tillbaka till din blogg i och med graviditeten. Följt dig sen du började men tröttnade ett tag när det bara blev mode (du gör grymma kläder och är alltid gorgeous men vill gärna ha mer personligt innehåll). Verkligen spännande att följa din graviditet! Lycka till med allt ❤

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*