• header

MOTHER & SON

Me and my little BOY! ♥

Där inne ligger han! Vår son. Vi ska få en pojke och det känns alldeles fantastiskt.

Självklart hade det inte spelat någon roll för oss om Bebor var en flicka eller pojke, det vi önskade oss var ett välmående barn, men sedan vi på julafton fick reda på att det är en liten grabb så känns det ju så himla rätt. Såklart att det är en son. MIN son. Det är min son som får mitt hjärta att slå extra hårt, som får tårarna att rinna bara jag tänker på honom och vårt kommande liv ihop, det är min son jag känner små sparkar och knuffar ifrån. Mammas älskade lilla pojke. En liten miniversion av mannen jag älskar mest. Åh. <3

// In there he is! Our son. We’re having a boy and it feels amazing.

Of course it wouldn’t have mattered to us if Bebor was a girl or boy, what we wished for was a healthy child, but since we found out that it was a little boy on Christmas Eve, it feels so right. Of course it is a son. MY son. It is my son that makes my heart beat extra hard, that makes me cry just by thinking of him and our future life together, it is my son that I feel those little kicks from. Mommy’s beloved little boy. A little mini version of the man I love the most. Oh. <3

1

105 Comments

Jovana

AAAAAAA I AM SO EXCITED I CALLED IT FROM THE FIRST BUT EVERYONE KEPT SAYING THAT IN THE VIDEO YOU OPEN YOUR MOUTH AND IT SAYS “GIRL” IN SWEDISH BUT ANYWAYS OMGG!!!
The most important thing is his health and all the rest doesn’t matter. Whether it would have been a she, that baby is going to be one extremely loved and lucky child to have you guys as parents :’) <3

Man congratulations dearest Kenza and Aleks! <3

Reply
Julia

Såååå mysigt!!!<3 Alltså, så där tänkte jag med……..men ut kom en miniversion av mig😂 vår son är inte lik pappa alls😂

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha ja så kan det ju bli såklart! Min bror är mer lik mamma, och Aleks är mer lik sin mamma än pappa. Medan jag som dotter är mer lik pappa. Tror dock att vår pojke kommer bli mörkare i färgerna än jag (men ut kanske kommer en blondie haha, jag var blond som liten så who knows!), men oavsett så blir det ju en miniversion av oss båda! <3 <3

Reply
Jenny

Det är väldigt spännande med hur färgerna kan fördela sig. Jag är ljus och har blåa ögon. Min sambo är från Brasilien och har svart hår, mörkbruna ögon och olivfärgad hud.

Vår son på 6 år har fått sina färger från sin pappa men mina drag medan dottern på 3 år har fått mina färger och pappans drag! :-)

Vad fantastiskt att ni ska få en liten pojke- ett stort grattis!

Reply
Veronica

Jag är blond med blå ögon. Sonens pappa har riktigt mörkbrunt hår och mörkbruna ögon. Sonen har blå ögon, blont hår men pappas öron, näsa, mun, ögonbryn, fötter, händer… Ja alla drag 😅

Reply
Anna

Sitter här med en 3 dagars son som vi aldrig trodde att vi skulle få. Gråter stora floder, så fint! Du kommer bli en fantastisk mamma ♥️

Reply
Rebecca

Åh jag som trodde pojke först men ändrade mig till flicka när jag såg klippet från julafton. Så kul! Grattis igen <33

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hehe klippte bort när jag skrek “JAG SA JU DET” till Aleks :D Tack!! <3

Reply
Christina

Förstår dig precis. När jag i början av september fick reda på att jag var gravid hoppades jag i smyg på att det skulle bli en pojke. Precis som du skriver är ju ett friskt barn prio 1. Men att få en liten son, som vi fick reda på att det är i mellandagarna, känns bara så toppen. Det blir lite mer verkligt känns det som. Vissa dagar kan jag knappt vänta på maj och att få hålla honom. 💙

Reply
Isabelle

Åh stort grattis 😍❤️ Mina söner är kopior av sin pappa, minsta är tillochmed superlik sin farmor 😂😜 farliga de där serbiska generna 😂

Reply
Caroline

Åh va roligt ! Vi har en dotter och fick en son för 4 månader sedan och han är en kopia av sin farfar 😂 dottern ser ut som sin pappa fast med mitt hår och dom är inte ett dugg syskonlika heller haha !

