• header

ELLE-GALAN 2019

Hej hjärtan! Jag var helt utslagen igår efter fredagskvällen (jag somnar vid 21 varje kväll nu så att vara ute till ett var rekord hehe) och behövde en riktig slappardag för att återhämta mig. Jag och Aleks gick en långpromenad med Mani i Hagaparken, lagade pasta med pesto och tittade på serier.

MEN nu ska ni få en liten uppdatering från ELLE-galan! I fredags var det som sagt dags för årets gala och jag började med att göra mig i ordning hos Nathalie Berzelius. Det fick bli en guldig look för att matcha klänningen och allt! Och håret fick ligga kammat bakåt. Jag kände mig så fin, Nathalie är så himla duktig! Vet inte hur hon får fram denna fina lyster. Om ni undrar över några av produkterna så får ni fråga henne på instagram. :-)

// Hi sweethearts! I was completely exhausted yesterday after Friday night (I fall asleep at 21 every evening now so being out til 1am was a record hehe) and I needed a lazy day to recover. Aleks and I took a long walk in Hagaparken with Mani, made pasta with pesto and watched series. 

BUT now I’m gonna give you a little update from the ELLE gala! On Friday it was time for the gala of the year and I started it by getting ready at Nathalie Berzelius. We did a golden look to match my dress and everything! And the hair was combed back. I felt really pretty, Nathalie is so good! I don’t know how she brings out this nice glow. If you wonder about any products you will have to ask her on her instagram. :-)

Här har ni hela looken! Min kollega och stylist Sebastian Hammarberg kom till mig för några veckor sedan med en idé om en helguldig look och tillsammans med ingen mindre än Fadi El Khoury skapade vi denna guldiga klänning med handbroderade stenar. Den blev så fin! Fadi är så duktig. Tack tack tack för att jag fick äran att bära en sån här vacker skapelse!

Skorna från Casadei var perfekta till och smyckena från Caroline Svedbom var pricken över i:et.

// Here you have the whole look! My colleague and stylist Sebastian Hammarberg came to me a few weeks ago with an idea of an all golden look and together with Fadi El Khoury we created this golden dress with hand embroidered pearls. It turned out amazing! Fadi is so talented. Thank you for letting me wear this beautiful creation!

The shoes from Casadei were perfect for the dress and the jewelry from Caroline Svedbom was the icing on the cake.

Sedan var det dags för röda mattan! Jag har lyckats få med mig Aleks på ELLE’s röda matta en gång tror jag och han var lika svårövertalad i år. Såg att någon skrev “varför lämnar din man dig på röda mattan?” haha.. Lämnar.. Alltså, vill han inte bli fotograferad så kan jag ju inte tvinga honom. Och jag klarar mig själv liksom, han behöver inte hålla i mig. Plus nu stod han ju vid sidan om och kunde ta några smygbilder på mig till bloggen. Nästan bättre ju. ;-)

// Then it was time for the red carpet! I have managed to get Aleks to walk the ELLE carpet with me once I think and he was just as hard to convince this year. I saw that someone wrote “why is your husband leaving you on the red carpet?” haha.. Leaving.. Well, if he doesn’t want to get photographed I can’t force him. And I’m fine by myself, I don’t need him to hold me. Plus now he was on the side and could take some sneaky photos of me to my blog. I mean that’s almost better. ;-)

Och så en liten rödamattan-bild som jag hittade hos Bindefeld!

Okej ja, jag borde ha övat in en annan pose. Fan, jag som hade lovat mig själv att inte bli en sån som håller på magen (muttan?!) på alla bilder. Men sen så är man där själv och vill inget hellre än att hela världen ska se ens lilla mage. Ens dyraste lilla skatt. Är medveten om att jag ser jättetöntig ut, stolt men töntig haha.

// And then a little red carpet photo from Bindefeld

Okey yes, I should have practiced another pose. Damn, I had promised myself to not be one of those who hold their hand on the stomach in all the photos. But then I ended up there myself and I don’t want anything else but for the world to see my little bump. My most precious little treasure. I’m aware of that I look like a total dork, proud but dorky haha.

Dags för prisutdelning! Varje gång musiken drog igång så kände jag så små sparkar. <3 Galan leddes av Kakan Hermansson. Jag älskar henne, hon är underbar. Och grattis alla vinnare!

// Time for the award! Every time the music started, I could feel little kicks. <3 The gala was led by Kakan Hermansson. I love her, she is amazing. And congratulations to all the winners!

Min stiliga man. Aleks i kostym är typ det snyggaste som finns. Eller han är ju snygg i allt men det är ju något speciellt med män i kostym, tycker ni inte? Kostymen är från Cavaliere.

