• header

GETTING BIGGER

Little bump a month ago in week 19. Bikini from Meloonpro

Vad mycket som kan hända på bara 4-5 veckor! På Maldiverna hade jag precis fått lite mage, på morgonen var den fortfarande rätt platt dock så jag tryckte i mig pizza och en massa cola & vatten inför att vi skulle ta bilden som vi outade vår graviditet med. Och så tryckte jag ut den för fulla muggar haha, kunde knappt andas för att jag pressade ut den så mycket! Nu är den där, utan tvekan, och jag ser den bli större för var dag som går. Det är så häftigt. Fortfarande svårt att förstå att den där stora magen sitter på mig, reagerar varje gång jag går förbi spegeln. Och varenda liten rörelse eller spark där inne fyller hela min kropp med ett enormt lyckorus. Händer detta verkligen? Är det verkligen en bebis där inne? MIN bebis? I september tvekade jag på om det någonsin skulle hända.. Tänk vad livet kan förändras på bara några månader.

Lite tankar såhär på kvällskvisten. Nu sitter jag nysprayad och brun i soffan (har plåtning tors + fre så ville ha lite bränna för det!) och väntar på att middagen ska bli klar. Vi har gjort kyckling i ugn med en stor sallad gjord på matvete, avokado, rödlök, spenat, paprika, tomat och pressad citron. Och så tzatziki till. Mums!

// So much can happen in just 4-5 weeks! In the Maldives I had just gotten a little bump, it was still pretty flat in the morning though so I had so much pizza, Coke and water before we took the photo that we announced our pregnancy with. And I pushed it out like hell haha, I could barely breathe because I pushed it out so much! Now it’s there, no doubt, and I watch it get bigger for each day that passes. It’s so cool. It’s still hard to believe that this big belly is mine, I react each time I pass a mirror. And each movement or kick in there fills my whole body with happiness. Is this really happening? Is it really a baby in there? MY baby? In September I doubted that this would ever happen.. It’s crazy how life can change in just a couple of months.

Some thoughts here in the evening. Now I’m sitting in the couch newly spray-tanned (I have photoshoot Thursday + Friday so I wanted some tan for that!) and waiting for the dinner to get ready. We’ve made chicken in the oven with a huge salad made of wheat berry, avocado, red onion, spinach, paprika, tomatoes and squeezed lemon. And tzatziki. Yum!

31 Comments

Leoni

Det är ingen fara alls att spraytana sig eller brun utan sola som gravid. Även okej att färga ögonbryn, ögonfransar etc… Raka benen går också bra! Till och med att använda hårspray, hör och häpna! Måla naglarna kan du göra också.

Reply
Marisa

thats so true that life can completely change in a couple of months. thats something so important to remind yourself when youre going through hard times <3 its so lovely to see you pregnant and that you can enjoy it now xxx

Reply
Josefine

Men Kenza! Du kan ju inte spraytana när du är gravid! Då inhalerar fostret in kemikalier genom huden och dör :PpppppPppp (extremt skämt åsido hahaha <3 <3) Vad fina ni är <3

Reply
Josefine

Okej jag gjorde narr av alla irriterande människor som hoppar på Kenza och hennes bebis, så nä, har man lite humor var det inte osmakligt :)

Reply
Dixi Wonderland

Sitter och lyssnar på podden (bästa starten på dagen) och Gina Tricot har de bästa leggingsen ever! I´m the leggings queen. Jag bor i leggings 24/7 för jag hatar byxor! Mina favoriter från Gina är Jennie och Olivia. Det har en jätte bra passform och de bästa av allt är att de är tjocka! Håller väldigt länge också :)

Reply
Caroline

Hej!
Man märker verkligen att du mår bättre nu och du verkligen lyser upp av glow. Så kul att se!

Reply
sara

Först blev du sur för att folk skrev att du putar ut magen o tvingar fram en mage . Och nu skriver du att du har gjort det?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Blev jag sur? :P Jag svarade en person och sa att jag inte putar ut magen (vilket jag inte gjorde på de träningsbilderna). Behövde bara göra det på de första gravidbilderna på mig och Aleks på Maldiverna då jag fortfarande var rätt platt på morgonen, sedan ploppade magen fram av sig själv :-)

Reply
Karro

Men Kenza, du kan ju inte spraytana dig när du är gravid. Tänk på alla kemikalier som barnet får i sig nu! *ironi* haha

Reply
Annu

Jag vet att konceptet för IVYREVEL knappast är mamma-kläder. Men kunde inte du ta fram en kollektion för mamma-kläder som funkar både då man är gravid och sen ska amma. Tycker det finns så lite snygga sådana kläder. Kör vissa plagg som är vanliga, men då opraktiska. Tror det skulle vara väldigt uppskattat (i alla fall av mig, hehe!) och säkert kul för dig att göra något annorlunda nu då du själv är gravid? :)

Reply
Jenny

Hej kenza. Jag känner inte till dig förens jag häromdagen såg videon om din ivf resa. Den var så stark och jag har tänkt på den så mycket. Jag har nu gjort min 5 ivf och är på ruvardag 5. Och gud var nervös jag är. Jag kan bara inte acceptera ett tråkigt besked. Det so händ dig är ett mirakel. Att se dim mamma så lycklig var det starkaste. Vad har du för tankar efteråt, vad som hände. Kanske akupunktur som fick fart? Kramar Jenny

Reply
Alexandra

Hej Kenza! Så himla mysigt, stort grattis <3
Jag och min sambo väntar också vårt första barn och jag har gått en vecka längre än dig, så vi är nästan lika långt gångna! Så kul och mysigt att följa med på din resa samtidigt som man känner sitt lilla mirakel sparka där inne!
Puss och kram och lycka till med allt! /Alexandra

Reply
M

Jøss, her blir man gjort narr av gitt. Jeg nevnte kun det med spraytan fordi vi i Norge blir anbefalt å ikke gjøre det når vi er gravide. Ærlig talt, velmenende råd må da være lov. Eller, tydeligvis ikke.

Reply
Sara

Har försökt länge att bli gravid. Att gå in och läsa och se din video gör att jag inte slutar hoppas på att de kan gå bra även för mig. Tack du är en förebild som pratar om ofrivillig barnlöshet <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*