• header

10 YEARS

Celebrating 10 years today! <3

Är det inte häftigt ändå, hur snabbt 10 år kan gå? Hur mycket som kan hända på 10 år? Första kyssen. Första semestern. Första gången vi sa de tre orden. Flytta ihop. Skapa ett liv ihop. Se världen ihop. Bli vuxna på riktigt ihop. Ett frieri. Ett bröllop. Och nu, det största och finaste av allt. Att få vänta vårt lilla barn. Att få min alldeles egna lilla familj är allt jag någonsin önskat.

Den 2a februari 2009 träffades vi för första gången. Jag, knappt 18 år gammal. Och han, 24 år. En riktig man tyckte jag. :-))) Grattis på 10-årsdagen älskling! Må det bli 10 år till, och 10 år till, och 10 år till…. <3

// Isn’t it crazy, how fast 10 years can pass? How much that can happen in 10 years? The first kiss. The first vacation. The first time we said those three words. Move in together. Create a life together. See the world together. Become adults for real together. A proposal. A wedding. And now, the biggest and most beautiful thing of them all. To expect our little child. To have my own little family is everything I have ever wished for.

February 2nd 2009 was the day we first met. Me, barely 18 years old. And him, 24. I thought he was a real man. :-))) Happy 10th anniversary baby! May we have another 10 years together, and another 10, and another 10….. <3

40 Comments

Evelina

Wow grattis😍😍

Vi har varit tsm i 7,5 år och väntar vår lilla, en månad efter er 😍

Reply
Juni

Kan inte du snälla göra ett blogginlägg med bilder från era 10 år 👏 Hade varit så fint att se!

Reply
Sandra

Grattis!! Åh kan du inte visa bilder på er från 2009, alltid kul att se 😃

Reply
Sophie

Minns när du skrev i bloggen att du träffat din framtida man! Så roligt (och lite konstigt, haha, vi känner ju inte varandra?) att ha hängt med hela vägen! Minns även att jag sprang och köpte samma klänning som du hade på dig, haha!

Reply
Linda

Jag har aldrig kommenterat bloggar förut. följer inte särskilt många utan tittar in på några då och då. Men jag har alltid följt dig, och jag tycker du är otroligt inspirerande. Jag grät när jag läste att du blivit gravid! så glad för eran skull! jag och min man funderar själv på börja försöka och jag är rädd efter ätstörningar osv om jag förstört för mig själv. En eloge till dig som lyft problemet med svårigheter att bli gravid! Önskar att det fanns fler influensers som är sån genuint fin människa som du visar dig på din blogg ! Hejja Kenza! kram

Reply
Kasia

And it was really so (as the old Internet pages inform) that you met Alex on the gala. You had your blog and he was working for some kind of internet marketing firma or he put on Internet pages the advertisement content, product placement, on your page too. And he came to you and said that it is so like your already knew eachother. And you had a little chit-chat and when you came back home you wrote on your blog that you met your future husband? :)) Did you felt that something? The hunch? The premonition? So I had, when I met my husbad. I knew that he would be my husband. And now we are :) eleven years it will be in August from the time we first met, four years from the wedding in October :)))

Reply
Nattiz

Kommer så VÄL ihåg när du skrev det där blogginlägget om att du har träffat din framtida man… helt sinnes vad fort tiden går! Stort, stort grattis <3

Reply
Lena Chatz

This is so beautiful! I wish you guys to be together forever, healthy and happy with your little seed <3

Reply
Patrycja

Congratulations! However, as it’s 10 years and now there’s this ’10 years challenge’, I expected to see a photo of you together from 2009 and now, ahaha :D

Reply
Matilda Waern

Wow! Stort grattis till er, vilka förebilder ni är! 😍 och
Vilket spännande kapitel ni har framför er, all lycka till er två(snart tre🙈😍) ❤️

Reply
AleksandraS

So beautiful<3

I hope get to experience love like this soon, but congrats to you two and two manymanymsny more years together, filled with love, laughter and happiness, bebor will have two beautiful people for parents,you two are my second dream couple (the first one is my best friend and her boyfriend,also my friend) and are a inspiration😍

Lots of love from Slovenia

Reply
Rebecca

Herre min gud, har jag verkligen läst din blogg i över 10 år?! Kommer ihåg ditt distansförhållande med någon annan dude? Jo, 10 år går fort!

Reply
Louise

Hurra för kärleken….
Grattis till er.

Vill passa på att ställa en fråga? Jag tyckte mig höra dig säga i en video att Alex inte tycker om tatueringar. Hur har du tänkt när du tatuerat dig. Jag har själv tatueringar och önskar göra fler min sambo hatar tatueringar och tjatar att jag inte ska göra fler.
Jag vet ju att de är JAG som bestämmer och gör hur många jag vill men på ngt sätt påverkas jag av hans åsikt.

Reply
Jessica

Wow, så fint inlägg!🙌🏻 Stort, stort grattis till er!

Jag och min kille (kärlek vid första ögonkastet
) firade fem år förra helgen och herregud vad mycket vi har hunnit med samtidigt som åren bara har flugit förbi. Att dela allt; glädje, sorg och vanlig vardag med någon är det finaste som finns❤️

Reply
Julija

Congrats! I follow you for around 5 years already and I love your blog, but I have never commented on anything. Your journey is amazing. My boyfriend & me are also gonna celebrate 10 years this year (in August). I feel every word you wrote, I am also crazily happy with him. <3 Wish you all the best!

Reply
Nathalie

Jag minns när ni blev tillsammans, så fint! Jag har tydligen läst din blogg i massamassa år och jag kommer aldrig sluta! Så roligt att följa dig genom livet 😍

Reply
Caroline

Åh herregud vad länge jag har läst din blogg! Kommer ihåg ditt förhållande med greken haha.. Och kvällen när du skrev att du träffat din framtida man.

Nu fick jag lite åldersnoja, orkar inte hur fort tiden går :(

Reply
anonym

Kenza, hur ser du som är gravid på händelsen i T-banan där en gravid kvinna blev utsläpad och tryckt mot en bänk?

Reply
Vera

Hope to find a love like yours someday… You’re such a beautiful couple. Happy anniversary to you and Aleks <3 Wish you all the best.

With love from Switzerland

Reply
Paula smilee

Men åhh grattis till er! Jag & mannnen min firar 13 år tillsammans om några månader. Vi har också varit tillsammans sedan jag var 18 & han 23. Och vi är fortfarande lika förälskade & längtar efter våra framtida barn! 😍😍

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*