• header

LEO

Dress from Nakd // boots from Acne // bag from Saint Laurent // sunglasses from Ivyrevel

Såg en inspobild på Michaelas blogg på en vacker gravid tjej med leopardklänning och hjärtglasögon och jag ba WOW, copy and paste på den. Vet inte varför men tycker det är så fint med leopardmönstrat på en gravidmage!

Nu är vi tillbaka i Marrakech igen efter några dagar hos släkten i Casablanca. Vi besökte pappas grav här på eftermiddagen och det var jobbigt men fint. <3 Efter det körde vi upp till Atlasbergen och jag slogs ännu en gång av hur vackert detta land är! Vi har bestämt att nästa gång vi åker hit så måste vi till Fez också. Det är där vi bodde när vi var små. Jag undrar om jag kommer känna igen något? Jag var ju bara 6 när vi flyttade därifrån (vi bodde där från att jag var typ 2-6) men jag tror jag har en bild i huvudet av vår gamla gata & lägenhet, vår skola osv.

Nu på kvällen har vi bara suttit på balkongen och pratat hela gänget, och lekt café med barnen. Det har varit en väldigt fin resa men jag ser fram emot att komma hem igen och börja förbereda oss lite smått för Bebors ankomst. Över 3 månader kvar men det går ju så jääääkla fort så nu vill jag börja inhandla grejer! Framförallt ny bil, spjälsäng och sånna stora grejer. Och så ska vi boka in förlossningskursen samt Profylax-kurs.

// I saw an inspo photo at Michaela’s blog of a beautiful pregnant girl with leopard dress and heart glasses and I was like WOW, copy and paste on that one. I don’t know why but I think it’s so cute with leopard pattern on a bump! 

Now we’re back in Marrakech after a few days at our family’s in Casablanca. We visited our dad’s grave here in the afternoon and that was tough but beautiful. <3 After that we drove up to the Atlas mountains and I was once again blown away by the beauty of this country! We have decided that next time we come to Morocco we have to go to Fez as well. That’s where we lived when we were kids. I wonder if I would recognize anything? I was only 6 years old when we moved away from there (we lived there from when I was 2 to 6) but I think I have a picture in my head of our old street & apartment, our school etc.

Now in the evening we have just been sitting at the balcony and talked the whole gang, and played café with the kids. It has been a very nice trip but I’m looking forward to coming home again and start preparing a bit for Bebor’s arrival. More than 3 months left but it goes soooo damn fast so now I want to start buying some stuff! Most of all a new car, crib and those big things. 

44 Comments

Jessika

Alltså man vet att du är en bra intressant bloggare när man alltid skrollar ner och läser själva texten först och sen kollar på bilderna haha!

Reply
Anni

Haha, ja. Så sant! Jag gör typ likadant! Bilderna är alltid vackra såklart men textinnehållet är liksom “viktigt” att läsa. Okej.. jag har följt Kenza för länge och för mycket.. xD

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag är lite rädd för att något ska gå snett med lillen, men jag är inte rädd för smärtan eller så. Är bara jävligt peppad, tror det kommer vara en helt sinnessjuk upplevelse! :-)

Reply
natasa

Han kommer bli en tvilling till stjärntecknet om allt går som det ska. Din rubrik påminde mig om det. Leo är nästa sign

Reply
Elisabeth

Nei, krepsen /Cancer er neste tegn etter tvilling/Gemini. Deretter kommer Løven/Leo.

Reply
Fanny

Min första reaktion på inlägget var ”åååååååå😭” för trodde du menade att ni bestämt att barnet ska heta Leo, men sen fattade jag hahah. Du är så himla fin!

Reply
Jennifer

Härligt att ni haft det bra trots att det varit jobbigt. Boktips är ’föda utan rädsla’, den boken hjälpte mig med andningen och avslappning inför förlossningen, den räckte och jag behövde ingen profylaxkurs, och hade en toppenförlossning!

Reply
REBECCA

Det är bra att du håller i magen på varje bild. Den kan ju faktiskt lossna!!!!!