// My handsome husband. Aleks in a suit is like the hottest thing I know. Well he looks good in everything but there is something extra about men in suits, don’t you think? The suit is from Cavaliere

Photo: Elle.se

Efter prisutdelningen var det dags för partyparty och vi träffade bland annat på min mamma. :-) Haha, Sofie har ju en dotter som heter Kenza och för en massa år sedan var det någon som trodde att Sofie därför var MIN mamma. Sedan dess har vi skämtat om det och varje gång hon släpper en ny bok (Sofie skriver riktigt bra deckare!) och skickar över ett ex till mig så står det alltid “kram mamma” i. :-)

// After the award it was time for some party party and we met my mom. :-) Haha, Sofie has a daughter named Kenza and many years ago there was someone who thought that Sofie was MY mother. Since then we have been joking about it and every time she releases a new book (Sofie writes really good crime novels!) and sends me an ex, it always says “love, Mom” in it. :-)

Photo: Elle.se

Jag och min lilla familj. Vi dansade, drack drinkar (vatten för mig) och sedan vid ett började jag bli alldeles för trött och då åkte vi hem. Tusen tack ELLE och Micael Bindefeld för en härlig kväll! Älskar att en gång per år få klä upp mig till tänderna och komma ut såhär. Vi får se om går nästa år, då är Bebor 7 månader och antingen så är vi två svintrötta föräldrar eller så bara längtar vi efter att få komma ut en sväng. Förmodligen båda. :-)

// Me and my little family. We danced, had drinks (water for me) and then at one I started to get too tired so we went home. Thank you so much ELLE and Micael Bindefeld for a lovely night! I love to get all dressed up like this once a year and go out. We will see if we go next year, Bebor will be 7 months and we will either be two tired parents, or we might be craving for a night out. Probably both. :-)

58 Comments

Lola

Ser verkligen ut som du tar dig i fram på alla bilder och inte att du försöker framhäva din gravidmage. Misslyckat.

Reply
Alie

Hej! :) Som alltid, sjukt snygg!! 😊
Tänkte på en sak, när designer gör klänningar åt kända folk och man sen bär den på eventet som den är till för. Får man behålla klänningen sen eller lämnar man tillbaka den till designern?
Haha var bara en random tanke som slog mig😅

Reply
D

Du ser inte alls töntig ut 🥰 Jättefin är du och stort stort grattis till ert mirakel 😘 Glad för er skull❣️ Vilken vacker unge ni kommer få 🌺

Reply
A.

Om man ser dig ute någonstans, är det okej att hälsa? Så fort jag såg dig häromdagen, vågade jag knappt titta på dig för ville ändå respektera att du kanske inte vill bli igenkänd överallt, haha. Snälla, ge mig ett svar

Reply
Maria

You are so beautiful but i agree with u about what u write about always holding ur stomich. Im 24 weeks pregnant and i always though i would never be that kind of person who always holds the stomich and thank god im not. Everybody see im pregnant so i dont have to hold in in every picture. Im still happy and proud of my bump even if i dont hold it in pictures.

Reply
Lisa

Du ser inte ett dugg töntig ut! Bara vacker och stolt! Självklart ska du framhäva det allra vackraste du har ❤️

Reply
Dixi Wonderland

Du och Aleks! Så fina :D Du såg verkligen ut som en gudinna! Och vill du hålla för magen/muttan (haha) så gör det. Tycker inte ens det finns något att reagera över angående det. Dock hoppas jag att du kommer börja visa outfit bilder igen. Förstår att det är mycket i bäbisbubblan men saknar att se dina outfits :*

Reply
Am

Hahaha kör du din “handen på mag-muttan posen i 9 månader.” Du hinner göra andra senare när du inte har gravid magen kvar. Kram

Reply
Amanda

Du ser inte töntig ut, du ser vacker ut! Klart du vill viss upp din fina mage <3

Reply
Bell-Eve Therese Nilsson

Håll i magen (muttan) och var stolt för tusan, du är inte det minsta töntig och om någon påstår det har de väl problem med sig själva. Jag förstår så att du är stolt, och jag är så så glad för eran skull ❤️ Massa kramar! (Förresten, galet vacker från topp till tå!)

Reply
Joanna💛

That dress looked stunning on you! It kinda looked like Beyoncé’s gold Grammy dress. But anyway you looked great hot momma💛

Reply
Therese

Ja jo det blir lite mkt då du på varje bild håller under magen. Den ramlar inte av vet du :) men ja det ser också ut som du har så kort klänning att du vill dölja muttan xD

Reply
Linda

Känns det bättre nu när du fick lämna den meningslösa kommentaren? Arma människa…

/L

Reply
sara

ahhahahahhahahah kenza varför är du den enda i hela världen som säger mutta?? hahaha älskar dig

Reply
G

Alltsa du ar sa otroligt vacker!! Klart att du ska visa upp magen, det ar magiskt att veta att du bar pa nagot sa vardefullt <3

Reply
Isabell Olsson

Making money and getting attention with a baby..already feel sorry for the little one as soon as it will be showed on all social media platforms

Reply
noor

Making money? She was just at a gala. So actually she needed to hold her breath so nobody can see that she’s pregnant? How ridiculous. I think everybody would be proud to show of their bump at a gala or any other place.

