• header

PREGNANCY VLOG WEEK 30

New vlog up on my channel! Don’t forget to subscribe ♥

Filmade ju en ny vlogg förra veckan och här har ni den! Från vecka 30. Ni får bland annat hänga med ut på en provkörning av vår barnvagn, och det går inte så bra haha. Och så visar jag som vanligt upp hur lilla (inte så lilla längre…) magen ser ut! Hoppas ni gillar vloggen. :-)

I videon ber jag er även att kommentera era bästa pojknamn, ni får gärna göra det här också! Vi har som sagt redan 2 namn vi gillar och ett av dem gillar vi SUPERmycket. Det namnet har vi haft från första början, redan innan vi visste att det var en grabb (eller….jag visste ju, hehehehe). Men vi vill ändå ha lite fler alternativ att välja på, just in case. Hur gjorde ni, bestämde ni namn redan när ert barn låg i magen eller väntade ni tills hen kom? Tycker det är så svårt!

Nu har jag precis kommit hem från träningen (jag och Ines körde ett styrkepass med vår PT Damla!) och ska lägga mig i ett bad! Aleks är hemma från Portugal igen så resten av kvällen ska vi mysa ner oss alla fyra och titta på någon serie. <3

// I filmed a vlog last week and here it is! From week 30. One of the things you get to see is when I test drive our stroller, and it doesn’t go so well haha. And as usual I also show you what my little (not so little anymore…) bump looks like! I hope you like the vlog. :-) 

In the video I also ask you to comment your best boy’s name, feel free to do it here as well! Like I said we already have 2 names we like and we like one of them A LOT. We’ve had that name since the beginning, before we even knew it was a boy (well…..you know I knew, hehehehe). But we still want to have some more options to choose from, just in case. How did you do it, did you decide name when your child was in the belly or did you wait until he/she arrived? I think it’s so hard!

I just got home from the gym now (Ines and I did a workout with our PT Damla!) and I’m gonna take a bath now! Aleks is back home so the rest of the evening we’re just gonna cuddle all four of us and watch a series. <3

120 Comments

Matilda

Bestämde inte innan! Testade lite olika namn och såg vad som passade och kändes bra. Bestämde oss efter 3 veckor med första och 2 med andra.

Reply
Hejhej

Några pojknamn som jag tycker är fina (som jag också hört är vanliga bland folk från Serber om det är något ni värderar på grund av Aleks bakgrund) är Danilo, Milo/Milos/Milan och Manuel. Ta hand om dig själv, fina Kenza. Du är redan nu en fantastisk mamma <3

Reply
E

Jag har dålig koll på serbiska namn (har för mig att du sagt att ni vill ha det?) men annars så har jag alltid tyckt att Theo är väldigt fint! William också. Funkar både i Sverige och internationellt/på engelska om det är något ni funderar på. Har inga egna barn men mina föräldrar hade bestämt sig för ett namn innan jag föddes men ändrade sig när dom fick se mig och tyckte inte alls att jag såg ut som det haha, och jag tror inte det är helt ovanligt så det är svårt att bestämma alltså. Älskar dina gravidvloggar btw! Kram

Reply
Lina

Vi fick en pojke för fyra månader sedan, jag hade ett par namn som jag ÄLSKAR men tyvärr blev de nedröstade här hemma, det är Malte och Frank. Alexander och August är väldigt fina också! Är så spännande med namn och kan leda till en hel del diskussioner där hemma haha.

Reply
Julia

I always find myself looking for biblical/slavic names (as I am half ukrainian) and live in Belgium I don’t like plain Belgian names. Your baby will be also really mixed so I guess you are looking for a more international name 😃. I really like Boian/Bojan and the meaning is: Soldier/Warrior, or Matvey: the boy given by god.