Reply
Franka

Congratulations Kenza & Aleks once again! Kind of knew it was a boy since you’re carrying him low(ish).But those might be just old lady fairytales,who really knows?! I really wonder what name will you choose for him… Love from Croatia❤🇭🇷🇭🇷

Reply
M

Så härligt! Hur pratade ni innan ni bestämde er för att ta reda på barnets kön? Jag och min sambo är i valet och kvalet just nu och har rutinultraljud om bara några dagar. Vad vägde över att ta reda på, för er? Varma kramar

Reply
Aleksandra

Wow!
Yeaaa
baby boy its amazing!
Its my dream to have first baby boy then girl!!!
Congratulation Kenza and Aleks ;)

Reply
Nina

How wonderful, Kenza! Congrats 💙💙👶🏻 I am also expecting a boy in July! So special!! 💙🤰🏼

Reply
a

ååh!! känns verkligen som att detta är som ett mirakel från din pappa – först att ni blev gravida efter era komplikationer men nu att det dessutom är en pojke! känns som allt bara lagt sig på plats och makes so much sense. stort grattis till er!

Reply
Emma

Vilka fantastiska bilder! Grattis till er pojke! Var ganska lätt att lista ut att det var en pojk eftersom ni kallar bebisen bebor 😉

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Va det gjorde vi ju från första början, innan vi visste könet ;P

Reply
Emina

Grattis! Jag har också en liten 1 årig som är liten kopiaav sin turkiska pappa. <3 Kenza du är
Så himla fin jämt, kan du inte dela med dig av dina vardags rutin på smink o hudvårds produkter? Några favvisar just nu. Vore så tacksam. Behöver inte va nåt avancerat. Kram
På dig!!

Reply
D

av klippet från julafton så visste jag att det var en pojk.. man såg att du var såå chockad att du hade rätt.. eftersom att du trodde att det var en pojk där i :) sjukt kul!! jag är själv mamma till en pojk och han är verkligen mammas pojke. :D är Faktiskt gravid igen.. dock supertidigt, bara 4 veckor. Men eftersom ingen känner mig därute och vet att det är Jag som skriver så tänker jag, ja då kan jag skriva om det :)

iaf.. all lycka till er! ni har verkligen något helt fantastiskt att se fram emot <3

Reply
tanja

Du kommer bli en super mamma. Ni kommer ha fina minnen tillsamans. ..din nya barn är nya generationens barn som behövs så mycket på planeten..det sägs att den nya generationen blir mer perfekta, snällare en gamla generationens människor. Den nya generationen kommer förändra världen och ditt barn är en av dem.

Reply
Annika

Jag lyssnade precis på senaste poddavsnittet. O där berättade du om dina förväntningar o att du är orolig för att du inte ska få tillräckligt med sömn eftersom du har ett stort sömnbehov.
Jag vill bara lugna dig. Självklart är det individuellt och alla barn har olika sömnmönster, men för de allra flesta mammor så är kroppen inställd på sömnbristen första månaderna och hormonerna gör att det inte är ett problem att vakna flera ggr per natt och man känner sig inte så trött alls. Jag kände tvärtom att det var lättare att gå upp under den perioden än vad det är på mornarna i vanliga fall. Dessutom är det så himla mysigt att få de små stunderna själv med bebisen även under nattmatningarna❤️

Och spädisar sover typ heeeeela dagarna, jag blev ganska förvånad över hur mycket de faktiskt sover första månaderna. Ska äta var tredje timme ungefär o byta blöja rätt ofta men däremellan är det faktiskt mest sömn som gäller förutsatt att de är friska och mår bra och slipper kolik o magknip osv. Det kommer ni fixa! Ni har så mycket fantastiskt framför er!!!

Reply
Elisabeth

Ha, det er virkelig veldig individuelt! Vår sønn sov ikke et dugg de første månedene, ikke på dagtid. Vi trodde seriøst det var noe galt, for typ ALLE sa at små bebbiser sover hele dagen. Så kom vår datter, og hun sov litt mer,men ikke som våre venners bebbiser. Jeg tenker det beste er å ikke ha noen bestemte ideer om hvor mye han kommer til å sove, for det blir som det blir,men man tilpasser seg,faktisk.

Reply
Mikaela

Grattis! 💕 Min son blir 10 snart – så rolig grabb! Världens mest omtänksamma, snälla och goa. Tokig i lillasyster (4). Stor kram!

Reply
Mikaela

Jag är lite chockad av det är en pojk då jag inte kunde se något annst framför mig än att du var en flickmamma 😊😊😊 Men STORT grattis!!

