• header

STUDIO MORNING

A morning in the studio! Sweater and jeans from Zara, shoes from Puma by Fenty

Från och med nu så betyder måndagar PODDINSPELNING! Vi släpper ju våra avsnitt på onsdagar så varje måndag spelar vi in ett nytt. Mötte upp Dani i Sturegallerian vid halv nio imorse och så köpte vi med oss frukost till studion. Mackor, smoothie och kaffe. Sedan satt vi och snackade i nästan 2 timmar….. Det blir alltså ett lite längre avsnitt denna vecka, inte 2 timmar långt men över 1 iallafall och vi hoppas det är okej. Ni hade skickat in så många bra frågor och vi ville få med så många som möjligt. :-)) Säger till när avsnittet släpps!

Efter inspelningen åt vi lunch och sedan promenerade jag till kontoret. Här sitter jag nu och jobbar och ska strax iväg till tandläkarn och laga min metalltråd bakom tänderna som lossnat. Det ska bli så skönt, den har skurit in i tungan i flera dagar nu och jag har stört mig som fan haha!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan. Vi hörs lite senare! Tror vi får upp en ny vlogg idag om inget strular så kika in här senare.

// From now on Monday’s means PODCAST RECORDING! We release our episodes on Wednesday’s so we record a new episode every Monday. I met up with Dani in Sturegallerian at 8.30 this morning and we bought breakfast with us to the studio. Sandwiches, smoothies and coffee. Then we sat there and talked for almost 2 hours… So the episode this week will be a bit longer, not 2 hours but at least over 1 and we hope it’s okey. You sent us so many good questions and we wanted to answer as many as possible. :-)) I’ll let you know when the episode is out! (In Swedish….sorry <3)

After that we had lunch and then I walked to the office. Here I’m sitting now and working, I’m gonna go to the dentist soon and fix the metal thread behind my teeth that is loose. It’s gonna be so nice, it has been cutting my tongue for a few days now and it has bothered me as hell haha!

I hope you’ve had a good start of the week. I’ll update again later! I think we’ll post a new vlog today if everything goes as planned so check in here later. 

52 Comments

Carolina

sjuklig tunn, behöver gä upp i vikt….Kenza: drinkar cola light och äta lite lite mat *smh*

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Mår du bättre nu? Känns det bättre? Blev du lite gladare? Själv blir jag gladare när jag är snäll mot andra. Men men, whatever works for you! PS. Dricker vanlig cola classic, socker hjälper lite mot illamåendet. :*

Reply
ISA

Sjukligt tunn? Man ser ju inte ens något av hennes kropp här? Hah, inte för att det är ok att kommentera så någonsin men helt opassande val av inlägg att komma med den osköna kommentaren på. Lite failat hat liksom.

Reply
Anonym

Men varför ska hon dricka massa sötningsmedel o socker? Bara bra och nyttig mat och med tanke på allt hon gått igenom kan du väl bara anta att hon googlat ”what to eat when pregnant” säkert 100 ggr… och ingen av oss har ens att göra med det.

Kenza, min mamma vägde 67 kg på 170 cm i åttonde månaden, hon brukar skämta om hur killar visslade/biltutade efter henne bakifrån… tills hon vände sig om och de ursäktade sig när de såg hennes mage haha 😂 Så oroa dig inte, alla blir inte breda som hus, din bm har ju koll på allt, jag är och har varit (tack gud) frisk sen dag 1 :) önskar er sååå mycket lycka med allt.

Reply
Johanna

Förstår mig inte på kommentarer som dessa, vaknar man upp och tanker “hm, vem ska jag få att må dåligt idag då?” Skäms, fy fan för människor som dig.

Reply
Lisa

VEM blir glad av din kommentar? Vems dag förgyller du? Vad ska Kenza ens göra av din kommentar? ”Oj Carolina tycker jag är sjukligt smal. Jag kanske borde äta mer så jag går upp i vikt, det har jag inte tänkt på, jag tyckte det var roligt att kräkas varje dag av graviditeten” 🙄

Tänk om du skrivit en fin kommentar istället. Typ: Kenza, så himla roligt att du och dani startat en podd! Och vad god maten ser ut! Hoppas du mår bra ❤️

Jag tror du hade mått lite bättre då.

Reply
Dixi Wonderland

Hallå! Klart det är okej med ett avsnitt som är över 1 timma 😍 Det är ju det man vill ha! Men nu är jag också en person som vill ha 50 minuter långa vloggar på youtube så 🤣🤣

Reply
Carolina

tänka bara att du är skriver “oh poor me i got so skinny” och sen du äter så och “show off” din tunt kropp. tänka du är lite besatt att vara skinny som alla blogger är

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag har aldrig skrivit att det är synd om mig, det enda jag har gjort är att delat med mig av mina tankar, mitt mående och min oro kring det. Och jag tänker inte dölja min “tunna” kropp för det. SUCK på dig. Ta din bajsattityd och dra någon annanstans med den för här på min blogg klarar vi oss bra utan den!

