• header

SICK DREAMS

Bump is growing and baby is kicking like crazy! <3

Det här med sjuka drömmar under graviditeten är tydligen något som är väldigt vanligt. Jag har alltid varit en sån som drömmer mycket (jag kan ibland styra mina drömmar när jag vet om att jag drömmer och jag minns alltid någon dröm när jag vaknar) och nu under graviditeten så har det tagits till en helt ny nivå. Drömmer om allt möjligt, mycket sexdrömmar (?) haha men framförallt mycket om Bebor. Oftast obehagliga drömmar där något går fel och jag vaknar upp och börjar känna på magen för att se att allt är okej.

Det här har varit mina topp 3 obehagligaste drömmar (varning för känsliga!!) som har känts så JÄKLA verkliga:

– Jag är på gymmet och gör squats och helt plötsligt så glider hela min livmoder ut (med bebisen fortfarande i, dock med ena änden av navelsträngen kvar i mig) och ramlar ner i golvet. Skriker till Aleks att han måste hjälpa mig stoppa tillbaka livmodern.

– Jag har läst att det inte är bra att sova på rygg från och med tredje trimestern (ett stort blodkärl som leder blod till hjärtat kan bli klämd mellan livmodern och ryggraden pga tung livmoder) och har därför försökt börja vänja mig vid att bara sova på sidan. Så vad drömde jag här om natten då? Jo att jag vaknar upp efter att ha sovit på rygg hela natten. Då har allt fostervatten runnit ut i ryggen och i fostersäcken fanns ingenting kvar så livmodern hade skrumpnat ihop och jag kunde se konturerna av bebisen utanpå magen.

– Läste i en av apparna att man kanske kan känna delar av bebisen genom bukväggen nu. Så i min dröm inatt kunde jag känna Bebor väldigt tydligt. Låg och smekte magen och kunde känna och greppa händer, fingrar, naglar, näsa. Vaknar då upp och det är blod i hela sängen.. Ja, sen vaknade jag upp igen då fast på riktigt denna gång, kände mellan benen att det var torrt och sedan kunde jag somna om.

Inga roliga drömmar, speglar väl min oro antar jag. Smsade Aleks och berättade om drömmen jag hade inatt, men skrev i två omgångar så han missade delen där jag skrev att det var en dröm och läste bara “det var blod i hela sängen”. Stackarn blev livrädd och trots att han sen förstod att det bara var en dröm så har han ringt mig 3 gånger idag bara för att kolla hur jag och magen mår. Att bli förälder är väl bara starten på ständig oro, genom hela livet antar jag. Vi älskar detta barn så mycket redan, hur kommer det egentligen kännas att få upp Bebor på bröstet och se det lilla ansiktet för första gången? Jag kommer spricka. <3

// Sick dreams during pregnancy is apparently something very common. I’ve always been a person who dream a lot (sometimes I can control my dreams when I know that I’m dreaming, and I always remember a dream when I wake up) and now during pregnancy it’s on a whole new level. I dream about all kinds of things, a lot of sex dreams (?) haha but most of all about Bebor. Mostly uncomfortable dreams where something goes wrong and I wake up and start touching my belly to see that everything is okey. 

This has been my top 3 most scary dreams (warning, if you’re sensitive) who felt SO real:

– I’m at the gym doing squats and suddenly my whole uterus falls out (with the baby in it, but one part of the umbilical cord is still inside of me) into the floor. I scream to Aleks that he has to help me to put my uterus back in.

– I’ve read that it’s not good to sleep on the back from third trimester (a big vein that leads blood to the heart can gets squeezed between the uterus and the spine because of the heavy uterus) and because of that I’m starting to get used to sleeping on the side. So what did I dream the other night? Well, I wake up after sleeping on my back all night. And all the amniotic fluid has ended up in my back and in the fetal sac there’s no water left so the uterus has shrink and I could see the contours of the baby on the outside of my belly.