Reply
StrongMama

Oh wow, vilken grej att du berättar.
Vad kul att du ska få en son, vad härligt att ni ska få en pöjk. Inte för att det spelar roll, men nu kan man ju planera och köpa in lite roliga saker. :D
Lättare när man vet vad man ska få och göra om barnrummet och allt. Hoppas att ni börjat köpa saker nu eller? :D

Reply
Dixi Wonderland

Stort grattis till er lilla pojk 😃 Jag har varit så himla säker på att ni skulle få en flicka så blev lite chockad att det är en pojke. Men fortfarande lika glad naturligtvis! Som du skriver, det viktigaste är att barnet är välmående 😊

Reply
Thessan

Grattis till pojken 😍 har ni några tankar på namn än? Själv har jag både en liten tjej på 3.5 och två tvillingpojkar på snart 2 år. Det är lika fantastiskt vilket kön man än får 😘

Reply
Malin

Åh! En liten kille! Min son är aslik mig – mer ”mini me” än vår dotter. Men jag läste nyligen en artikel att söner ärver mer arvsanlag från modern än döttrar eftersom att X kromosomen är längre och innehåller mer dna än Y kromosomen. Så han kan ju bli en liten mini-Kenza :)

Reply
Malin

Å så fint du skriver, börjar gråta. Har en son på 3 månader imorgon som vi fick fick efter år av IVF behandlingar. Har precis nattat honom och fått nån timme själv med mannen i soffan, men börjar längta efter han när du skriver då fint. Man känner sig verkligen speciell att få bli mamma till en liten prins!

Reply
Patrycja

Congrats Kenza! I thought you’re gonna keep this a secret until the baby arrives… at first I thought it would be a girl but in one of the blog posts, something about the wording you used made me think it may be a boy. Not that I guessed by belly position or the way that face looks, haha. Crazy how some people can guess by that though! And maybe also thought it would be a girl since Aleks’ brother has girls only and your sister as well.

Reply
Carmen

Stort grattis till er lilla pojke 💙 jag ska också få en son i juni. Så stort! Han är också en riktig vilding och sparkar runt där inne.
All lycka till er!!!

Reply
Evelina

Åh, underbart! En son! Jag har också en son, en ettåring. Jag kände på mig att det var en pojke och när han kom ut och det visade sig att vi hade rätt var vi så glada att få den där killen vi sett framför oss. Det är helt fantastiskt att ha en son. Han är så söt, busig, snäll och gosig. Ska göra allt för att han ska bli en fulländad, omtänksam man som älskar sin mamma 😁

Reply
Michaela

Åh var roligt! Jag har en liten kille och han är det absolut bästa som hänt mig.
Jag önskade mig en flicka (JA, man får inte säga så), men nu så kan jag inte tänka mig något annat än min kille.
En kopia av sin pappa, och jag älskar de två så jäkla mycket.

ALL LYCKA TILL ER!

Reply
Micka

Stort grattis de kommer bli underbart för er, fick min son för 2 månader sen underbart, kände de på mig för början att de va en pojke 🥰 stort lycka till ❤️☺️

Reply
fanny s

Ååå grattis igen till er två <3 Min son är en blandning av min man och min bror :) Så himla häftigt hur genetiken fungerar, för min man och min bror är verkligen inte ett dugg lika varandra! Och ändå så är min lille grabb verkligen en mix av de båda, både till utseendet och personligheten!

Reply
Kasia

I thought it may be twins because of those “cinderella” nose drops and some kind of ingeretion in the hirmons (my friend made in-vitro and she told me that there’s many of cases where the parents expecting twins, maybe that’s not true, I don’t know) ;) It’s really happy thing that it’s a boy! ;)) It was a happy thing for the beginning whitout knowing the sex of child, but with knowing that there will be a Kenza’s child! ;D greetings from Poland!

Reply
Dijana

How beautifully written. I wish you all the happiness in this new chapter of your life, you deserve it!
Love from Montenegro ❤

Reply
Dijana

How beautifully written. I wish you all the happiness in this new chapter of your life, you deserve it!
Love from Montenegro ❤

Reply
Lina

Ååh ❤️ har själv tvillingpojkar på 4 år och kan inte tänka mig ett liv utan dem. Så självklara i vår familj. Precis som ni också kommer känna och säkert redan känner för ert barn. Grattis och kram!

Reply
E

Jag trodde nog på en liten pojke faktiskt, bland alla brudar till kusiner haha!
Så fint också att det är en pojke nu efter din pappas bortgång. Känns lite som att cirkeln är sluten, när ett liv tar slut börjar ett annat. En liten del av din pappa kommer leva i din son. <3
Stort grattis till er!