Reply
Natalia

Jag och min man skrev en varsin lista på namn, utan att den andre såg. När vi var klara jämförde vi listorna och strök alla namn vi inte var överens om, på så sätt behövde ingen av oss kompromissa. Kvar blev en kortare lista på ungefär 5 namn som vi satte på kylskåpet. Där gick vi ju förbi flera gånger varje dag så man tvingades liksom “testa” namnen. Rätt som det var kände man bara att “nej, det känns inte som en xxx”, och då strök vi det namnet. Tillslut kom vi fram till ett namn som vi båda kände var heeelt rätt 👍♥️

Ska nämnas också att alla namn på listan behövde uppfylla några kriterier: klassiskt namn som inte går ur tiden (ingen modefluga), ska funka internationellt och ingen i vår familj fick ha namnet sedan innan. Ville ju att vår kille skulle vara the one and only 😬

Reply
Lizette

Hahah jäklar vad jag garvade när du fastnade med kappan i dörren och barnvagnen började rulla iväg.. Härlig vlog! :)

Reply
Caroline

Angående namn.
Vi hade en lista som vi la till namn på och tog bort.
Först ville jag ha annorlunda namn men efter ett tag tröttnade jag totalt och ville ha nåt enkelt och “svenskt”. Såna som jag förr tyckte var trista.

När jag födde så sa vår barnmorska nåt i stil med “är det Moa?”.
Då blev jag irriterad och tänkte att hon ska väl inte komma med namn!
Men det visade sig att vi hade en sköterska som hette Moa.
Och japp, vår onge heter nu Moa Lilja Tindra.
Jag ville ha Molly rätt länge dock så hon var namnlös lång tid. Och alla tjatade om vad hon skulle heta.. herregud. Det behöver få ta tid!
Lilja och Tindra var de förslag som vi fick från hennes kusiner att ha som förnamn.
Jag hade gärna skippat Tindra dock.. hehe.. hon har ju två efternamn också.

Reply
Jasmin

Hahaha! Jag höll på o garva ihjäl mig när ni prova vagnen. :) minns själv med min lilla! Tips! Gå ut baklänges med vagnen nerför trappor. Annars blir det lätt att den välter som i videon. Sånt man lär sig när bebisen är här. Lycka till Kenza. Er bebor har sån tur som får er som föräldrar!

Reply
Kristina

Vi hade namnen innan Polly och Flora kom ut. Dock kunde vi aldrig komma på några bra pojknamn men blev flicka båda gångerna så slapp tänka mer på det 😊 Lycka till!

Reply
Ida

Älskar dina vloggs! Tidern bara försvinner när man tittar på dem.
Hade varit jättekul med en vlogg i veckan! :)

Reply
Pia

Min son heter Igor, riktigt fint tycker jag. Betyder fredskrigare om jag inte har fel fakta. :-)

Reply
noor

I am so curious about the name. Will it be a name that fits both.Morocco, Serbia and Sweden or only a swedish/moroccan/serbian name? I am Moroccan myself and in Belgium it is very weird to give a Belgian name to a Moroccan boy and vice versa. Even if you have lived here for years.

Reply
Mathilda

Vi hade några alternativ på namn till vår lilla kille. När han kom blev det ett helt annat… Vi bara men åååh Gabriel är ju HANS namn, han ser verkligen ut att heta de 🤷‍♀️🥰 Lycka till med allt!

Reply
Ingrid

Mine to gutter heter Manuel og Nelson :-) de er halvt norsk og halvt chilensk.

Reply
Louise

Jag har två döttrar (ena 3 år och andra 9 månader) och vi har alltid haft namn redo när vi ska på rul. Vi har haft ett tjejnamn och ett killnamn bestämt och sen direkt när vi sett vad det varit har vi börjat kalla bebisen det. För oss har det varit självklart för det gör det så mycket mer verkligt. Många tänker ju att ”tänk om barnet inte ser ut som namnet vi valt när hon/han kommer” men vi tänker tvärtom. Det ÄR ju personen som kommer ut. Våra heter Agnes och Elise och eftersom vi kallat dom det i magen från halva graviditeten och framåt så är det helt självklart när det är dags. Att det var Agnes som kom ut. Och sen Elise. Lika självklart som att jag heter Louise nu, 28 år gammal, om du förstår vad jag menar. Jag personligen skulle ju aldrig kunna byta namn nu, jag heter ju vad jag heter och är van vid det.
Sen har jag t o m hört folk som vill se om den nyfödda ler när dom får höra sitt namn första gången. Hm? Ska man basera sitt barns namn på nyfödd-gaser? Haha skämt åsido men tycker det känns lite konstigt.