– I read in one of the apps that you might be able to feel parts of the baby through the belly now. So in my dream last night I could feel Bebor very clearly. I was patting my stomach and could feel and grav hands, fingers, nails, nose. Then I wake up and it’s blood all over the bed.. Well, then I woke up again but for real this time, felt with my hand between my legs to see that it was dry and then I could fall back asleep.

No funny dreams, I guess they reflect my worries. I texted Aleks and told him about the dream I had last night, but I wrote it in two separate texts and he missed the part where I wrote that it was a dream and he only read “it was blood all over the bed”. Poor thing got terrified and even though he realized it was only a dream, he has been calling me 3 times today just to check how me and the bump is feeling. To become a parent is only the beginning of being worried 24/7 for the rest of our lives, I guess. We love this child so much already, I wonder how it will feel to get Bebor up on my chest and see that little face for the first time? I will explode. <3

76 Comments

Alice

Du har fått kritik från Isabellas läsare att du är omogen pga att du hypar upp din graviditet så mycket och inte vill nämna kön på barnet för att öka besökare på din blogg? Stämmer detta?
Kram

Reply
Maria

Vad är det som ska stämma? Att hon fått kritik? Att hon är omogen? Att hon med flit håller på könet?

Sjukt trött på alla som tjatar och framför allt SURAR över könet.

Vem fan bryr sig? Folk är så jävla stötta över att deras egna smutsiga nyfikenhet inte blir stillad så som de själva vill, att de börjar kritisera Kenza istället. Det där lilla gnagande irriterande känslan över att du inte får som du vill? DITT PROBLEM.

Vad spelar anledningen till ”hemligheten” för roll? Kanske hon som publik person vill behålla en liten del av sitt liv och sin integritet privat? Kanske är det t.o.m. så att en graviditet ÄR big business för en influencer och varenda steg av graviditeten kan ”säljas i samarbete med…”, låt det då få vara så? Det är en del av hennes jobb isf, så vad fan är problemet?

Ni är bara förbannade för att ni inte klarar av att vara nyfikna och vill ha ”instant gratification” hela tiden. Lägg ner, ta ett djupt andetag, drick lite saft och kanske stirra på era egna kön någon minut om det nu är så viktigt.

Reply
Edit H

Kenza har sagt att de kommer berätta könet på bebisen när/om det känns rätt. Hon hypear väl inte upp sin graviditet? När man blir gravid (speciellt under Kenzas omständigheter) är det det bästa som hänt… Att hon då delar glädjen med oss läsare är väl klart att hon ska få göra! Vem skulle använda sitt ofödda barn som någon besöksmagnet??? Känns som ett välsigt omoget tankesätt….

Jag har läst Kenzas blogg i 10 år minst och hon är alltid geniun och ärlig. Att hon berättat så mycket om graviditeten och hennes & Aleks liv den senaste tiden är något man aldrig trott hon skulle dela med sig av ens.

PUSS OCH KÄRLEK

Reply
Linn

Varför skulle hon behöva nämna könet på DERAS barn? För att hon skriver en blogg? För att hon är en offentlig person? Allt behöver inte vara offentligt bara för att man själv är det, man behöver inte berätta allt. Vet inte varför en del känner att man måste få veta allt i någons liv för att den personen är känd..
Sätt dig själv i hennes situation så kanske du får svar på din fråga, istället för att gå in här och skriva en dum kommentar. Vissa saker är helt enkelt privata och helt upp till henne om.

Reply
Cecilia

Det kommer antagligen vara fantastiskt när du träffar Bebor för första gången framför allt efter allt ni har gått igenom MEN jag vill bara varna lite för att ha för höga förväntningar kring just det ögonblicket. Ofta är man helt slut och det kan ta lite tid innan den euforiska känslan kommer. Jag fick barn förra året och personligen var jag mest utmattad och lite ställd när jag fick min dotter på bröstet medan min man svämmade över av glädjetårar.
Jag läste själv kommentarer om det här på Victoria Törnegrens blogg (tror det var i post om BBväska) och tyckte det var väldigt bra att ha hört innan så man vet att det inte är något konstigt om inte magin infinner sig från första sekund.
All lycka på fortsatta resan!

