• header

ANALOG

Photos by Amanda Gylling for Ivyrevel

Några analoga bilder som togs under vår senaste plåtning! Gillar analogt, det blir mer äkta eftersom att man tar väldigt få bilder och att bilderna inte redigeras något efteråt.

Annars då, hur mår ni idag? Igår mådde jag PISS (någon annan som fått illamåendet tillbaka i vecka 28?) men idag är jag fit for fight igen. Gick till och med upp tidigare idag för att sminka mig och fixa håret för att jag ville känna mig fräsch, helt i onödan dock för sen gick jag ut och regnet förstörde frillan haha. Nu sitter jag här på kontoret och väntar på att Angelica ska komma förbi på en lurre!

// Some analog photos that were taken during our latest shoot! I like analog, it’s more real since you take such few photos and the photos are not edited afterwards. 

Anyway, how are you today? Yesterday I felt like SHIT (anyone else who got their nausea back in week 28?) but today I’m fit for fight again. I even got up earlier today to do my hair and make up cause I wanted to feel fresh, such a waste of time because the rain ruined my hair haha. Now I’m sitting here at the office waiting for Angelica to come by for a lunch!

25 Comments

Ellen

Jo jag har också fått tillbaka illamåendet. Speciellt på kvällarna. Är i exakt samma v som dig :) 27+3. Har även fått hjärtklappning vilket är lite obehagligt men tydligen vanligt. Å andfådd om jag pratar för mycket haha.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hjärtklappningen är fan läskig alltså!! Så lätt också att stressa upp sig över att det plötsligt känns lite trögare att andas och då blir det bara värre. :-(

Reply
Ellen

Jo verkligen. Så då måste jag också alltid ta djupa andetag och det känns som jag måste gäspa hela tiden. Tillslut gör det ont i bröstet pga det :P Så blir det ännu värre. Haha. Men det går :) Väldigt roligt att följa dig nu då vi har liknande historia med ivf och så och till och med samma bf datum :)

Reply
johanna

usch vad segt att illamåendet kom tillbaka! Och håller helt med om analogt, har en instax kamera hemma och det är ju så kul att ta fram på fester, middagar etc! :)

Reply
Anonymisch

Min första graviditet mådde jag så illa så länge! Levde typ på isbitar och läsk (och jag hatar att dricka läsk) till v 30 xP men om jag gick upp tidigt och åt ett kex eller något kunde jag äta normalt och må normalt hela dagen. Missade jag dessa kex var dagen förstörd:) jag gick dessutom ner i vikt väldigt länge i graviditeten, så inte förrän typ v 20 började jag gå upp saaakta sakta, tror jag slutade i slutändan på ca 8 kg plus, men bara för att jag kräktes så otroligt mycket. Senare in i grav. Så levde jag på pizza, MUMS!!!

Reply
Renee

They say the third trimester is tough, I’m feeling the same. Somehow my ribs feel bruised, and I my belly muscles won’t work as they used to to help me cough… 10-11 weeks to go!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It feels so weird with the belly muscles!! Everything is so much harder haha! I’ve heard that the first weeks after birth, when the baby is no longer “supporting” the belly and holding it up, is even weirder? That you feel like a spaghetti ;P

Reply
Elisabeth

Very accurate, that cooked spaghetti comparison, ha ha. I remember saying that now I knew it felt to be a jellyfish…

Reply
Tess

Omg I am in love with these pictures. Love the vibes! What kind of analog camera do you use? Or do you know a filter/app that creates the same vibes??

Reply
Nea

Wow vilken sexy mama på andra bilden!
Kom genast och tänka på tidigare kommentarer du fått (och bloggat om) när du la upp en annan bild från samma plåtning där en liiiiten bit av brösten syntes och personen som kommenterade ba ”du är snart mamma bete dig!!!!!!”. Kände verkligen ett stort ”ser det ut som jag bryr mig” över denna bilden då!

Reply
Rebecca

Tycker bilden är ascool! En go kontrast till alla gullbilder på gravida. Gravida kvinnor är skitsöta men också så jävla coola. Kul att få se det gestaltas också :)

Reply
Sandra

Vilken glow du har! :) jag är i v 10 (9+1) och mår konstant illa. För mig fungerar mango och päron för att stilla det värsta. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*