• header

PHOTOSHOOT DAYS

* i detta inlägg förekommer reklam för Ivyrevel

Jag har haft en riktig slapparhelg för att återhämta mig efter plåtningen! Jag märker att man inte pallar lika mycket som gravid, man blir helt slut i både kropp och hjärna och på kvällarna har jag haft lite ont i kroppen & en hel del sammandragningar. Inget allvarligt utan det är helt normalt under graviditeten, men det kan vara bra att vila lite.

Men vad kul det har varit att fota vår vårkampanj! Vi var ett stort gäng kvinnor i olika åldrar, former och utseenden (Sebastian ville ha en gravid kvinna med, därav att jag fick hoppa in och leka modell hehe) som fotades och det var så himla härlig stämning. Lätt en av de roligaste plåtningarna jag någonsin gjort. :-)

// I’ve had a relaxing weekend to recover from the photoshoot! I notice that I don’t have as much energy as pregnant, I got so tired in both my body and my brain and in the evening I had some pain in my body and some contractions. Nothing serious, it’s completely normal during pregnancy, but it’s a good idea to rest a bit.

But it has been so much fun to shoot our spring campaign! We were a big group of females in different ages, shapes and looks (Sebastian wanted a pregnant woman too, that’s why I got to jump in and play model hehe) in this campaign and it was such a lovely mood. It was one of the most fun photoshoot I’ve ever done. :-)

Första dagen, i torsdags, började vi sminka supertidigt på morgonen (jag kunde såklart inte somna tidigt, som alltid när man vet att man ska upp haha, så när jag klev upp vid 4 hade jag bara sovit 5 timmar) för att sedan åka ut till Häringe Slott där vi fotade.

Den här söta lilla baddräkten och jeansjackan kommer ut senare i vår.

// On the first day, which was Thursday, we started with hair & make up super early in the morning (ofc I couldn’t fall asleep early, as always when you know you have to get up haha, so when I got up at 4 I had only slept for 5 hours) and then we went out to Häringe Slott where the shoot took place.

This cute little swimsuit and the denim jacket will be out later this spring.

En av mina favoritlooks på plåtningen! En kjol + topp i knallgula paljetter. :-) Kan tänka mig att kjolen blir väldigt fin att bära med en enkel vit tisha & sneakers också! Vårigt och fräscht.

Någon undrade hur min mage kan variera så mycket i storlek, att den ibland ser liten ut och ibland stor. Det beror dels på vinklar, men också på hur mycket jag ätit/druckit. På morgonen är den fortfarande mycket mindre än vad den är på eftermiddagen/kvällen efter en hel dag med massa mat & dryck. Har ju alltid haft problem med magen och svullnar upp av typ all mat och det har inte förändrats under graviditeten. Önskar att jag kunde tänka lite mer på kosten och äta mat som är snäll mot mina tarmar, men eftersom att jag fortfarande inte gått över min startvikt så är prio att bara äta allt jag kommer åt och är sugen på.

// One of my favorite looks from the shoot! A skirt + top in yellow sequins. :-) I can imagine that this skirt will be very pretty together with a simple white t-shirt & sneakers as well! Fresh for spring.

Someone asked how my belly can vary that much in size, that it looks small sometimes and big sometimes. It’s partly because of angles, but it also depends on how much I’ve been eating/drinking. In the morning it’s still a lot smaller than in the afternoon/evening after a whole day of lots of food & drinks. As you know I’ve always had problems with my stomach and I get bloated from almost all kind of food and it hasn’t changed during pregnancy. I wish I could think more about my diet and eat food that is kind to my guts, but since I still haven’t gained above my start weight my priority is to just eat everything I can reach and everything that I am craving for.

Som sagt så var vi en massa kvinnor som fotades och en av dem var den här vackra damen! Alltså wow, tänk om man ser ut sådär när man är 70. Hon är så himla fin! Ingmari har modellat sedan hon var ung (för bla YSL & Vogue) och hon är ett riktigt PRO. Alla som var med var så jäkla duktiga, blev riktigt impad av alla!

// Like I said we were many women being photographed and one of them was this beautiful lady! Wow, imagine looking like that when you’re 70. She is so freaking beautiful! Ingmari has been modeling since she was young (for YSL & Vogue for example) and she’s a real PRO. Everyone who was there was so damn good, I got so impressed by all of them!