Reply
Bella

Blondinbella har själv gått ut och sagt att allt hon gör på bloggen etc gör hon med en tanke bakom… Lyssna bara på intervjun om hennes ex i expressen, hon försöker bara rädda sitt arsle. Dessutom är Kenza en av de mest kända bloggarna och tror knappast hon får fler läsare bara pga ett okänt kön på bebis? Så många väljer att inte komma ut publikt med kön på bebisen, speciellt om man är offentlig person kan det väl vara skönt att ha något i sitt liv privat… Kenza är den mest ärliga och genuina bloggaren just nu och hon förtjänar att vara lycklig och gravid.

Reply
Diana

Du behöver inte oroa dig om det där med att ligga på rygg mot slutet. Om det skulle vara så att blodkärlen kläms ihop lite så kommer du känna dig yr/svimfärdig eftersom blodkärlet även påverkar ditt blodflöde/hjärta. Då kommer du vilja flytta på dig automatiskt. Långt ifrån alla upplever även detta. Lita på dig och din kropp. Kram fr en barnmorska :)

Reply
Karin

Tänkte precis skriva samma sak. Plus att det inte är bekvämt att ligga på ryggen för det trycker för mycket så det är jobbigt att andas så blir naturligt att ligga på sidan

Reply
Caroline

Jag drömde att jag dog när jag var gravid, och hade då hamnat på rygg. Antar att jag höll på att svimma. Fruktansvärt obehagligt.

Reply
StrongMama

åh jag kommer ihåg hur jag också kunde drömma så galet mycket när jag var gravid och det var allt från mardrömmar till sexdrömmar. Galet vad man kan drömma :D
Det där med att sova på rygg visste jag inte när jag var gravid, kommer inte ens ihåg hur jag sov heller, kanske kommer automatiskt att man gärna vill sova på sidan för att på rygg blir det så tungt och nästan som att man kvävs kommer jag lite lätt ihåg..
Shit vad tiden går, 8 år sen och jag kommer knappt ihåg detaljer längre, bara i helhet.

Reply
Mia

Jag känner igen det där!! Drömt SÅ sjuka drömmar under denna graviditet. En natt drömde jag att jag födde för tidigt o bm skulle trycka upp bebisen samma väg den kommit ut…det var omysigt haha
Stort grattis och lycka till till er.
Själv har jag nu 6 dagar kvar till bf med baby nr3 :)
Stora kramar

Reply
Bobbo

Hemska drömmar! Men, hörd er podd idag och måste bara berätta en sjuk grej!!! Minns ej om det var 2008 eller 2009, men jag och en tjejkompis åkte upp till stockholm och gick på the voice konserten som hölls i kungsan. Vädret är nice och vi har det gott när helt plötsligt, från folkhavet kommer det en man som går med två barn i en barnvagn. Han är lång, sexig och snygg och både jag och min tjejkompis lägger märke till honom direkt. Minns att han hade en gul grön hopdie på sig som det stod BRAZIL på ryggen på. Vi satt och dregglade över honom när han gick frma och tillbaka några gånger innan vi tappade bort honom i publikhavet.

Efter något år när du träffade Mr Valentine visade det sig att det var Aleks vi såg!!! Kände igen han direkt när du lade upp en bild på honom. Hur. Jävla. Sjukt??? Hahahaha. Påmindes om allt detta när jag lyssnade på podden idag 😂

Reply
Senci

Hur mycket tar du ut i lön per månad? Ryktas om att ni är i skuld hos kronofogden pga att ni gick back med 2 miljoner kronor när ZALANDO lanserade ert märke? Stämmer detta?

Reply
Linn

Haha sen när frågar man folk om vad dom har för lön i månaden… har fått lära mig från tidig ålder att man överhuvudtaget inte pratar om pengar, något kanske du borde lära dig. Herregud

Reply
Jasna

Jag kan hålla med om att Sencis formulering låter lite hostil på något sätt men jag FÖRSTÅR inte grejen med ”lära sig från tidig ålder att man inte pratar pengar”. Varför ska man inte det? Det är tvärtom, skitbra att prata om sina läner på jobbet för hur ska du annars veta om din lön är rimlig? Det känns så gammaldags att överhuvudtaget sätta etikett på vilka teman som är OK att prata om och inte.