Reply
Milena

as far as i understood via google translate :D i assume that is what this person meant. that you are not unhappy about beeing so “skinny” and actually like the fact and like to show that off. although you write hopefully i will gain some weight soon you seem to dont take actions to do so. i assume that was meant. could be wrong. also you cant judge by one meal ofc if you eat enough or not. :)

Reply
c

Skäms på dig Carolina! Varför försöka få någon annan att må dåligt? Troligtvis mår du dåligt själv men det ursäktar inte ditt beteende, hoppas du håller dig undan från denna blogg framöver.
Tack Kenza för allt du delar med dig av! Önskar du inte behövde stå ut med dumma kommentarer ❤

Reply
Polina

hej, Kenza!
Please, can you say what song is played at the end of your last vlog?
Hugs :3

Reply
Janie

Älskade er podd-premiär 😍 Ser sjukt fram emot nästa poddavsnitt! Ni är grymma båda två; både Dani och du ❤️ Kram & kärlek till er!

Reply
Stephie

Kenza.. hur gör du för att få sån vacker och fräsch hy? Har du några produkter att tipsa om?

Reply
Ida

Typ 100 % genetiskt. Med tanke på att Kenza kan tvätta sitt ansikte med produkter man hittar på ICA, tex Neutrogena som jag vet att hon hade förr. Fin hy är ofta medfött, antingen har man det eller ej. Men ja hennes hy är verkligen såååå fin och drömmer själv om att ha en så fin hud i ansiktet.

Reply
Ottilia

Åh, är så taggad på nästa poddavsnitt!! Får vara hur långt som helst för min del, älskade första avsnittet, ni är grymma!

Reply
Melis

Hej K!
Lyssnade på din video om din väg att bli gravid. De va så bra att äntligen fanns de någon som pratade öppet. Har vänner som skämt och döljt sina problem att bli gravid. Nu fanns du där o gav flera andra chansen att prata om svårigheter att bli gravid. Tror stressen försvinner lite över de bara genom att få prata om de. Videon gick rakt in i hjärtat. Många otippade i mitt umgänge har sett din video.

Idag när jag tog tåget träffa jag på en gammal tant som sett dig på nyhetsmorgon. Hon såg mig med barnvagn o nämnde dig. Hennes teori va för att vi får i oss kemikalier via peflaskor. De va kul att en 80 åring dam även som här blivit berörd av din video.

Du är grym! Fortsätt göra de du gör.

Mvh M.T

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack för dina peppande ord! Haha åh vad kul. Vem vet, hon kanske har rätt..

Reply
May

Den teorin var inte helt dum :) Man har hittat flera kemikalier i vanliga plastsaker som vi har i hemmen som stör hormonerna. Forskare tror att dessa hormonstörande kemikalier leder till en tidig pubertet hos barn och stör könsutvecklingen.
Dessutom finns det kemikalier i alla våra prylar och kläder.

Reply
Jam

I wish I could understand your podcast! :,). Random question, but I noticed you never have pictures anymore with Klara. Are you still close friends?

Reply
Maria

Ahhh want that podcast in English! Maybe you’ll make a little Q&A here for everyone else? :))))

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag har DM:at er om undertexter på dina YouTube-videor och på podden Det är bara att hojta till, du har min mejl här. :-)
Allt gott! Kram, Sandra

Reply
Ottilia

Åh, är så taggad på nästa poddavsnitt! Får gärna vara hur långt som helst för min del, älskade första avsnittet! Grymma är ni!!

Reply
Ellen

Alltså åh. Jag som tycker det är jobbigt med kollegor osv som ska kommentera vad jag äter å hur stor min mage e. Kan inte föreställa mig hur det måste va för dig. Lägger upp en bild på en maträtt å får kommentarer om att du äter fel osv. Alltså kan folk snälla sluta att alltid lägga sig i i ens graviditet. Vi som gjort ivf å kämpat väldigt länge har oftast VÄLDIGT bra koll på det mesta kring graviditet. Så vi klarar oss bra. Suck.
Stå på dig Kenza.

Reply
Malin

Jag använder Player FM appen för android för att lyssna på alla podcasts, hur kommer det sig att eran inte finns där? Jag har letat och letat men får inte upp något. Det känns ju onödigt att behöva ladda ner ytterligare en app för att lyssna på en specifik podcast. Finns det ingen slags standard som gör att ni kan släppa på alla “vanliga” appar som de flesta podcasts ligger på? :) Vill jättegärna lyssna på eran men har svårt med minne i telefonen på grund av att SD kortet gått sönder och vill inte kosta på något nytt innan jag köper ny telefon efter sommaren :P Och då blir det knepigt när er podd inte finns där jag brukar lyssna :P

Reply
Matilda

Om du har spotify ska den finnas där. Annars tipsat jag om acast, den absolut bästa där poddar även kan lägga in bilder till podden som kommet när de pratar om något.