Reply
Lovisa

Jag tycker Noel, Noah, Adrian och William är fina pojknamn :) vi bestämde i magen vad barnen skulle heta, sen tvekade jag lite när de kom ut men det kändes snabbt rätt igen! Tyckte det var skönt att bestämma innan :)

Reply
Jenny

Vi hade ett par namn vi velade mellan men inget kändes 100% rätt. Så en dag googlade jag på typ ”svenska flicknamn 2017” och så dök namnet Freja upp. Frågade sambon vad han tyckte om det och han sa ”jo men det är fint”. ”Bra, då väljer vi det nu” sa jag 😂

Var livrädd för att hon inte skulle passa i namnet. Så det var ett av dom första frågorna jag frågade när jag vaknade upp ur narkosen 🙈 och det gjorde hon! Klart det var en liten Freja 😁❤️

Reply
Emma

Åh samma. Lilla Freja. Alla säger alltid till mig att det är ett så fint namn (bor i Australien)

Reply
Jenny

Jag tror inte att man behöver stressa så mycket, eller ens bestämma sig nu redan om man ska bestämma namn nu eller när barnet är ute.

Det är ju inte skrivet i sten försen man skickar in papperen och innan dess måste det vara helt ok att ändra sig :)

Reply
Elin

Älskade när du tog dig ner för trappen och vagnen rullade iväg 😂😂😂😂😂😂 det är fan svårare än vad det ser ut att köra dom där jäkla vagnarna! Och alla går runt och kör med en hand ba Hallå? Övat i smyg?

Reply
Anna

Hahaha gud vilken rolig vlog, sambon vände sig om i sängen och undrade vad jag skrattade så åt😂 (när du berättade om din dröm).
Är själv gravid i vecka 23 och vill också ha lite tips på namn så ska kika in här sen när kommentarerna kommer😁
Så tyvärr får du inga tips av mig då jag själv inte kommit på ett enda pojknamn som känns bra..😬

Reply
Leanne

Namnet är ditt val. För mig personligen skulle jag välja ett vanligt mannamn, men inte en som används så mycket. Jag vet inte om Sverige, men i USA är “Michael” så vanligt, använd inte det, men ett namn jag gillar är “Eliot” eftersom det fortfarande är ett pojknamn som alla vet och inte är konstigt. Sverige har dock olika namn.

Reply
Bella

Den lilla svarta flärpen är låset som håller ihop vagnen när den är nerfälld så att du kan lyfta den utan att den dras upp.

Och alltså, jag dör av promenaden! Just det där att börja ta sig in och ut överallt, vilken igenkänning!!! Jag svor mycket mer när jag började köra min, så starkt jobbat!

Reply
noor

Ps: your videos always make me laugh. Could there be more people like you?! 😂

Reply
Veronica

Milton, Angelo och Adrian! Vi väntar ut vår andra lilla flicka och vi har bestämt att det blir bra med två barn men dessa var våra pojknamn. Med vår första tjej så blev det vårt favoritnamn. Det hittade vi under graviditeten och vi bestämde att hon skulle få heta Celeste innan hon var född. Det är ett namn som vi inte hade någon tidigare anknytning till (inte träffat någon med det namnet). Därav kände vi att det skulle passa både en ljus och en mörk liten tjej. Detta var och är fortfarande viktigt då jag är mörk (halvitalienska) medan min man är ljus (helsvensk). Med mörk menar jag mörkbrunt hår och bruna ögon medan min man är blond och blåögd. Vår äldsta dotter är en kopia av sin far. Ljusa blå ögon och blont hår, vilket fått folk på lekplatser att fråga om jag är barnvakt :-D Det gör det extra spännande nu när vi väntar ännu en liten tjej. Vi kan faktiskt få två döttrar som inte kommer att vara det endaste syskonlika! Denna gång har det varit svårare med namn men vi har nu fyra olika namn som vi kommer att välja mellan. Denna gång lutar det åt att vi väntar in och ser lillasyster innan vi helt väljer något av namnen.

Plastmatta kan köpas på IKEA. Perfekt att ha en under barnets barnstol i köket när det kladdas och has senare också. Tips!

Supersnygg barnvagn. Är själv väldigt förtjust i SilverCross. Min mor kördes runt i deras klassiska Balmoral när det begav sig. Helt sjukt att min mormor lade så mycket pengar på en liggvagn men mamma var hennes ALLT! Skulle valt en Silvercross idag men vi har kvar vår Stokke som vi skall köra när som helst nu (BF på lördag!).