Reply
Therese

Åh fy jag minns mardrömmarna från mina graviditet. I slutet drömde jag ofta om att sambon var otrogen och vaknade alltid skitförbannad på honom haha. Sen drömde jag ofta om bilolyckor.. så verkliga o vidriga drömmar :(

Jaadu känslan att få träffa sitt barn för första gången går inte att beskriva. Ingen idé att försöka ens. Magi är det! Minns sekunderna av mina söners födelse, minns första ögonblicket jag fick se grabbarna, minns hur de såg ut ( en hade conehead, den andra hade helt runt huvud) minns ALLT. Så häftigt att föda barn <3

Reply
Malin

Ja tyvärr har man ständig oro över barnen sen efter graviditeten också. Vet inte hur många gånger jag vaknat i natten och nästan väckt barnen för att se om de andas och hur jag gått in i deras rum mitt i natten för att jag blivit rädd att någon kidnappat dem. Dumt att tänka så, men hjärnan är ju inte alltid logisk. Väntar nu mitt tredje barn och är också nojig även om det underlättat enormt att det stod i Preggers-appen att om bebis föds nu så har hon stora odds att överleva. Jag borde nog gå i KBT för mina nojor.

Reply
D

jag sov också på rygg (även mot slutet) och jag kände inget. :)

det med drömmar känner jag igen haha obehagligt! och det slutar inte där.. inte för mig iaf. efter att jag hade fött så drömde jag flera gånger att vår son låg och sov i vår säng och att han var på väg att trilla av sängen. Varje gång hoppar jag till och försökte greppa tag om honom (då menar jag på riktigt, hoppade upp och fick tag i täcket då eller vissa nätter gick jag tag i min man) så skrämde skiten ur honom också :D (och vår son sov aldrig med oss men ändå så hade jag dessa drömmar.. och dem var så verkligen!

Reply
Sandra

Att sova på sidan men ansiktet riktad mot vänster är bästa hållningen för blodflödet. Nu drömmer du ofta men snart så, så drömmer du ingenting för att du inte kan sova längre. För att det är för varmt eller kallt, kissnödig, hungrig, tänker på miljoner saker. Sexdrömmarns är normalt och man blir även rätt så upphetsad under graviditeten är väldigt normalt. Det flödet mycket blod och tryck där nere. Sex under graviditeten är fett skönt ska jag berätta för dig, något jag starkt rekommenderar. Haha njut av graviditeten och ha det gött.

Reply
Leanne

Jag är inte gravid, men ibland får jag riktigt konstiga bisarra drömmar. När det händer ser jag dem på webbplatser för drömtolkning. Ibland är de inte lika uppenbara som de tror. Som om du drömmer om att någon dör, betyder det inte att du är orolig för döden, det betyder att något i ditt liv kommer till ett slut. Liksom för dig kan det betyda att ditt parliv kommer till ett slut och du kommer snart vara en mamma.

Reply
Arijana T

Stämmer det att du hittat på att du haft svårt för att bli gravid pga att få fler läsare?

Reply
Essie

Ja det låter troligt att man hittar på något så fruktansvärt för att få mer läsare, hon var ju otroligt opopulär innan, ingen gick in på hennes blogg, hon hade inga följare på insta och kunde knappt försörja sig på hennes så kallade bloggjobb. fyfaaaaaaan vad smart du är, du kom på det!

Reply
Denise

På riktigt, fan vad många korkade frågor i ett och samma inlägg.. Vart kommer alla ifrån? Sitter dem på ett forum någonstans och spyr galla och tar det sedan som att det skulle stämma bara för det?

Reply
Lisa

VARFÖR skulle Kenza göra det? Gråta och vara ledsen och helt förtvivlad över något som då skulle ha hittat på? Du kan ju inte vara på riktigt.