Dag 2 fotades vi i Special Studios ute på Lidingö! Looksen var mer cleana och det var mycket vitt, beige, svart & denim. Fokus på fransar och backslick. Hade så mycket vax i mitt hår att jag fick tvätta det 3 gånger med schampo när jag kom hem, hehe.

På instagram fick jag en kommentar om att jag som snart är mamma inte borde posta en sån här bild där man ser en liten del av mitt bröst. Sjukt ändå, med tanke på att man ser så mycket mer av av tuttarna i bikini än såhär. Men jag kanske inte får visa mig i bikini heller när jag blir mamma? Posta en bikinibild? Hur funkar det med amning då? Måste jag se till att täcka tutten ordentligt när jag ska mata mitt barn så att ingen råkar se en tutte? Nä vet ni vad, bring back the boobie and it’s egentliga syfte.

// On day 2 we had the photoshoot in Special Studios! The looks were more clean and it was a lot of white, beige, black & denim. Focus on eyelashes and backslick. I had so much wax in my hair that I had to wash it with shampoo 3 times when I got home, hehe.

On Instagram I got a comment saying that I shouldn’t post a photo like this where you can see a small part of my breast because I’m gonna be a mother soon. Isn’t that crazy, considering that you can see a lot more of boobies in a bikini than this. But maybe I’m not allowed to show myself in a bikini either when I become a mom? Post a bikini photo? And how does it work with breastfeeding? Do I have to make sure to cover my breast when I’m gonna feed my kid so that no-one accidentally sees a boob? No you know what, bring back the boobie and it’s true purpose. 

På fredagen så joinade även Miranda (Aleks 8-åriga brorsdotter) och min Gud-dotter Miléa plåtningen! Och JÄKLAR vad duktiga de var! Kolla bara på denna cooling. Det blev så himla fint med alla dessa females samlade. Ser verkligen fram emot bilderna släpps!

// On Friday we also had Miranda (Aleks 8 y/o niece) and my God-daughter Miléa at the shoot! And DAMN they were so good! Just look at this cool kid. It was so beautiful with all these females gathered. I’m really looking forward to seeing these photos! 

Oj oj, tuttchock igen. Jag kan verkligen inte se något sexuellt överhuvudtaget med ett par bröst, och absolut inte ihop med en gravidmage. Jag ser liv, kvinnlighet & styrka (oavsett storlek & form), och på mig nu en soon-to-be mjölkmaskin haha. Men det kanske bara är jag. Är uppvuxen med att tuttar inte är något som behöver skylas.

// Oopsie, boob shock again. I seriously can’t see anything sexual with a pair of breast, and definitely not together with a pregnant belly. I see life, femininity & power (no matter the size & shape), and on me now a soon-to-be milk machine haha. But maybe that’s just me. I grew up learning that breasts are nothing that needs to be covered. 

1

94 Comments

alexa

imagine showing ur boob but being shocked when people make comments about it.. ur so delusional. and yes, i do think u should cover the boob when breastfeading ur child. ofcourse its ok to see a little bit of skin, but why would you want everyone else to see ur titties? isnt breastfeeding besides feeding the kid the bonding moment between mother & child? no one needs to be part of something that personal. those women bragging about ‘boobs are so natural blabla’ ugh. yes ofcourse, they are! and no, we shouldnt cover our entire bodies just because we are women, but i just dont understand why it is so hard for some women to just cover them tits.. and no im not saying its wrong to show a little bit of boob, but the amount you are showing is just not ok for a (soon to be) mother i suppose. set an example for your future child. the example that says it is ok to show urself, just not too much. less (skin) is more. we live in a society where boobs ARE being sexualised, wether we like it or not. ur beautiful kenza, you dont need to show ur boobs so provocative. and yes, we can see a lot as well when you post a bikini photo, but its not always about the amount of skin you show, its also about the context of the picture. posting a pretty beachphoto is different than posting a posed picture in undies, though we can see the same amount of skin. dont get me wrong, i love you and ur blog. im following you for years now! this is just a subject i share a different opinion about. and yes you should do whatever you want and its your life. but what if you have a 14 year old daughter who thinks its ok to show as much boobie as you do right now? thats what i mean with set the good example. ok im done playing dr phil right now. take care! and wish u all the best

Reply
Emma

Your opinion is just that, yours. Everyone else gets to do what they want with their body. So save yourself the energy and get on with your life. It’s pathetic how you spend time on ”lecturing” Kenza on how she should or should not act. Set an example for YOUR children/future children and learn when not to utter opinions no one wanted to hear to begin with, how to be kind and supportive.

