• header

WORKOUT & SEMMELWRAPS

A few snapshots from today! Workout tights from Bring Sportswear, top from Puma, kimono from Gina Tricot, lace underwear from Intimissimi.

Jäklarrrr vad kallt det har varit idag! Och Stockholms gator är som en enda stor skridskobana, extremt halt. Hoppas ni inte trillat idag. Jag går som en snigel, livrädd för att trilla på magen haha. Iallafall, idag har jag jobbat hemifrån med paus för ett träningspass med min PT Damla! Blev ju sjuk förra veckan så fick skippa träning (så typiskt när man äntligen kommit igång igen) men nu hoppas jag att jag får vara frisk ett bra tag.

På eftermiddagen träffade jag upp Ines och Dani, köpte med semlor från Tösses (jag tog semmelwrap såklart, det bästa!!) och så drog vi hem till Dani och fikade. Ni kanske undrar vad vi fan håller på med på sista bilden? Haha. Jag behövde hjälp med att ta några bilder för ett samarbete så Dani agerade fotograf och Ines fick vara dj. ;-)

Nej hörni, nu tänkte jag lägga mig faktiskt. Imorgon börjar jag 04:45 (!) så jag hoppas att jag kan somna snabbt så att jag får iallafall 7 timmars sömn… Sover inte så bra nuförtiden så önska mig lycka till, jag behöver det.

// Damnnnn it has been so cold today! And the streets of Stockholm are like one big ice rink, it’s so slippery. I hope no one fell today. I walk slow as a snail, I’m so scared to fall on my belly haha. Anyway, today I’ve been working from home with a small break for a workout with my PT Damla! As you know I got sick last week and had to skip working out (it’s so typical when I had just started again) but now I hope I get to be well for a while.

In the afternoon I met up with Ines and Dani, we bought “semlor” from Tösses (I took a semmelwrap of course, it’s the best!!) and then we wen’t to Dani’s and ate them. Maybe you’re wondering what the hell we are doing in the last photo? Haha. I needed help to take a few photos for a collaboration so Dani was the photographer and Ines got to be the dj. ;-)

Ok guys, I’m actually going to bed now. I’ll start work at 04:45 (!) tomorrow morning so I hope I can fall asleep quick so that I get at least 7 hours of sleep…. I don’t sleep so well nowadays so wish me good luck, I need it.

26 Comments

L.

“Same” dumma kommentarer imorgon är de säkert “same” ännu dummare.. Carolin, ditt huvud är tunt, gör något åt det

Reply
carolin

jag maste veta eftersom hon är min förebild. volk har alltid sagt att min ben är äcklig och nu är min goal att haft ben som kenza. och jag maste veta är detta hennes ben (så maste jag tappa typ 10kg) (jag väger 60kg nu och jag är 1.69) eller är hennes ben ser ut som pa mandag (så maste jag tappa typ 5kg)

Reply
Linn

Blivit så överraskad efter båda mina förlossningar(man kan ju tycka att jag borde kommit ihåg det andra gången men icke haha) att man faktiskt sover bättre när bebis väl kommit ut. Och då sov ändå nr 2 som en total kratta hela sitt första år haha.

Reply
Vagelis

Can you write how do you make semolina porridge? It looks so delicious from your posts and story :)

xoxo

Reply
Jennie

Kolla upp detta, för jag är inte helt hundra då jaghört det från en vän som i sin tur fått informationen från en barnmorska innan skidåkning. Kan ju vara bra för dig att veta när man traskar runt i halka. OM man nu kan styra sitt eventuella fall? Men i så fall ska man ramla på MAGEN, om man ramlar på ryggen så kan moderkakan lossna. Låter konstigt men det ska alltså vara bättre..

Reply
Maja

Ingenting jag hört något om, ramlar man på magen ska man lika gärna åka in och kolla upp så bebis mår bra som ett fall på rygg/sida. Jag ramlade i vecka 25 och KNÄNA tog stöten, och då sa barnmorskan att det inte var någon fara :-) Använd broddar och fortsätt snigla på där ute! Kramis

Reply
Elisabeth

Hej!
Har du alltid någon musik på nätterna tänker på din tinnitus? Eller har du vant dig? :) jag måste alltid ha det själv.

Reply
Karin

Hur är det att ha implantat när man är gravid? Vill operera mig men är lite osäker då vi försöker bli med barn.

Reply
Emelie

Haha men e du så naiv? Är ju obvious att hon opererat sig men med jätte små implantat. Hon var ju heeeelt platt förr.

Reply
Joanna

Jag är gravid i vecka 27 och sover också skit numera. Vaknar typ vid 4-5 och är pigg. Kan det vara kroppen som ställer in sig på att behöva vara vaken framöver?

Reply
Ida

Jag undrar om du äter Levaxin för din hypotyreos fortfarande? Hade varit intressant om du skrev ett inlägg om det nu under graviditeten.

Reply
Lisa

Hon sa i ett poddavsnitt att hon fortfarande äter Levaxin men dosen justeras regelbundet i samråd med läkare :)

Reply
Sandra

Hej! Lyssnade på ditt o danis senaste poddavsnitt idag o ni ville ju att man skulle dela med sig =)
Det jag hade önskat att jag visste innan förlossningen var att det kunde TA TID! Hade regelbundna värkar i nästan 3 dygn innan bebisen kom ut o jag var vaken under hela den tiden =D

Reply
Lina Franzén

Fan vad snygg du är! Sånt glow 😍
Jag sov som en kratta så fort illamåendet försvann, vaknade typ samma tider jämt! Men då var bebis vaken i magen. När hon kom ut så hade hon samma rutiner och kör fortfarande på samma nu fem månader senare, hon äter typ alltid vid fem på morgonen. Drygt men bra väckarklocka haha.

Reply
Penny

Hej Kenza! Lyssnade precis på ert senaste podd-avsnitt. Hörde att du inte ville ha en ”praktikant” inne hos er under förlossningen. vill bara tipsa dig om att detta är det bästa du kan få. Det är ju trots allt en utbildad sjuksköterska som jobbat i flera år och sedan vidareutbildar sig till barnmorska. Denna person kommer vara hos bara er hela tiden och kommer att ha gott om tid till bara er. En ”vanlig” barnmorska har ofta hand om flera par samtidigt och har ibland det ganska stressigt och springer mellan olika rum. Ett litet tips bara!

Reply
Amanda

Jag håller med! Vi hade en barnmorskestudent med på förlossningen och hon var supergullig och omhändertagande! Kände mig inte det minsta otrygg med henne. Barnmorskan visar exakt hur hon ska göra och förklarar för henne, då förstår ju även man bättre när man hör dom prata :) Absolut ingen “pekpinne” eller nåt, bara hur jag upplevde det ifall du också har en student på förlossningen.
Kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*