• header

SUNDAY

* i inlägget förekommer reklam för våra nya butiker

At our new pop-up store yesterday!

Hej hjärtan! Hoppas ni har en bra helg. Jag kom hem för en stund sedan efter att ha varit och brunchat med Nadia, Mika, Dilay och lilla Miléa! Världens gladaste 1-åring haha, man blir så kär i henne. <3 Så mysigt att träffa tjejerna också och catch up! Nu sitter jag vid datorn, äter gröt till mellis och jobbar lite, förbereder inför morgondagens poddinspelning och väntar på att min nya Youtube-video ska laddas färdigt. Den blev dock rätt lång, så den som orkar titta får titta och den som inte pallar får slippa helt enkelt. ;-)

Igår var vi (som ni ser på bilderna ovan) och spanade in vår nya popup-butik i Nacka Forum! Så fint det blev, och det var så kul att träffa flera av er läsare där. Ni är alltid så fina och snälla. <3 Vi hade lite kassastrul i början vilket är så typiskt på just öppningsdagen, vi ber om ursäkt för det. Men medan man väntade kunde man tatuera sig gratis hehe, hoppas ni som gjorde nya tatueringar blev nöjda! Denna pop-up store kommer vara kvar till juni. Vi har även en popup i Täby Centrum samt i Gallerian inne i stan, den sistnämnda kallar vi för Ivyrevel Archive och där hittar man gamla kollektioner till riktigt bra priser.

Nej nu ska jag fortsätta här. Kom också på att jag glömt hänga upp tvätten från imorse så det måste jag också göra. Puss, ha en fin söndagskväll!

// Hi sweethearts! I hope you’re having a great weekend. I got home a while ago after a brunch with Nadia, Mika, Dilay and little Miléa! The world’s happiest 1 year old haha, love her. <3 And it was so cozy to meet the girls and catch up! Now I’m sitting with my laptop, eating porridge for snack and working a bit, preparing for tomorrow’s podcast recording and waiting for my new Youtube video to upload. It’s pretty long, so those who want to watch can watch and those who think it’s way too long can simply skip it. ;-)

Yesterday we checked out our new pop-up store in Nacka Forum! It looks so great, and it was so much fun to meet you guys there. You are always so sweet and kind. <3 We had some issues with payment in the beginning which is so typical on opening day, we apologize for that. But while waiting you could get a tattoo for free hehe, I hope you guys who did new tattoos are satisfied with them! This pop-up store will be there until June. We also have one pop-up in Täby Centrum and in Gallerian, we call the second one Ivyrevel Archive and there you can find old collections for really a really good price.

Now I have to continue here. I also realized that I haven’t hung up the laundry from this morning so I have to do that too. Have a nice Sunday evening! xx

11 Comments

Nina

haha its amazing how you still dont look pregnant on photos (when they are taken from the front). you could still hide it as a secret from us if you wanted (at least on pics i guess when ppl would see you on the street it would be a bit harder to hide it) :D
cool to see that you have now 3 stores. they all look soo cool and stylish!

cant wait for the video!!!!

Reply
Malin

I din senaste youtube video så har du en blå kimono/morgonrock. Den är sååå fin. Vart är den ifrån? 😍
Kram

Reply
Ellinor

Hej Kenza! Jag älskar att ni använder modeller i olika storlekar, som i er woman kampanj. Jag tycker det är SÅ (!) viktigt och tyvärr är det få företag som förstår det. Tack för att ni gör skillnad! <3 Kram & all lycka i ert nya äventyr/kapitel som väntar <3

Reply
johanna

åh vad kul att den i Nacka är kvar så länge, då hinner man kika in där när man är i Sthlm nästa gång! :)

Reply
J

Hej! Vad heteer låten i din förra video?? ”All night long..” börjar den. Snälla svara om du vet!!

Reply
Ninni

Besökte eran outletbutik i Gallerian och innan det tänkte jag “allt fint är säkert redan slutsålt” men såå mycket fint jag hittade! :) b.la klänningen Halia som jag köpte direkt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*