• header

WEEKEND

Mani and I today! 

Hej hjärtan! Hoppas ni får njuta lite av helg. Här i Stockholm har det varit underbart väder hela helgen, sol och plusgrader! Har varit ute och promenerat mycket i solen. Såhär har min helg sett ut:

Fredag – Efter jobbet så köpte jag och Aleks pizzor från Birkastans och tittade på film. Vi fortsatte på kärleksspåret efter Alla Hjärtans dag och såg en romantisk film, the Best of me. Var dock helt slut så jag somnade på soffan innan vi ens kommit halvvägs hehe.

Lördag – Aleks vad tvungen att jobba så jag åt frukost i min ensamhet och sedan mötte jag upp Ines! Vi promenerade runt här i Vasastan och så åt vi lunch på Daily’s. Efter det började jag packa lite inför Marocko, provade massa kläder men det mesta satt skitfult haha. På kvällen kom mamma över för att mysa med magen och så åt vi pasta och tittade på Melodifestivalen. Många frågade om receptet på pastan men det är inte svårare än såhär: koka pasta, häll av vattnet, blanda i grön pesto, mozzarella, ruccola och spenat. Servera med cocktailtomater, oliver och pinjenötter på. Så enkelt men gott!

Söndag – Jag och Aleks åt långfrukost och tittade på två avsnitt av Modern Family. Gick en promenad med Mani och slängde en massa skräp vid återvinningsstationen som alltid på söndagar. Sedan gick vi in till stan, vi skulle växla en massa pengar (hade en hel del olika valutor hemma från tidigare resor) men när vi kommer fram så visar det sig att varken jag eller Aleks hade tagit med oss kuvertet. Haha. Givetvis skyllde vi på varandra. ;-) Så istället gick vi och köpte lite bebiskläder! <3

Nu ska jag vila en stund, det värker lite i både höfter och rygg efter promenaden. Sedan ska jag packa färdigt för imorgon åker vi. Det känns fortfarande tufft att åka iväg, men jag försöker tänka positivt och istället se fram emot att träffa min släkt igen.

// Hi sweethearts! I hope you get to enjoy the weekend. It has been lovely weather here in Stockholm, sunny and a couple of degrees warm! I have been out walking a lot in the sun. Here’s what my weekend looked like:

Friday – Aleks and I bought pizza after work and watched a movie. We continued on the love vibe after Valentine’s and watched a romantic movie, the Best of me. I was exhausted though so I fell asleep on the couch before we got halfway hehe. 

Saturday – Aleks had to work so I had breakfast alone and then I met up with Ines! We took a long walk here in Vasastan and had lunch at Daily’s. After that I started packing a bit for Morocco, tried on lots of clothes but most of it didn’t fit nice at all haha. My mom came over in the evening to cuddle with my bump, we had pasta and watched Melodifestivalen. Many of you asked for the recipe but it’s not harder than this: mix pasta, green pesto, mozzarella, arugula and spinach. Serve with cherry tomatoes, olives and pine nuts on top. So simple but delicious!

Sunday – Aleks and I had a long breakfast and watched two episodes of Modern Family. We took a walk with Mani and threw a lot of trash at the recycling station as always on Sundays. Then we went down town, we were supposed to exchange money (we had a lot of different currencies at home from previous trips) but when we got there we realized that none of us had brought the envelope. Haha. Of course we blamed each other. ;-) So instead we went and bought some baby clothes! <3

Now I’m gonna rest a bit, both hips and back are hurting a bit after the walk. Then I’m gonna finish packing because we are leaving tomorrow. It still feels a bit tough to go, but I’m trying to think positive and instead look forward to seeing my family again.

21 Comments

Kate

In Finland it is not recommended to eat arugula and green pesto when pregnant… Also my biggest craving raw fish is forbidden (sushi)… even in a restaurant where you know it is ”good”. Not in Sweden ? How can it be so different between two countries :O :D

Reply
Charlotte

Yes it is, as long as it is freshly made and has no tuna! I’m a doctor ;)

Reply
Julia

Omg black balenciaga’s 💕 if the shoes are like really amazing quality that I can wear for years i’ll maybe get a pair too 🙂

Reply
e

SNÄLLA säg när den rosa badräckten du hade på dig kommer???? måste köpa direkt!!!!!!

Reply
Liza

Hej!
jag har en fråga som jag tror är lite svår att parat om.Men skulle vara intressant hur du ser och känner inför det? Jag själv har sådan förlossningsskräck att jag i framtiden inte kan tänka mig att föda barn. Jag är säker på att jag kommer bli den kvinna som får svåra förlossningsskador och men för livet. Har läst att varannan kvinna som föder i Sverige får skador och många väldigt svåra och man har svårt att få den rätta hjälpen efteråt.
Är det något du har tänkt på?
Stor kram och jag önskar dig all lycka <3

Reply
J

Hej! Jag undrar om du kan visa dina favvo produkter just nu :) hår smink hud whatever :-)) tycker sånt är så kul! O att få tips o prova nytt. Kankse några snabba tips i nästa vlogg? 😍 ha en bra resa!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*