Reply
Cristina

Come on! She’s just showing her body the way it is, hers, so she can do whatever she wants. Any of those pictures are sexual in any context. We as society give that sexual context on breast, so we have to stop that, and the way to do it is playing it natural, especially if we are women. Let’s try not to be mean with each other and try to empower each other instead.
You look beautiful Kenza, very very beautiful, and it’s because you’re happy!
Lots of love from Barcelona :)

Reply
Anna G

“I just don’t understand why it is so hard for some women to just cover them tits” – well this can actually be quite difficult to understand if you’ve never been breastfeeding, or if you have, but without any kinds of problems.

Breastfeeding can be EXTREMELY difficult, and hard work. You will often need to look at your boobs while breastfeeding (especially in the beginning), to make sure your child gets the right grip. Many babies do not lie still while eating, covering might also be difficult because of this. Many babies eat for a couple of seconds, then stop to have a look around, then start again, and every time they want to start eat again, you might need to help them. You might need to grab your boob, and grab the baby’s head, and believe me, it can be almost impossible also to juggle some kind of scarf to cover with at the same time. And not to mention the extra work of cover, uncover, cover, uncover whenever you need to help or correct your baby’s grip, which might be several times every minute.

I don’t know any women who WANT to flash their tits while breastfeeding. I do know lots who have given it up, because it gives them too much stress and work, when all they want to do is feed their baby. Don’t judge moms, especially if you haven’t tried breastfeeding yourself. It is not as easy to be discrete, as many people think.

Reply
Kaykay

So go cover your tits then, Kenza can flaunt them all she wants. She’s a grown woman, can show as much/little skin as she wants. And that little side boob we are seeing now.. I’m honestly sorry you’ve had to grow up in a society/home where that is deemed so inappropriate you feel the need to nag on a beautiful, empowering pregnant woman, who has done more about normalizing women’s bodies and the over-sexualization, you’ll ever do. If you don’t like it, KEEP SCROLLING, LOVE! And that goes for everything on the internet/real life. Don’t like someone’s photo? Keep scrolling. Don’t like idk goddamn salmon, well, don’t eat it. Noone needs your self-righteousness.

Reply
Jln

I’m happy that there is someone that shares the same
opinion as me about it. Thanks Alexa :-)
I hope that girls / woman think further about that topic than accept and take over the opinion from the famous influencers on Instagram etc. that these kind of pictures are normal. I am a speech therapist and work with children from different ages, I think it is not okay when they see such a picture of me on instagram. My credibility as a therapist is gone.

Reply
P

Well Kenza isn’t a therapist, now relax and let her post a picture without people like you trying to act all high and mighty. I wonder if you and Alexa worry as much about the possibilty that Kenza’s future child might see a shirtless picture of their dad :) You might be shocked to find out that there are people that find men without shirts sexy as well, so why can they post shirtless pictures without anyone caring? I wonder if you feel the need to leave your unwanted opinion under their pictures as well.

You look amazing Kenza and your child will have a fantastic mother to look up to! You are already a great role model.

Reply
Ana

You make the modern enlighted women of today a great favor by not reproducing, Alexa. Please !

Reply
noor

@ ana
What a lame comment. And you make a great favour by not commenting. Please !

@ jln and alexa
I was thinking the same thing actually. Yes it is a boob but it is also something private, intimate.

Reply
Elina

Don’t you think it’s up to every person’s respectively to decide if it’s private or not? I would say Kenza’s struggle to become a mother is a much more private thing then less than half a boob – in my opinion. And I’m so thankful for her sharing it with us anyway! It’s just a piece of a body, everyone have them.

Reply
Pam

Alexa, you made me change my mind about what to show and when. I agree with everything you say and at the same time also want it to be different. As you say, we live in a world with part of the body being sexualized and how I wish it would change. How do we change it? Normalizing woman body. I’m mother of a boy and rather think that parent should raise the boys to respect female body than for girls to cover up. I also think that by covering up we make it bigger deal than what it actually is. Maybe I’m wrong, but I still hope to see women breast being treated as men breast

Reply
May

I agree. It’s a little too much. I have no problem with the fact that someone would breastfeed in public, that’s very natural. But the fact that she is showing her tits on social media, only coz sex sells and nudity gets more likes is very disgusting.
I can’t help but feel very violated seeing vulgar pics like these ones.

Reply
Emma

Blir så trött på sexualiseringen av bröst. De är till för att mata barn med liksom, hallå?! 🙄 heja dig Kenza, du är gorgeous!