Reply
S

Är gravid i v.17 och drömmer massa sexdrömmar med! Drömde häromdagen att jag även tände eld på blondinbellas hus, hade sån ångest när jag vaknade! :o inatt drömde jag att jag blödde två ggr, var tvungen att tända lampan och se till att det var torrt. Blir knäpp på dessa drömmar alltså!! Ja juste inatt drömde jag även att jag hade börjat sälja min kropp till män tillsammans med min mamma eller svärmor?!!!!

Reply
Lina Franzén

Haha sjuka drömmar! Jag hade också skumma drömmar i graviditeten. Hade tydliga drömmar förr men blev värre när jag var gravid. Drömde bla att bebis sparkade sig ur magen på framsidan när hon började sparka så typ samtidigt som du är nu. Kändes helt sjukt. Nu drömmer jag nästan aldrig för jag sover så djupt när jag väl sover haha.
Lyssnade på andra avsnittet av er podd, ni är verkligen superroliga! ❤❤❤

Reply
M

Samma natt som ert andra poddavsnitt kom ut så drömde jag också om graviditet (och jag är inte ens gravid!!) haha…

I drömmen var på sjukhuset och skulle föda. Men jag blev hungrig och gick ner en våning till någon sorts matsal med min mamma. Helt plötsligt när vi kommer ner så ramlar min moderkaka ut, medan bebisen är kvar i magen. Jag får lägga mig på rygg och sära på benen framför alla i matsalen, en barnmorska kommer och stoppar tillbaka moderkakan i mig haha. Av någon konstig anledning står en kollega från jobbet och tittar på (tror han var i min dröm pga. han nyligen fått en gullig pojke som vi pratade om på jobbet). Sen får jag gå upp och lägga mig på en säng. Det hela slutar med att en läkare slår på ngt larm eftersom att jag måste göra ett akut kejsarsnitt. Sen vaknar jag.

Sjukaste drömmen på länge hahah, så sjukt att det hände efter att jag lyssnade på ert poddavsnitt där ni berättade att ni ville föda naturligt :-)

Reply
L

hahaha kunde inte låta bli att skratta åt (det egentligen fina) “jag kommer spricka <3" just för att du skriver det kopplat till förlossningen.

Hjälp vilka fruktansvärt obehagliga drömmar btw, hoppas du slipper fler såna!! KRAM

Reply
E

Det finns inget bättre än att ha barn. Min son fyller ett år om en dag. Jag förstår inte var tiden tagit vägen. Han har tagit steg ett tag nu men började gå igår. Jag kunde inte hålla tillbaka glädjetårarna ❤️ Det år så fint att få ta del av ens barns alldeles egna utveckling.

Reply
Penny

Hur känner du inför att åka utomlands med risk för zika-virus om du är så orolig för missfall?

Reply
Nicole

Asså jag hade SÅ SÅ SÅÅÅ sjuka drömmar som gravid!! Samma som dig mycket sexdrömmar men asså även helt sjuka bestialiska drömmar!?!? Asså jag e till o med en sån som aldrig ser skräckfilm o blir rädd av criminal minds liksom… Men jag drömde SÅ verkligt att jag sågade av huvuden!!🙈 asså liksom höll dom i håret o sågade riktigt segt av halsen med kniv. SÅ jävla sjukt! Drömde en natt att jag gjorde det på min egen älskade mamma! Har aldrig drömt sånt innan eller efter graviditeten, kände mig ju helt störd haha😬😬

Reply
Penny

Tips. Stå inte så konstigt på alla selfies du tar…. ser lite mysko ut😂. Du är ju superfin som du är behöver inte stå som en sne banan med foten ut till max.

Reply
Matilda Waern

Jag har haft vänner som beskriver exakt samma sak när det gäller drömmar under graviditeten, vissa bättre andra sämre. hehe..
Följt dig nu sedan din video om pre menopaus och som kvinna med endometrios, där mina chanser till spontan graviditet så har du gett mig så mycket hopp att när jag och min pojkvän ska börja försöka så kommer din historia spelas i mitt bakhuvud de dagar hoppet sviker mig och jag behöver samla krafter. Det är såå kul att se eran resa, ert lilla mirakel.
Och som barnmorskan påpekade så behöver du inte vara orolig för att somna/sova på rygg. ❤️
All kärlek till er!