Reply
Hejj

Såg en kommentar förut på Aleks instagram där någon grattade till lilla pojken milan? (Något sådant) då när ni gick ut med graviditeten sen försvann kommentaren 😁 kul med en pojke, grattis😊

Reply
Annie

Vi fick missfall , en vecka efter gjorde vi läkarundersökning och det var ena tvillingen som hade gått bort men vår fina son , nu 18 månader var kvar där inne. Har en flicka och en pojke oavsett så Är de speciella på sitt sätt.

Reply
Arnela

Wow gissade rätt! Namnförslag: Lav = Lejon eller Vuk = Varg på jugge 😍😍😍 Grattiiiis!

Reply
Mel

Grattis vad roligt! Jag önskade mig en pojke och fick en pojke! Grät så mycket att jag kunde knappt stå! Att få en liten mini version av min man var det bästa! De kommer vara så busiga

Reply
Nova

Har följt dig sedan 2012 och jag är så himla glad för eran skull. Grattis fina ni❤️

Reply
Mm

Grattis!! It was already crystal clear for all who are familiar with the nub theory that it’s a boy. :)

Reply
Maria

Gud vad roligt med en pojk för er!! Du kommer bli en supermamma till honom😀 Så himla kul med en pojk ju. Visst har Alex bara brorsdöttrar och din syster döttrar? Kram och lycka till👪

Reply
D

Stort grattis till Er! Så glad för er skull, och att ni efter allt kämpande tillslut ska bli föräldrar.
Er son kan skatta sig lycklig som får er till föräldrar ❤️
Lycka till med allt!
/4 barnsmamman :)

Reply
P

Ååh så fint! Har en son och en dotter, båda är mest lika mig än så länge… men alltså ja, oavsett kön & likhet, känslan är magisk, första mötet, första leendet ja allt… börjar nästan lipa bara jag tänker på det. Min son kommer alltid vara den första som gjorde mig till mamma, Lycka till Kenza

Reply
Amanda

Alltså åååh vad fin du är! Du kommer bli en helt fantastisk mamma och så himla mysigt med en liten son! Jag är så nyfiken på vad jag får som första-barn. :)

Reply
Elsa

Gammal sägen, när en familjemedlem dör så föds en ny. Du förlorade din far men fick en son. På något sätt så hör allt ihop och jag tror att lillkillen kommer vara en kopia av dig med Aleks mörka drag. Så fantastiskt kul, all lycka till er!

Reply
Emma

Jag trodde oxå pojke! Mest utifrån ditt ansiktsuttryck när ni smällde (den svartvita filmen), var mer ett ”ja! jag sa ju det” uttrck än ”Oj ja! det är en tjej”, men jag kanske bara inbillade mig från början att det var en pojke och såg de jag ville se 😄

Reply
Emma

Ååååååh en pojke❤️❤️❤️❤️ När jag var gravid med första var jag ”vill ha en flicka bara flicka” blev till o med lite besviken hur sjukt det än låter på ul. Men sen var det helt självklart❤️❤️ Älskar min pojke så mycket åååh❤️ Så himla gosig. Han är två idag. När han var 14 månader blev jag gravid igen o hoppades på en pojke till men fick en tjej ;) o nu känner jag likadant med henne<3 men ändå om jag skulle bli gravid igen o fick önska igen skulle jag välja pojke:) njut av din graviditet även om det är en jäkla pärs ibland, första graviditet får man aldrig tilbaka❤️❤️❤️❤️❤️ Grattis till er fina söta son, han är ett mirakel❤️ En son är en välsignelse:)

Reply
Matilda

Min son är en liten kopia av mig och min dotter en liten kopia av sin pappa.

Reply
Li

Så härligt, grattis!! Trodde sonen skulle bli en mini-me av min sambo men han är jättelik mig som barn <3 och personligheten alldeles sin egen, 5 år nu.
Har en dotter också nu och bägge så älskade.! Men som någon annan skrev, sonen gjorde mig till mamma och det är så speciellt första gången. Vilken resa ni har framför er <3

Reply
Linn

Stort grattis till lilla killen. Att vara mamma är det finaste som finns. Vi fick vår efterlängtade son Nikola i november, kärleken till honom går inte ens att beskriva. Det är fantastiskt helt enkelt. Stort grattis igen.:)