Reply
Sabrin

Blir så trött av sexualiseringen av en fitta den e ju till för att bajsa ut en unge o göra en unge, Halå?

Reply
Matilda

Jag har alltid tyckt det uttrycket är så konstigt. Vadå ”åldras med värdighet”? Är det inte värdigt att se mindre bra ut? Ha rynkor och se gammal ut? Så himla utseendefixerat. Värt att tänka på.

Reply
Elena

Great message Kenza! People need to stop sexualize the woman body.
The human body especially the one of a pregnant woman is a pure miracle.
And at the end of the day its just skin.
<3
Can´t wait to see the shoot results :)

Reply
Cissi

Heja dig Kenza, ditt svar på instagram-kommentaren var klockrent!
Fattar verkligen inte grejen som händer när en kvinna blir mamma, då helt plötsligt får man inte vara sexig längre och måste “tänka på att man är mamma”… Sjukt.
Long live boobies!

Reply
Leanne

Den som sa det var förmodligen amerikan. Här människokroppen är extremt sexualised till den punkt där om man visas i en film måste du vara över 18 för att se den. Du ser bra ut.

Reply
Cicci

Blir så trött på människor som ska kommentera våran nakenhet negativt!

Men en peppande kommentar jag fick när sonen var bara någon månad gammal i somras var när vi var på Ikea!
Skulle precis betala då han blev superhungrig och behövde amma NU! Så lämnade sambon med alla grejer och gick ut med sonen till en bänk å började amma. Så kommer en äldre dam fram och sa ”åh så mysigt det ser ut!” Och gick vidare. Då blev jag varm i hjärtat 😊❤️

Reply
Lo

Ing-Marie såg ju helt 😍😍 kommer du, som de flesta andra influensers, operera brösten efter graviditeten? Jag gjorde själv det efter min graviditet eftersom typ alla i vänkretsen gjorde det..

Reply
Julia

Somebody commented about how we live in a world which sexualizes womens bodys and about sending the “right” message to your future 14yo kid by not showing your boobs in the future.
First of all – can we just all calm down about this CLEAVAGE? There is nothing provocative about these pictures.
And if we want to send the right message to our future kids then we can change the current sexualized image by teaching our kids that its ok.
Breastfeeding is natural and is nothing to be ashamed or to be covered. It is feeding the child.
People c’mon why don’t you just chill, enjoy life and support one another.. Or is that just too hard?
Kenza you are amazing, keep on being you 💕 You will be an amazing mama.

Reply
Rachael

You’re beautiful Kenza, and all the power to you for being proud of your body and not being scared or deterred by these people! I think you are setting an amazing example to others <3 So excited for more photos to come!!!

Reply
Maria

Vi är däggdjur! Brösten är främst till att föda upp våra avkommor men sen bestämde sig samhället att brösten är sexsymboler… Och att man ser mer bröst i andra reklamer för parfym, bilar ä, topless på stränder etc är det ingen som tänker på. Sluta skamma kvinnors kroppar (särskilt mammor, det blir ett sånt jäkla moraliserande). Blir såå trött! Att du pallar alla idiotiska kommentarer Kenza!!

Reply
noor

OMG I saw a picture of you on IG that says ‘mother and son’ and Yeeeey I always knew it is a son!!! Congrats. <3

Reply
Sandra

Kanske hon menar att man går ju inte runt med en jeans jacka och inget under?!

Reply
L

Poängen var snarare att du lade upp en bild och ställde en fråga angående ditt asymmetriska ansikte men du var tvungen att nödvändigtvis visa ditt bröst när du bara kunde visat ansiktet om du hade velat.

Och hur kan du ha problem med magen? I så fall (innan du blev gravid) har du dragit in magen på alla bilder. Jag har IBS och är ständigt uppsvullen.

Reply
Ella

Varför så arg, L? Hon kanske tyckte bilden var fin i sin helhet och inte ville croppa den vid halsen bara för att hon pratade om sitt ansikte? Och Kenza kanske inte tar bikininibilder precis efter att hon ätit, liksom.
Andas lite, fundera över nödvändigheten i att vara så otrevligt ifrågasättande och om personen på andra sidan mår bättre eller sämre av din kommentar. Är svaret det sista så skriv den inte, stäng ner internet och gå och gör något som ger dig mer positiv energi i ditt liv istället så blir det en win-win. Hoppas du haft en trevlig helg och har en bra vecka att se fram emot!

