• header

TODAY’S LOOK

Dungarees from H&M Divided // old sweater // jacket from Ducie London // Balenciaga sneakers 

Hej hjärtan! Hoppas ni haft en fin tisdag. Min dag har varit bra, har jobbat och sedan tränat. Kom hem vid halv åtta och la mig då i ett bad en timme och lät kroppen återhämta sig. Allt är så mycket tyngre nu haha, så ett bad på kvällen är ett måste! Ska värma mat nu och krypa ner i soffan bredvid Aleks och Mani.

Här har ni förresten dagens look! Ja, jag har fått en dille på hängselbyxor hehe. Köpte dessa i två storlekar större men de går knappt att knäppa, kan nog bara ha dem någon vecka till eller två, sedan får min kompis Ines (som också väntar barn 11 veckor efter oss!<3) ta över dem. Mycket går i arv, jag får grejer från Dani och när jag är klar med dem så får Ines dem. Samma kommer gälla bebiskläder. Supersmidigt ju! :-)

// Hi sweethearts! I hope you’ve had a nice Tuesday. Mine has been good, I’ve been working and then I did a workout. I got home at 7.30 and took a bath for an hour to let my body recover. Everything is so much heavier now haha, so I need a bath in the evening! I’m gonna heat up some food now and cuddle down in the couch with Aleks and Mani.

Here you have today’s look! Yes, I have a thing for dungarees hehe. I bought these in two sizes bigger but I can barely close the, I think I can only wear them for another week or two, then I will give them to my friend Ines (who’s also expecting 11 weeks after us!<3). We pass on lots of stuff to each other, I get stuff from Dani and when I’m done with them Ines will have them. It will be the same with baby clothes. Such a good idea! :-)

21 Comments

Linda

Ja det är ju super! Till min snart tvååriga dotter har jag fått allting från syrran, som har ett litet äldre barn. Har inte behövt köpa ett enda plagg (speciellt ytterkläder, regnkläder tas ju verkligen tacksamt emot), miljövinst och pengavinst ;)

Reply
Klara

Huuuur gör du din superfina ögonskugga? Kan du inte visa i typ en kortare instagramstory? (Tänker att det är mindre jobbigt än en youtube-video). TACK du är underbar! ❤️

Reply
K

Håller med!!! En liten snabb vardsgsmakeup inen insta story hade vart sååååååå uppskattatt!!

Reply
Marina

i just wanna say hi, i stared read your blog since 2013, and since then i have never have write to you because it was a bit embarrassing cause my bad english haha, im from Mexico, but i realy have following you all this time, since i was in high school now i have a degree and even i have time still read you blog, i moved out from home, so i have grown up with you lol think you are an amazing woman you will be a great mom. and i understand now blogs are oldfashioned but its a bit sad my favs bloggers no longger update, please dont stop writting, all your fans love read you, oh let me tell you, i created my ig acount just for can keeping on with my bloggers haha, with love Marina.

Reply
Maria

Asså jag äääälskar eran podd och hur du är som person! Det du sa om blondinbella är det som gör att jag följer dig och har slutat följa henne, alltså skillnaden mellan er två. Du känns verkligen genuin och fejkar aldrig nånting. Tack!!

Reply
Camilla

Det där med att ta över kläder från andra.. Min bror fick barn 9 veckor före oss men våra två tjejer har samma storlek. Min tjej är tom. några cm längre och kg tyngre så vi kan tyvärr inte at över några kläder från dem 😂 Men vi sparar våra kläder till ev framtida syskon. 🙏🏻

Reply
teresia

haha when i look through your outfits 2019 then the latest are mostly either jumpsuits or dungarees. so you really like one pieces right now i guess. plus leo-print :) super cute. but i also think its cute with your tights. i loved the look you wore on saturday as well with the cute hairstyle and the white ivyrevel jeans-jacket.
all preggo-looks have been cute in my opinion so far. a little bit more “girly” with such cute hairstlyes that you would see on little girls with a lot of hair out in the front and i also think dungarees are quite a “girly”/” little kid” style.

Reply
Tshego

You have the BEST coat collection I’ve ever seen. Would you mind doing a post about the coats you’ve been wearing this season, please?…where you buy them, what you look for when you buy them….I dunno lol. Only if you want ofcourse xx

Reply
A

alltså du lyser. vi snackar inte glow nu utan du lyser som en sol , fullt med lycka och liv i dig :) så fint att se att du ler så igen <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*