Reply
angie

hahahahahaha.
tror kvinnor som är gravida gör det för att känna närheten. och för att det kanske är mysigt

Reply
Anni

Jag håller på min gravidmage hela tiden typ för jag är så stolt över min kropp och min bebis! Oftast så känner jag att jag måste hålla på magen eftersom att bebis sparkar så mycket och jag måste känna efter var den sparkar för det gör liksom ont, haha. Du kanske gör likadant när du är med om samma :D

Reply
Rebecca

Tur att jag aldrig ska vara med om samma pga ska sterilisera mig :D men tack för info!

Reply
Niki

Måste tipsa dig att gå gravidyoga eller gravidvattengympa. Har varit riktigr bra fölossningsförberedande som jag gått båda mina graviditeter.

Reply
Jess

Vad har du för ögpnskugga på bilderna från marocko???? Typ lite rosa aktig. Snälla så tacksam för tips! 😍🙏🙏🙏🙏

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Svarade på din fråga i ett annat inlägg men svarar här också då, använder bland annat en palett från Anastasia som heter Modern Renaissance :*

Reply
Jess

Tack så mycket för svar! Så gulligt av dig. Hanen fortsatt fin vecka o ta hand om dig o magen😄💕

Reply
Clara

the further you get into pregnancy the skinnier you get. i just re-watched a clothing haul from the ivyrevel-office that you did on the 18.12 on your insta-story (so right after the phase was in which you threw up so much and lost weight) and even then you looked way healthier than now. your legs become skinnier and skinnier from week to week. even if your baby grows normally it can not be healthy for you anymore.

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I’m gaining weight and my midwife is not worried and neither am I. BUT you need to stop obsessing over my weight and commenting it all the time, I don’t think it’s healthy for you :/

Reply
Sofia

Not everyone gains a lot of weight during pregnacy. People are different and usually people who gain a lot of weight at pregnancy It’s water weight but not everyone get a lot of water weight. I gained totally 7 kg during pregnancy and didn’t swollen, only had my belly. I guess It’s the same for Kenza. You should be happy instead that she is pregnant!! I also had low egg ovaries and got pregnant through IVF. It felt like a miracle. If you saw Kenzas video you should also realise how blessed they feel and she should just enjoy not read this stupid comments.

Reply
farmor

Är en “gammal tant” som följt din blogg i många år och som altid har beundrat din integritet mitt i offentligheten. Vet ju att du har marockanskt påbrå och har också som vanlig svensk turist besökt Marocko några gånger. På 70-talet (!) , för tio år sedan och senast för 1,5 år sedan. Alla gånger Marrakech, Fez och senast även Casablanca. Blev plötsligt så väldigt medveten om vilka olika kulturer du lyckats förena så fint i din personlighet. En rikedom.Lycka till med allt i framtiden!

Reply
G

Vill varmt rekommendera profylaxkursen Föda utan Rädslan med Susanna Heli (som är också författaren till boken med samma namn) samt Prenatal yoga med Lara Dutta (finns på You Tube).

Reply
Hedda

Hej! Lite konstruktiv kritik, har aldrig tidigare kommenterat men läser ofta kommentarer och VÄLDIGT många frågar om din ögonskugga el sminkrutin. Ser att du aldrig svarar och jag undrar varför? Kan det ta 1 min att svara på en kommentar? men du kan ju också ägna en kvart åt ett helt inlägg om ex skuggan då frågan är ständigt återkommande. Har själv inget intresse av detta men är bara så oproffsigt med bloggare som inte är lyhörda mot sin publik. Du har helt enkelt blivit för bekväm och det är väldigt tydligt få du har noll intresse sv att inspirera utan enbart vill skriva kort om din dag när det passar.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Finns både youtube-tutorial och inlägg på bloggen med mina sminkrutiner & vilka produkter jag använder, och jag svarar visst på sånna kommentarer. Men jag kan inte svara på samma fråga en miljard gånger liksom…

Reply
Maj

Har skrivit dm till dig på insta, men det kanske har fastnat i spamfilter.. 🙈

Reply
Anna

Om ni inte tänker er en privat profylaxkurs, så kan jag verkligen rekommendera kursen Annas profylax (Anna Wilsby Frisk, profylaxgruppen), vid Karlaplan. Jag och min sambo var obeskrivligt nöjda. Stort fokus på hur partnern kan vara involverad under förlossningens alla skeden, inte bara andning och avslappning. Supermysig lokal.

Nu är vi v. 40+3. I väntans tider :-) Önskar er stort lycka till med allt som komma skall.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*