Reply
Sara

Hej Kenza,
Stort grattis till er pojke❤️ Vill bara skriva att mamma&son relation är så vacker och det är något speciellt band. Jag är mamma till två barn, pojke och flicka och älskar båda två så enormt mycket men det finns nånting med det att pojkar är mammas och flickor är pappas. Det låter jättekonstig när man skriver det men något finns i det. Jag har även lyssnat på din och Danis podd och tycker att du är så klok och mogen kvinna du har så mycket rätt när ni diskuterar och såååå rätt med det att du kommer inte blir nr 1 för Alex när barnen kommer och tvärtom. Det stämmer såå mycket. Även det låter konstigt att barnen tar plats och den kärleken till barnen är helt galen. Vi brukar skoja med min man att man är inte nr 1 för varandra det är barnen, det är bara så även man älskar varandra. Jag ber till Gud att du ska må så bra så du mår nu och längtar tillsammsn med er att få se er lilla ängel❤️ Det är den finaste gåvan man kan få och jag förstår hur ni har längtat. Stor kram Sara

Reply
Natalie

Åh jag visste det!!! Tänkte pojke från början och blev fett besviken när det sen klipptes bort i vloggen… haha ville ju veta! Men så kul!!! Grattis till er och er lilla pojke <3

Reply
Lina

Grattis fina Kenza.
Jag fick en son i augusti. Är mörk med mörka drag (latina) och min man är väldigt ljus med blåa ögon och mörkblond. Trodde verkligen det mörka skulle dominera men ut kom en SNÖVIT bebis med isblå ögon och svart hår med röda inslag? Hahahan hade verkligen inte förväntat mg det. Så man vet aldrig 🥰

Reply
T

Så underbart! Stort grattis!! Jag har också en son på 9 månader. Att vara mamma till en liten grabb är det bästa som finns ❤️❤️

Reply
Petra

Stort Grattis till er och eran prins!
Det är verkligen ett mirakel man bär på, jag väntar oxå mitt första barn och det är oxå son och jag är i v 36. Man längtar så man blir galen efter honom ibland. Jag hade oxå svårt att få barn då en cysta trasat sönder lite så jag fick akut opereras och äger bara en fungerade sida vid livmodern. Men vi blev gravid på naturlig väg och det är verkligen en gåva. När du skrev om eran resa så kom tårarna då jag vet hur orättvist man tycker att det är när något som man vill ska fungera inte gör det. Men jag tror numera att det finns en högre makt som ger till oss goda.
Stort lycka till och njut tillsammans nu av er resa och sedan Bebor.
Kram Petra

Reply
Cecilia

Åh vad kul grattis!! 😄 Blir helt tårögd här, gissar att det är mina gravidhormoner (svänger som tusan haha). Väntar också mitt första barn, en pojke i juni. :) Grattis igen! 👶🏻

Reply
Rosanna

Stort grattis till er! <3
Måste bara fråga en sak som jag aldrig fattat.. Hur gör man med ballongen? Nån måste ju veta att det är en pojke och fylla ballongen med blått, men ändå blir föräldrarna alltid chockade när man spränger ballongen? Förlåt om konstig fråga men jag har aldrig riktigt fattat haha!
All lycka till er och erat lilla mirakel!

Reply
Mina

Hej,
Någon annan fyller ballongen. Man får svaret på en lapp i ett kuvert från barnmorskan och så lämnar antingen in den till de som fixar ballongen eller så fixar en anhörig det.

Reply
Ida

Haha så roligt! Jag har också funderat massa på detta! Så nej ingen konstig fråga ;) Antar att Kenza och Aleks har bett en kompis tjuvläsa brevet och köpa ballongen åt dem

Reply
Maja

Alltså jag döööör!! Gråter. Det är 100 % mammas lilla pojke som ligger där. Så otroligt glad för er skull. Har också en pojke och det är helt fantastiskt!! ❤️❤️

Reply
Paula Smilee

Men ååååååh vilka vackra bilder 😍😍😍 Och stort grattis till eran lilla pojke, måste kännas fantastisk att få en liten mini version av mannen man älskar!!!!!!

Reply
Cornelia

Hej Kenza och grattis! Tänker du på klimatfrågan någon gång? Och har din graviditet påverkat hur du ser på planetens framtid?

Reply
Rebecka

Jag har följt dig i ca tio år och inspireras av dig varje dag. Jag är så otroligt glad att du delade med dig av din kamp att få barn. Ungefär en vecka efter att du lagt ut videon visade det sig nämligen att jag har drabbats av precis samma sak som dig bara 25 år gammal, videon har gett mig hopp tack så hemskt mycket! Du har verkligen varit ett stöd i detta extremt tuffa läge ❤

Reply
Jenny

Å stort grattis 😍 Dä väntar vi pojkar samma dag 😁 Kommer du lägga ut filmen så man får se eran reaktion när ni får veta att det blir en pojke? ☺️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*