Reply
F

Kenza, det är inte bra att berätta mardrömmar. Man bör inte göra det, drömmar blir som man tolkar det till. Försök bara glömma dom och inte tänka på dom så kmr inte de påverka dig så mycket.

Reply
Felicia

Hahah förlåt men ”jag kommer spricka”, kan ju ha dubbel betydelse just i förlossnings-ögonblick! Garvar ihjäl mig här borta att det var så du valde att avsluta inlägget😂

Reply
Maj

Ohhh Kenzaaa poor thing! <3 I wish all the nightmares go away and i wish you'll have the healthiest pregnancy for now on (physically & mentally). Oh i believe you must have so many fears about losing your baby but i hope it will get better and those fears could fade. All the best to You three <3

Reply
Majja

Hej. Jag är gravid med mitt andra barn i vecka 33 just nu och det finns ingen chans på jorden att jag skulle kunna ligga på rygg mer än några sekunder för då dör jag av syrebrist bokstavligen hahaha. Kan inte andas om jag ligger på rygg. Tror inte de är många som kan ligga på rygg i tredje trimestern. Men vet hur det är med första graviditeten man är nojig över allt och det har du all rätt till att vara. Men försök och njut lite emellanåt oxå. Det går så snabbt helt plötsligt är de två år. Roligt att jag skriver detta hahah jag är så trött på att vara gravid just nu.

Reply
Moa

Hjärtat vill ge dig en systerlig bamse kram när jag läser dina drömmar. Vad otäckt det måste vara. Du här säkert fortfarande en omedveten rädsla att något ska gå fel med bebor. Tror alla mammor har en viss oro som lurkar.
Det är kul att se att allt har gått bra för dig och att du börjar må bättre när det kommer till illamoendet. Jag är I vecka 9 och mår illa hela tiden :/ sjukt jobbigt. Hoppas det släpper snart.

Reply
Lina

Hade också fruktansvärda mardrömmar under båda mina graviditeter. Den första var värst.. fy. Sedan när bebisen kom ersattes de av ett katastroftänk.. jag var övertygad om att han skulle dö. Kunde sitta och tjuta över rädslan att något skulle hända honom. Det var värst de första veckorna/månaderna sedan avtog det— men känslan kommer fortfarande över mig då och då.(han är nästan 6 nu). tårarna kommer när jag tänker ”tänk om något skulle kända honom”. Nu när bebis nr 2 är här så har denna känsla kommit tillbaka i full kraft. Tror det är ganska vanligt.. men det blir bättre även om oron alltid finns där..

Reply
Jln

Thanks for sharing all of this. I learn so much from you, thanks for that.

Kisses

Reply
Ninna

Du är så fin när du beskriver din kärlek till er bebis<3. Man tror man vet vad kärlek är men den dagen bebis läggs på dina bröst och du får känna den lilla varma kroppen mot din..när bebisen andas och ligger tryggt och sött i din famn och du kan dofta världens underbaraste doft av bebis..Och känna att den här bebisen är Min, ens allt. Det är obeskrivligt. Det finns nästan inga ord för hur mycket kärlek man känner till sitt barn. Har fått uppleva denna känslan 2 gånger och även om rädslan att något ska hända alltid kommer finnas där får man påminna sig själv att njuta. För den tiden går förbi så snabbt. Så fina och underbara föräldrar ni kommer vara, lycka till med allt fina ni 💗💗

Reply
Jenny

När jag väntade mina tvillingar så drömde jag att dom var kattungar som klöste sig ut ur magen… haha helt sjukt vad drömmarna kunde spöka!!

Kämpa på snart är hen här :)

Reply
Julia

Omg that is so scary. In our culture it is said that dreams always turn out oposite. For example if you dream that somebody dies, that means they will become very old. Xx

Reply
Sarah

Det här du rätt i. Läste när jag var gravid att få barn är att lära sig att leva med sitt hjärta utanför kroppen. Den oron kom som en chock för mig, den enorma kärleken var underbar och priset man betalar för den är den ständiga oron. Min dotter är 5 år nu och jag har accepterat oron och lär mig fortfarande att leva med den.