Reply
L

Har man IBS är man konstant svullen och inte enbart efter mat liksom. Trevlig helg!

Reply
Charlotta

Alla kroppar är olika, inklusive de som har ibs. Jag har det själv och blir inte svullen men kräks väldigt lätt. Jag hoppas att din lättar, man måste verkligen prova sig fram till det som passar en själv💜

Reply
Jonna

YES! Instämmer i allt. Heja dig! Tack för att du använder din starka röst att sprida klokheter.

Reply
Hulda

Prio ett är att fö sitt barn, så visa tuttarna hur mkt du vill när du amma, det måste bli något normalt att se på. Det är helt sjukt vad folk säger till en när man ammar. Jag är en av dom som säger ifrån när nån klanka ner när jag ammade mitt barn. ❤️💪 Stå på dig!

Reply
Caroline

Jag är i Bangladesh just nu och här anses det vulgärt att ha typ en vanlig t-shirt utan att täcka brösten med en sjal ovanpå eller att ha en tröja som inte täcker rumpan (om inte byxorna är väldigt slappa så man inte ser någon rump-form). Är glad att det inte är så i Sverige men ändå sjukt att folk ger såna kommentarer!

Reply
Daniella

Respektera kulturen i landet du besöker och var tacksam för din egen när du kommer hem igen.
Avskyr stereotypiska västerländska turister som som suckar och gnäller över saker de inte är vana vid när de är på BESÖK i ett land med annan kultur.

Reply
Caroline

Jag respekterar kulturen och har ”rätt” kläder såklart, jag skrev bara att jag är glad att det inte är så i Sverige?

Reply
Natasa

En pojke alltså. Det var faktiskt det jag trodde ,men din förvånade blick när du poppade ballongen fick mig att tro flicka. Varför såg du så förvånad ut? Du sa ju att du trodde pojke.

Reply
Johanna

Vilka bilder 🤩 och sista bilden, wow! Kvinnokroppen är fantastisk och så vacker och ännu vackrare som gravid.
#bringouttheboobs
❤️

Reply
Sabina

ALLTSÅ SKOORNA PÅ SISTA BILDEN??! Såååååå jäkla snygga, hittar dom inte?? Dom är ju to die for!!

Reply
Lisa

It’s a boobie for fuck sake ! She’s showing us the power of the female body, she’s a home for her baby and her breasts contain what her child will need to be healthy. Why are you guys so pressed about it ? Are your minds that perverted that you can’t even see the beauty of it ? Nobody asked you to worry about her unborn child, I’m sure HE or SHE will be educated enough to understand that a woman’s body is the most sacred thing in the world.
I’m sure you’re used to these kind of comments Kenza, so please don’t stress yourself, and enjoy your pregnancy. I’ve been following you since 2009, and you’re still my role model, and I’m sure you’ll now be the best mother for your son (Yes, i think it’s a boy haha), inshallah.

Reply
Emelie

Alltså, du är väl fri att visa eller inte visa precis hur mycket eller hur lite som helst men jag måste ändå påpeka att jag blir lite trött på alla dina bilder i underkläder/badkläder/sport-bh mm. Varför tog du och din poddkollega bara bilder i underkläder? Skrollade ner lite snabbt och ungefär vartannat inlägg är väldigt lättklätt. Det är helt ok, jag har inget emot att du visar upp dig, men jag är själv gravid och tycker det är mycket mer inspierarande när du är påklädd 😝 Exempelvis den där gula outfiten är ju bara så snygg, men vad ska jag med massa blommiga underkläder och badkläder till i detta kalla väder liksom?

Reply
Patrycja

Kenza, let me tell you this all black outfit photo with Miranda is goals! It is SO cool, I rarely ever opt for all black outfit (I prefer colour, or if I’m wearing black I’d rather pair it with a different colour-I associate black with mourning, although of course I am aware that there are people who wear black all the time and it’s not unusual, and yes I do admit that being a blonde and wearing a black turtleneck sweater always makes you look classy and elegant. Ok, sorry about my unecessary “why I don’t black from head to toe” rant, haha) but this photo is so fantastic I saved it on my computer and maybe one day I will recreate a similar look haha, especially that hairstyle. Although it seems a bit tricky to me, how to get this slick back look without making your hair look greasy.
As for breastfeeding issue. It is so annoying to see advertising of nearly naked women promoting things like building materials or wheels or whatever, but once a woman is shown slightly uncovered doing the most natural thing boobs are for, breastfeeding, it is such a controversy. I think this is so harmful that it feels like suddenly there’s even a discussion whether to breastfeed or not. I mean, of course there are women who cannot breastfeed but if there are no issues, I don’t get why would somebody think a formula is better than mother’s milk. And some people make sound breastfeeding in public spaces as if nursing mother are ‘in your face’ about it and running in undies doing that. Most of the women who I see breastfeeding in public spaces either choose some more isolated place (eg. in shopping malls, all these sounds and people, I imagine it’s even more comfortable to go find some corner or quieter area) or have a piece of textile, scarf, shawl, whatever like that to partly cover themselves. When your friend Maria Mroxx shows photos of breastfeeding, it’s like the baby’s head usually covers the whole boob anyway haha, so I don’t get why people get so raged up about it.