Ha ALLTID skydd i trosan. Det blir bara värre och värre… ;-D

Reply
Vic

Vidar, Viktor, Otis eller Atlas kanske skulle passa? Så spännande att detta lilla barn snart är här!

Reply
Car.. från Finland

Är i vecka 31 har bf 4.6 ☺️Ska få en dotter och hon ska hetta Dinah ❤️
Pojknamn som var vår favorit är Roni,Darin, Aaron och Fabian 🥰🥰

Reply
Helen

Ni kan ju alltid köpa sånt transparent kontorsstol-skydd som finns på ikea för vagnen? Blir ju på så sätt diskret och lätt att svabba av vid behov. Min syster hade så för deras vagn i lägenheten och fungerade supersmidigt!

Reply
Olivia

Vi hade ett “arbetsnamn”, Ester, som vi nog trodde att det skulle bli. Men mot slutet av graviditeten tittade jag på Upp! och blev helt kär i namnet Ellie. Så när hon föddes hade vi två alternativ och valde det som kändes bäst.
Mina bästa pojknamn är Harry och Aron.

Reply
Fanny

Vi ( jag) har redan ett flicknamn som jag kallar bebisen i magen för.. (känner på mig att de är en flicka) har typ inga pojknamn 😂 så nu blir det klurigt om det visar sig vara en pojke i magen! Tycker pojknamn är så mycket svårare än flicknamn. Vill bara säga att er podd har fått mig att älska att vara gravid och peppad som bara den!! Ni är grymma.

Reply
Pinar

Stort grattis till graviditeten, så glad för eran skull! Det är faktiskt första gången jag kommentarar under dom här 10 åren jag har följt dig… Vill så gärna tipsa om ett namn, det är faktiskt det namnet min första son fick heta :) Och han heter Atlas, så annorlunda och fint namn tycker jag. Kommer du ihåg när du skrev ett inlägg om Atlasbergen när ni var i Marocko? Redan då tänkte jag att kunde tipsa om det namnet men gjorde aldrig det så lika bra att göra det nu :) Man brukar säga att namnet man har speglar ens personlighet och det stämmer på min son. Har är så speciell! Jag brukar säga att han har ett lika stort hjärta som hans namn! Önskar er all lycka, hoppas allt går bra!

Reply
Elvira

Kenza, Aleks, Mani & Loui
Kenza, Aleks, Mani & Leo
Kenza, Aleks, Mani & Viggo
Kenza, Aleks, Mani & Liam
Kenza, Aleks, Mani & Love
Kenza, Aleks, Mani & Noel
Kenza, Aleks, Mani & Ali
Kenza, Aleks, Mani & Levi
Kenza, Aleks, Mani & Leo
Kenza, Aleks, Mani & Lorens
Kenza, Aleks, Mani & Milan
Kenza, Aleks, Mani & Sion

Haha blev väldigt många namn på L, inte meningen men de är ju så fint.

Har själv en son på snart 6 månader. Jag visste direkt när vi tittat på stickan vad han skulle heta för jag var helt säker på att de var en han.

Reply
Caroline

Jag visste så fort jag plussa att det var en liten Wilton i magen. Bara vlsste att det var en pojke. Men hade givetvis andra namn på lager. Har haft favoritnamn i många år. Vissa har jag haft kvar och andra har bytts ut med tiden. Men Wilton har varit nr 1 på listan i många år.
Men andra fina namn är Million, Nelix, Williot, Elian, Elis, Nilo, Kion, Lion, Leon, Malik mfl.

Reply
noni

Here are some Yugo names you might like: Andrej, Matea, Teo, Vasil, Vasilije, Luka, Nikolaj, Bogdan, Vuk, Stefan..

Reply
Josefine

Det blir lättare att köra vagnen när bebisen ligger i som en liten tyngd, så det kommer bli bättre! 😄

Reply
Jojjo

Det finns hjulskydd till barnvagn som man sätter på hjulen på exempel ICA maxi 😊 det har vi till vår barnvagn som vi måste ha inomhus.

Reply
Mira

My fav boy names: ERIK, KEVIN, BENETT, MAXIMILIAN, BRENDON, LEO AND TIBOR.