Reply
Hanna

Jag drömde ofta att min bebis skulle komma ut och så ångrade jag mig för jag tyckte hen var ful.. Haha herregud var det det värsta jag kunde tänka mig.. Och att jag födde och hon var en pappersbebis. Eller pytteliten. Men mycket att jag inte tyckte om henne och hade ångest. Hade nog läst mycket om förlossningsdepression så var kanske därför.
Men ingen depression (även om det såklart hade vart ok och normalt) och en fantastisk bebis nu!

Reply
J

Investera i en gravidkudde! Hjalpte mig massor under bada mina graviditeter, speciellt i slutet da det ar svart att sova i en nagorlunda bekvam position. Du kan lagga den mellan benen och bakom ryggen sa behover du inte oroa dig for att ligga platt under natten. Kram

Reply
Am

Det enda du gör är att posera med din gravida mage sen går du och tränar fast du tappt många kilon? Ät människa känns som du är rädd för att väga 80 kg..0

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag ser din IP-adress och ser därför att alla tiotals nedlåtande och elaka kommentarer du skriver till mig dagligen i olika namn är från dig. Bara i detta inlägg har du kommenterat flera gånger, i olika namn. Har även sett dig skriva om mig på andra bloggar och jag känner igen dina frågor/sätt att skriva på från fejkkonton på instagram också. Lägg ner, din besatthet börjar bli obehaglig. Ditt beteende är inte normalt..

Reply
A

Hej Kenza!
Sorry ska inte skriva eller fråga något dumt mer sorry inte ok från min sida att jag ber verkligen om ursäkt för det inträffade
Ha de bra!
Kram

Reply
Fegt, Am/A

Så det ända som får människor att sluta skriva nedvärderande om en än att skriva att man vet personens IP-adress.. Innan var personen (Am/A) så himla kaxig och elak men nu blev du rädd för att Kenza vet vem du är? Så himla fegt, Am/A.

Reply
Malin

Du tränar väl fan inte enbart för att tappa vikt? En tränar väl för att bli stark och behålla form i kroppen? Prova det A

Reply
Ida

Hej, vilken fin jumpsuit 🙂. Är det Ivy Revel eller annat märke? Vet du om den går att få tag i? Stort lycka till med graviditeten vidare, det är er verkligen väl förunnat, och kul å följa eran resa! ❤️. Kram, Ida

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Ida! Den är från Nakd, deras egna märke :-) Kram och tack! <3

Reply
johanna

men usch vilka obehagliga drömmar, förstår att dom är obehagliga att vakna från! Har varit med om samma grej, att kunna styra sina drömmar när man är medveten om att man drömmer, vilket är helt sjukt ändå!

Reply
Moa

Åh jag har också helt sjuka drömmar!! Den jag minns bäst just nu är att jag är på rutinkoll där dom upptäcker att mitt blodvärde är för lågt (vilket det varit under alla mina grav), och att mitt blod inte kommer att levra sig (?) så när jag föder barnet kommer jag att förblöda! Haha huvva

Reply
LYNN

Vilka läskiga drömmar!! Jag hade också många konstiga och verkliga drömmar när jag var gravid (förra året) :) Jag drömde verkligen jättemycket när jag var gravid. Vet inte vad det beror på, men det verkar vanligt som du säger :) Sedan började jag vakna mitt i natten och hade svårt att somna om, så jag gick upp och la mig i soffan (för att inte störa min man) och kunde ligga och kolla på youtube kl 3 på natten ;)

Reply
Essie

Köp en gravidkudde som hjälper dig att sova bättre! alla jag känner som blivit gravida älskar dom!

