• header

SATURDAY

Top and scrunchie from Nakd, maternity tights from Asos, eyeshadow from Caia

God morgon hjärtan! Jag har spelat in en ny video till er som kommer upp imorgon förhoppningsvis. Eller den kanske är mer riktad till de som inte kan svenska och inte lyssnar på vår podcast, för det är en Q/A kring graviditeten med många frågor som jag redan svarat på i podden. Men men, säger till när den är uppe! :-)

Nu ska vi ut till Nacka Forum en sväng och spana in vår nya pop-up store! Vi kanske ses där! PS. Hur fin är inte min ögonskugga? Testade Biancas & Vanessas ögonskuggpalett (från deras sminkmärke Caia) för första gången och jag älskar den! Bra jobbat GUMMOR!

// Good morning sweethearts! I’ve recorded a new video for you that I will post tomorrow hopefully. It’s mostly made for those of you who don’t understand Swedish and don’t listen to our podcast, because it’s a pregnancy Q/A with many questions that I have already answered in our podcast. Anyway, I will let you know when it’s up! :-) 

Now we’re gonna go out to Nacka Forum for a little while and check out our new pop-up store! Maybe I will see you there! PS. How pretty is my eyeshadow? I tried Bianca’s & Vanessa’s eyeshadow palette (from their make up brand Caia) for the first time and I love it! Well done BABES!

13 Comments

Veronika

Hej Kenza, undrar vart du färgar ditt hår? Så himla fiiiint 😍 Det kanske är lite solblekt efter dina resor också men ändå 😅

Reply
ISA

men HUUUR kan en människa alltid vara så jäkla snygg?? Fattar icke. Ha en strålande lördag nu <3

Reply
Carro

Så vacker! Du ser ju inte ens gravid ut på första bilden, var är magen hihi 🥰🙈

Reply
Sara

Du är så fantastiskt vacker Kenza! Nu mer än någonsin, det här är så kliche att säga till en gravid att jag inte ens vill säga det, men måste tyvärr; DU STRÅLAR! <3
I all välmening vill jag bara som frisör ge ett litet tips du inte bett om (förlåt). Har pluggat om ansiktsformer och frisyrer och jobbat med det läääänge. Om din fina lugg bara var liiiite kortare så att den inte täckte kindbenen, kinderna och dessutom käklinjen skulle ditt ansikte få mer fyllighet och form. Kindben och käkben är typ det vackraste som finns tycker jag, och att ta fram dem skulle göra att ansiktet ser mindre avlångt ut.

Du är otroligt fin ändå och gör precis som du vill. Och jag förstår att det kan kännas lite läskigt att klippa av för mycket, en mellanlängd känns alltid säkrare. Men vill ändå säga detta eftersom du ändå själv uttryckt att du överväger det men fortfarande velar! Kram!

Reply
J

Kenza snälla i din senaste vlog va det en låt som spleades bla när du sminka dig. Vad heter låten???? Snälla letat som en tok men hittar ej. Vore så snällt om du visste det💕 kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*