Cheers to you, you beautiful and powerful mom-to-be! This was one of my favs pregnancy blogs from you :)

Reply
Louise

Jag gillar namnet Roy jättemycket. Med vårt första barn visste vi inte könet, så då hade vi valt Lilith till en tjej och Roy till en kille innan hon var född, så namnet blev såklart Lilith. Med vårt andra barn så visste vi att det var en pojke, men min man tyckte Roy var “förbrukat” så då blev det Eije som tilltalsnamn på honom och det hade vi innan han var född.

Reply
Maria

Så kul att Ines gästade podden! Men vad för typ av lärare pluggar hon till? Det tror jag inte kom med, var så nyfiken på det. Är det lågstadielärare, mellanstadiet? Kram från en annan lärarstudent

Reply
Linn

Hej! Vi väntade tills våra barn var födda. Vi hade inte tagit reda på kön innan, så vi hade flera namn som vi gillade uppskrivna. Sedan ville jag att barnen skulle komma ut så jag fick känna efter och testa om namnen passade den personen som kom. :)
Sen testade jag att kalla båda för lite olika namn, för att se vilket som kändes bäst. Det tog några dagar att bestämma för första barnet (Tage), men bara några timmar för andra (Bertil). :)

Reply
Anna

Vi hade bestämt ett namn som vi båda älskade men när han kom så passade inte namnet åt honom alls så vi fick tänka om 🙂

Reply
Fleur

Hi Kenza! Check out Romy Boomsma or Kae Sutherland. Both Dutch girls with amazing style, especially during pregnancy! xx Fleur

Reply
Sarah

Ser framför mig hur du får en miljon olika namnförslag nu, men man kan ju inte vara sämre själv. :-) Jag gillar verkligen namnet Lukas/Luka. Filip är också fint och jag tror att det funkar både svenskt, slaviskt och internationellt (?).

Reply
Moa

Med vår dotter hade vi bestämt namn innan. Det var när vi gick igenom våra favoritnamn som vi insåg att namnet Ella låg överst på båda. Så det blev bestämt direkt. Med vår son så hade vi absolut INGET namn. Det tog 6 veckor innan han fick sitt namn och vi gav honom säkert 6-7 namn innan vi tillslut kände att vi nog hittat rätt. Så han fick namnet Rasmus (som idag fyller 1 år 🥰)

Reply
ebba

För mig funkade det inte att köpa byxor i större storlek, då passade de inte i röva. Så mammabyxor var ett måste för mig. Ett tips är tradera, där finns mkt begagnade mammakläder.

Reply
Sofiealfrida

Åh tycker det är SÅ roligt med namn meeen pojknamn är så mycket svårare än flicknamn… Mina favoriter just nu är Matheo, Milo, Elton & Vilgot.

Reply
Adriana

Ååh jag är helt fast vid namnen Ilija och Filip, bägge är typiskt serbiska, Ilija hör man nog inte lika ofta som Filip. Men i vilket fall så är namnen så vackra och så ”melodiska” i uttalet!
Ps. hur fantastisk och stark kvinna är inte du?!? Lycka till med allt under graviditeten ❤️

Reply
Annie

Angående namn så hade vi en hel radda namn till vår förstfödda, mest ganska “gulliga” flicknamn om du förstår vad jag menar. Men så kom världens bus-unge ut skrikande och med redan från första stund en enorm bestämdhet och vi insåg att hon inte passade i de romantiska och gullegulliga namn vi valt och vi tog ett annat namn som matchade hennes personlighet.

Reply
Lovis

Ikea har stora hårda plastskydd som ni kan ha under barnvagnen i hallen och, när bebor blir större, under hans plats vid matbordet :) Den heter Kolon golvskydd.

Reply
Afca

Regarding names, my children are half Swedish and half Latin American. We chose the name Arvid and we wanted to combine it with a latin name, while still being pregnant I went through a list of names from A to Z combining all of them with Arvid, when I reached the name Arvid Leonardo my baby kicked me hard, i asked him are you sure you want this name? And he kicked again. He never kicked while reading other names, in general he was not kicking type so i was very surprised when this happened. We named him Arvid Leonardo and I always say he chose his second name, it will be interesting to hear what he thinks about his second name when he gets older. Wishing you the best! ❤

Reply
Elin Forsberg

Åh ja, det är svårt med namn! Vi tog också in tips från andra, hehe.

