• header

SPA NIGHT

24h at a spa hotel!

Hej hjärtan! Hoppas ni har haft en fin helg. Igår, efter vår guddotters 1-årskalas, så åkte jag och Aleks ut till Yasuragi där vi checkade in för natten. När vi pratade om att fira vår 10-årsdag så var AVKOPPLING det enda jag kunde tänka på hehe, och det fick jag. Vi har haft det så mysigt! Och jäklar vad Bebor har lekt rövare där inne. Sparkarna/rörelserna börjar bli så starka och ibland rycker jag till för att jag inte är beredd och blir skrämd. När jag fick en massagebehandling imorse så fick jag liksom massage på både utsidan och insidan haha. Sån häftig känsla, att man aldrig är själv. <3

Vi hängde på spat idag också och drog därifrån vid tretiden. Först fick vi gräva fram bilen, jäklarrrrrr vad det kommit mycket snö inatt! Nu är jag hemma (Aleks drog till Tyskland på jobb) och inväntar min andra Alex (Humlan) som ska komma över på middag.

// Hi sweethearts! I hope you’ve had a nice weekend. Yesterday, after our God-daughters 1st birthday party, Aleks and I went out to Yasuragi where we checked in for the night. When we talked about celebrating our 10th anniversary, all I could think of was RELAXATION hehe and so I got. We’ve had such a cozy time! And damn Bebor has been wild in there. The kicks/movements are getting so strong and sometimes scared because I’m not prepared. When I got a massage treatment this morning I got a massage on both the outside and from the inside haha. Such a huge feeling, that I’m never alone. <3

We hung out at the spa today as well and left around 3pm. First we had to dig out the car, damnnnnnn it has been snowing so much! Now I’m home (Aleks went to Germany for work) and I’m waiting for my other Alex (Alexandra) who’s coming over for dinner.

43 Comments

carolin

fyyyyfan kenza vad hände med dina ben???? har du tappat mer vikt ??? pa riktigt nu??? den senaste bild?! din vänster ben är saaaa saaaaa saa tunn :O

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Nej dååå, oroa dig inte jag går upp i vikt! Men har alltid haft rätt långa smala ben ju. ;P

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det går ju inte att jämföra med bilder som är tagna vid olika tillfällen, i olika kameralinser/vinklar/ljus, olika byxor. Du får helt enkelt lita på att jag, som tar på mig mina byxor varje dag, har bäst koll på min kropp. :-)

Reply
e

Dessutom kan man sitta/stå i olika ställningar. Benen ändrar utseende av sånt också. :)

Tycker dina ben ser helt normala ut på bilderna. Har själv samma problem som du (kan inte gå upp i vikt), så jag vet vad du upplever :/ Du strålar verkligen nu som gravid!

Julia

When I think about being pregnant I think for me the hardest thing to do will be to not eat sushi 😆 especially if my boyfriend would eat it right in front of me.

Reply
Charlotte

It is actually perfectly safe to eat sushi while pregnant – at least in Sweden and the rest of Scandinavia. You should avoid/limit tuna though, because of high mercury levels.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: The guideline in Sweden is that sushi (except tuna) is fine as long as the fish is fresh (or has been frozen) which most of the good sushi places have! I eat it pretty often, it’s like the only way for me to eat fish right now.. xx

Reply
Julia

Haha, vänta du!
Mot slutet kunde jag skrika rakt ut 😂 (inte för att det gjorde ont direkt, men då kan man snacka om att de är starka… hehehe)

Reply
B.S

Jag ska gifta mig i sommar och letar efter en vigselförrrätare, undrar vem ni hade på ert bröllop?

Reply
Lisa

Det verkligen lyser om dig Kenza o jag är så glad för er skull! Stooort grattis!!!

Reply
Diana LaMadre

Gud så härligt det såg ut att vara. En riktigt mysig stund att ha med maken. <3
Jag vill bara säga att du är så vacker, glänser och ser bara så lycklig ut ! Man blir så glad när man ser dig.

Reply
Jessica

Vad använder du för ögpnskugga o bronzer just nu? Eller kan du tipsa om nåt du testat 🙌 snälla så tacksam för svar. Fina du!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Använder så många olika ögonskuggspaletter för olika tillfällen! Favoritbronzern är från Mac dock, deras vanliga bronzing powder :-)

Reply
Aaa

Sen du gick ut med din graviditet så har du uppdaterat din blogg/instagram mer än vad du har gjort sen 2 år tillbaka.. Det märks att du är glad igen! Glad för er :)

Reply
ISA

åh fint ändå: “man är aldrig ensam” :’) bra dag att dra iväg på spa också känner jag, snökaaaoz

Reply
maria

Inte konstigt barnet sparka så mycket. Spa och massage är fruktansvärt för fostret. Värmen av bad bastu etc höjer kroppstemperaturen så att barnet kokar. Du märker även det om du ligger i ett varmt badkar. Och massage??? Alltså va?? Hoppas du inte låg PÅ magen iaf!! Klämma ihjäl ungen

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha luuuugn Maria! Har stenkoll på vad som är okej och inte okej för mitt barn. Bebor sparkar lika mycket idag, trots att hen inte kokas. ;-) Jo, jag låg på magen! På en gravidanpassad bänk med ett stort hål för magen att kika igenom.

Reply
Anni

Hej Maria! Det som du försöker göra kallas för “momsplaining” och dessutom så har du fel i det som du säger. Spa är inte farligt för barnet. Barnet har en egen temperatur där inne i magen och påverkas knappt av den värme som mamman badar i. Barnet kan inte “koka”. Det är en myt och läs gärna på innan du uttalar dig. Massage är inte heller farligt för barn. Som Kenza förklarat för dig så finns det något som kallas för #gravidmassage” vilket innefattar en gravidkudde som man ligger på. Så du kan vara lugn, Kenza klarar sig utan din “hjälp”. Om hon lyssnat på dig så hade hon ju gjort fel så uttala dig helst inte förens du har kunskap om det som du skriver om.

Reply
Maja

Hur tänker du kring att alla modeller på IvyRevels hemsida är extremt smala? Tänker att om något märke skulle börja ta mer ansvar kanske andra följer efter.. Undrar mest om ni diskuterar kring detta etc..

Reply
X

Omg alla ifrågasättande kommentarer..hur fan orkar ni!??!?!?
Kan ni inte lägga den energin på ert eget liv istället 👌

“Ditt hår är gult…
Dina ben är smala…
Barnet kokar på spa…”

Inte klokt hur vissa håller på!

Reply
Josefine

Fy fan vilka irriterande kommenterar du får!!!! kan folk sluta ifrågasätta hennes svar eller? Och sen när photoshoppar Kenza stl på sin kropp? Och förlåt men hon är gravid och har antagligen koll på det mesta, vem fan lägger sig rakt upp och ner på magen, man fattar ju att hon låg på en gravidanpassad säng? Hur som helst, håller med de andra, det strålar verkligen om dig Kenza, på riktigt! Det liksom tindrar om hela ditt ansikte jämt nu för tiden xxxxx prettiest mama to be!!!!!

Reply
Tamara

Hej fina !
Ville bara fråga dig om storleken på din LV väska du har på sista bilden den är såå fin, vill ha en likadan men är så osäker på vilken stl jag vill ha :/

PS. Du är så vacker kvinna!!

Reply
Angelika

Kenza, skulle du kunna länka till gravidkudden du har? Har för mig att jag läste att du köpte den på cdon men jag har letat flera gr efter den och hittar den inte. Vill gärna köpa en som någon har rekommenderat :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*