Reply
Rye

I really don’t see the need (or desire) to police another woman’s body and how she chooses to display it. If you want to be covered up, that’s fine. You don’t get to impose those rules against someone else. Nothing about Kenza’s posts are sexual to me. A woman’s body is beautiful and pregnancy is beautiful, I just don’t get the outrage.

Reply
Sandra

Ja, kvinnokroppen är sexualiserad till den milda grad att om man ser bröst i osexuella sammanhang så väcker det reaktioner. Men för mig personligen så är brösten även något sexuellt. Att säga att bröst huvudsakligen är till för att mata bebisar är att utgå ifrån att alla kvinnor vill skaffa barn att mata. Jag ser inte alls mina bröst som matpåsar utan främst som något kvinnligt och vackert och de funkar också utmärkt som erogen zon. Problemet är väl att folk sexualiserar brösten även utanför sovrummet.

Reply
Ellen

Fast var sig man vill skaffa barn eller inte så är det ju ur ett biologiskt perspektiv så att brösten ÄR till för att producera föda till bebisar. Vad du personligen använder dina boobs till är en annan sak. Tror de flesta, Kenza inkluderad, är tillräckligt rationella för att inse det och samtigt inte utgå från att alla vill ha barn?

Reply
Sabrin

Ta av dej trosan oxo inget sexuellt, speciellt på en gravid kvinna, allt man ser e kvinnlighet, o rrn idioti. Låt tuttarna o fittan hyllas!

Reply
Carmen

As a woman, before you have children you must be sexy, smart, powerful, desire by males and envy by women, you should show some skin, but not too much so it becomes slutty, you must be smart, but not smarter then males or they will not want to be with you. When you get pregnant, which is something every woman must’ve become, something the must desire to, then you must cover yourself, what will your future children think of you otherwise. You must be the perfect mom, the perfect wife, the most desire, the most wanted, the most envied!
Or you stop being a society object and just do whatever makes you happy, whatever gets you to the day. Stop being an object and start being you. As long as you don’t hurt yourself or others, why shouldn’t you just be happy!

Reply
Mrs.Kjellström

Så galet vacker är du, lyser om dig som gravid.
Haha ja alltid är det någon som ska gnälla och bli kränkt.
Du visar inget och enligt mig Så finns de inget vackrare på irl eller på bild när man ammar sitt barn 💜💜💜
Tänkte höra om du hade velat hjälpa med en grej. Har skrivit till dig på Instagram men kanske ska mejla ist?

Reply
Marie

Fast du är ju i en bransch som upprätthåller den värld där kropp, bröst, kvinnan sexualiseras och objektifieras – så du kan väl inte vara helt ovetande om att bröst är något sexuellt också (men förstås också där för amning osv)? Säger inte att det är DITT fel, men det låter lite konstigt att du verkligen inte kan se något sexuellt överhuvudtaget med bröst. :)

Reply
S

I’m sorry but boobs are sexual and you know that, you use that sexuality in your photos to get more attention/likes/clicks etc. They are attractive in a sexual way, and you know that!

Reply
Johanna

Men ni vet väl att bröst bara är till för mäns sexuella njutning? Det är inte okej att brösten syns vid exv amning, de får bara synas i sexuella sammanhang. Exv i hyllan på maxi där man kan köpa diverse kataloger med tutt-fokus.
Gud förbjude om brösten faktiskt används till något annan än för mäns njutning, som att föda ett litet barn!

Intressant att bilder på barn som ammas raderas från sociala medier, men bilder där man bara täckt bröstvårtan med ett klistermärke är helt okej? Kan det vara för att upprätthålla bilden om att bröst bara är till för män?