Reply
Dani

It’s so funny, that I dream also weird things. Crazy and sad dreams, but also a lot of sexual dreams :) so I think it’s really crazy, but also normal. hugs

Reply
Amanda

Jag antar att oroligheten är priset man får betala när man älskar någon så mycket. När folk runtomkring frågar mig hur det är att vara mamma så brukar jag svara att det är det bästa och det värsta som har hänt mig. Bästa: finns ingen större kärlek. Värsta: finns ingen större oro. Men att få känna villkorslös kärlek är en välsignelse <3 lycka till med allt!

Reply
Sandra

Hej!
Vill bara rekommendera amnings/gravidkudde, väldens bästa grej! Blir sååååå bekvämt att sova på sidan då, man har den mellan benen och längst med kroppen så man kramar om den. Låter weird nu men så gott! Jag sover alltid på mage men av uppenbara skäl kan en ju inte göra de hur långt in i graviditeten som helst och mot slutet så blir det som du säger den där stora kärlgrejen som kommer i kläm, jag mådde väldigt illa av att ligga ¨på rygg sista tiden pga av de. Så amningskudde ftw! Går ju sedan att använda runt en och lägga bebis på när hen ska amma. OCH den funkade även som stöd bakom bebis när bebis skulle lära sig sitta :)

Reply
Johanna

Jag är gravid i v 15 och drömmer såååå mycket varje natt. Vaknar oftast efter varje dröm och dryper av svett. Har drömt allt från otäcka drömmar där jag vaknar upp i massa blod eller att de inte hittar fostret på UL och att familjemedlemmar får cancer till rent av sjuka drömmar där jag träffar gamla ex, blir bästa kompis med Miriam Bryant och allt möjligt. Ibland vaknar jag i förtvivlan och ibland vaknar och skrattar åt mina egna drömmar. Man undrar om det kommer ge sig under tiden eller om det kommer fortsätta såhär nu?

Reply
Malin gunnar

Yes, nu börjar tiden med ständig oro, dåligt samvete och rädsla och kan meddela att den aldrig lättar😂🙈😱

Reply
Rebecca

Assååå inatt efter jag läst ditt inlägg. Tro fan jag drömde att en gammal vän (som jag inte ens umgås med idag) var gravid och man kunde se ansiktet genom magen. Jag klappade ungen på kinderna och nästan höll i händerna på den som att den var omväg ut ur magen.
Och jag är inte ens gravid, bara konstiga drömmar haha

Reply
Tintin Åberg

När jag väntade mitt första barn drömde jag att han låg och tuggade och lekte med mina tarmar 😯 samt mycket drömmar om att folk i min närhet blev mördade! Med andra barnet minns jag en dröm så tydligt som var ganska rolig 😂 nämligen att förlossningen drog igång och vi åkte i ilfart till förlossningen och jag gick igenom en “vanlig” förlossning, all smärta och krystande och ut kom en MYRA!!! Och myran la vi i en stor spann med vatten, och där stod jag och min man och beundrade denna lilla myra, för där skulle han ligga och fortsätta att växa. Det hör ju till saken att i drömmen så var det ju precis så här det skulle gå till 😂 min son skrattar så när jag berättar om den drömmen för honom 😂 lycka till med allt vad framtiden har att ge er nu, ert livs största äventyr har bara börjat 😍

Reply
Jennifer

Det här är en så SJUK känsla. Har läst din blogg sen du började blogga (vi är lika gamla), och nu kan jag verkligen KÄNNA SÅN GLÄDJE för er skull. Känns så konstigt, precis som du säkert känner med alla dina läsare, att du har ett stöd, så känner jag samma känsla för någon jag inte känner?! Förstår du hur jag menar? Det är så annorlunda. Är i alla fall OTROLIGT glad för er skull!

Reply
Silje

Så grusomt! Jeg har også mange fæle drømmer nå, men noen ganger klarer jeg å kjenne igjen at det er en drøm, og greier å vekke meg selv. Forstår veldig uroen i kroppen, men det er ingen grunn til at det ikke skal gå bra, alt sammen. Og det er ikke farlig å sove på ryggen, men det kan være ubehagelig hvis du faktisk har vena cava syndromet. Men da vil du nok merke det ved at du føler deg uvel og svimmel. Ønsker deg gode netters søvn fremover!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*