Reply
Anna

Hon menar nog alla youtube klipp osv. Självklart har läsarna ökat o Kenza tjänar pengar på att hon är gravid, sen ännu ner pengar o sponsorer när bebisen är född. Men så är livet för en influenser , de tjänar pengar på sina milstolpar, privata inlägg etc. Sen finns det de som inte vill visa sina barn o kan ändå tjäna pengar. Handlar om att skriva annat intressant då.

Reply
Kristina

How rude of you to write that about someone you don`t know. Please keep negative comments to your self!

Reply
Annika

Det var flera som höll på sin mage den kvällen så du var i gott sällskap🤗

Reply
Lina

Varför smyckar du din mage med din HAND på allla bilder när du Inte ens har en mage? Hahaha så vill passa in lol

Reply
Linda

Varför läser du inte igenom din kommentar innan du postar den? Då blir den kanske begriplig…

(Visst är det nice med meningslös kritik?

/L

Reply
Amanda

Jag har aldrig kommenterat förut, brukar läsa inlägg men aldrig kommentera/läsa kommentarer. Men nu gjorde jag det, och VAD är det med folk? Om du vill hålla på din mage får du väl göra det? Vad spelar det någon för roll? Antagligen är det avundsjuka som vanligt, du håller antagligen om Sveriges vackraste unge. Jag bor i en småstad och här är det hetaste samtals ämnet Kenza och Aleks barn och med de generna kan h*n inte bli annat än perfekt och vacker. Grattis. Känner dig inte men blev SÅ rörd av er resa och så lycklig för er skull. Lycka till med allt vad som komma skall! ❤️

Reply
Ellen

Jag höll en hand runt min mage konstant under graviditeten, det blev så automatiskt. Kanske handlar det mer om en känsla att man vill hålla om, klappa på och typ, skydda sin lilla bebis? Bara för att bebisen är innanför magen betyder det ju inte att man inte kan kommunicera med den, bebisen känner ju när man drar handen över magen, buffar lite på den, sjunger för den och pratar med den. Nej, fortsätt så om du vill, jag tror det bara stärker bandet mellan mamma och barn🙂

Reply
Sara

Gud vad det strålar om dig! Och klänningen var så fruktansvärt snygg på dig. Så otroligt vacker. Du ÄR SÅ VÄRD att hålla om lilla magen!!

Reply
Sofia

Du ser inte alls töntig ut!! Bara riktigt jäkla vacker, älskar när gravida håller om magen det ser så mysigt ut!! Kram

Reply
A

Hej Kenza,

Vet inte om du läser, men om du gör det vill jag bara att du ska veta hur mycket din historia berört mig och förmodligen måånga andra. Jag har inte läst din blogg på flera år men kikade in när jag läste att du var gravid. Vilken otroligt jobbig tid ni haft. Utan att jag känner er så blev jag uppriktigt så glad för er skull. Tårarna bara sprutade när jag såg din video. Jag känner mig även så otroligt tacksam över hur lätt jag fått mina två barn och jag har efter din historia bestämt mig för att jag vill donera ägg.

Stort, stort grattis till er båda! Tror ni kommer bli fantastiska föräldrar. Lycka till med allt och glöm inte att ta vara på den första tiden med bebor, den går fort. Kram!

Reply
Emina

Fina du! 💕 o grattis ännu en gång🤗 men SNÄLLA du kan inte berätta vad du använder för ögonskugga typ lila/rosa aktig i alla vlogar osv????? O om du orkar hinner en liten skönhets inlägg??? (måste inte va video typ en bild i sminkväskan o badrumskåpet thats it😄) kram

Reply
Kasia

Nobody wrote nothing about Aleks! And he looked so good too! :) But some kind older as he is, maybe without his glasses and mustache ;P Poor him at the gala – all flashes at you ;)))

Reply
Vanessa

Du var super vacker !
Men kan vi ta en minut och bara beundra din man? Jag dör! Han måste vara det sexigaste jag skådat hahaah. Alltså fysatan va het!!!!! Inte klokt..
All lycka till er kram

Reply
Linnea

Nej du ser inte töntig ut. Du ser stolt ut. Som du ska vara. Det är precis som du säger, det är den mest värdefulla skatten, ens barn. Ingenting kommer i närheten. Så, skaka av dig de tankarna.

Reply
matilda

Du ser inte töntig ut för fem öre! Du ser helt fantastisk ut:) Sååååå snygg!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*