• header

BEIGE TONES

Pants from Ivyrevel here (adlink/reklamlänk) // sweater from BikBok // boots from Nelly // bag from Chloé

Jag tycker det är så fint med en hel look i samma toner. Byxorna är inga gravidbrallor men magen fick plats (okej, knappt hehe) ändå när jag gick upp en size. Har märkt att högmidjade byxor (helst med lite stretch i) funkar längre! Leggings är dock alltid det skönaste alternativet så därför bär jag det typ hela tiden, men ville bjussa på lite vårinspo idag här. :-)

Nu ska vi ha myskväll med Aleks brorsdöttrar, Aleks är iväg och köper pizzor nu och sedan ska vi sätta på en film!

// I think it’s so pretty with a full look in the same tones. The pants are no maternity pants but my bump fit (okey, barely hehe) anyway when I went up one size. I’ve noticed that high waisted pants (especially with stretch) works longer! Leggings is always the most comfy option though so that’s why I wear that almost all the time, but now I wanted to give you some spring inspo. :-) 

Now we’re gonna have a cozy night with Aleks nieces, Aleks is buying pizzas now and then we’re gonna watch a movie!

30 Comments

D

Hi Kenza,
Could you write a post about the things you did that you think helped you get pregnant (acupuncture, certain foods/vitamins etc..)?
Thank you!

Reply
Dixi Wonderland

Tröjan såg så mysigt ut :D Uppskattar verkligen att du lägger upp mer outfits. Känns som att många tråkigt nog slutar lägga upp outfits när de blir gravida :/

Reply
Elizabeth

those who are “worried” that you are “too” skinny are simply jealous, because you are pregnant yet you lose weight not gaining it which is common fear. negativity never comes from a place where one is happy/satisfied with their own body/life. never.

Reply
Marie

Jättefin, roligt att se lite outfits med magen!

Det här har inte så mycket med inlägget att göra, men jag har en fråga! Jag och min sambo väntar just nu på att få göra en utredning om varför jag inte blir gravid, allt ser än så länge “normalt ut”. Men magkänslan säger starkt att det är något som är tokigt med mig, det har jag känt även före vi börja försöka. Inte nog med att allt det här är jobbigt, så ska min sambo flytta utomlands på grund av jobb här inom en månad. Vi kommer alltså göra våran utredning och ha distansförhållande på samma gång, vet inte ens om det kommer vara möjligt. Att få mensen varje månad, och allt det här till på det har verkligen tagit slut på mig. Jag har inte gett upp, men just nu har jag varken hopp eller ork kvar. Jag kan inte längre se mig själv som gravid, eller föreställa oss med en bebis. HUR ska jag orkar kämpa vidare? Börjar känna känslor och tänka tankar som skrämmer mig, livet känns så meningslöst redan nu. Tänk om vi inte kan få, hur ska jag kunna gå vidare och leva ett liv då!?

Reply
Cajsa

Sååå fin, en riktigt dröm är du!! <3 Vad har du för storlek i byxorna? :)

Reply
Emina

Aahh tårtan såg sååå god ut!!! Vad hade ni i den??? Min man fyller år idag o har ingen aning behöver nått snabbt o lätt med jordgubbar hihi.

Reply
sara

För o vara en modebloggare har du den FULASTE gravidstilen någonsin!!!! en jeans jumpsuit? klumpiga skor…. overalls…. en stickad tröja som du knuter i midjan med en tofs och en vadlång kjol… xD , eller den klockrena “kopierat en annan gravid kvinnas stil med leo klänning och hjärtglasögon” hahahahaha herregud, tänk att du vunnit MODE priser

jag undrar om du senare kommer se hur fult allting du har på dig verkligen är ;D

Reply
Chris

Jag undrar om du kommer inse hur förjävlig dålig attityd och självömkan du har… för att behöva klanka mer negativt på ngn annan .
Ta hand om dig! Snälla , det finns bara en av dig så må gott oxh sprid glädje !

Reply
Vicky

Du är alltid himla duktig på att ta bilder men bilderna ifrån Marocko är verkligen underbara, så genomtänkta med färgerna! Folk tror att de bara är random foto man tar men har själv bloggat tidigare och vet att alla bilder och outfits planeras i huvudet innan. Verkligen magiska
Bilder med alla miljöer i Marocko!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*