Med första barnet hade vi kollat kön och då blev det så att vi fick ett slutgiltigt namn före hon kom, men det var inte från start liksom.

Med andra barnet kollade vi inte kön så där hade vi lite olika men gick snabbt så fort han föddes. Inga vidare betänkare varken jag eller min man, haha.

Reply
Emma

Rekommenderar att du skaffar en rem som sätts runt handleden och handtaget på vagnen. Så att den inte kan rulla iväg sådär :)

Reply
Lena

Ville bara säga att jag blir väldigt imponerad över din gulliga personlighet. Inte konstigt att du alltid ligger i topp på blogglistor. Massor av lycka till med resten av graviditeten! 🧸🎈

Reply
Josie

Tror den där lilla plastgrejen på vagnen fungerar som ett lås när den är hopfälld så den inte fäller upp sig själv. Har också en silver cross, ÄLSKAR den.

Reply
Emma

Haha du är så rolig som bjuder på dig själv i dessa videos! Min son heter Noah, tips tips! Det var vårt favorit namn på slutet men bestämde inte för ens han kom ut så vi såg hur han såg ut. Med dottern så hade vi ett favoritnamn men ändrade oss när hon kom ut. Så jag skulle väntat med att bestämma ett namn om han inte ser ut som ert favvonamn 😊 kraaaam!

Reply
Malin

Vi ska också få en son, i Augusti, vi har haft namn klart länge. Både pojke och flicka men i måndags fick vi veta att vi väntar en son. Han ska heta Alve <3 Vi hade även Loke som förslag men Alve har varit det namn som verkligen fastnat. Sedan får vi se om det är en Alve när han väl kommer ut ;) Det vet man aldrig. Grattis till er <3

Reply
Lisa

Min systers yngsta dotter hade ett namn i två månader, sen märkte dom att det inte alls kändes rätt, så då bytte dom. Ungen är nu fem år och har ett så fint namn som passar så bra. Har själv inga barn men tycker det känns konstigt att 100% bestämma innan man träffat det lilla knytet..

Reply
Hanna

Jag har en lös plastmatta i min hall. Köpte den på en golvaffär. Den på Birger Jarlsgatan mitt emot Spårvagnshallarna. Det är en som man eg ska lägga som en riktig matta dvs limma fast men jag har den lös precis när man kommer in. Den håller och är bra kvalitet

Reply
Lina Franzén

Vi trodde att vi väntade en pojke först och tidigare har vi alltid velat döpa en son till Charlie men vi fastnade för Elliot istället. Sen fick vi reda på att det var en tjej i magen så då bytte vi till Ellie så länge. Vi sa aldrig namnet till någon utan höll det för oss själva då vi inte ville ha folks åsikter om namnet. Jag kom sen på namnet Lova. När tjejen kom så bestämde vi oss inte direkt men efter någon dag så blev det Ellie ändå. Det satt så hårt och passar henne. Hon heter numer Ellie Lova.
Nästa barn kommer vara skitsvårt att bestämma, vill att de ska passa Ellie men samtidigt inte haha. Skitsvårt det där!
Jag kollade lite på listor med populära namn då jag inte ville välja något som alla barn heter. Ellie är vanligt men ligger inte på top 20 listan iaf.
Med bästa barn vet vi inte ens om vi vill kolla kön så då kommer vi behöva ha dubbla namn haha!

Reply
Johanna

Jag tycker Jordan är ett riktigt coolt och samtidigt gulligt namn på en pojke! Särskilt en pojke med så mixat ursprung, på något vis känns det världsvant och passar både swe, arab och jugge ju :) Tycker även det funkar på bebis, barn, tonåring och vuxen (vilket iallafall jag tänker på haha)

Reply
Gabi

Min son heter Hugo men Filip, Fabian, Sebastian, Gabriel och Felix var också på tapeten :)

Älskar dina vloggar! ❤️

Reply
Aleksandra

I loveloveloveloved your vlog and I don’t understand swedish, but I really prefer your vlogs in swedish,they are more natural🤗

For the names maybe these can help:
Mark or Marko so its more serbian,Kristian/ Kristjan, Maks, Nik, Andreas