Reply
Sanna

Du är grym! Älskar din attityd kring bröst. Har själv aldrig dolt när jag ammat mina två barn. Bröst är fantastiska, tänkt att vi kan mata våra barn med våra bröst. Och du är så vacker på bilderna. Puss och kram

Reply
Thilda

Ni människor som kommenterar nedvärderande borde skämmas. Ni borde fan tacka Kenza för att hon vågar dela med sig av deras resa, känslor och bilder osv. Vad fan ger oss rätten då att klanka ner på henne? Vi borde vara tacksamma för att hon ens vill dela detta känsliga ämne med oss.. Kvinnor borde stötta andra kvinnor och håller man inte med om det som visas så borde man kolla bort, inte häva ur sig skit bakom en skärm. Folk ska hela tiden lära sina barn vara snälla och inte säga något om man inget snällt har att säga men göra precis tvärtom själva. Dubbelmoralets hemland

Reply
johanna

helt galet att bröst är en sån diskussionstartare! Herregud förstår verkligen inte och att det är sån otroligt skillnad på huruvida an visar sig i bikini, underkläder eller som du på bilderna, med en jacka? helt galet. Förstår inte hur det kan uppröra vissa så mycket!

Reply
Alexa

Everyone saying ‘stop sexualise boobs’. We dont, and thats good. But lots of people out there actually do sexualise them. And like i said, its ok to show a Little bit of skin ;) i notice its getting more normal to have them out. Lots of you feminists consider this as good. Me, a realist, just knows it attracts the wrong kind of people when showing them too much. Trust me, ive experienced it. I like some cleavage too ;) im just happy that im not like everyone else who needs to have them out to feel feminine and pretty. Im talking about women in general. Ps, yes i life for discussions like this

Reply
Kiara

Can you please not use phrases like “everyone else”? You probably know 0.0000000001% of the population and your ideas and views on different matters have been built on a subjective set of events and how were you raised. You can’t speak for everybody.
where did Kenza say that she needs to have her boobs out to feel feminine and pretty? You’re jut assuming she might think that because you sexualise boobs. Have your opinion, but don’t force it to “everyone” :)

Reply
Alexa

Ps ps i actually do like her photos. Its just funny to see how everyone gets upset by someone sharing her opinion. People really feel offended, wow.

Reply
Marika

Yes!! Bring back the boobies! 😂👍 Ditt barn har tur som får en stark kvinna till förebild 😊

Reply
Julia

Hej Kenza,
Blir rörd och gråtfärdig av bilden där ni två har svart skinnjacka. Bilden innehåller så jävla mycket integritet och power. Älskar vad du gör, starka människa! All lycka till dig och din familj <3
/Julia

Reply
Amelie

If you’re bothered so much by boobs then don’t look at the pictures.. simple…

You wouldn’t be here if you were not sucking your mum’s tities! Only women that don’t have children are in some way appalled by this and that is only their problem. Let’s not go the route of covering all animals feeding their young too 😂

Reply
Zina

Men alltså haha du skrev ju om ditt asymmetriska ansikte och visar bröstet på ett sätt du inte gjort förr? Som nån annan skrev, hade du intr velat ha bröst-uppmärksamhet kunde du ju bara lagt upp ansiktet?

Sen märks det att du blivit osäker bland alla kurviga brudar, stora rumpor o bröst, och nu känner att du måste visa upp dig. Dina implantat är dock riktigt bra, små och naturliga, och man vet ju att du aldrig haft tillstymmelse till bröst innan. Och varför måste du ens göra en grej av allting? Det är som att du är så osäker i dig själv att du måste visa på att du fortfarande ”got it”.

Reply
Katja

Du kämpar så hårt för att vara ”sexig” nu men du har aldrig varit en av de ”sexiga” bloggerskorna, utan vacker. Men det ser lite kul ut faktiskt. Jag bryr mig verkligen inte om vad folk visar och inte men det känns lite komiskt när du gör det.

Reply
Alexandra

Åh så fin mage du har 🥰 du är så vacker, verkligen strålar som gravid. Tänkte att du måste bära en liten pojke, det sägs att flickor stjäl mammans skönhet under graviditeten, och det har bebisen då inte gjort 😊
Kram och lycka till

Reply
Andromeda18_

“I shouldn’t post a photo like this where you can see a small part of my breast because I’m gonna be a mother soon.”

