• header

NÄR LIVET HÄNDER – AVSNITT 9

Nytt avsnitt av Kenza & Dani – När livet händer!

Har ni lyssnat på vårt senaste poddavsnitt som släpptes idag? Ni har bett om ett avsnitt där vi pratar om jobb och vägen till där vi är idag, så det får ni! :-)

Om ni känner att det är lite rörigt ibland, att vi tappar fokus eller att Dani “försvinner” så är det för att lilla bebisen antingen skrek, hade hicka eller behövde amma så då stod Dani typ på andra sidan rummet medan jag fortsatte prata haha! Inte lätt att podda med en sån liten men vi gör vårt bästa och Dani är en kämpe som pallar trots sömnbrist. Anyway, hoppas ni gillar veckans avsnitt! OCH som vi avslöjar i podden så tar vi in vår första gäst nästa vecka vilket kommer bli sjukt spännande!!

Avsnitt 9 – Från Harrys till Sture-P
Välkomna till karriäravsnittet! Tjejerna berättar om alla sina jobb. Hur såg vägen ut till där de är idag? Vem var kungligheten som jobbade på Kenza? När kände Dani att hon hade lyckats? Och vad tycker tjejerna egentligen om influenceryrket?

Ni hittar vår podcast i apparna Podcaster (iPhone) samt Acast och Spotify (Android/iPhone)!

20 Comments

Dixi Wonderland

Tycker det är så himla mysigt när man här lilla bäbisen i bakgrunden! Tycker ni (framför allt Dani) sköter det så himla bra. Hoppas att ni kommer kunna fortsätta sedan när även du har fått din son men då kan jag förstå att det blir svårare när det är två små bäbisar med starka viljor som ni ska anpassa er efter haha :D

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tycker det är också mysigt med bebisljuden. <3 Ja det kommer nog bli mycket svårare med två små, men vi ska försöka! :-)

Reply
Ida

Jeg satt på T-banen og hørte på podden. Måtte stadig snu meg rundt, for jeg hørte sånne merkelige lyder. Trodde det var noen creep som sto helt oppi meg. Så skjønte jeg at det var baby V som gjorde lyder i bakgrunnen på podden 😂😂😂

Reply
Louise

Lika underhållande som alltid att lyssna på er.

Men du måste ju lägga upp reklam-bilderna från JC! Hade varit så kul att se :-)

All lycka önskar jag dig.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Har en låda i källaren med massa gamla bilder, måste ner och leta! Problemet är att det är kaos där nere med skräp överallt haha, man kommer knappt in… :P

Reply
Emma

ÄLSKAR ER PODD! Har super svårt med poddar annars, men er känns så himla äkta & ärlig. På mina promenader lyssnar jag alltid på er podd. Fnissar när det är roligt. Alla härliga uttryck osv. Gråter när det är jobbiga saker som tas upp och skrattar rakt ut ofta. Ni är så härliga tjejer-. Fortsätt bjuda på er själva. Och framför allt VAR er själva alltid. Det är så fantastiskt fint!

Kram

Reply
Jasmine

Alltså dani verkar vara en så himla fin vän. Så förståelig o snäll o rolig! Hon är bara så jävla skön. hade så gärna velat vara vän med henne. hon är en rent av guld människa. Man märker de när hon pratar.

Reply
Emelie

Älskar er pod!!
Vill också säga stort grattis till graviditeten.
Så fantastiskt och vilken underbar resa ni har påbörjat och har framför er.
Jag har själv fått mitt första barn sedan tre månader tillbaka efter lång tid av misslyckade försök.
Det slår verkligen allt och är det bästa jag upplevt!
Är så glad för er skull och önskar er all lycka.
Det kommer gå galant! Och jag lovar att man super snabbt lär sig vad ens barn gillar och inte och hur man ska ta hand om det :)
Första gången min dotter låg på mig på BB fick jag fråga om hjälp hur jag skulle flytta henne 😁 sen lärde man sig :)

Kram till er!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*