• header

SATURDAY BRUNCH

Brunch with my ladies! <3

Så himla kul att vi fick till den här brunchen med nästan alla från mitt möhippegäng! Det var Nadia som skrev i vår grupp häromveckan och frågade om vi inte skulle styra upp en liten reunion, innan en av oss föder och en av oss flyttar till en annan stad. Så typiskt att hon var den som åkte på migrän imorse och inte kunde komma. :-( <3

Vi käkade på Miss Clara iallafall och det blev en härlig blandning av tunnbrödrullar med korv & mos, pommes & pannkakor! Dani hade till och med tagit med sig ballonger för att fira vår reunion, hahaha så jäkla söt. Riktigt trevlig förmiddag med mina tjejer! Det är inte ofta man lyckas samla så många nu när det är kids inblandade så jag är glad över att vi fick ihop det.

Nu väntar en myskväll med Aleks brorsdöttrar. Det blir pizza och Mello!

// So much fun that we managed to organize this brunch with almost everyone from my bachelorette crew! Nadia wrote in our group the other week and asked if we should organize a little reunion, before one of us gives birth and one of us moves to another city. So typical that she was the one who got migraine this morning and couldn’t come. :-( <3

Anyway we had brunch at Miss Clara and it was a nice mix of flatbread with sausage and mashed potatoes, fries & pancakes! Dani even brought balloons with her to celebrate our reunion, hahaha så damn cute. It was a really nice morning with my girls! It’s not often you manage to gather so many now that there are kids involved so I’m happy we did. 

Now it’s time for a night in with Aleks nieces. We’re having pizza!

12 Comments

Vagelis

Hey, Kenza I already wrote few comments but I would like to know how you make semolina porridge that you are eating now during pregnancyy

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Just mix the semolina flour with milk (1 portion is 2 dl milk and 2 tbsp semolina flour), a bit of butter and some salt! Boil it up! :-)

Reply
pilla

Åh vad mysigt! Nej, alltid svårt att få till det i allas fullbokade kalendrar. Önskar att man kunde göra lite mer spontana saker.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*