Some people really need to get over themselves. :rolls eyes:

So, it’s fine to show your boobs if you’re not a mother, but it’s wrong if you are? Why exactly is that? Why are mothers expected to behave differently? Because they’re setting an example? Well, in this case, the baby isn’t even born yet, so there’s no example to be set. But even if the baby were already born, what about it? If a woman, someone’s mother or not, is okay with showing her boobs and setting that example, why shouldn’t she? Does it bother other people? Then look away, there’s nothing for you here.

Reply
MarMar

I think that in everything should be some kind of balance. I know that people are raised up in different surroundings. In many houses we are educated that some behaviours are bad, and by other the same goings-on are not wrong, they’re wanted or not condemned. I’m really conservative. My mother and my dad have always said – strictly go home from school. And I went. I never was late. So this kind of people as me maybe won’t understand nakedness. Not every nudeness but… My mother has always said that pregnant woman is some kind of saint. She shouldn’t eat many of things like: molded chees (brie, camembert), mushrooms, raw things. She shoudn’t do many things at home. She should have help at home. I try not to instruct people. I just observe. But for example I have at work an elder friend and she has a grandchild. When the granchild was 0 to 1.5 years old she told me what she does with her (it’s a girl) at home. Once she related me that she made a poop and my friend was in such a hurry and didn’t have nothing by hand, that she put the child in kitchen sink (where normally she wash vegetables, fruits and dishes) and there she washed her bum. I had some mixed feelings but I didn’t say nothing. Maybe my conservative-steril raised-environment don’t let me to think in these way to do it by myself and I’m surprised by behaving others but I don’t comment it. Some day she said that she take this little girl and take a shower with she. I don’t understand some her decisions but I know that she was raised in very openminded environment. She makes things that I would never think about. The second thing is nudity in media.. I will never forget about a prophecy for world that come from east Europe, that Europe will be flooded with “yellow”-race, that people will go outside dressed-but-naked. I think that this naked thing is so popular now that nothing is forbidden and nakedness is boring now. So the celebs looking for other way to show their nudeness wearing fancy transparent clothes from sophsticated templates. When you watch the award-winning people in some galas, you don’t even know what to think. Are they undress yet or are they dressed up but show so much skin (and everything) that you don’t know on what you are looking.

Reply
Andromeda18_

You know, you don’t have to behave according to your upbringing. I was brought up by a very conservative grandmother, but, while I think of myself as moderate, I lean heavily towards the liberal side. My grandmother didn’t make me into a conservative. If anything, I’ve made her be more liberal. You don’t have to conform to the education your parents gave you.

Reply
Frida

Helt underbara bilder. Ett hett tips på tal om amning är den här boken https://www.adlibris.com/se/sok?q=amning+i+nöd+och+lust superbra bok om allt du kan tänka dig i amningsväg både för dig och folk omkring dig. Om inte länken funkar heter den “amning i nöd och lust” av Lin Dalén. Hon driver även en amningsblogg sagogrynet.wordpress.com

Lycka till

Reply
Sandra

Haha jag tänkte fråga om det blir mkt nip-slips när man fotar i sådan utstyrsel (jeans) men det kanske inte är ett problem då :P Vilka fantastiska bilder du kommer ha från din graviditet <3 Vill verkligen se mer bilder från den här plåtningen, verkar riktigt coolt!!

Reply
nicole

ja det är ju högst relevant at ha bröst när man skal bli mamma, svårt å mata ungen annars! Vänj dig kenza, finns alltid troll🤣

Reply
Jessica

Om mina tuttar och min mage hade sätt ut som dina under min graviditet så hade jag gått runt naken hela tiden nästa :) du är super fin. Gör det du känner blir bra för dig. Lite bobbies bilder är aldrig fel. Lycka till med allt. Många kramar

Reply
Kasia

I thought that you have cap of stewardess on the first photo in this post! ;D Something in the background makes good job on the photo :D

Reply
Anna O

Bilden med bröstet är ju väldigt sexuell! Det är inte grejen att bröstet visas upp utan HUR det visas upp. En bikinibild där man är nästan naken kan ju vara tagen ur ett helt osexigt perspektiv medan en bild som din kan upplevas som väldigt sexig och provocerande trots att bara en liten del av bröstet visas upp. Det är inte heelt konstigt att folk reagerar på bilden när du inte har lagt upp liknande bilder innan :-)

Reply
Inish

Only western first world countries doesn’t sexualise boobs. You do this in conservative countries, guys either shame you or wanna rape you. How about start joining some organization to help sex abuse victims

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*