Reply
Stavroula

You ll make me start learning Swedish…
I see happiness in your eyes 😍😍
The fish looks so yummy!

Reply
Lina

Jag förstår inte varför vissa människor mår bra av att kritisera andra när det kommer till mat/vikt/utseende. Visserligen är du smal Kenza, men det är väl inte så konstigt? Du är av en slank natur från början och sen har du kräkts i flera månader? Det är en enkel matte som förklarar allt. Bebor (om vi läsare får kalla den lilla för det) tar och får vad hen behöver! Mim bästa vän hade också problem med illamående under sin graviditet och var ganska tunn innan, men det enda som hon kunde äta utan att spy var typ frukt, sallad och grönsaker. Tror hon åt flera kilo morötter om dagen. Haha. Men gud vad folk hade åsikter kring det. Fattar inte. Om man ska ha någon som helst åsikt kring vikt och graviditet (vilket jag inte tycker) så borde de gälla väldigt överviktiga kvinnor, det är mer skadligt än tvärtom. Dock är det ju “fel” att kritisera överviktiga människor, för dem är det synd om, men tunna går bara bra. Viktigaste av allt är väl ändå att man får må bra? “tjock” eller “smal” spelar ingen roll så länge det inte blir ett hälsoproblem. Lycka till Kenza, blev så berörd av dina videor, plussade själv höromveckan, efter tio år av sjukdom. Tack för att du vågade dela med dig av er resa. Stor kram

Reply
Maria

Men älskar långa avsnitt av piffar, alla får gärna vara mer än en timma! Du är grym, puss

Reply
Tess

Har du fortfarande tandställning på nedre tänderna? Hur går allt med det? Kram

Reply
Emina

Kenza SKIT i vad alla dumma avundsjuka personer säger. Bara för att man är gravid behöver man inte gå loss på pizza godis o chips o onyttigheter. Det är dom som blir breda som hus o inte klarar av att motstå att äta som sedan klagar o är avundsjuka på ”tunna” människor. Huvudsaken är att äta varierat och näringsrikt och att inte ”banta”. Jag gick upp 25 kilo men gick ner det lika fort igen. Så ät det du o ”bebor” känner för vare sig det är en sallad eller 10 bullar. Är övertygad om att du kommer bli världens finaste mamma 💕💕

Reply
Jess

Skulle sååå uppskatta lite nya make up favoriter osånt! Snälla ett liiitet inlägg räcker. Inget avancerat :) puss på dig o bebor! 💞

Reply
H

Stort grattis till tillökning! Så fint att ni delar med er av er resa.
Jag vill minnas att du för ganska exakt 10 år sedan gjorde ett reportage om vad du trodde om ditt liv som 28-åring. Du står med en bebis på höften, tror jag. Har du kvar det reportaget? Vore kul att se☺️

Reply
Jolien

I’m shocked about the Swedish comments here about your weight. So rude.

Kisses from Belgium

Reply
noor

Lol me too! Women cant leave other women alone. Even men are more friendly to eachother!

Ik ben ook van België haha

Reply
jolien

Ohh zo leuk, nog iemand van België! ik vroeg mij al af of er nog Belgische volgers waren die soms een comment achterlieten op haar blog. Nu ben ik wel benieuwd wie je bent, haha! :-p

Reply
Kasia

People are rude because they are still jealous about everything that they don’t have. Many of my classmates in gymnasium years ware bullies. They laugh at me because I was skinny. They told me that I have anorexia, but I didn’t have problems with eating. Now, when I’m no longer a teenager (I am 32 years old) I weigh 52 kg by 170m. And now it’s normal for everyone. Now everyone have eating disorders and want to be so skinny as I always was. And when I recall my school years I still have tears in my eyes… How stupid people can be… How idiotic and rude comments… Ahh.. But we should write only good stuff! :)) Happy Kenza – Happy WE!! :)))

Reply
Sandra

Je hebt helemaal gelijk. Ik woon in Nederland maar geboren en getogen in Zweden ❤️

Reply
Lisa

ÄLSKAR långa poddavsnitt!! Och måste bara säga grattis till dig och Aleks för er lilla bebis!! Jag och mina kompisar har snackat om det så många gånger: hur glada vi är för er skull! Drömde till och med att jag var du och att jag var gravid en natt haha.
Puss o kram. Du är bäst!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*