Lots of love from Slovenia

Reply
Isabella wiaczek

När jag var gravid med min dotter var jag säker på att jag ville ge henne namnet Alicia då jag tycker det är så fint. När hon väl föddes såg hon dock inte alls ut som en Alicia utan fick namnet Idun istället 😊

Reply
Emma

Jag visste från dag ett att det skulle bli en tjej. Väljde mellan Clara och Freja. Blev solklart Freja!
Pojknamn hade jag inte många då det var liksom självklart att det var en tjej, men jag älskar Adrian, Isak, Noel och Jospeh. Oskar är också fint. Jag bor dock i ett engelstalande land så de tog jag också hänsyn till.

Reply
Julia

Våran son heter Levi! Vi hade inte alls med det på namnlistan innan han kom, men när han var ca en vecka gammal så “hittade” vi det namnet och då var det så självklart att det var en liten Levi 😍

Reply
Rebecca

Vi hade två namn att välja utav när våran grabb föddes. Men kände att inget utav namnen passade så då fick vi börja om från början och hittade ett efter ca 5 veckor.

Reply
Josephine

Mina 3 söner heter Wilhelm, Manfred och Leonard. Vi har inte kunnat bestämma innan, de har varit namnlösa ett tag.

Vi gillar namn som inte alla andra heter och som inte är allt för konstiga.

Reply
Antonia

Dom har helt ok snygga plastmattor på Rusta :)
Tipps gällande namn.Vi laddade ner en app som heter Kinder. Där kan man välja från vilket/vilka länder man önskar att namnet kommer ifrån. Sen swipar man höger på dom namn man gillar och så sparas dom på en lista.

Reply
Stina

Finaste du och bulan, självklart ska den synas! <3 Minns du när de gömde undan mig och min på den där blogawards-fotograferingen? Jag fick stå bakom bakom Kissie och Foki, iklädd en stor svart tunika dessutom haha… WTF?!! Kram

Reply
Mama J

Du e helt Amazing vill jag säga!!! Här är några namn som är fina och unika!
Milian
Milan
Victor
Lucio
Luciano
Danilo
Andrej
Andre
Adrian
Lesso
Albin
Benjamin
Jamin
Jamie
Peylo
Dilo
Alicio
Kian
Alesso
Mido
Nano
Nino
Nimo
Mileso / milesso
Feym
Mio
Lazar

Älskar unika namn❤️❤️❤️
Lycka till med att välja namn
Puss
Från Mama J

Reply
Anya

Hello Kenza ! I like these names for a little boy : Nolee, Nils, Shan, Timo, Nahil, Malik, Julius, Lenny, Novak, Noam & Milàn

Reply
Johanna

Vi bestämde oss helt precis innan båda våra söner tittade ut! Dom heter Levi och Lio, älskar deras namn!! 😍

Reply
Alma

Hi Kenza, I think name for your son could be Valentin. When I understood good You and Aleks had your date on Valentine day or something like this .
This baby is the top on your beautiful relationship started on one Valentine day.
Sorry my English but hope you will understand what I mean . Wish you all the best and it’s so overwhelming to see you happy. I didn’t had this luck as you and this makes me more happy that for you went well even if you are stranger for me . All all all the best 🙏🏼

Reply
Linette

Elton, Love, Kevin, Milo, Dante, Ralf (var en gubbe på ålderdomshemmet jag jobbade på en sommar som hette så och han var det RIV i), Svampbob, Silas, Nimai, Eliah, Noah, Matheo är namn som jag tycker är sååå fina:) Älskar namn så ska bli spännande att få reda på vilket ni pendlar mellan och vilket de slutligen blir. Ha en fin lördag!

Reply
Nicole

Skrivbordsunderlägg från Ikea! Vi behöver inte ha sånt i hallen då vi har kaklat, men däremot under matstolen sen när de börjar äta fram tills de slutar med haklapp typ! Bästa!! Skyddar parketten, och diskret då den är typ genomskinlig och enkel att torka av 😀 blir nog toppen i eran hall för barnvagnen med 👌🏻 Puss och kram och lycka till fina du!

Reply
Therese

Jag måste bara fråga vad det är i bakgrunden till vänster om tvn? Är det en sån luftrenare/partikelupptagare från Dyson? Är nyfiken på om den funkar! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*